Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΦΑΝΗ, ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ? ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 3 ΚΙΛΑ. ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 11. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΤΟΣΤ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΓΥΡΟ. ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΜΩΡΕ! ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΦΑΜΕ.

• Απαντήσεις 360
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑ ΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ

ΠΡΩΙΝΟ...ΤΟΣΤΑΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ...ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΛΙΠΤΟΝ ΛΙΝΕΑ (ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ)

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ...ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ (ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ)?

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ...ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΛΕΠΤΗ ΦΕΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ

ΒΡΑΔΥΝΟ....ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΡΑΣΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ (ΠΑΧΑΙΝΕΙ)?

Δημοσίευση

Ελα...έλα που ρωτάς κιόλας Ρουμπέλα!!!!:) Λες κ δεν ξέρεις ότι όσα έφαγες ήταν της δίαιατας!!!!Θες κ παίνεμα!!!!:) (πλάκα σου κάνω!!!:) ) Μια χαρά τα πηγες!Τελεια!Σκέφτηκα κ εγώ να το δοκίμασω αυτλό το τσάι..δεν ξέρω βεβαια αν επιτρέπεται ...Καντινου κ εγώ 1.72 είμαι και 73 κιλα...χάλια μαυρα!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΜΑΡΕΣ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ? ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ(ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΙΤΑ) ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΨΩΝΙΑ. ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΚΡΟΣ ΔΙΑΙΤΙΤΙΚΟ ΦΑΙ. ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΕΠΥΘΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ? ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΕΠΕΙΣΗΣ. Θ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΗΣΤΑΘΩ. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! Τί κάνετε? Όλα καλά??? Εγώ σήμερα λέω να φάω πατατο-μαρουλο-τοματο-σαλάτα!!! Χωρίς σως και μαγιονέζα. Αν και μάλλον θα κοιτάξω να βρω συνταγή από το Internet για καμιά σως διαίτης! Α... σήμερα λέει είναι "η παγκόσμια ημέρα κατά της διαίτης" (το άκουσα στο ράδιο) οπότε... στη ζυγαριά πάντως δεν ανεβαίνω ακόμη! Χθες τελικά, δεν έφαγα ρυζάκι με μπιφτεκάκι, αλλά... φασολάκια φρέσκα με σάλτσα φρέσκιας τοματούλας! Το κατευχαριστήθηκα!!! Δεν έχω κάτσει ακόμη να δω πόσες θερμίδες κατανάλωσα χθες... το βαριέμαι όλο αυτό!!!

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Μια χαρά!!!Πως μπορείς κ τρως τόσο λίγο; Ρε συ...μπας κ τρώω πολύ;;; Μήπως να κόψω τίποτα;;;;

Δεν έχω πολύ όρεξη...Ασε που έχω αναγούλες και καούρες συνέχεια:( Αλλιώς θα έτρωγα τα πάντα χαχα:P

Εγώ έχω ύψος 1.68 και ζυγίζω 59 κιλά

Δημοσίευση

rubelitsa τα πατζάρια

δεν ενδείκνονται για το διαιτολόγιό μας

όταν κάνουμε δίαιτα.

Εχουν ζάχαρη, οπότε Χ

το μπρόκολο και το πατζάρι είναι οκ.

τα υπόλοιπα που έφαγες, εκτός το τσουρέκι,

είναι οκ.

Δημοσίευση

καλημεριζω τις αγωνιστριες συντροφους στην μαχη της διαιτας:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

δεν θελει κοπο θελει τροπο εγω χθες που πρωτοεφαγα φακες με λιγο λαδι ψιλοξυνισα (δεν μου αρεσει το νεροβραστο καθολου....)τις βαπτισα μπριζολακια στα καρβουνα χιχιχιχι και σιγα μην επιανε...τελως παντων εγω προσπαθω και θα δειξει το αποτελεσμα

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ? ΑΣ ΕΒΑΖΕΣ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΩΜΟ ΛΑΔΙ. ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.

Δημοσίευση

Καλήμερα κορίτσια. Εγώ την τηρώ ακόμη κ αν απογοητεύομαι...σκέφτομαι να κόψω κάτι..δεν ξέρω τι αλλά πρέπει.. Μαμάκα4 κ εγώ έχω αναγούλες πολλές και ειδικά αφού φάω πονάω το στομάχι μου αλλά πάντα τρώω γιατί θεωρώ ότι δεν πρέπει να μένω νηστική αλλά κ γιατί ζηλεύω εκείνη την ώρα. Μόλις το φάω όμως με πιάνει το στομάχι μου..Πείτε μου ρε κορίτσια τι να κόψω;;;Καντινού φάτην την καρμπνάρα σου αλλά μέτρησε 2 κουπιτσες το πολύ πολύ! Θα δεις ότι είναι υπεραρκετό!!!! Εγώ στα μακαρόνια μετράω΄.

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΣΗ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ ΦΕΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙ ΕΦΑΓΑ....ΠΕΙΡΑΖΕΙ :dry::blink:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΧΕΙ 200 ΘΕΡΜΙΔΕΣ :S :S :S :S

ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!

Δημοσίευση

ΑΧ, ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΥΜΩΣΥΝΗ ΠΗΡΑ 7 ΚΙΛΑ. ΕΤΡΩΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΓΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΙΝΟ ΕΔΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ. ΑΥΓΟ, ΨΩΜΙ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ. ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΤΡΩΓΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ. ΕΤΡΩΓΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ(ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ). ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΑ ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ Η ΤΟΣΤ ΚΑΙ ΓΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΜΩΣΥΝΗ ΠΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΙΖΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΟΥΣΑ, ΠΕΣ ΔΙΑΦΩΡΕΤΗΚΗΓ ΕΓΓΥΜΩΣΥΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΗΡΑ 11 ΚΙΛΑ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΟΥΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΠΕΡΝΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ( 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ) Κ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΒΗΚΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ 57 .... Ε, ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΑΜΠΛΑΣ Κ ΛΕΩ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΘΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙ BOSS! E MA ! ΤΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ !!!! ΟΥΦ ! ΣΚΑΤΟΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Δημοσίευση

Ασε sweety..ώρες ώρες κ εγώ τσατίζομαι με αυτήν την παλιοζυγαριά!!!! Εχω μειώσει το φαγητό που τρώω κατά 30% περίπου και πήρα μισό κιλό!!!!! Αν δηλαδή δεν έκοβα πόσο θα έπαιρνα;;;Ελεος πια με αυτα τα κιλά...έτσι μου έρχεται να τα παρατησω και να αρχίσω να τρώω το καταπέτασμα!!!

Δημοσίευση

κοριτσια μου....για πειτε μου κι εμενα...ειμαι στην αρχη της εγκυμοσυνης μου....4 βδομαδων περιπου,ουτε στον υπερηχο δε φαινεται τιποτα ακομα.....εσεις που ειστε πιο εμπειρες....ειμαι 48 κιλα με υψος 1.60 ποσα κιλα πρεπει να παρω?????

Δημοσίευση

αχ που να τρώγατε και ασπράδια....

πέρυσι που έκανα τρελή διατροφή, έτρωγα βρώμη με νερό

και 3-4 ασπράδια για πρωινό.

ζύγιζα τη σαλάτα και το κρέας 150 γρ. το κα8ένα

κομμένα αλάτια, νερόβραστα όλα...

τα ασπράδια έχουν πρωτείνη και

ο οργανισμός μας για να κάψει, 8έλει πρωτεινούλα...

άνοστα μεν... αλλά τα συνήθισα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...