Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χμμ..Δύσκολο!:P

Αν φας πίτσα το μεσημέρι,φάε μια σουπίτσα το βράδυ!Τι λες;

Α,επίσης για το τσιμπολόγημα προτείνω να τρως καροτάκι!:) Εγώ αντί να δίνω στα παιδιά σαν σνακ πατατάκια/γαριδάκια κτλ τους κόβω κοροτάκια:P

• Απαντήσεις 360
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσια να θεσω κ εγω το ερωτημα μου;;Ενταξει ολα αυτα,η σωστη διατροφη,να προσεχουμε να μην περνουμε βαρος κ.τ.λ.Εγω ομως δυσκολευομαι αφανταστα να το αντιμετωπισω ολο αυτο.Το σωμα μου τρελλαινετε...οταν ειμουν εγκυος στην κορη μου πηρα 40 κιλα,τα οποια κ εχασα μετα απο 2 χρονια περιπου.Τωρα που περνω ορμονες για να κανω 2ο παιδι,αμεσως πρηστηκα φουσκωσα κ εχω ακατασχετη ορεξη για φαγητο.Εντωμεταξυ αν πιεσω τον εαυτο μου κ δεν φαω,γινομαι ολο νευρα!!!Τα βαζω με ολους κ με ολα,μετα οταν κοιταζομαι στον καθρεφτη κ βλεπω κοιλιες κ παχακια να πετανε απο'δω κ απο'κει κ να μην μαζευονται με τιποτα,παλι σαλταρω!!!....Τελικα μηπως χρειαζομαι ψυχιατρικη βοηθεια κ δεν το εχω καταλαβει;;;:blink: :blink:

Μονο σε εμενα συμβαινει αυτο;;:S :S :S

Δημοσίευση

Ρε μαμακα_4...τώρα μου τοπες;;;ΠΟυ έφαγα 6 κομματάρες;;; Τώρα...καλή χώνεψη να έχω!!!!:))))

Ζουμπι ΄μη λες χαζομάρες...λογικό είναι και οι ορμονες να σε επηρεάζουν αλλά και να σαλτάρεις όταν βλέπεις τα παχάκια.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τρως έξυπνα και ελαφρά. Πεινάς αργά το βράδυ; Φαε 2 φρυγανίτσες μονο. Η ουσια είναι να ξεγελας την πεινα σου τις ώρες που κανονικά δεν πρέπει να φας.

Δημοσίευση

tirogaridaki :laugh: το βράδυ σουπίτσα χιχι

Πετρούλα μου θα συμφωνήσω.Είναι οι ορμόνες,το άγχος για το μωράκι,και γενικά όλες παθαίνουμε κάτι μπροστά στον καθρέφτη!Χαλάρωσε και όπως είπε το tirogaridaki μασούλησε κάτι υγιεινό πχ ένα φρούτο:P

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ.....ΟΛΟ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ....

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΠΙΤΣΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΛΙΠΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.... ;) ;) :blink::whistle:

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ........

ΕΓΩ ΕΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ

ΠΡΩΙΝΟ...ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΡΓΑ ΧΙ ΧΙ

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ...ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 1,5%

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ...100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΟΝΟ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ...ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ

ΒΡΑΔΥΝΟ...ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ 2 ΧΟΥΦΤΕΣ ΣΠΕΣΙΑΛ Κ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΗΡΑ 618 ΘΕΡΜΙΔΕΣ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΙΤΗ

ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ http://diaites.gr/thermides.html

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΝΤΑΤΙΚΑ. ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΙ, ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ. ΜΑΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ. ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΛΕΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝΟ. ΘΑ ΔΩ.

Δημοσίευση

ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΕΝΤΕ ΜΙΚΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ΠΟΤΗΡΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ...ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΗΠΩΣ:blink: ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ?

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΤΟΤΕ ΦΑΕ ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ Η ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΡΕΑΤΙΚΟ,ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η ΛΑΔΕΡΟ....ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΝΩΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ...ΠΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ,ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΠΙΤΣΑ (ΤΡΑΧΑΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα λέω να το ρίξω στις σαλάτες!!! Και το μεσημέρι και το βράδυ! Λαχανοσαλάτα με λίγο τσιπουρίτσα το μεσημεράκι, τονοσαλάτα το βράδυ. Και τα 2 με μία φετούλα μαύρο ψωμάκι! Χωρίς τυριά!

