Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

To lipon agapes mou...

Poli austiri diaita einai...

To prwin:

mono ena frapedaki xwris zaxari xwris gala...

Egw to epinna ap tis 9 to prwin mexri tis 12 na fantastite...

To mesimeri:

Ena kommataki stithos kotopoullo,,,,me 5 koutalies rizi,,,

mia ntomata,,,kai ena aggouraki...

H ena augo,,,me rizi,,,mia ntomata,,,ena aggouraki...

Gia dradino:

Ena giaourtaki 0%,,,H dimitriaka 0%...

H ena tilio me 2 3 poksimadakia...

Koritsia mou auto ekamna gia 2 mines kai eixa xasei 25 kila...

Wmos 2 eudomades sunexwmena eixa ponokefalo...

A kai kati pou ksexasa panta misi writsa prin to fagito,,,

Evaza stagones {{{bio natural}}} se ena potiri nero...

Se voithaei sto na kopi i oreksei kai na xaseis kila...

Filia...

• Απαντήσεις 360
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα!να μπω και γω στο τρενακι του τρομου που λεγεται διαιτα?:laugh: :laugh:

Δεν μπορω να χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης,πηρα παααρα πολλα!

Ημουν μια ζωη στα 55 κιλα (ειμαι 1,73) μ ελεγες αδυνατη.Και οταν εμεινα εγγυος εφτασα (μη τρομαξετε) στα 84 κιλα!!!!!τωρα ειμαι 72 κιλα :angry:

δεν μου κανει τιποτα,φοραω συνεχεια φορμες γιατι αρνουμαι να ψωνισω!!!Γεννησα πριν 7 μηνες ακριβως.Πηγα σε διατροφολογο (την ξερω χρονια) και κατι αρχισε να χανεται.Να σας πω πανω κατω τι διατροφη? Βασικα μου ειπε οτι καθε ανθρωπος προσαρμοζει τη διατροφη του στις αναγκες του. Μετα εκανα εξετασεις αιματος για να ξερουμε σιδηρους κτλ. Τρωω 5 γευματα τη μερα.

Οι τροφες που γραφω ειναι αυτες που επελεξα,αυτα μ αρεσουν δλδ

Πρωι: Χυμο πορτοκαλι (2 πορτ.) και ενα τοστ.

11 π.μ.: φρουτο (εποχης παντα) η ενα μηλο,η 2 αχλαδια κτλ

μεσημ.: Κανονικο φαγητο(μακαρονια με λιγη σαλτσα κ λιγο τυρι,μια σαλατα εποχης ή αρακα με μια φετα ψωμι και τυρι ή κοτοπουλο με ρυζι κ σαλατα, μεσογειακη διατροφη)

απογευμα: φρουτο

βραδυ:αναλογα με το τι εφαγα μεσημερι.Αν ηταν φαι κανονικο τοτε σαλατα με κανενα αυγο βραστο και ψωμι.Αν το μεσημερι εφαγα κατι ελαφρυ τοτε κρεατακι με σαλατα .

γενικα μεσα στη βδομαδα εχω 2 φορες ψαρι,σολωμο καπνιστο,2 φορες κοτοπουλο,1 φορα φιλετο,μπιφτεκια,σπανια κοκκινο κρεας,πολλες σαλατες και αρκετα φρουτα. Τυρι με ολα τα λιπαρα,οτι κιτρινο δλδ αλλα παντα 40 γρ.Ξηρους καρπους λιγους,μελι.

Χανω γυρω στο 1 κιλο την εβδομαδα ετσι.

Αλλα σας λεω οτι αυτη η διατροφη εχει φαγητα που διαλεξα.Ας πουμε γιαουρτι δεν τρωω ,γαλα σπανια προτιμω το τυρι.Και να πω οτι δεν τρωω γλυκα δεν τρελαινομαι (αν και οταν θηλαζα ειχα παθει υστερια με την σοκολατα!αν δεν υπηρχε στο σπιτι γινοταν πανικος :woohoo:

Δημοσίευση

Τελικά η ουσία είναι ησαλάτα. Μια εποχή όμως προσπαθούσα να τρώω πριν το μεσημεριανό πρώτα ένα μπολ σαλάτα και μετά το κανονικό γευμα. Ε..σιχάθηκα τη σαλάτα!!! καλό είναι όμως να τρώμε συχνά σαλατίτσα! Σου γεμίζει το στομάχι και με θρεπτικά συστατικά!

