Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

όταν ήμουν έγκυος πήρα σχεδόν 20 κιλά έχασα τα δέκα όταν γέννησα και εδώ και 5 μήνες σχεδόν έχει κολλήσει η ζυγαριά και δεν κατεβαίνει με τίποτα .και να πεις ότι τρώω και πολύ κανονικά προς λίγο και θηλάζω και συνέχεια ....τι να πω δεν ξέρω έχω κολλήσει στα 70 και δεν λέει να κατέβει .έχω ξανά υπάρξει 70 κιλά αλλά δεν ήμουνα όπως τώρα τώρα δεν μου φαίνεται ότι είμαι τόσο αλλά η ζυγαριά αυτό λέει (και τα ρούχα).

• Απαντήσεις 360
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αφροδιτακι μου καλος ηρ8ες στο club με τα κιλα :) .4 ειναι να χασω και λεω αμαν.Βλεπεισ σε εμενα δεν ειναι το 8εμα να ερ8ω στα κιλα μου για λογους αν το θες αισθητικους αλλα λογο του ποδιου μου.8α σου πω τι μου ειπε η διαιτολογος μου "Αν δεν περασουν 6 μηνες απο την ημερα της γεννας δεν προκειτε να σου δωσω καμια διαιτα γτ πολυ απλα ο μεταβολισμος σου δεν 8α εχει φτιαχτει".Αρα κανουμε λιγη υπομονη για να μπουμε στο 6 μηνα και να κανουμε μια σωστη διατροφη.Μετα 8α αρχισει ο οργανισμος να κανει τις πολυπο8ητες καυσης.

Δημοσίευση

Αχ ... περιττά κιλά :S

είμαι μόνο 35 μερών λεχώνα και κοιτιέμαι στον καθρέφτη αναπολώντας το σώμα που είχα πριν την εγκυμοσύνη μου.

απλά όταν με πέρνει από κάτω πέρνω αγκαλιά την κουκλίτσα μου και μου περνάνε όλα. χαλάλι και τα περιττά κιλά και οι ραγάδες στο στήθος και όλα.

Θα κάνουμε υπομονή και σιγά σιγά θα φύγουν όλα ... έτσι και αλλιώς το σώμα κάνει τόσες εβδομάδες όσες και η διάρκεια της εγκυμοσύνης μας για να επανέλθει ... οπότε .. απλά κουράγιο σε όλες μας :D

Δημοσίευση

Κορίτσια ψηλά το ηθικό!!!Είμαστε μια χαρά!!!:laugh: Έχουμε τα παιδάκια μας και ας μην έχουμε και τα τελειότερα σώματα του κόσμου(Η Ζιζέλ τι καταλαβαίνει δηλαδή;χιχιχι:woohoo: :silly: )

Εγώ σήμερα έφαγα

*Έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες να κάνω 3 γευματα και ανάμεσα έφαγα φρουτάκια

ΠΡΩΙΝΟ:Μια φρυγανιά με βούτυρο και μέλι,ένα ποτήρι γάλα

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:χυμό απο δυο πορτοκάλια και 3 παξιμάδια

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Μια μερίδα αρακά με ένα μικρό κομματάκι φέτα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ:Ένα μήλο και μια μπανάνα

Είναι πολλά ή εμένα μου φαίνονται;:blush::blush::blush:

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια..νιωθω ότι υπάρχουν κ άλλες κοπέλες στη θέση μου κ αισθάνομαι καλύτερα..είναι άσχημο να αισθάνεσαι χοντροπατάτα...:( Πάω στην παραλία κ επειδή ντρέπομαι πλέον να φοράω μπικίνι αισθάνομαι σαν τόφαλος που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ένα επιπλέον κομμάτι ύφασμα του μαγιω..Η νέα εγκυμοσύνη με βρήκε με 6 κιλά επιπλέον απο τότε που ήμουν κορμάρα...όλα τα παλιά μου ρούχα μου μπαίνουν με το ζόρι..την πρώτη εγκυμοσύνη πήρ 20 κιλά κ νόμιζα ότι θα ήταν έυκολο να τα χάσω..γελάστηκα!!!Μου έμειναν αυτά τα ρημάδια 6 που πλέον ευχομαι να μη γίνουν 26!!!!Χριστέ μου θα φτάσω τα 100(τώρα είμαι 73)!!!!ααααα...100????????Μαμά μουυυυυυυυ......ουτε να το σκέφτομαι δε θέλω!!!!!Προσπαθώ να βάλω το πολύ 10 αλλά δε μπορώ ρε παιδιά να απαγορεύσω και απολαυσεις στον εαυτό μου..αυτό είναι αδικία..γιατί δηλαδή επειδή δε θέλω να στερουμαι να γίνω χοντρέλα;;;Δηλαδή η ομορφία είναι στέρηση και πεινα;;; Θέλω και το διπλό παγωτό μου και το κρουασαν σοκολάτας..τι να κάνουμε;; Αφου το λιγουρεύομαι!!!!!!

Σημερα έφαγα..

ΠΡΩΙΝΟ γάλα με κακαο κ μέλι

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ χυμο αμιτα(ήμουν έξω στα μαγαζιά) και μια φετουλα ψωμι με μια φετα τυρι κ μια γαλοπουλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ μερικά bake rolls(τα λιμπιστικα..:) ) και γεμιστα μια πιπερια, ενα κολοκυθι και μιση ντομάτα μαζι με φετα κ ψωμι..

αυτάααα..θα ακολουθήσει περπάτημα παρέα με διπλό παγωτο|!!!!! Λέω όμως να μείνω στο παγωτο..να μη φάω επιπλέον...

