Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΜΕ???

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 3 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΒΡΩΜΟΖΥΓΑΡΙΑ....

ΕΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ

ΠΡΩΙΝΟ....ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΙΣΟ ΤΟΣΤ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΜΙΛΝΕΡ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΜΕΤΑ 1,5 ΩΡΙΤΣΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ.....ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΚΕΤΟ

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ....ΜΙΣΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΝΑΝΑ,ΜΙΣΟ ΜΗΛΟ,ΜΙΣΟ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΒΡΑΔΥΝΟ....3 ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΙΛΝΕΡ ΦΕΤΑ...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

• Απαντήσεις 360
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Rubella mia hara se vrisko!

3 kila den einai liga esy sunehise omos akathekti.

Ego den nomizo na haso prospatho omos na min paro ....

Edo kai mia evdomada ekopsa to tsigaroooooooo....

Agorasa bleder kai eho takisei tis granites 2 ti mera,sun to mesimeriano pou einai panta salata +ligo mageiremeno ,stis ligoures sporakia ,arketo perpatima e afta .....

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κοριτσάκι θα συμμετάσχω και εγώ στην δίαιτα.Στην εγκυμοσύνη πήρα 6 κιλά.Γέννησα πριν 5 μέρες και έχασα στο μαιευτήριο τα 4.Θέλω όμως να χάσω ακόμα 5 κιλάκια γιατί καλοκαίρι έρχεται:silly:

Σήμερα έφαγα:

ΠΡΩΙΝΟ-ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Φρέσκο χυμό απο 3 πορτοκάλια

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Πατάτες φούρνου(χωρίς ψωμί,με λίγη φέτα)

Αυτά μέχρι τώρα...

Δημοσίευση

Αντε Νελλη ξεκίνα αν και βλέπω ότι δεν τρέφεσαι κ πολύ σωστά για μαμά που θηλάζει..ίσως πρέπει να φτιάξεις μια πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά διατροφή και φτωχή σε θερμίδες. Εχεις φάει πολύ λίγο και δε βοηθάς πολύ..καλό είναι να κάνεις5 γεύματα την ημέρα και να τρως λίγο κ καλά. Εγώ πάντως το πήρα το κιλάκι..ναι ναι ..μπαστακώθηκε ένα κιλάκι...είναι φυσιολογικό για τη 11 εβδομάδα στην οποία είμαι;;Ουφ...και σημερα πάλι το παράκανα..πήγαμε βραδιάτικα σε ταβερνάκι και τσιμπήσαμε. Δε σκοτώθηκα να τρώω αλλά όσο ναναι...δεν έκανα κ την καλύτερη διατροφή σήμερα..

Δημοσίευση

tirogaridaki το ξέρω...Αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω 5 γεύματα.Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές...αλλά τζίφος:(

Μέχρι τώρα έχω φάει

ΠΡΩΙΝΟ:δημητριακά ολικής αλέσεως με γάλα

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:1 σοκοφρέτα(χιχι)

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Μακαρόνια με κυμά(κανονική μερίδα)και πράσινη σαλάτα.Βασικά σε λίγο θα τα φάω αυτά:silly:

Δημοσίευση

Καλά τα πας μέχρι τώρα πάντως..φάε κ κανα φρουτάκι να μειώσεις τις θερμίδες σου! εγώ σήμερα έφαγα : ΠΡΩΙΝΟ κρουασαν με σοκολατα ψημένο(τέλειοοοοο...σλουρπ) γαλα με κακαο κ μέλι

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ φρουτοχυμο απο πεπονι, πορτοκάλια, κεράσια , μπανάνα(ένα ποτήρι)

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ μιση τσιπούρα ψητη, μια φέτα ψωμι κ σαλάτα κ 2μπουκιες κρουασαν σοκολάτα(μουχει κολλήσει!! :) )

Αυτα...ελπίζω να μη το γλεντήσω στο φαί μέχρι το βράδυ!!!!

