Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Τρωω λίγο λες Τομα;; Γιατι;;Δεν είναι αρκετά αυτα;; :(

Κοιτα η αλήθεια είναι οτι πεινάω αλλά αν αφήσω τον εαυτό μου φοβάμαι ότι θα έχω χειρότερο αποτέλεμσα!

Δεν λεω οτι ειναι λιγα με την εννοια ποσοτητα ειναι λιγο πολυ διαιτα!!

Βλεπεις μονη σου το λες οτι πεινας και δεν ειναι σωστο.

Φαε κατι παραπανω δε θα σε βλαψει και αρχισε γυμναστικη θα σου κανει καλο με τα κιλα εγω γι αυτο παω περπατημα καθε μερα μια ωριτσα μου κανει καλο νομιζω :dry: !

Οσο για το φαγητο τρωω με μετρο. Αν θελω κατι παχυντικο στο ενα γευμα το αλλο σιγουρα θα ειναι μονο σαλατα!!

• Απαντήσεις 360
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Φιλολογος; Ωραια!! :) Εγώ είμαι δασκάλα σε δημοτικό!! Στο σχολείο δεν σε πιάνει πέινα;;; Όταν βλέπεις τα παιδιά να χλαπακιάζουν την τυρόπιτα ή το σάντουιτς;;; Πωπω..κ μονο που τα σκέφτομαι με πιάνει μια πείνα...Πάντως μια κ λέτε για εγκυμοσύνη, σκέφτομαι καμιά φορά πως θα πρέπει να αυξήσω τις θερμιδες ανα τρίμηνο κ αγχώνομαι.Αλλά από την άλλη λέω πως το ίδιο το σώμα θα μου δείξει ότι πειναει. Δεν πρέπει αυθαίρετα να ανεβάσω εγώ τις θερμίδες καθώς ενδιάμεσα πάντα θα τσιμπολογήσω κατι παραπάνω αλλά με προσοχή.

Δημοσίευση

Νομιζα Τομα ότι πεινουσα επειδή είχε μεγαλώσει το στομάχι μου και αρχίζει να συνηθίζει σε λίγο λιγοτερη ποσότητα. Πάντως όποτε πεινάω τρώω ,δεν μπορώ άλλωστε να μείνω νηστική καθώς αρχίζω κ ανακατεύομαι.

Δημοσίευση

Koritsakia oraio thema anoixate.

Apo ti dikia mou empeiria oi sumvoules einai oi exis:

-troge opote peinas kai stamata na tros molis hortaseis!(ohi otan mpoukoseis)

-troge ola ta fagita se mikri posotita me salata.

-meta tis 8 to vradu to raveis

(ante kanena snak poli elafru)

-Oso pio poli ginetai kinisi

-min tros epeidi stenahorethikes nevriases variesai ktl.Min parigoriesai diladi trogontas.Fae otan peinaseis.

-Prospathise stin kathimerini diatrofi na min tros junk food alla spitiko mageiremeno oti ki an einai afto kai pou kai pou stis exodous fae oti thes.

Prosopika opote troo gia psuhologikous logous pahaino kai genika opote skeftika as kano diaita kai eiha sto nou mou to fai pali pahuna.Den apagorevo tipota ston eafto mou apla se kathimerini vasi

prospatho na tiro afta.Tora eimai 62 kila (1.65)pou gia mena einai poli alla den viazomai na pao sta 56 kai afto giati kathomai spiti kai den doulevo den peirazei.

Oi egyoules prosohi ohi sterisi alla oso mporeite ygeiina.Kali epituhia se oles tis kormares tou mammy.

Δημοσίευση

KOΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΛΕ! ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΤΩΣΤΑΚΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΖΥΓΗΣΤΗΚΑ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΙΟΝ ΕΝΑ ΚΙΛΟ. ΥΓΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! Προσπερνώ τον μουντρούφη ουρανό... (αμάν πια... πότε θα λάμψει ο ήλιος βρε παιδάκι μου???) και ξεκινώ την ημέρα μου με φραπεδάκι (διότι μιλάμε για πολύ νύστα...) κι ακόμη δεν έχω σκεφτεί τί τρώμε σήμερις!!!

