Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ρε συ Ελενιτσα...μηπως είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό;; Είπαμε!!Μη μας γίνει και έμμονη αλλά και καταπίεση...η ουσία είναι να το απολαμβάνουμε κ λίγο! Αν είναι να τρώμε ένα σωρό άνοστα πράγματα χίλιες φορές να είμαι τόφαλος!!!Ουτε κατα διάνοια δε θ τα έτρωγα όλα αυτά...απααπα...μια ζωη την έχουμε...ας φάμε τα κοψίδια τώρα που μπορούμε κ ας φάω στα γεράματα όλα αυτά τα άνοστα!!! :D

• Απαντήσεις 360
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ

ΠΡΩΙΝΟ... ΕΝΑ ΤΟΣΤ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΜΙΛΝΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ...ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΝΑΝΑ

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ...ΕΝΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ...ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΒΡΑΔΥΝΟ...ΜΑΡΟΥΛΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΙΣΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ 1/3 ΕΝΟΣ ΒΡΑΣΤΟΥ ΑΥΓΟΥ...:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ? ΕΧΑΣΕΣ? ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΣΕ ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑΚΙΑ! ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΑΩ. ΓΥΡΙΖΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ 100ΓΡΜ ΕΧΟΥΝ 350 ΘΕΡΜΙΔΕΣ. ΖΥΓΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ 100 ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ? 3 ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΑΣΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΙΠΑ. ΒΟΛΕΥΤΗΚΑ ΜΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ.

Δημοσίευση

Ρουμπελα μια χαρά τα πας!!Μπράβο!!Συνέχισε έτσι κ θα δεις αποτελέσματα!!Λοιπόν εγώ..

ΠΡΩΙΝΟ γαλα με κακαο + 2 φρυγανιές με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ χυμό φρούτων

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ 1 τσιπούρα και σαλάτα ντομάτα-κρεμμύδι-φέτα-ψωμι-ελιές

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ μισο μπαρ δημητριάκών

ΒΡΑΔΙΝΟ 4 κρακεράκια και 1 πιτα σκέτη ψημένη στο φούρνο.(πονουσε το στομάχι μου) Χάλια τα πάω ε;; πειτε μου..Πάντως ζυγίστηκα και ήμουν μισό κιλό κάτω, άκυρο δηλαδή το μισό κιλό που είχα πάρει.

Δημοσίευση

Koritsakia geia sas!!!

Apo Deutera k egw diaita giati o giatros pou mou ekane to podi tha me plakwsei sto ksulo!!Apo ti laxtara tou kathe fora me vlepei adunati xaxaxaxa :laugh:

Loipon tha sas dwsw k egw mia diaita pou ekana kapote k exasa!!

πρωι-πρωι 1 ποτηρι νερο

πριν απο καθε γευμα 1 ποτηρι νερο.συνολο 7-8 ποτηρια νερο.

ΠΡΩΙΝΑ

1 ποτηρι χυμο η ενα φρουτο παντα.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ

1 φλυτζανι γαλα μεχρι 1,5% λιπαρα με 4 κουταλιες δημητριακα

Η 2 φρυγανιες, η ενα παξιμαδι, η 2 φετες ψωμι ολικης, η 1 κουλουρι θεσσαλονικης με 1 μεριδα τυρι.

1 γιαουρτι μεχρι 2% λιπαρα με 2 κουταλιες δημητριακα κ 1 κουταλακι μελι.

1 φλυτζανι γαλα με μια μικρη φετα κεικ

1 >> >> με 2 κουλουρια

1 φετα ψωμι ολικης με λιγο χαλβα.

Μετα απο 2 ωρες 1 φρουτο η 1 ξερο συκο η δαμασκηνο

ΓΕΥΜΑΤΑ

2 μετρια μπιφτεκια με ρυζι η αρακα,1 φλυτζανι

1 μπριζολα απαχη >> >> >>

Μοσχαρι κοκκινιστο >> η πουρε >>

Γαλοπουλα με 1 φλυτζανι ρυζι η αρακα η μια πατατα

Κοτοπουλο >> >> >> >>(2 φορες)

2 πατατες με 5 ελιες κ μια μεριδα τυρι

Χωριατικη σαλατα με 2 ντοματες κ 1 μεριδα τυρι

1 αυγο,1 φετα ψωμι η 1 φρυγανια(1 φορα)

2 φλυτζανια φακες με 5 ελιες κ 1 μεριδα τυρι

>> >> ρεβυθια >> >> >> >>

1 ½ >> γιγαντες >> >> >> >>

1 ½ >> μαυροματικα >> >> >>(1 φορα)

2 φλυτζανια φασολακια με τυρι κ 1 φετα ψωμι

2 >> μπριαμ >> >>

Μπαμιες με κοτοπουλο(1 φορα)

Ψαρι με 1 φλυτζανι καλαμποκι η 2 μικρες πατατες

Τονο >> >> >> >>(1 φορα)

2 φλυτζανια βρασμενα ζυμαρικα με 3 κουτ. Κιμα η σαλτσα κ 3 κουτ. Τριμμενο τυρι.

1 κομματι σουφλε

1 κομματι πιτα(1 φορα)

2 γεμιστα με 1 μικρη πατατα κ τυρι

2 >> κολοκυθακια με τυρι

4 γιουβαρλακια με 2 φλυτζ. Σουπα κ τυρι

4 λαχανοντολμαδες με 2 φλυτζ.σουπα κ τυρι

1 ½ φλυτζ. Ρυζι με αναμεικτα λαχανικα κ τυρι

1 ½ >> σπανακορυζο}

1 ½ >> λαχανορυζο} με τυρι

1 ½ >> πρασορυζο}

1 κομματι παστιτσιο

ΒΡΑΔΥΝΑ

1 αυγο κ μια φετα ψωμι η 1 φρυγανια αλλα διαφορετικη μερα απο γευμα με ψαρι η κρεας

1 γιαουρτι με 2 κουτ. Δημητριακα κ 1 κουτ. Μελι

Σαλατα με τυρι

1 κρητικο ντακο με τυρι 1 κουτ. Λαδι κ ντοματα

Μιση μεριδα απο το μεσημεριανο

1 μπολ ρυζογαλο.