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

tirogaridaki το ξέρω...Αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω 5 γεύματα.Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές...αλλά τζίφος:(

Μέχρι τώρα έχω φάει

ΠΡΩΙΝΟ:δημητριακά ολικής αλέσεως με γάλα

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:1 σοκοφρέτα(χιχι)

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Μακαρόνια με κυμά(κανονική μερίδα)και πράσινη σαλάτα.Βασικά σε λίγο θα τα φάω αυτά:silly:

Συνεχίζω απο εκεί που είχα μείνει:P

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ:Ένα τοστάκι με τυρί και γαλοπούλα

ΒΡΑΔΥΝΟ:Μια γαβάθα γιαούρτι με ένα μήλο και μια μπανάνα:silly:

Δημοσίευση

Βλέπω καλοτρώς εεεε;;; :) Εντάξει νορμάλ είναι αν κινήσαι κ λίγο!:)

εγώ απογευματικό κάτι τσουρεκάκια μακρόστενα και βραδινο μισή μπριζόλα με λίγο ρύζι. Τελικά έβαλα μισο κιλό...αλλά ειμαι πια και στη 12 εβδομάδα!(τη διανύω δηλαδή..)Αραγε αργότερα θα τα βάζω 5-5;;;

Δημοσίευση

tirogaridaki δεν πολυκινούμαι για να πω την αλήθεια...Οτι κάνω μέσα στο σπίτι.Μην αγχώνεσαι.Μην ξεχνάς οτι εισαι και έγκυος:) Μετά θα έχεις ολο το χρόνο να τα χάσεις!Απλά θέλει διαφορά στην λεπτομέρια:kiss:

Δημοσίευση

αχ ΒΡΕ Νέλλυ μου ,

Γελάω!! ήθελα να πω ο σκεμπές: εδώ στη Θεσσαλονίκη εννοούμε την χαλαρή και μεγάλη κοιλιά.

Χωρίς παρεξηγηση , επειδή ξέρω ότι μόλις γέννησες , η κοιλίτσα σου δεν είναι χαλαρή σαν ζελέ και μαλακούλα?

Κάτι τέτοιο εννοώ μόνο που μου έμεινε κουσούρι πια.......πάει καιρός που γέννησα

Άσχετο , από που είσαι και πόσες ώρες κοιμάται το βράδι το αγγελούδι σου?

Δημοσίευση

Χαχαχα δεν το ήξερα ομολογώ!

Ναι η κοιλιά μου είναι αρκετά χαλαρή...:dry:

Είμαι απο Αθήνα.Η μπέμπα προς το παρόν ξυπνάει μια το πολύ δυο φορές την νύχτα,τρώει και ξανακοιμάται πριν ακόμα την απομακρύνω απ το στήθος:silly:

Δημοσίευση

Εχεις τέλειο μωράκι και πιθανότατα έτσι θα συνεχίσει...και καλύτερα.

Μιλάω εκ πέίρας και εμένα τα βράδια ηταν πολύ καλός .

Πάντως πολύ ξενυχτάς , είσαι λεχωνίτσα ακόμα και ΄πρέπει να κοιμάσαι και να τρως καλά....

Δημοσίευση

κορίτσια και εγώ μέσα είμαι...το θέλω πολύ, τόσο για την μπέμπα που θηλαζει όσο και για μένα μπας και χάσουμε και κανα κιλό...είχα πάρει 8 κιλά στην εγκυμοσύνη, ( παραξενο κιόλας γιατί με τη σοκολάτα ειδικά ένα διάστημα στο τέλος είμασταν...αυτοκόλλητοι :huh: ) τα οποία έχασα όλα αλλά έχει ανοίξει λίγο η λεκάνη μου και επειδή γέννησα με καισαρική η κοιλίτσα έχει χαλαρωσει και εχει πεταχτει σαν σωσιβιάκι βρε παιδια...:blush: ελπιζω να στρώσει με τον καιρό και να μην μείνω ετσι...θα παω στο γιατρό σε μια βδομάδα που σαραντήζουμε και θα τον ρωτήσω πότε μπορώ να ξεκινήσω λίγο γυμναστική γιατί μου φαίνεται μόνο έτσι θα σωθω..λοιπον τι έφαγα σήμερα..ας προσπαθήσω να θυμηθώ γιατί με τον πανικο που επικρατεί εδώ, έχω χάσει και τα μυαλά μου ( αυτα τα λίγα που είχα:blink: )

