Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Koritsakia mou egw prin thn egkymosynh hmoun 65 pou ta 4 ta eixa parei epeidh metakomisame athina kai den eixame kouzina opote trwgame synexeia eksw gia kapoio kairo.

Twra mpainw sto evdomo kai eimai 78!!!Tha trelathw!!

Posa tha parw dld akoma?

Akouw th diatrofh akolouthite kai diapistwnw oti egw trww me metro opws eseis twra.

Apla kammia fora thelw ena souvlaki h kanena kinder bueno.O giatroulhs mou kathe fora pou me vlepei mou fwnazei gt olo pairnw kila.

AAAAAAAAA ti tha kanw.

Tha ginw mia xondrh mamaaaaaa KLAPSSSSS

• Απαντήσεις 360
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.....

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΛΥΠΑΡΑ.......ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΓΑΛΑ,ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ 2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΜΙΛΝΕΡ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ....

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 77,200 ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙΕΙΔΗ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΕΙΜΑΙ 76,900

ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.80 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ 67 ΚΙΛΑ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ 60....

Δημοσίευση

μολις επαθα καταθλιψη!!!!!!! η μια ειναι 65 κιλα,η αλλη 70, η αλλη 60, η αλλη 55!!!!!

καλε δεν με λυπαστε>???????????? εγω ξεκινησα απο τα 95!!!!!!!!! και ειμαι 89!!!!!!!(μετα απο ενα μηνα!). για να φτασω στα κιλα που ειστε ηδη εσεις (και μου θελετε και διαιτα,μια χαρα εισαστε καλε τιποτα δεν θελετε), πρεπει να κανω με τα ποδια το γυρω του λεκανοπεδιου της αττικης καθε μερα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μικρουλα μου μη στενοχωριεσαι!Θα ανεις λιγη προσπαθεια παραπανω αλλα θα τα καταφερεις!Και μην ξεχνας οτι τα δικα σου τα κιλα θα φευγουν πολυ γρηγορα στην αρχη!Ηδη 6 κιλα σε ενα μηνα ειναι παρα πολυ καλα!

Σκεψου πως σε 3 μηνακια αν συνεχισεις ετσι θα εχεις φτασει τα 70!

Μινιον θα γινεις!Δε θα τον προλαβαινεις το Χρηστο σου που καθε μηνα θα εχει...διαφορετικη γυναικα στο κρεβατι του ;) !!!!

Δημοσίευση

λες??μακαρι!!!!!! του χρηστου δεν του αρεσουν οι αδυνατες κοπελες,να φανταστεις πιο παλια μου ελεγε φαε λιγο ρε παιδι μου!!!! θελει πολλα πιασιματα να πιανει το χερι του!!!χχιχιχιιχ!!! και μαλλον αφησα τον εαυτο μου.....και παραπηρα κιλα!!! μολις μου ειπε ο χρηστος οτι αν μεινω εγκυος και γεννησω ετσι οπως εχω φτασει,θα γινωμπολυ χαλια μετα!!! και μου ειπε οτι δεν θελει να χαλασω!!! και ετσι οπως μου το ειπε ειχε δικιο, μετα βεβαια μου ειπε οτι μου το ειπε με τετοιο τροπο επιτηδες,για να το παρω στα σοβαρα!!! και καλα εκανε γιατι με αφυπνησε και αρχισα την προσπαθεια!!!!! μακαρι να γινω οπως παλια......σκεψου οτι πριν ενα χρονο ημουνα 65 κιλα περιπου! πηρα πολλα μαζεμενα........παρα πολλα θα ελεγα.......

Δημοσίευση

Κοριτσακια αν θελετε μπορω να σας πω τι εκανα εγω και εχασα αρκετα κιλα πριν απο 10 χρονια... μετρουσα τις θερμιδες μου με εναν θερμιδομετρητη και δεν ξεπερνουσα ποτε το οριο που επρεπε (αναλογα με τα κιλα και το υψος). Ετσι απο 55 κιλα εφτασα τα 45 (βεβαια το ειχα παρακανει λιγο). Μετα απο λιγο καιρο ηρθα στα φυσιολογικα μου (50 κιλα) και τα διατηρησα απο τοτε... ειχα συνηθησει στην συγκεκριμενη διατροφη και δεν στερουμουν τιποτα... αν καταφερω να χασω και αυτα τα 2 που μου εμειναν μετα την εγκυμοσυνη θα ειναι μεγαλο κατορθωμα... τα ατιμα δεν φευγουν με τιποτα... :unsure:

Δημοσίευση

Λοιπον νομίζω ότι για πρωτη μέρα τα πήγα μια χαρά...να σας πω τι έφαγα;; λοιπόν...

