Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

καλησπέρα κορίτσια..εγώ που είμαι στην 8η εβδομάδα νομιζω δεν έχω πάρει τίποτα ακόμη!! Προσπαθώ και εγώ να πάρω τα τελείως απάραιτητα...γιατι δεν έχω χάσει τα κιλά της προηγούμενης οποτε επιβάλλεται να μην πάρω πολλά!!

Λοιπόν σημερα για να μηνξεχνιόμαστε..

ΠΡΩΙΝΟ γαλα με κακαο κ 2 φρυγανιές με μαρμελάδα

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ενα μικρό τυροπιτάκι και ένα μικρό σκέτο λουκάνικο κ μιση μπανάνα

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ εφτιαξα κινέζικο χοιρινο και έφαγα μια κουτάλα σάλτσα με κρέας κ 1μιση φλυτζάνι ρύζι. (ήταν όμως πολύ παχυντικό φαγητο!!!μπλιαχ!)

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ 3 μπισκοτάκια μιράντα(60θερμιδες κ τα 3)και μια μπαρα δημητριακών

ΒΡΑΔΙΝΟ 1 γιαουρτακι με 1 κουταλιά μέλι κ μισή μπανάνα..

Νομιζω σήμερα ξέφυγα λίγο αλλά δεν καθόμουν κ καθόλου..όλη μέρα στο πόδι ήμουν!

τραγανό μου τιρογαριδάκι

μου επιτρέπεις???

με το συγκεκριμένο διαιτολόγιο... περισσότερες πιθανότητες έχεις να βάλεις κιλά και όχι να χάσεις.

8α μπορούσες να το διαμορφώσεις ως εξής

ΠΡΩΙΝΟ ένα ποτήρι φρέσκο γάλα (πλήρης), ενα τοστακι σικάλεως με 2πλη φετα γαλοπουλα, ή ένα καφέ χωρίς ζάχαρη

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ γιαουρτάκι 2% με ένα μήλο

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ κοτόπουλο η γαλοπούλα η ψάρι, η μοσχαρίσια με 4 κουταλιές ρύζι κ σαλάτα μόνο μαρούλι, στο σύνολο ολου του μεσημεριανού φαγητού 2 κουταλιές λάδι

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ένα μήλο, ή όποιο άλλο εποχιακό (η ποσότητα των φρούτων πρέπει να είναι 2 την ημέρα)

ΒΡΑΔΥΝΟ Το βράδυ ενα τόνο μια πατάτα μεγάλη (ψητή η βραστή) κ σαλάτα μαρούλι, επίσης 2 κουταλιές λάδι. (μπορείς να παίξεις με τις επιλογές και αντί τόνο να βάλεις κοτοπουλάκι, ή μπριζολίτσα χοιρινή, γαλοπούλα, μιας και στην εγκυμοσύνη δεν ενδείκνυται η κατανάλωση τόνου)

να μη τρως πολλές μπανάνες.

είναι παχυντικές.

με όλο το 8άρρος σου τα έγραψα αυτά.

προσπάθησέ το μια βδομαδούλα και θα δεις διαφορά.

Έχε τη Κυριακή, ελεύθερη και φάε ότι 8έλεις.

• Απαντήσεις 360
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια σε διαιτα καλημερα!

εχετε καμια συμβουλη να δωσετε? εμενα εχει αρχισει παλι να ξυπναει μεταμεσονυχτιες ωρες και οταν καταφερνω να τον κοιμισω παω κ τσιμπαω οτι βρω. Και συνηθως βρισκω...σοκολατα ή το φαι της μερας .Τι να τρωω για να ππαιρνω ενεργεια κ οχι θερμιδες.?βοηθεια please!