πρωινό : ενα μπολάκι δημητριακα με λίγο γαλα και ενα ποτηρι χυμο αμιτα ( δεν προλαβα να στυψω τα πορτοκαλακια μου)

δεκατιανο ( και καλα βλεπε κατα τις 12 δηλαδη..) μπισκοτάκια digestive xωρις ζαχαρη αλλά δεν μέτρησα πόσα, παντως εμειναν και μεσα στο σακουλακι δεν τα φαγα ολα καλεεε)

μεσημεριανό : μια μπριζολα με πατατες στο φουρνο, σαλατα ντοματα αγγουρι λιγη φετα και μια φετα μαυρο ψωμι ψυμωμένο απ τα χεράκια της μανουλας μου...α! ηπια και τρεις γουλιες μπυρα

απογευματινο : μια κρεμα ανθος αραβοσιτου γιωτης με γευση βανιλια και λιγο αργοτερα 2 φρυγανιες με καλαθακι λυμνου (τυρι ειναι σαν φετα που το πηρε ο αντρουλης μου απ το σουπερ μαρκετ να το δοκιμάσουμε)

το κακο ειναι οτι δεν μπορεσα να αντισταθω στο προφιτερολ που εφερε η πεθερα και εφαγα 5-6 κουταλιτσες

βραδυνο ενα τοστακι με τυρι και γαλοπουλα και ενα ποτηρι γαλα..

ουφ αυτα.. ! ελπιζω να μην ξεχασα κατι...πως με βρισκετε? γουρουνιάζω ε?

α! στο θηλασμο διψαω παντα πολυ και καταβαζω ενα μπουκαλακι νερο

.png

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα.

Γέννησα πρίν από 9 μήνες με καισαρική.

Πήρα 25 κιλά. Ήμουν σαν μπάλα αν σκεφτεί κανείς ότι

ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 80 κιλά.

Τώρα, έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και παραπάνω.

Είμαι 76 κιλά και συνεχίζω....

Να φανταστείτε φοράω ρούχα που έχω να φορέσω 4 χρόνια.

Αυτό που θέλω να σας πω, είναι ότι έχει περίπου 1 μήνα που

βλέπω διαφορά στην περιοχή της κοιλιάς.

Ξαφνικά έσφιξε και μαζεύτηκε και χωρίς γυμναστική.

Είμαι και από τις τυχερές που δεν έκαναν καθόλου χαλάρωση.

Μόνο λίγες ραγάδες στο πλάι δεξιά και αριστερά.

Θέλει λίγο χρόνο να επανέλθει το σώμα.

Λίγη προσπάθεια και υπομονή θέλει!!!

Έτρωγα:

Πρωϊ: Γάλα με δημητριακά ή 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης με φυσικό χυμό πορτοκάλι

Δεκατιανό: 1 φρούτο ή δαμάσκηνα ξερά

Μεσημέρι:Τα πάντα, χωρίς περιορισμούς, απλά μειωμένη ποσότητα και χωρίς ψωμί

Απόγευμα: 1 φρούτο ή 30γρ σοκολάτα κουβερτούρα ή 1 μπάρα δημητριακών

Βράδυ: 1 κουβά σαλάτα

Όποια θέλει πιο πολλές λεπτομέρειες της δίαιτας

ας στείλει π.μ.

Φιλάκια

καλή προσπάθεια στις μαμάδες

και στις γκαστρωμενούλες, μη στενοχωριέστε, θα τα χάσετε σίγουρα!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ,

ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 10 ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΓΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :angry: :angry: :angry: . ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ SPA :laugh: :silly: :P;) !!!!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Α! ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 82 ΚΙΛΑ :blush: :blush: :blush: , ΕΦΤΑΣΑ 102 :blink: :blink: :blink:, ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΞΑΝΑΕΠΕΣΑ ΣΤΑ 82 ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ :cheer: :cheer: :cheer: ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ 4 ΚΙΛΑΚΙΑ :( :( :( ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΧΟΥΔΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!:P :P :P ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!!! :pinch:!!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΙΓΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ 10-15 ΚΙΛΑΚΙΑ!!!! :pinch::ohmy::dry:

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...