Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λινάκι σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιτσαααααα!:kiss:

Είδες που όλα πάνε καλά!!! :woohoo:

Θα ακούσεις και την καρδούλα και θα ηρεμήσεις!

Μόνο σταμάτα να αγχώνεσαι για το καθετί γιατί

θα σε μαλώσω...;)

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Φιλάκιαααα!

Δημοσίευση

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜΕΙΝΕ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ....

ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ 5 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ....ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!

Δημοσίευση

λινακι τοσες μερες δεν σου εχω μιλησει αλλα θελω να θυμασαι κατι .Αν εχεις τοσο αγχος πως θα καταλαβεις συμπτωματα ; αλλωσρε ειναι πολυ νωρις για να εχει συμπτωματα κοιτα λοιπον να χαλαρωσεις και να σκεφτεσε οτι η χορικαη ανεβαινει τιποτα αλλο εγω πιστευω οτι όλα θα πανε καλα .

Δημοσίευση

asterias έγραψε:

koritsia na rothso an gnorizetai;; otan den exis entona symptomata shmainei oti kati den paei kala me thn egymosinh;;;

KALIMERA ASTERIA!

GIATI AGXONESAI TOSO POLI KORITSI MOY?EGO DEN EIXA KANENA APO TA SYMPTOMATA APO TIN ARXI MEXRI TO TELOS!MONO H KILIA POY FOYSKONE K TO MORO POY KLOTSOYSE:laugh:

OSO GIA TIN XORIAKI AFOY ANEBAINEI MIN AGXONESAI.EGO OTAN EKANA XORIAKI,STA APOTELESMATA EGRAFE DIPLA POSO PREPEI NA EINAI SE KATHE EBDOMADA.ESENA DEN TO GRAFEI?AN K AFOY O GIATROS SOY LEEI OTI OLA EINAI MIA XARA HREMISE K OLA THA PANE TELIA.ME TO KALO TO MORAKI SOY!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΑΑ ΛΙΝΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ Κ ΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ....ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΓΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΑ ΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ!!!

Δημοσίευση

asterias έγραψε:

korotsia kalhspera.. makari na perasoun 2-3 ebdomades me kalh ekseliksh sthn kuish mou k na allakso telika ton titlo.. phga ston giatro.. o giatros efxaristhmenos apo thn eikona mou se sxesh mia ebdomada prin.. prepei na eimai gyro stis 6 ebdomades k as elpisoume thn allh deftera na akousoume kardoula....ayta ta nea mou..

Αγαπη μου εγω θα ελεγα τον τιτλο να τον αλλαξεις απο σημερα!!!!!Η πραγματικοτητα σου ειναι αυτη,εισαι εγκυος!!!!!!:woohoo: Το πως θα εξελιχθει μια εγκυμοσυνη μεχρι τελους, κανεις δεν το ξερει, κι ουτε μπορει να το εγγυηθει!

Αυτο ισχυει για ολες τις γυναικες!Αυτο που κανουμε η που πρεπει να κανουμε ειναι να ειμαστε ηρεμες και να σκεφτομαστε οτι ολα θα πανε καλα!!!Γι αυτο να χαιρεσαι αυτες τις στιγμες και να πιστευεις οτι ολα θα πανε καλα Λινα μου!Και θα πανε!!!!Φιλακια πολλα!:kiss:

Δημοσίευση

Λινακι μου δεν λες να ηρεμησεις ε??ολο για κατι ψαχνεσαι...τιποτα δεν ειναι χτες ειχε ψυχρουλα και προχτες και σημερα το βραδυ...και εγω με την πυτζαμα κοιμηθηκα κ ο αντρας μου τελειως ξεσκεπαστος και με το μποξερακι...οι αντρες γενικα ζεσταινονται περισσοτερο....μην τρελαινεσε αγαπη μου ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

koritsia kalhspera... prin pou phga toualeta eida ligo aima sto xarti otan skoupistika k sth lekanh 2-3 stagones... mou kanei entyposh giati den exo katolou pono k enoxlhsh... ti mporei na einai ayto;;;;; na anhsyxiso;;; thl sto giatro k mou eipe na meino ksapla k xalara os thn deftera pou tha pao na me dei k oti den prokeite gia apobolh k oti den anhsyxei.... ax xriste mou tha treleto apo thn agonia mou... eixe kamia sas paromoio peristatiko;;;;epishs mou eipe poles egyes exoun aima.. ti na po... den ksero...

Δημοσίευση

Λινάκι μου μην αγχώνεσαι...

Συμβαίνει!

Πολύ πιθανόν να σου δώσει ο γιατρός

utrogestan για το αιματάκι...

Δεν είναι τίποτα καρδούλα μου...

Ξάπλωσε, χαλάρωσε, κάνε χαδάκια

στο σποράκι σου στη κοιλίτσα

και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Δημοσίευση

ti na po bre roulaki makari na exeis dikio... mou eipe pantos na mhn paro ayrio thn enesh os thn deftera pou tha me dei... alla mou ekan entyposh xoris pono xoris tipota entelos ksafnika.. ola ta alla xapakia mou eipe kanonika k oti polles egyes to patenoun...tora mou mpainoun poio polles idees... zoulao sthtos, bazo thermometro... eimai trelhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........basoula ta outrogestan ta pairno hdh...

Δημοσίευση

Να σου εξηγήσω γιατί σου είπε να μην κάνεις την ένεση. Η ένεση έχει αντιπηκτική δράση. Αν λοιπόν υπάρχει μια μικρή αποκόλληση ή κάποια άλλη αιτία γι'αυτήν την μικρή αιμορραγία, σου είπε να κόψεις την αντιπηκτική ένεση για να μην βοηθάει το αντιπηκτικό στην αιμορραγία! Μη φοβάσαι Λαμπρινούλα μου, έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου! :)

Δημοσίευση

Βρε Λαμπρινούκο!!!! Αλλαξε πια αυτό το θέμααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Βάλε καινούριο επιτέλους!!!!! Αμάν πια!!!!!! :P :p :laugh:

Όλα θα πάνε καλά, με το καλό σε μερικούς μήνες να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά!!! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα με τα καλά νέα!! :) Με πήραν τα ζουμιά στο λεωφορείο όταν κλείσαμε το τηλ... :blush: Φιλάκιααααααααααααααα!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...