Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νέοι κανονισμοί στο Ιασώ????


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Άνοιξα αυτό το θέμα διότι έχω κάποια νέα από το μαιευτήριο Ιασώ και θα ήθελα με τη βοήθεια σας να διαπιστώσουμε μαζί εάν ισχύουν ή όχι……

Σήμερα μπήκα στον 7ο μήνα και περιμένω με αγωνία τον μπεμπάκο μου. Ο γιατρός μου είναι στο Ιασώ οπότε θα γεννήσω εκεί…….

Την προηγούμενη εβδομάδα γέννησε η κουμπάρα της αδερφής μου στον εν λόγω μαιευτήριο και την επισκέφτηκε. Εκεί η κοπέλα της είπε τα εξής:

1. Λόγω μείωσης προσωπικού (λόγω οικονομικής κρίσης) τα μωρά τα πηγαίνουν μόνο τις ώρες επισκεπτηρίου στις μαμάδες για να τα θηλάσουν αλλά τα μωρά είναι ήδη χορτάτα διότι τα ταΐζουν οι ίδιοι με μπουκάλι με αποτέλεσμα τα μωράκια να μην πεινάνε!

2. Δεν σου τα φέρνουν άλλες ώρες να θηλάσεις όπου είσαι μόνη σου και ήσυχη!

3. Τα ταΐζουν με μπουκάλι όταν αυτοί θέλουν χωρίς να σου πουν τίποτα!

Δεν ξέρω κορίτσια αν είναι αλήθεια αυτά αλλά με έπιασε ένα άγχος γιατί το μωράκι μου θέλω αποκλειστικά να το θηλάσω και δεν θέλω να φάει ξένο γάλα!

Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι πρόσφατο παρακαλώ ας μας το γνωστοποιήσει……….

Πολλά φιλιά σε όλες.

dev208pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!

όσα λες στο post σου τα είχα πληροφορηθεί και εγώ και είχα απορήσει γιατί και εγω στο Ιασώ θα γεννησω!! οπότε το Σάββατο που ήμουν εκεί για εξετάσεις ρώτησα και έμαθα ότι από τη στιγμή που θες αποκλειστικό μητρικό θηλασμό το δηλώνεις εκ των προτερων...

Βέβαια πιστευω ότι πρέπει να το δηλώσεις με έντονο τρόπο και να επιβάλεις να σου φέρνουν το μωρό όποτε πρέπει να θηλάσεις!!!εγω έχω σκοπό να γίνω αρκετα πιεστική σε αυτο το θεμα για να αποφύγω να το ταιζουν!!!

η κουνιάδα μου στο πρώτο της παιδάκι που ήταν χαλαρή , της το έφερναν χορτάτο-- στο δευτερο όμως με την πίεση που άσκησε,η μικρή ήπιε μόνο μητρικό!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρυσούλα να σου ευχηθώ με το καλό να πάρεις το παιδάκι σου αγκαλίτσα.

Και εγώ είμαι αποφασισμένη να είμαι κακιά εκει μέσα γιατί πολλά έχω ακούσει! Πιθανόν μόνο έτσι να δουλεύουν σωστά!

Αν όμως μου πουν ότι δεν μπορώ να το βλέπω όποτε θέλω ή δεν μπορώ να το ταίζω όποτε πεινάει νομίζω ότι θα τους κάνω τα μούτρα κυμά!:angry:

dev208pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου σε τέτοιες περιπτώσεις να θυμάσαι μόνο τα χρηματα που θα μας κοστίσει η γεννα μας και τα αντιστοιχείς με τις απαιτησεις τις οποίες πρέπει να έχεις!!

ετσια και αλλιώς οι ίδιοι το έχουν μετατρέψει σε ξενοδοχειο πολυτελειάς, οπότε οφείλουν να σέβονται τους πελάτες τους ιδιαίτερα στη πιο σημαντική στιγμη της ζωης τους!! ακούγομαι απόλυτη αλλά την έχω πατησει πολές φορές !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Εγώ θα μπορέσω να σας πω πιο έγκυρες πληροφορίες από την άλλη εβδομάδα και μετά, μιας και έχω ΠΗΤ 8 Μαΐου. Είμαι κι εγώ πολύ αρνητική απέναντι στο συγκεκριμένο μαιευτήριο και στις διαδικασίες που ακολουθούν εκεί, αλλά ήρθαν 2 άτομα και μου είπαν ακριβώς τα αντίθετα.