Δημοσίευση

Τζοαννα μου αυτο δεν ηταν διαιτα.Αυτο ηταν "φουλ διατροφη" σε περιοδο κατοχης!Νομιζω πως σε ελαχιστα ατομα θα εκανε δουλεια :woohoo:

bebadomama η δικη ειναι ο καλυτερος τροπος.Αργα κ σταθερα!Το μενου σου ειναι παρομοιο με αυτο που εγραψα!

Και κατι αλλο κοριτσια.Συνηθως-αν δεν εχει κολλησει ασχημα ο μεταβολισμος- οσο πιο πολλα κιλα εχεις τοσο πιο πολλα χανεις ανα βδομαδα! Και αν για χρονια εισασταν κολλημενες στα ιδια κιλα,για να πεσετε απο αυτο το σκαλοπατι θα υπαρξει ενα ζορι!!!!!

Δημοσίευση

Να σας πω καιένα τέλειο σνακ που θα σας αρέσει. Υπάρχει μια μαγιονέζα με 11 θερμίδες η κουταλιά. Λοιπόν...παίρνετε μια κουταλιά από τη μαγιονέζα την ανακατευετε με λίγη κετσαπ που δεν έχει θερμίδες σχεδόν καθόλου. ΜΕτά κοβετε αγγουράκι και καροτάκι σε μπαστουνάκια και κάνετε αμέτρητες βουτιες!!!!:)) Αν θέλετε αλλάζετε αντί για μαγιονέζα βάλτε γιαουρτάκι..εγώ προτιμώ τα αυθεντικά πράγματα!Για υποκατάστατα είμαστε τώρα;;

Δημοσίευση

ρε κοριτσια ξερετε τι αλλο παθαινω και την χαλαω την ρημαδα? Ειμαι ολη μερα μεσα με το μωρο ,οκ θα παω βολτιτσα με τον μπεμπη 2 φορες τη μερα,αλλα κουραζομαι,ολη μερα κανω φρουτοκρεμες,χορτοσουπες,κρεμες,αλλαζω πανες και του μιλαω-τραγουδαω-παιζω! ενηλικα βλεπω μετα τις 6,τον αντρα μου που γυριζει απο δουλεια,αλλα μετα ετοιμαζουμε μπανακι ,ντυσιμο (πολυ δυσκολο μετα το μπανιο γιατι ο μικρος τρελαινεται με το νερο κ στραβωνει οταν τον βγαζουμε ) και μετα γαλα και μετα νανουρισμα! Ε! και μετα η μανα θελει να αδειασει το ψυγειο για να ισιωσει ....συν το μεταμεσονυχτιο ξυπνημα για κανα 2ωρο παλι!

Δημοσίευση

κοριτσακια καλημερα και από μενα!!!

δεν αντεχω αλλο με αυτό το θεμα!!!

παρότι είμαι φοβερα καλοφαγού παντα καταφερνα να μεινω στα 54 κιλά (ύψος 1.6) με χιλιες δυο στερησεις..

επειδη προσπαθουσαμε κάποιους μηνες για μωρακι έκανα το φθινόπωρο προσεκτική διατροφη και πολύ διάδρομο και όταν έμεινα έγκυος ήμουν 53 κιλά!!

όμως παρότι προσέχω πάρα πάρα πάρα πολύ έχω ήδη πάρει 6 κιλά-- όλα σε μηρους και πισινό!!! αν συνεχίσω με αυτό το ρυθμό θα πάρω άλλα 20!!!

φωνάζει ο αντρας μου , η μαμα μου και φυσικά ο γιατρός!!! αισιοδοξω ότι το καλοκαιρι θα με σωσουν τα υπεροχα φρουτακια!!!!

Τι να κάνω κοριτσια????