Χθες αγόρασα ζυγαρίτσα διαίτης (δείχνει με μεγάλη ακρίβεια ως 500gr.) και λέω να την εγκαινιάσω σήμερα. Όμως... με τί??? Έλεγα για πιλαφάκι (χωρίς σάλτσα, απλώς τριμμένη τοματίτσα) κι ένα μπιφτεκάκι και σαλατίτσα μπόλικη! Τί άλλο? Το βραδάκι μάλλον θα φάω το γιαουρτάκι μου, με 1 φέτα μαύρο ψωμάκι.

Προσπαθώ να φτιάξω κι ένα πινακάκι με θερμίδες, που να συμπεριλαμβάνει μόνον αυτά που όντως τρώω, όχι σαν τους κλασικούς που έχουνε τα πάντα μέσα. Βέβαια... το θέμα τελικά δεν είναι πόσες θερμίδες καταναλώνουμε... αλλά τί θερμίδες... αν πρέπει να φας 1.600 θερμίδες ημερησίως, αλλά όλες βασίζονται σε τυροπιτοειδή-γλυκά-πίτες-σοκολάτες κτλ. δεν κάνεις τίποτε... μία τρύπα στο νερό μοναχά!!!

Πρωϊνιάτικα... πού την βρίσκω την όρεξη για πολυλογία??? Ξυπνήστε καλέ....

Δημοσίευση

πιπιτσα μου μπραβο βρε μας φτιαχνεις την διαθεση πρωι πρωι χιχιχι

εγω ξεκινησα διατροφη απο χθες οποτε δεν υπαρχει λογος να ζυγιστω ακομη:laugh: βεβαια καθε αρχη και δυσκολη δεν λενε???? χθες το βραδυ πειναγα και παω στο ψυγειο...το ανοιγω...και βλεπω μπροστα μου το αγαπημενο μου λατρευτο μου σαλαμακι!!!! ΦΑΕ ΜΕ μου ελεγε το καημενουλι μου και εγω.....αντισταθηκα πηρα το αχλαδι απο διπλα του και του εκλεισα την πορτα στα μουτρα:laugh: :laugh:

μα καλα και αυτος ο αντρας μου τωρα του ηρθε να τα παρει ολα αυτα????

τωρα που δεν μπορω να τα φαω??????:( :( :( :( :(

Δημοσίευση

Καλέ;Λίγες μέρες έλειψα και δείτε τι έχασα!

Εγώ μόλις γύρισα από την πρωινή μου βολτίτσα και έκανα ένα αναζωογονητικότατο ντουζ.

Σε λίγο θα φτιάξω φρυγανιές με μέλι (νοστιμότατο,το στέλνει ο παππούς του άντρα μου από το χωριό,μόνος του το φτιάχνει) ,κατά τις 11 θα πιω ένα φρεσκοστυμένο χυμό και το μεσημέρι θα φτιάξω ένα μπουτάκι κοτόπουλο χωρίς πέτσα και λάδια.Μόνο λεμονάκι και ρίγανη.Το απόγευμα άλλο ένα χυμό, αυτή τη φορά γκρέιπφρουτ (είναι ΘΕΟΠΙΚΡΟ,αλλά κάνει δουλειά) και το βράδυ το γιαουρτάκι μου με γεύση μπισκότο.

Κορίτσια,έχω να σας πω ότι ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.Αυτή τη διατροφή την κάνω από πριν τα Χριστούγεννα που είδα τη ζυγαριά στα 122 κιλά και μου'ρθε θάνατος.

Τώρα δεν ξέρω πόσα είμαι η αλήθεια είναι,αλλά όταν έχω θάρρος,θα ζυγιστώ.