Αντε..πείτε το!!!Πειτε μου ότι τρώω σαν ιπποπόταμος..πείτε μου ότι με βλέπετε τα Χριστούγεννα ναμε πηγαίνουν να γεννήσω με γερανο...μπουχουχου...δεν μπορώ να αντισταθώωωω..

Δημοσίευση

Χαχαχαχα σιγά βρε tirogaridaki μη σε πάνε και με ελικόπτερο(λίγο άκυρο!:huh: )

Εγώ θα σου έλεγα πχ στο γάλα να βάζεις μόνο κακάο και όχι μελι;) Ή μόνο μέλι και όχι κακάο .Ή αντί για διπλό παγωτό φάε ένα κανονικό:)

Εντάξει,περιμένεις και μωράκι δεν μπορείς να μην τρως καμία λιχουδιά

Δημοσίευση

Ε ναι αλλα αν φάω κανονικό παγωτό κάτι θα πρέπει να τσιμπήσω μετά!Θα πεινάσω!! Είναι όμως καλύτερα να τσιμπήσω κάτι μετά ε; ΌΠωσ ας πούμε να πιω ξανά ενα γαλα ή να φάω μια φρυγανιά με μέλι..πεινάω συχνά κ θέλω να τρώω συνέχεια..οπότε είναι καλύτερα να φάω κανονικό παγωτό λες κ να τσιμπήσω κάτι κ μετά;;

Δημοσίευση

tirogaridaki MHN ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΛΕ

ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΜΗΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ 63 ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 84 ΚΙΛΑ

ΝΑΙ ΝΑΙ 21 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ ΕΒΑΛΑ

ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 10

ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΧΑΣΑ ΗΔΗ ΤΑ 15 ΣΥΝΟΛΟ

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ 69

ΑΝΤΕ ΛΙΓΑ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ

ΟΝΤΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ

ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 14 ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ 1

ΕΤΡΩΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

ΘΗΛΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑΧΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ

Δημοσίευση

Τελικά για βραδινό τσακισα μια μεγαλοπρεπέστατη κρέπα με νουτέλα κ μπανάνα!!!βέβαια περπάτησα αρκετά κιόλας. Μπορεί να 'ηταν παχυντικά αυτα που εφαγα αλλά δεν ήταν πολλά....θα ζυγιστώ κιόλας να δω πως πάω...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ , ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΟΠΟΥ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΗΣΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΘΩΣ ΝΑ ΦΑΩ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ :P :P :P , ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ 3-ΩΡΟ, ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 3 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ (ΞΕΡΩ ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ :blush: ) ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΓΥΡΟ (ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ :blush: :blush: :blush:).

ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :) :) :)

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΜΟΥ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσιααααααα μου ανοιγετε την όρεξηηηηηη!!!Και ο γύρος με πιτα και τζατζικι είναι η αδυναμία μου!!Προτιμώ όμως τη βρώμα του σκόρδου απο τη σος!! Μμμμμ...όχι οτι κ αυτή θα μου κακοπεφτε...:Ρ Για να κάνω και εγώ το σημερινό απολογισμό..

ΠΡΩΙΝΟ γάλα με κακάο και μισό ψωμάκι με μαρμελάδα και τυρί

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ φρουτοχυμό

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ γεμιστά και λίγο ψωμί με σαλάτα επίσης ενα δακτυλάκι κιντερ σοκολατα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ σουπερ παγωτο

ΒΡΑΔΥΝΟ λιγες μπουκίτσες πίτας με μπριζολίτσα κ ένα κολοκυθοκεφτέ μαζί με μια μπυρίτσα χωρίς αλκοολ. Τι λέτε;;; Πειτε μου τρώω πολύ;;

Δημοσίευση

Καλημέρααα

tirogaridaki μπράβο που δνε έβαλες μέλι!:P

Εγώ μέχρι τώρα έχω φάει

ΠΡΩΙΝΟ:ένα κρουασάν με σοκολάτα:blush: (Ο άντρας μου φταίει για αυτό:P Εγώ καταβάθος δεν ήθελα)

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:1 κόκκινο μηλαράκι;)

Δημοσίευση

Και το χτεσινό(31/5/09)

ΠΡΩΙΝΟ:Ένα μπολ δημητριακά με γάλα

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Ένα γιαουρτάκι

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Κοτόπουλο σχάρας και κολοκυθακια

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ:Ένα χυμό

ΒΡΑΔΥΝΟ:Ένα τοστάκι με τυρί και γαλοπούλα;)

Δημοσίευση

Ρε κοίτσια..τρώτε πολυ λίγο μπροστά σε μένα..Πως τα καταφέρνετε..πάντως βοηθαει να τα γράφουμε γιατι βλέπουμε τι έχουμε φάει και αν μας φανουν πολλά συνειδητοποιούμε οτι μασομπουκώσαμε οποτε την επομενη θέλουμε να φάμε λιγότερο.

Σημερα εγώ..ΠΡΩΙΝΟ το κλασικό γάλα με κακάο κ μέλι(Νελλη δε το σταμάτησα το μέλι..δεν μπορώ!! :) ) και δυο φρυγανιές με ταχίνι κ μέλι

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ 2ποτηρια φρουτοχυμο.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ντρέπομαι κ να το πω...3 ναι 3 αυγα τηγανιτά με σαλάτα κ ψωμάκι κ ενα δαχτυλάκι κιντερ...αυτά προς στιγμήν...ρε γαμώτο..πως διπλασιασα έτσι τις ποσότητες...πρεπει να αυτοχαστουκιστώ..δε γίνεται...πρέπει να φορέσω εκείνα τα κολάρα που βάζουν στα σκυλάκια με τον ηλεκτρισμό και όποτε πάω να φάω παραπάνω...τζιιιιιιζζζζ να μου κάνουν ένα μικρό ηλεκτροσόκ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...