Αν πεινας μπορεις να τρως

Καθε μερα μεχρι 3 μπισκοτα digestive,20 αμυγδαλα αναλατα κ 4 καρυδια

1 φορα την εβδομαδα 1 μικρο γλυκο η μια μπαλα παγωτο..

ΖΑΧΑΡΗ μεχρι 2 κοφτα κουταλακια την ημερα

ΑΛΑΤΙ οσο πιο λιγο μπορεις

ΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ειναι ισο με ενα κεσε γιαουρτι μικρο

Δημοσίευση

ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΚΙΛΟ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ....ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΠΙΤΑ... :blink::blush::S

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ,ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΙΣΟ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΠΩΣ ΠΑΤΕ? ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΛΑ ΠΑΣ. ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΦΑΝΗ ΟΝΤΩΣ ΤΑ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΟΡΜΑΛ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 250 ΘΕΡΜΙΔΕΣ. ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΑΤΙ ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΜΩΣΗΝΗ Η ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΕΧΤΕΣ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑΚΙΑ. 3 ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΩΡΤΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΕΡΜΙΔΕΣ. ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ?

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια. Και εγώ προσπαθώ να χάσω κάποια κιλά. Βασικά η μόνη αλλαγή που έκανα ειναι να εντάξω στο πρόγραμμα μου το περπάτημα και να μαγειρευω με πιο υγειινό τρόπο.

Όσον για το αν θα έχω κάποια αποτελέσματα θα το δείξει η ζυγαριά το Σάββατο που θα ζυγιστώ.....

Ένα κιλό αν χάνεις την εβδομάδα ειναι καλό έτσι?

Δημοσίευση

ρε συ Φανη, η διατροφή με την οποία ανοιξες το θεμα ειναι θανατος! θα ψωμολυσσάξω και ας ειμαι και σε διαιτα τωρα...

Πολυ σκληρό πραγμα.. και σκεφτεστε να το κανετε ενώ εγκυμονείτε? ελα να συνερχομαστε..

Εγώ θυμάμαι σε ενα παλιοτερο θέμα που ελεγες "κοριτσια κανονικά το φαγητό σας και ενα τοστακι το βραδυ." αυτο κανω εγώ..

αντε να δουμε...

Δημοσίευση

Ρε συ Ελευθερία! Δεν είναι τόσο θάνατος!Καλό είναι...ότι πρέπει!!ΚΟιτα με το τοστάκι το βράδυ εγώ δεν είδα αποτέλεσμα...κ έχω μειώσει πάρα πολύ το φαγητό μου. Ζυγιστηκα σήμερα και είμαι 73 μισο!ΠΟλυ καλα παώ!!!Αχ τι ωραία τι καλα!!!Ελπίζω μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα πάω στο γιατρό να μεινω στα8ερή και να αρχίσω να βάζω μετά τον 3ο μήνα!!Ακούω για άλλες κοπέλες που βάζουν κιλά μετά τον 5ο!!Ετσι θέλω κ εγω!Πάντως κορίτσια το καλύττερο σνακ είναι τα μιράντα!!!Το κάθε ένα εχει 23 θερμίδες!!Τρως 3 αν πεινάσεις κ είσαι τέλεια!!!

Ελενιτσα κ εγώ είμαι πολυ φανατική των δρακουλινιών και όλων αυτών των πάχυντικών αλλά νόστιμων σνακ!!!μιαμ μιαμ μιαμ!

Δημοσίευση

ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΚΙΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ 1.80 ΚΑΙ 76 ΚΙΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 71.....ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ 67-68 ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 76 ΚΑΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΖΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ..... :P :P :P :P :P :P

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ....

ΠΡΩΙΝΟ...ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ...ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ...ΜΙΣΟ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΛΕΠΤΗ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ...ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2% ΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΠΕΣΙΑΛ Κ!

ΒΡΑΔΥΝΟ ΘΑ ΦΑΩ...ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΒΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ

ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

Δημοσίευση

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑΜΙΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΝΑΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΛΑ....

Δημοσίευση

εγω κοριτσια τα εχω παιξει,ανεβαινω τη μια μερα στη ζυγαρια με δειχνει 87,ανεβαινω σε 2 μερες με εδιξε 85 και εχθες παλι 87 και σημερα 85!!!! ελεος!!! εντομεταξυ νομιζα οιτι χαλασε η ζυγαρια!!! αλλα πηγα και στο φαρμακειο να το τσεκαρω και παλι τα ιδια!!! οποτε τι να πω,τα εχουν παιξει τα κιλα μου απο την στερηση των Goodys!!!!!!!!!! πριν λιγο μετρηθηκα και ημουνα 86!! αν αυριο με δειξει 85 -παλι θα σκισω τα διπλωματα!!!!!

Δημοσίευση

τιρογαριδακι

το τοστάκι να το τρως χωρίς τυράκι μέσα

βάλε 2πλη φέτα γαλοπούλα.

Σκέφτομαι ν αρχίσω γυμναστήριο πάλι...

διάδρομο και λίγα βαράκια για το 8ώρακα και τα χέρια...

απ τον άλλο μήνα όμως... στον 4ο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...