Α!Σας έχω και extra tip!

ΠΑΡΤΕ ΛΙΓΑ ΣΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΕ ΤΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΤΕ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΕΜΑΤΗ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ!ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!

ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΜΗ ΤΟ ΠΕΤΑΤΕ,ΦΑΤΕ ΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΠΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΦΑΤΕ,ΚΑΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ!!!

Καταπληκτικό;

Άντε κοριτσάρες μου,καλή μας επιτυχία!

Δημοσίευση

Κοίταξε να δεις Μπεμπούλης μου τί γίνεται! Εγώ και η ζυγαριά δε μιλάμε... της κρατάω μούτρα!!! Διότι πάντοτε, κυρία μου, άλλα θέλω εγώ κι άλλα δείχνεις εσύ! Επομένως... δε μου κάνεις! Δε θα πάρω!!!

Τώρα, όσον αφορά στο θέμα πείνα, εγώ ειδικά που ΠΡΕΠΕΙ να χάσω (τρομάρα μου!!!) πολλά-πολλά κιλάκια, ΠΡΕΠΕΙ να πεινάω κιόλας, πώς να το κάνουμε δλδ? Δε γίνεται αλλιώς... απλώς, ξέρεις, όταν πεινάω σαν λύκος που λέμε, το ρίχνω στο γάλα, στο μεγαλλικό νερό, στο σκέτο νεράκι του Θεούλη μας... μπας και ξεγελάσω το στομαχάκι μου, αλλά... τζίφος!!! Δε βαριέσαι... όπως και να ΄χει, αν δεν το ρίξουμε και στο καλαμπούρι λιγουλάκι, δε βγάζεις άκρη!

Ευτυχώς, κάνω 4 φορές την εβδομάδα στατικό ποδηλατάκι (εκεί να δεις... βάζω ξένη μουσική στη διαπασών και του δίνω να καταλάβει!!! Πότε θα μας πετάξουν έξω από την ηχορύπανση δεν ξέρω...) κι όσο να πεις, εκτονώνομαι... όχι ότι μου αρέσει, αλλά ΠΡΕΠΕΙ! Κι επειδή, ως γνωστόν, δεν υπάρχει ΔΕ ΜΠΟΡΩ, υπάρχει ΔΕ ΘΕΛΩ, εγώ, όσον αφορά σε χάσιμο βάρους, δυστυχώς έχω μείνει στο ΔΕ ΘΕΛΩ!!!

Δημοσίευση

και εγω εχω να χασω 25 κιλα κανω και κοιλιακους αλλα αντεχω που θα παει μπορει φετος να μην τολμησω να βγω στην παραλια αν και πρεπει γιατι θα παω το μικρο γοργονακι για το πρωτο του πλατς πλουτς αλλα του χρονου(πολυ μεγαλασχεδια εχω τρομαρα μου!!!)θα βγω με μπικινι χιχιχιχι

Δημοσίευση

ΑΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΜΩΣΗΝΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 20 ΚΙΛΑ. ΠΕΡΑΣΕ ΚΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ 10. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΕ ΑΛΛΑ 10 ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ, ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΕΤΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΤΑΡΙΤΗΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ! ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

Καλά... το να μη βγω παραλία λόγω κιλών ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!! Να δεις τί ομηρικούς καβγάδες έχουμε ρίξει με τον άντρα μου γι' αυτό το θέμα... μα είναι δυνατόν να του στερήσω τα παιχνιδάκια που κάνουμε μέσα στη θάλασσα? Απλώς, προσπαθούμε να πηγαίνουμε σε ακτές που δε μαζεύεται πολύς κόσμος! Το έχω κάνει πάντως στο παρελθόν να μην τολμάω να μείνω με το μαγιό μου, εξαιτίας του πολύ κόσμου! Δεν το ξανακάνω όμως! Δεν κατάλαβα... σε όποιον αρέσουμε (και είμαι σίγουρη πως είναι πάρα πολλοί...) για τους άλλους δε θα μπορέσουμε... που έλεγε κι ένα παλιό άσμα... όχι ότι κρύβει και πολλά το ολόσωμο μαγιό, αλλά anyway... δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου (και τις μοναδικές στιγμές που περνάω με τον αγαπημένο μου) για κανέναν!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!:) Βλέπω πρωι πρωι ξεκινήσατε την πάρλα!! :) Ρε κοριτσια ..εφαγα εχθες το γιαουρτάκι με μισή πιτα σκέτη και με έπισε το στομάχι μου! Λέτε να έφαγα παραπάνω απ΄οσο έπρεπε; Μήως επειδή 2 ώρες πριν είχα φάει μισό μπολάκικ ρυζογαλο;