Δημοσίευση

Kalimera koritsia .Eipa na "dwsw" ligo thn fanoyla mas :lol: :lol: .Kale kale fanh extes oneireyosoyn profiterol me gemisei marmeladas Sto Facebook shmera to erikses sthn ygeiinh diatrofh?:P .Egw pantws sthn egkymoshnh tsakiza oti ebriska kai phra mono 13 kila apotelesma?Se 2 mhnes mesa exasa 20 kila.otinane einai o organismos moy.Kana koiliako na kanw na sfyksei to neroylosako h koilia kai ola 8a einai apsoga gia thn paralia.Koita na peraseis kala sthn egkymosynh soy.Na trws ta panta alla me metro kai ola 8a pane teleia :-).Filia polla

Δημοσίευση

Μπραβο ρε μούσα...πούλα με!!!:))) Αλλο τι φαντάζομαι κ αλλο τι τρώω τελικά κακουργα!!:))) Ελενιτσα έχεις δίκιο..τι να κάνω που δε θέλω να αλλάξω πολύ συνήθειες;;; Δε μπορω να τρώω μόνο 2κουταλιές λάδι!!ΠΟυ να τις πρωτοβάλεις; Στο φαι ή στη σαλάτα;;; Κ μόνο μαρούλι;;; Ελεος!!Βάλε εκει λιγη ντομάτα κ φετούλα να σε πιάσει!!!Ετσι σκέτη;; Πρόβατο είμαι;;; :)))))Κοιτα το μονο που μπορω να κάνω είναι να κόψω λίγο τα πιο παχυντικά όπως τα σοκολατάκια κ τις ψωμούκλες. Τα υπόλοιπα...σορι που θ στεναχωρήσω τη σιλουέτα μου αλλά δεν τα κοβω!!!:)Δε μπορω να νιώθω στερημενη..ενώ αν έχω τις απολαύσεις μου πιο εύκολα μπορώ να κόψω κάτι άλλο..θα το παλέψω Ελενιτσα..κ αν δεν χάσω ή τουλάχιστον βάλω παραπάνω από όσο φανταζόμουν..ε μόλις γεννήσω θα το ρίξω στη γυμναστική κ ίσως κάτι σώσω τότε...

Δημοσίευση

Ναι Ελενιτσα δεν ειμαι διατεθιμένη να κάτσω να σκάσω ιδιαίτερα περι διατροφης. Πιστευω πως κ με τις απολάυσεις μου μπορώ να έίμαι φυσιολογική στα κιλά μου. Δεν θέλω να αποκτήσω κορμάρα απλώς να φτιάξω μια απλή και γευστική διατροφή που να με διατηρεί σε καλό επίπεδο κιλών. :) Πάντως τώρα το απογευμα που ζυγίστηκα ήμουν 72.5! Που σημαίνει ή οτι έχασα έστω κ μισό κιλό ή ότι η ζυγαριά του φαρμακείου πάει λάθος μισό κιλό απο τη ζυγαριά της μάνας μου!!:)))) Πάντως δεν έβαλα κ αυτό είναι θετικό!!!:)))

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.....ΑΠΟ 20-04-09 ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΕΧΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 2,5 ΚΙΛΑΚΙΑ...ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ

ΠΡΩΙΝΟ.... 1 ΓΑΛΑ ΜΕ 1,5% ΛΙΠΑΡΑ

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ....ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΝΑΝΑ

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ....ΜΙΣΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΛΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ

ΑΠΟΓΕΥΜΑ....ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΑΝΑΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΑΙ

ΒΡΑΔΥΝΟ....ΘΑ ΦΑΩ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΨΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΟΣΑΛΑΤΑ

(ΤΙ ΛΕΤΕ)?