ΠΡΩΙΝΟ ενα μεγάλο μπολ με 2 χουφτες βρωμη και γάλα

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ φρουτοχυμό

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ 1 μιση κούπα μακαρόνια με κιμά κ τυρί και ένα χαπι χιπο

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ μισο παγωτάκι που όλο όλο είχε 230 θερμίδες

ΒΡΑΔΙΝΟ ένα κομματάκι μικρό μπαγκέτα με γαλοπούλα κ μισή φέτα τυρί...τι λέτε;; έχω ελπίδες;; :)

Δημοσίευση

ΡΕ ΦΑΝΗ ΕΙΜΑΙ ΖΗΛΙΑΡΑ! ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥΠΙΤΣΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ? ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΦΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΡΕΑΣ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΣ.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.....

ΕΧΤΕΣ

ΠΡΩΙNO:1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΜΕ 1 ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:ΔΥΟ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΜΕ 1 ΦΕΤΑ ΜΙΛΝΕΡ ΚΑΙ 1 ΦΕΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 1 ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΗΛΟ,ΜΙΣΟ ΑΧΛΑΔΙ,

ΜΙΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ,1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ (ΔΥΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΙΡΑΝΤΑ) ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ....

ΒΡΑΔΥΝΟ:ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ 2% ΜΕ ΔΥΟ ΧΟΥΦΤΕΣ ΣΠΕΣΙΑΛ Κ

ΣΗΜΕΡΑ

ΠΡΩΙΝΟ:ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ (ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ)

:

:

:

Δημοσίευση

Πιστευω ότι έπρεπε να διαλέξεις ή κουλουράκι ή δυο φρυγανιές και ίσως οι δυο χουφτες κορν φλέικς και τα μπισκοτάκια. ΜΠορούσες δηλαδή να βάλεις μια χουφτα κορν φλέικς και καθόλου μπισκοτάκια. Άποψή μου έτσι; :) Και εγώ ελπίζω να μπορέσω τη Δευτέρα να σου βάλω τα χρήματα. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα με την εγκυμοσύνη και τον μικρό θα ζοριστώ λίγο στην τράπεζα..αυτό με αγχώνει λίγο αλλά κάπως θα βρω τη λύση! Μην ανησυχεις!Το περιμένω πως και πως!!:)

Δημοσίευση

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΥΛΑ:P

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΧΟΥΦΤΙΤΣΕΣ ΣΠΕΣΙΑΛ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ:lol: :lol:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΑΒΩ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ....:S:kiss:

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα

επειδη ξεκινησα διατροφη σας λεω με σιγουρια οτι να φας 2 μιραντα την μερα δεν θα σας κανει κακο. τα μιραντα και τα πτι-μπερ ειναι τα μοναδικα μπισκοτα που δεν εχουν βουτυρο. για αυτο και τα δινουμε και στα παιδια. οποτε δεν πειραζει αν φατε 2-3 σε μια λιγουρα. εμενα η διαιτολογος μου εχει δωσει να τρωω και ζελε με φρουτα και προτιμω κατι τετοιο τωρα που καλοκαιριαζει απο το να τρωω μπισκοτα. εγω ειμαι μεσα για σωστη διατροφη!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου δεν προλαβαίνω να διαβάσω τώρα όλες τις απαντήσεις σας γιατί βιάζομαι! Θα τις διαβάσω το βράδυ!;)

Σας γράφω για να ξέρετε ότι είμαι και εγώ μέσα!:cheer:;)

tirogaridaki καταπληκτική η ιδέα σου!:lol: :lol: Τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι μια πονεμένη ιστορία και για μένα!:huh::angry: Κόντεψαν να με κάνουν καλύτερη φίλη με την κατάθλιψη!!!!:angry: Η ζυγαριά μου με μισούσε!!!:angry:

Πήρα 23 κιλά στην εγκυμοσύνη!:silly: Με το που γέννησα έχασα μόνο τα 8!Μου είχαν μείνει για "ενθύμιο" 15 κιλά συν τρια μου είχα παραπανήσια πριν μείνω έγκυος 18! :( :(

Μετά από 10 μήνες προσπάθειας έχασα μόνο 7!!!:( Απογοήτευση και κατάθλιψη στο φουλ! :( Πριν 4 ημέρες αποφάσισα και πήγα σε διατροφολόγο! Με τη διατροφή που μου έδωσε έχασα μέσα σε 4 ημέρες 1 κιλό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΩ!!!:silly: :laugh:

Αρχίζω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω! Η ζυγαριά μου αρχίζει να με αγαπάει. Η κατάθλιψη αρχίζει να μην με θέλει για "φίλη" της και αρχίζω σιγά σιγά και τις βόλτες!