΄Πάντως εγω για την παρφαλία έχω βρει ένα καταπληκτικό κόλπο επειδή δεν έχω ακόμη τους κατάλληλους κοιλιακούς να επιδείξω...αγόρασα μαγιώ τανκίνι δηλαδή μπλουζάκι απο πάνω και μάλιστα όχι εφαρμοστό αλλά ανοιχτό λίγο κάτω θα σας δείξω ποιο είναι ...μισο λεπτάκι...http://www.bonprix.gr/bg/offer.htm?cat=1.10.377..33 αυτό αγόρασα εγώ. Κρυβει κοιλιτσα χωρίς να εφαρμόζει!Πιστευω πως αν εφοδιαστούμε με εξυπνα μαγιώ θα δείχνουμε όμορφες στην παραλία κ κανέις δε θα ξέρει τι κρύβουμε(ποσο άσχημο δηλαδή μπορεί να είναι!) βρε Μανιαμουνια...χάθηκες!!μια χαρά η διατροφή σου πάντως!!αλλά αυτό με το σέλινο...τι να σου πω..ότι με ενθουσίασε; Ψεματα θα πω...καλέ πως το πίνεις αυτό το πράγμα;;;;απαπαππαπα....προτιμώ να πιω μια νταμιτζάνα νερό παρά αυτό!!!!!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ, ΤΟ ΟΤΙ ΘΥΛΑΖΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΥΓΕΙΗΝΑ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΥΓΕΙΗΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΤΟΣΤ, ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ.

βρε καντινου θα φας και τη σοκολατιτσα σου δε λεω,υγιεινα πρεπει να τρως γιατι ολα περνανε στο μωρο, αλλα και για σενα.

Δημοσίευση

Φανουλα πολυ ωραιο αυτο το μαγιο.

Απο αυτο θελω να παρω και εγω διοτι δε θα χασω τα μπανακια μου φετος λογω εγκυμοσυνης :P !! Απλα θελω να προστατεψω την κοιλια μου απο τον ηλιο και απο την αλλη ειναι καπως να βγω με την κοιλαρα στις παραλιες. :silly:

Οσο για το μενου σημερα το πρωι εφαγα μια φετουλα ψωμι με μαρμελαδα το μεσημερι εχει ρυζι με γιαουρτι το απογευμα μια μπαρα δημητριακων και το βραδυ μαλλον σουβλακι :woohoo: !!!

Δημοσίευση

Τόμα έγραψε:

tirogaridaki έγραψε:

Δεν λεω οτι ειναι λιγα με την εννοια ποσοτητα ειναι λιγο πολυ διαιτα!!

Βλεπεις μονη σου το λες οτι πεινας και δεν ειναι σωστο.

Φαε κατι παραπανω δε θα σε βλαψει και αρχισε γυμναστικη θα σου κανει καλο με τα κιλα εγω γι αυτο παω περπατημα καθε μερα μια ωριτσα μου κανει καλο νομιζω :dry: !