Δημοσίευση

ΑΑΑΑ! Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ..... ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ...ΞΕΚΙΝΗΣΑ 53 ΚΙΛΑ Κ ΠΗΡΑ 19 !!! ΕΤΡΩΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ 19 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...:silly:

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 2 ΚΙΛΑΚΙΑ.... Κ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ..... Κ ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.... ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.... ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ...........:angry: :angry:

Κ ΟΛΟ ΛΕΩ... ΜΠΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ :laugh: :laugh: ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΜΟΥΝ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ.... Κ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ! ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ??? ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ Κ ΑΝ..... ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.... ΑΛΛΑ ΕΓΩ Η ΜΟΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ....:laugh: :laugh:

ΚΑΜΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΤΗΣ ELANCYK K THΣ ROC EIXA ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ...

Δημοσίευση

ΕλενηΧ και εγω καπως ετσι αποφασισα να κανω τον τελευταιο μηνα(εγω ξεκινησα απο 95 κιλα!!!) και τωρα ειμαι 89,εχασα δηλαδη 6 κιλακια!!!! και συνεχιζω ακαθεκτη!!!! εδω και μια εβδομαδα εχω μεινει στασιμη βεβαια,μαλλον λογω περιοδου και επειδη μου ειπε μια φλη μου αθλητρια οτι οταν κανεις διαιτα ισως ο μεταβολισμος σου κολησει ια κανα 2 εβδομαδες και μετα παλι θα χανεις.. παντως εχω απογοητευτει....θελω να χασω αλλα 20 κιλα και δεν ξερω πως να τα χασω!!!!!για πρωτο μηνα καλα τα πηγα με 6 κιλα μειον,αλλα εχω αγωνια να τα χασω ολα!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΠΟΤΕ ΝΙΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΤΡΩΓΕ 1-2 ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!! Α! Κ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΙΡΟΠΙ ΟΜΩΣ... ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ... ΑΝ Κ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΝΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ 0% ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΣ ΤΟ ΚΟΡΝΕΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ 0% :laugh ΤΕΣΠΑ...... ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΜΩΡΕ... ΕΓΩ ΘΑ ΦΑΩ ΣΑΛΑΤΑ( ΘΑ ΒΟΣΚΗΣΩ) Κ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ....

Δημοσίευση

Εγω λιγουρευομαι ενα παγωτο παρφε με σιροπι φραουλας!!!!

Τωρα οσες ενδιαφερονται για να κανουν μια σωστη διατροφη τα πραγματα ειναι απλα

πεταγμα το τηγανι αντικατασταση ζαχαρης με ζαχαρινης μειωσης ης ποσοτητας ζαχαρης περιορισμος ανθρακουχων αναψυκτικων ( αυτα μετα απο μακροχρονια χρηση δημιουργουν προβλημα στο στομαχι ) καθαρισμος του κρεατος απο την πετσα και τα λιπη και λιγος περιορισμος στα γλυκα

Ποτε δεν εχω κανει διαιτα για να χασω κιλα αυτα που εχασα 20 κιλα πριν την εγκυμοσυνη τα εχασα σε διαστημα 3 χρωνων οχι τιποτε αλλο ομως και με την σκεψη της διαιτας πιεζομαι και βαριεμαι αφορητα να ακολουθω ενα συγκεκριμενο προγραμμα ( σχεδον σε ολους τους τομοις της ζωης μου )

Τωρα που το θυμιθηκα μια φορα καποια φιλη μου εχασε κιλα βραζοντας μια ποσοτητα μαιντανου 3 φορες την μερα!!Αυτο Προσπαθησα να το κανω και εγω με το που εβρασα τον μαιντανο και τον βαζω στο ποτηρι μου ερχοταν μια απιασια εντονη μυρωδια και ετσι πριν καν αρχισω αυτη η μεθοδος αδυνατισματος εληξε αδοξα!!:lol: :lol: :lol:

Τωρα για οσες θελουν να χασουν γρηγορα κιλα και μπορουν να κανουν διαιτα Πιστευω οτι καλο θα ηταν να πανε σε εναν διατροφολογο και εκεινος με βαση εξετασεις που θα γινουν και φυσικα με βαση και τις προτιμησεις του καθε ατομου και τις αναγκες του οργανισμου του θα γραψει μια καταλληλη μονο για το καθε ατομο ξεχωριστα αντι να προσπαθουν να εφαρμασουν μονες τους διαφορες διαιτες που μπορει σε αλλες να εχουν αποτελεσμα ομως σε αλλες μπορει να καταστρεψουν τον οργανισμο τους να εξαντληθουν και στο τελος να κανουν μια τρυπα στο νερο

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

anastacia αυτο με τα κιλα που κολλανε γιατι το πες τωρα? θες να παθω πανικο?:laugh:

Εννοεις αυτο το "σκαλοπατι" που κολλαει ο οργανισμος???

Αντιθετως το ειπα για να δωσω κουραγιο! :)

Αν πχ εισαι 80 κιλα και θελεις να χασεις 20.Εστω πως ησουν για ενα χρονο στα 70. Θα χασεις σχετικα ευκολα τα 10 πρωτα κιλα,μετα ισως να κολλησεις κανα δυο βδομαδες(αλλα δεν τα παραταμε γιατι ειναι φυσιολογικο) και μετα θα συνεχισεις να χανεις με λιγο πιο αργο ρυθμο!!!

Θεληση χρειαζεται!

Τωρα το ακουτε αυτο απο μια ευνοημενη μεχρι τωρα!

Θα δουμε τι θα λεω μετα τη γεννα που θα εχω πολλα εξτρα κιλα-αφου ηδη 5 μηνων γεματα εχω 8,5 κιλα(επισης γεματα) εξτρα! :woohoo: :P

Καλο κουραγιο κοριτσαρες!

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

bebadomama να ρωτησω κατι? τις ποσοτητες πως τις μετρας? μια φιλη μου που πηγε σε διαιτολογο τις μετραγε 1κουπα φαγητο το μεσημερι ετσι παει?

_________________2-d0027e442017e343f2f2fb1443a1c7bf.gif

λοιπον, το κρεας/κιμας/ψαρι ειναι παντα 200 γρ. (καλη μεριδα!)

το ρυζι 40 γρ.

αρακας,και οσπρια βαζω μια μετρια μεριδα.Οχι μικρη.Σαλατα τρωω μπολικη.Να σου πω δεν πειναω με αυτη τη διατροφη.Απο βλακεια τρωω και ελλειψη θελησης.

Δημοσίευση

κοριτσάκια να σας βοηθήσω λίγο με τις μερίδες

το κανονικό που 8α πρέπει να τρώμε

είναι όσο το μέγε8ος της παλάμης μας.

Αυτή είναι η ιδανική ποσότητα.

Μπορείτε επίσης να τρώτε σε μικρότερα πιάτα

όχι τα κανονικά που έχουμε, αλλά στα μικρότερα.

Δημοσίευση

sweety έγραψε:

ΑΑΑΑ! Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ..... ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ...ΞΕΚΙΝΗΣΑ 53 ΚΙΛΑ Κ ΠΗΡΑ 19 !!! ΕΤΡΩΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ 19 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...:silly:

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 2 ΚΙΛΑΚΙΑ.... Κ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ..... Κ ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.... ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.... ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ...........:angry: :angry:

Κ ΟΛΟ ΛΕΩ... ΜΠΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ :laugh: :laugh: ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΜΟΥΝ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ.... Κ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ! ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ??? ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ Κ ΑΝ..... ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.... ΑΛΛΑ ΕΓΩ Η ΜΟΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ....:laugh: :laugh:

ΚΑΜΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΤΗΣ ELANCYK K THΣ ROC EIXA ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ...

Το ιδιο ακριβως συμβαινει και με μενα sweety...:huh: εγω ειχα παρει 15 και μου εχουν μεινει 2 και τα ατιμα εχουν κατσει εκει, στην κοιλια... οχι πως εχω τρελαθει και στη διαιτα... :whistle: τα τρωω και τα γλυκακια μου και τις μεριδουλες μου... ουτε εχω παραπονο... μια χαρα ειμαι... αλλα αυτο με την κοιλια μου εχει κατσει ρε παιδι μου:angry: , γιατι εγω δεν ειχα ποτε κοιλια...:blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...