Tirogaridaki μου, δεν τρώω ούτε γαριδάκια ούτε πιτσίνια ούτε τίποτε τέτοιο... όχι ότι δεν μου αρέσουνε... τουναντίον θα έλεγα! Απλώς δε θα έχω σταματημό μετά!

Εχθές βράδυ, πήγαμε με φιλικό μας ζευγάρι σε καφετέρια στο Χαϊδάρι, μετά από μία βάφτιση που είχαμε πάει. Τί να πάρει κανείς σε καφετέρια, όταν προσπαθεί να χάσει κιλά? Είναι ένα θέμα...

Πήρα μία φρουτοσαλάτα με σαντιγύ να.... (μετά συγχωρήσεως!!!) και την απόλαυσα, γιατί πόσες θερμίδες να πήρα? Είχε φραουλίτσες, μπανάνα, ροδάκινο κονσέρβα και σαντιγύ (ευτυχώς λίγη) και το κατευχαριστήθηκα! Πραγματικά! Όλη μέρα... (δλδ. από τις 12 που ξύπνησα...) είχα πιει 2 ποτήρια γάλα (1,5% λιπαρά) κι είχα φάει 2 τοστάκια με τοματίτσα! Τίποτε άλλο! Ούτε το γλυκάκι της βάφτισης έφαγα! Το έφαγε ο αντρούλης μου!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΘΥΛΑΖΩ ΜΩΡΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ.

καντινου κοριτσι μου αφου θηλαζεις γιατι κανεις διαιτα?? εσυ πρεπει να τρεφεσαι καλα,με ζωμους,σουπιτσες και γενικα οτι βοηθαει τον θηλασμο. Μην αγχωνεσαι με τα κιλα (ασε που απο οτι ειδα μιλας για 5 ψωροκιλακια!!!). Κοιτα να χαρεις τον θηλασμο σου :) εδω μιλαω για 14 κιλα,που δεν πεφτουν με τιποτα! Ευτυχως η γκαντεμω επαθα φλεγμονη στο δοντι μου και δεν μπορω να χλαπακιασω οποως πριν! με ζουμια τη βγαζω αν κ χθες δεν αντεξα εφαγα γαριδακια και το πληρωσα ,εγινε τουμπανο το ουλο....παλι οδοντιατρο παωωω.

οι υπολοιπες πως πατε?χανετε χανετε?

Δημοσίευση

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ, ΤΟ ΟΤΙ ΘΥΛΑΖΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΥΓΕΙΗΝΑ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΥΓΕΙΗΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΤΟΣΤ, ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ.

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια μην μπερδεύουμε τη σωστή και υγιεινή διατροφή με τη διαιτα γιατί ούτε κ εγώ μπορω να κάνω , αφήστε που η δίαιτες συνήθως δεν έχουν αποτελέσματα. Η ουσία είναι να μπορείς να χαρείς τη ζωή σου με όλα τα φαγητά χωρίς στερήσεις απλώς να βρούμε μικρά μυστικά να χάνουμε παράλληλα παραπανίσια κιλά και να κάνουμε καλό στον οργανισμό μας. Να φάμε κ τη μακαρονάδα μας αλλά με ρέγουλα, να φάμε το παστίτσιο και ολα απλω΄ς με μέτρο.Εγώ την Κυριακή ξέχασα τι θα πει μέτρο..ειμαι παράδειγμα προς αποφυγην!!! :) Σήμερα λοιπον έφαγα

ΠΡΩΙΝΟ γάλα ελαφρύ με κακάο και μέλι(το κακάοδεν έχει πόλλές θερμίδες 10 θερμι.η κουταλιά;;) με δυο φρυγανιες με μαρμελάδα χωρίς προσθηκη ζ΄χαρης και λίγο τυρί φιλαδελφεια.