Οσο για το φαγητο τρωω με μετρο. Αν θελω κατι παχυντικο στο ενα γευμα το αλλο σιγουρα θα ειναι μονο σαλατα!![/quote:2boaatgd]

το περπατημα ειναι απαραιτητο σε μια διαιτα! κει γω τουλαχιστον μιση ωρα τη μερα την παρπαταω σπρωχνοντας το καροτσακι με το μωρο που ειναι καλη γυμναστικη :)

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια!!!:) Βλέπω πρωι πρωι ξεκινήσατε την πάρλα!! :) Ρε κοριτσια ..εφαγα εχθες το γιαουρτάκι με μισή πιτα σκέτη και με έπισε το στομάχι μου! Λέτε να έφαγα παραπάνω απ΄οσο έπρεπε; Μήως επειδή 2 ώρες πριν είχα φάει μισό μπολάκικ ρυζογαλο;

΄Πάντως εγω για την παρφαλία έχω βρει ένα καταπληκτικό κόλπο επειδή δεν έχω ακόμη τους κατάλληλους κοιλιακούς να επιδείξω...αγόρασα μαγιώ τανκίνι δηλαδή μπλουζάκι απο πάνω και μάλιστα όχι εφαρμοστό αλλά ανοιχτό λίγο κάτω θα σας δείξω ποιο είναι ...μισο λεπτάκι...http://www.bonprix.gr/bg/offer.htm?cat=1.10.377..33 αυτό αγόρασα εγώ. Κρυβει κοιλιτσα χωρίς να εφαρμόζει!Πιστευω πως αν εφοδιαστούμε με εξυπνα μαγιώ θα δείχνουμε όμορφες στην παραλία κ κανέις δε θα ξέρει τι κρύβουμε(ποσο άσχημο δηλαδή μπορεί να είναι!) βρε Μανιαμουνια...χάθηκες!!μια χαρά η διατροφή σου πάντως!!αλλά αυτό με το σέλινο...τι να σου πω..ότι με ενθουσίασε; Ψεματα θα πω...καλέ πως το πίνεις αυτό το πράγμα;;;;απαπαππαπα....προτιμώ να πιω μια νταμιτζάνα νερό παρά αυτό!!!!!

super το tankini! tankino-παντελονι βγαινει:laugh: ?? ή μηπως να παρω αυτα τα ολοσωμα?να παρω και στον αντρα μου ενα για συμπαρασταση?

Δημοσίευση

Καλά ε;;;;Φοβερά μαγιώ!!!Και πολύ στιλάτα!!! :) Αν πάρεις...πάρε μου κ μένα ένα!!!!Μη χάσω τέτοια ευκαιρία!!!:)))))) Λοιπόν για να μην ξεχνιόμαστε σήμερα...

ΠΡΩΙΝΟ γαλα με κακάο κ μέλι + δυο φρυγανιες με τυρι λάιτ κ μαρμελάδα.

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ φρουτοχυμό

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ φετα, φακες και ψωμί(εφαγά πολύ ρε γαμώτο..)

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ μισό μπολάκι κρέμα γιώτης

ΒΡΑΔΙΝΟ μιση πιτα με μια φέτα γαλοπούλα και μια φέτα τυρί...

Όμως..ζυγίστηκα σήμερα και ήμουν μισό κιλό πάνω...δεν ξέρω αν πρέπει να απογοητευτώ ή όχι πάντως δε μειώνω τις μερίδες μου για ευνόητους λόγους!!!:)

Δημοσίευση

Α θέλω και εγώ μαγιό!:laugh: Τυρογαριδάκι μην απογοητευτείς καθόλου!Είσαι και έγκυος,μην το ξεχνάς;)

Εγω έφαγα

ΠΕΩΙΝΟ:Ένα ποτηρι γάλα με 1,5% λιπαρά και 2 φρυγανιές

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Δυο παξιμάδακια και ένα πράσινο τσάι

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Μια μοσχαρίσια μπριζόλα,μαρουλοσαλάτα και μια κούπα ρύζι

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ:Ένα γιαουρτάκι

ΒΡΑΔΥΒΟ:2 μήλα;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...