Καλή συνέχεια σε όλες μας! Όλες μαζί, με το να στηρίζουμε η μία την άλλη σίγουρα θα τα καταφέρουμε!:cheer: :cheer:

Φιλιά σε όλες!:kiss:

Δημοσίευση

Εγω παλι θα παιξω τον συνηγορο του διαβολου!!!:laugh:

Χθες εκανα ενα φοβερο γλυκο με ζελε πτι-μπερ και κρεμα ζαχαροπλαστικης!!!:P

Εβαλα τον ζελε σε ενα τετραγωνο μπολ και με το που παγωσε ο ζελες εβαλα σε ενα αλλο μπολ γαλα και ββουτοηξα τα πτι-μπερ και τα εβαλα πανω απο τον ζελε σε 2 στρωσεις και μετα εβαλα απο πανω την κρεμα ζαχαροπλαστικης και μετα αλλη μια στρωση με πτιμπερ και μολις το δοκιμασα ειναι τελειο!!!:silly:

:P :laugh:

Δημοσίευση

μπράβο ρε...ότι πρέπει για δίαιτα!!!! Δε μας λυπάσαι;;; Αν και εγώ την έκανα σήμερα...δεν ακολούθησα κατα γράμμα τη διατροφή...αλλά ακόμη κάτι μπορώ να κάνω για να σώσω την κατάσταση και θέλω να μου πείτε πως!! Λοιπόν...

ΠΡΩΙΝΟ γαλα με κορν φλέικς

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ μισο λιτρο χυμο πορτοκάλι, 3 δαγκωνιες μπουγάτσα και σχεδόν το 1/3 της μπαγκέτας σκέτη

ΜΑΣΗΜΕΡΙΑΝΟ μιση μπαγκέτα με μια φέτα γαλοπούλα και μια φέτα τυρι ενα αυγο και ντομάτα.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ(ναι προλαβα και το έφαγα!!) παγωτό 360θερμίδων αν και πέταξα μια μπαλίτσα και έδωσα στον άντρα μου ένα κομμάτι από το χωνάκι και 1 ποτήρι λεμονάδα..

είναι πολλά το ξέρω όμως αν δε φάω τίποτα μέχρι το βράδυ κάτι γίνεται..αλλά τόσες ώρες δε θα μασουλίσω τίποτα;;;;;;;

Δημοσίευση

Κορίτσια πολύ ωραίο το θέμα!:laugh: Σίγουρες όλες θέλουμε αν όχι να χάσουμε,τουλάχιστον να διατηρηθούμε στα ίδια κιλά:)

Εγώ σήμερα έφαγα...

...ΠΡΩΙΝΟ:Ένα ποτήρι γάλα 1,5% και μια χούφτα δημητριακά ολικής άλεσεως

...ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Στήθος κοτόπουλου,μια κούπα μαύρο ρύζι και άφθονη μαρουλοσαλάτα(χωρίς λάδι,μόνο με ξύδι και αλάτι)

...ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ:1 μήλο

Ψιλοανακατευομαι κιόλας και δεν έχω πολύ όρεξη...:dry:

Δημοσίευση

Μια χαρά σε βρίσκω..!! δεν πρέπει να έχεις πάρει πόλλά κιλά στην εγκυμοσύνη σου έτσι;; Εγώ αφού έφαγα το καταπέτασμα λέω να φάω λιγη σουπίτσα το βράδυ με ελάχιστες θερμίδες μπας κ σώσω λίγο την κατάσταση!

Δημοσίευση

Στα δίδυμα πήρα 14 και τα έχασα πολύ γρήγορα απο το τρέξιμο,τον θηλασμό κτλ.Στον γιο μου πήρα 9,τα οποία πάλι έχασα αμέσως με τρία μικρά παιδία και θηλασμό.Μέχρι στιγμής σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν έχω πάρει τίποτα;)

Δημοσίευση

Τιποτα?????Είσαι πάρα πολυ τυχερή...φτου φτου φτου...εγώ τα έβαζα 4 -4 κάθε μήνα...ασε..και τώρα παλευω να μη βάλω παραπανίσια μπας και μπόρέσω μετά τη γέννα να χάσω μόνο τα κιλά που έβαλα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου.Μπράβο σου πάντως!!Μακαρι να τα καταφέρω και αλλάξω λίγο διατροφή ώστε να την κρατήσω για πάντα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...