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ φρουτοχυμο

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ σαλάτα ντομάτα-αγγουρι-κρεμμυδι με λιγη φέτα, μισό χοιρινο σουβλάκι(απο τα μεγάλα)και μια κουταλιά ρύζι

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ 2 σοκολατάκια

Για βραδινο θα φάω ένα γιαουρτάκι με λίγη πιτουλα σκέτη. Τι λετε; Προσέχω πάαααρα πολύ όσο κ αν δεν φαινεται...φανταστείτε τι έτρωγα πριν!!! :))))))

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου έγω μέχρι τώρα έχω φάει:

ΠΡΩΙΝΟ:Ένα ποτήρι γάλα με 1,5% λιπαρά και δυο χούφτες δημητριακά ολικής αλέσεως

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Ένα τοστάκι(ψημένο)με τυρί και ζαμπόν.Ήπια επίσης πράσινο τσάι την ώρα που διόρθωνα κάτι εκθέσεις χιχι:laugh:

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Ένα πιάτο φακές με μια φετούλα ψωμί ολικής αλέσεως

Θα σας ενημερώσω μετά για τα επόμενα γεύματα.Πώς με βρίσκετε μέχρι τώρα;

Δημοσίευση

Βρε Φανουλα μου πολυ λιγο δεν τρως για εκγυουλα??

Κοριτσια εγω το πρωι εφαγα μια φετουλα ψωμι με μαρμελαδα το μεσημερι σαλατα με ροκα μαρουλι και κοτοπουλο στη σχαρα το απογευμα ενα μηλο και το βραδυ........πιτσα σπιτικη :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σημειωστε οτι εδω και μια βδομαδα ξεκινησα περπατημα ΜΙΑ ωρα την ημερα!!! ;)

Τι λετε??

Δημοσίευση

Τόμα έγραψε:

Βρε Φανουλα μου πολυ λιγο δεν τρως για εκγυουλα??

Κοριτσια εγω το πρωι εφαγα μια φετουλα ψωμι με μαρμελαδα το μεσημερι σαλατα με ροκα μαρουλι και κοτοπουλο στη σχαρα το απογευμα ενα μηλο και το βραδυ........πιτσα σπιτικη :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σημειωστε οτι εδω και μια βδομαδα ξεκινησα περπατημα ΜΙΑ ωρα την ημερα!!! ;)

Τι λετε??

Τόμα μου μια χαρά σε βρίσκω!:laugh: Αλλά συμφωνώ..Εμείς οι εγκυούλες επιτρέπεται να είμαστε λίιιγο πιο χαλαρές!

tirogaridaki είμαι φιλόλογος:P

Δημοσίευση

mamaka_4 έγραψε:

Κοριτσάκια μου έγω μέχρι τώρα έχω φάει:

ΠΡΩΙΝΟ:Ένα ποτήρι γάλα με 1,5% λιπαρά και δυο χούφτες δημητριακά ολικής αλέσεως

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Ένα τοστάκι(ψημένο)με τυρί και ζαμπόν.Ήπια επίσης πράσινο τσάι την ώρα που διόρθωνα κάτι εκθέσεις χιχι:laugh:

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Ένα πιάτο φακές με μια φετούλα ψωμί ολικής αλέσεως

Θα σας ενημερώσω μετά για τα επόμενα γεύματα.Πώς με βρίσκετε μέχρι τώρα;

μαμακα μια χαρα σε βρησκω!! Πολυ καλα τα πας ;)

Ρε κοριτσια μου εγω δεν μπορω χωρις να κανω την παρανομια μου θελω και την πιτσα μου και το γυρο και το σουβλακι μου. Φυσικα δεν τα τρωω αυτα καθε μερα αλλα θελω 2 φορες την εβδομαδα να κανω παρανομιες!! :silly:

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Τρωω λίγο λες Τομα;; Γιατι;;Δεν είναι αρκετά αυτα;; :(

Κοιτα η αλήθεια είναι οτι πεινάω αλλά αν αφήσω τον εαυτό μου φοβάμαι ότι θα έχω χειρότερο αποτέλεμσα!

Δεν απογοητευομαστε!!!!ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κοριτσια κάτι ακόμη που έμαθα προσφατα.Τα δημητριακά μονο κακό βάζουν.Μετατρέπονται αμέσως σε ισνουλίνη και μετά από λίγο κατεβάζουν κατακορυφα το ζάχαρο στο αίμα με αποτέλεσμα να πεινάμε σύντομα. Χιλιες φορές να φάτε μισό ψωμάκι παρά δημητριακά. Το ψωμάκι και γενικά όλα αυτά ανεβαζουν σταδιακά το ζάχαρο στο αίμαι και σε διατρούν χορτάτη για μεγαλύτερο διάστημα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...