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου εγω περυσι με ο εξωμητριο τα φαρμακα τον χαμο του κουνιαδου μου και την στεναχωρια εφτασα 60.5 πρωτη φορα...ξεκινησα διατροφη και σε δυο μηνες ειχα χασει μονο 3 κιλα σκετη απογοητευση...ετσι ξεκινησα taste n diet σε 2 μηνες ημουν 54 κ εμοιαζα για 50...τωρα 3 μηνες που πηρα παλι ορμονες πηγα 56.3 και συνεχιζω παλι με το ιδιο προγραμμα ξεκινησα την τριτη δεν εχω ζυγιστει ακομη!!Θα προσπαθησω να κατεβω και απο τα 54 για να χω περιθωριο με τις ορμονες της εξωσωματικης...Ελπιζω να τα καταφερω...ειναι λιγο ακριβο ο προγραμμα αλλα κοριτσια αξιζει τον κοπο την ωρα που πεινας εχεις φαγητο και γλυκο....και ειναι ολα πολυ νοστιμα...για σαβ/κο σου δινουν διατροφη νορμαλ!!Σημερα εφαγα πρωι:ενα χυμο με μια φετα τυρι κ μια φετα ψωμι τοστ.Δεκατιανο:ενα φρεντο καπουτσινο,μεσημερι:170 γρ κοτοπουλο ψητο με ντοματοσαλατα απογευμα:2 φρυγανιες με μελιενα καφε στη γειτονισα κ ηρθε κ η αλλη γειτονισα και εφερε κατι κουλουρακια κρασιου τελεια εφαγα δυστυχως 2...τωρα για βραδυνο το σκεφτομαι..μαλλον κανενα αυγουλακι βραστο με μια φρυγανια..

Δημοσίευση

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ? ΦΟΡΕΣΑ ΚΑΤΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ. ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ, ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Δημοσίευση

καντινου Είδες πώς αλλάζει η ψυχολογία;:laugh:

Λοιπόν κοριτσάκια μου,χτες έχασα λίγο το πρόγραμμα(3 κομμάτια πίτσα και δυο μπολάκια παγωτό:blink: )αλλά απο σήμερα είπα τέλος οι απροσεξίες:)

ΠΡΩΙΝΟ:1 ποτήρι γάλα με 1,5% λιπαρά

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:μια τυρόπιττα

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:βουνίσια χόρτα με ψάρι και δυο πορτοκάλια

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ:2 κουλουράκια

Πώς με βρίσκετε;:blush:

Δημοσίευση

Γέιά σας κορίτσια..εγώ δεν πολυπροσέχω, όχι ότι τρώω ότι βρω μπροστά μου αλλά η ψυχολογία μου τελευταία είναι χάλια που δε με νοιάζει το φαγητο...αισθάνομαι μόνη μου μιας κ ο άντρας μου δουλευει όλη μέρα, ο μπέμπης είναι δύσκολος και τα μόνά άτομα που συναναστρέφομαι είναι η μάνα μου και η μαθήτριά μου...δεν περνάω καλα..οπότε ουτε περπάτημα..ούτε πολύ προσεχτική διατροφή..Για παράδειγμα σήμερα...

ΠΡΩΙΝΟ γάλα μιλκο λάιτ με λίγο ψωμάκι και μια φρυγανια με μαρμελάδα κ τυρό μιλνερ.

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ μισο πράσινο μήλο και λίγες κουτελιές γιαουρτι

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ενα σοκολατάκι, και μια μερίδα μακαρόνια με κιμά

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ τρια πλακάκια σοκολάτα

ΒΡΑΔΙΝΟ ένα ποτήρι γάλα με κακάο..

Ξέρω...χάλια...αλλά η σοκολάτα μου φτιάχνει τη διάθεση...είμαι πολυ πεσμένη ρε γαμωτο..:(

Δημοσίευση

Γιατί βρε tirogaridaki μου είσαι πεσμένη;:(

Βγες καλή μου να ξεσκάσεις λίγο.Άσε μια-δυο ωρίτσες ένα πρωινό τον μπεμπούλη στην μαμά σου,και χάρισε στον εαυτό σου λίγο χρόνο:P

Για παράδειγμα πήγαινε για ψώνια!Σίγουρα θα σου ανεβάσει το ηθικό:) :silly:

Δημοσίευση

Τα πρωινα δουλευουν όλοι και τον αφήνω το απογευμα όταν πηγαλίνω μάθημα δηλαδή για μια ώρα...εχω βαρεθει...θελω τον άντρα μου ναω πάμε να περπατησουμε χερακι χερακι στο λιμανακι στο κέντρο...ουφ...μη σας ζαλίζω τωρα το θέμα της διατροφης με τα δικά μου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...