Η μία ήταν μια γνωστή η οποία γέννησε πριν 2 μήνες και τη ρώτησα για το θηλασμό και πως σε αντιμετωπίζουν. Εκείνη είχε δηλώσει αποκλειστικό θηλασμό και της το πήγαιναν το παιδί πολύ συχνά και το θήλαζε συνέχεια. Έφτασε σε σημείο η κοπέλα που τους είπε να το κρατάνε το βράδυ για να ξεκουραστεί γιατί δεν άντεχε άλλο... Της έδωσαν μάλιστα και θήλαστρο για να μην πετρώσει το γάλα και κάνει καμμία μαστίτιδα... Δεν το πίστευα όταν το άκουσα αυτό... :ohmy:

Χθες που έκανα μάθημα ανώδυνου τοκετού με τη μαία μου (η οποία θα είναι συνέχεια μαζί μου στον τοκετό αλλά και καθημερινά στο μαιευτήριο) της είπα τον προβληματισμό μου για το ΙΑΣΩ. Μου είπε ότι οι περισσότερες μαίες είναι πολύ καλές εκεί να μην πάω προκατειλλημένη γιατί δεν υπάρχει λόγος.

Τώρα κορίτσια δεν ξέρω, ελπίζω να μη μας τη σπάσουν σε αυτή την απίστευτη στιγμή μας! Εγώ πάντως είμαι έτοιμη για πολύ καβγά αν μου κάνουν καμια στραβή!

Θα σας πω νεότερα βέβαια σε κανα-δυο εβδομάδες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!γεννησα πριν 5μηνες στο Ιασω και δεν ξερω αν προλαβαν να αλλαξουν καποια πραγματα..τα μωρα τα εφερναν σε συγκεκριμενες ωρες και ετρωγαν κανονικα!!!εγω ζητησα να μουν βαλουν το καρτελακι του αποκλειστικου θηλασμου και πραγματι οποτε πεινουσε ο μπεμπης μου μου τον εφερναν!!βεβαια πιστευω οτι σιγουρα τα ταιζουν και με μπιμπερο γιατι..αυτο δεν το ξερω!!!Το παραπονο μου απο το μαιευτητιο ηταν οτι τα μωρακια ερχοντουσαν να θηλασουν την ωρα του επισκεπτηριο και μεσα στο δωματιο επικρατουσε πανικος!!δεν ενιωθα ανετα να εχω εξω το στηθος μου το μωρακι μου να κλαει απο την φασαρια και να βλεπεις τον καθε ανωμαλο να σε κοιταει περιεργα..αναγκαζομουν να βαζω τον αντρα μου να με καλυπτει....αυτα ειχα να πω!!!Η γνωμη μου ειναι οτι ο θηλασμος ειναι μια πολυ προσωπικη στιγμη και απαιτει ηρεμια και γαληνη!!Α!!ημουν σε 4κλινο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια πιστευω πως αν ζητησετε απο τις μαιες να μην τα φερνουν την ωρα του επισκεπτηριου, πως θα το κανουν... αλλωστε εχουν να μοιρασουν πολλα μωρακια εκεινη την ωρα και τρελλαινονται... εγω γεννησα στο ιασω πριν 10 μηνες και με ειχαν ρωτησει αν θελω να μου φερνουν το μωρο το βραδυ και τους ειχα πει οχι... ηξερα οτι το βραδυ θα του δωσουν ξενο γαλα αλλα ολη την αλλη μερα θυλαζα αποκλειστικα εγω... το μωρο βεβαια το ειχα σχεδον ολη μερα μαζι μου, γιατι ημουν σε μονοκλινο, και δεν μπορουσα να το αποχωριζομαι, και οταν ειχα επισκεψεις το κρατουσα για να το δουνε 10 λεπτα και μετα φωναζα τη μαια και το επαιρνε... παντως απο τις μαιες δεν εχω κανενα παραπονο... μας φροντισαν πολυ... οταν με το καλο παω για το δευτερο παλι εκει θα παω και με χαρα...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό που με εκνευρίζει με τα ιδιωτικά νοσοκομεία είναι ότι επιβάλλουν κανονισμούς που τους συμφέρει και όχι με βάση τις ανάγκες των πελατών τους.ΣΟυ λέει έχουμε όνομα κ αμα θες να γεννησεις εδω!!Αλλιώς αντε τράβα σε κανενα νοσοκομείο δημόσιο να δεις πως θα σου φερθουν!!Τάχα μου ότι είναι κ κλάσεις ανώτερα τα ιδιωτικά!!!Αυτό που μποείτε να κάνετε κορίτσια είναι να πηγαίνετε εσεις κάθε 2 ώρες κ να παίρνετε τα μωρά σας. Το μωρό πρέπει να τρώει το πολύ κάθε 4 ώρες. Αλλά συνηθως θέλουν κάθε 2ωρο. Οποτε μπορείτε να πηγαναιτε εσεις ή κάποιος δικός σας να το κοιτάζει κ να το φέρνει να το θηλάσετε. Τι άλλο να πω..δεν έχετε κ πολλές επιλογές απο τη στγμή που διαλέγετε να γεννησετε σε ιδιωτικά νοσοκομεία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας, νομίζω πως πρέπει πολύ απλά να πάω έτοιμη να θέσω τους δικούς μου όρους και όχι να περιμένω απο τις νοσοκόμες να κάνουν αυτό που κανονικά θα έπρεπε!:angry:

Δεν ξέρω αν τα δημόσια νοσοκομεία είναι καλά πάντος στα ιδιωτικά θα έπρεπε να κάνουν και τούμπες με τόσα λεφτά που τους αφήνουμε! παρ'ολα αυτά μόνο παράπονα διαβάζω απο τις μαμαδες!!

Πολλές ευχές σε όλες σας!

dev208pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ γέννησα πριν 3 μήνες στο Ιασώ και μας έφερναν τα μωράκια πάρα πολύ συχνά και μας τα άφηναν για πάρα πολύ ώρα, είχαμε χρόνο κ να τα θηλάσουμε και όλα..

Εχεις την δυνατότητα να ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό αλλά έχεις και την δυνατότητα να τους πεις να μην στο φέρνουν όλες τις φορές λόγω κούρασης, όλα γίνονται..

Ημουν σε δίκλινο και η κοπέλα η άλλη είχε υπογράψει για να το έχει όλη την ώρα μαζί της και αυτό της το επέτρεπαν απλά το έπαιρναν μόνο για να το αλλάξουν και να το κάνουν μπάνιο.

Το φέρνουν και στο επισκεπτήριο γιατί θέλουμε καλώς ή κακώς να δείχνουμε το παιδί στους συγγενείς, αλλά όταν είναι για να θηλάσεις τους διώχνεις όλους εννοείτε!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera!Koritsia mou kai egw gennaw sto Iasw arxes Ioulioy.Thn epomenh evdomada exw randevoy me ton giatro moy kai tha ton rwthsw gi auto to thema opwsdhpote!

Eixa akousei kai egw oti oxi mono sto Iasw alla kai sto Mhtera ta mwrakia ta fernoun taismena.

Nomizw omws oti an zhthseis apokleistiko thilasmo kai to ksekathariseis auto me to giatro sou kai me tis kopeles vevaia tha to sevastoun.Alliws tha exoume trexamata kai tsakwmous :P

Apo oti kserw sto Iasw twra mporeis na exeis kai to mwraki sou synexeia konda sou.Den eimai sygourh gi auto omws tha rwthsw kai tha sas pw.

Afou anaferthikan ta dhmosia tha sas pw ti egine me mia filh pou gennhse sto Elena.Phge se diklino.H kopela eixe kanei olikh anaisthisia htan ptwma meta,eixe kai ta neura ths.Oti karydias karydi mporei na exeis sto dwmatio dipla sou.H diplanh ths eixe 5-6 syggeneis monimws ekei,eixan kataskhnwsei sas lew.Dyskoleuotan na thylasei mesa se toso kosmo kai fasaria,mexri na mathei ki auth ligo na krataei twro kai na to valei sth thili....e tlk de thylase.Perase k mia mikrh katathipsh.Ta mwra kai ta dyo mesa sto klamma kai ta neura gt ta exeis panda konda sou sto dhmosio.H filh mou eixe th mama ths ekei na thn voithaei me to allagma kai koimisma tou mwrou.

Phgaina syxna na th dw kai de mou arese olh auth h atmosfaira thimize poly "nosokomeio" akoma k auto to fws mesa sta dwmatia de mou arese katholou.Gnk apo mikrh de mporw ta nosokomeia kai th myrwdia tous eidika ta dhmosia.An mou elegan na katsw gia eksetasei h kati allo apofeuga epeidh syxainomoun.

Ksexasa na sas pw kai to shmantikotero :P Efoson dyskoleuotan na thylasei to mwro kai na piasei th thili h filh mou fwnakse th paidiatro kai th rwthse ti na kanei.To mwro de stamatouse na klaiei,peinage!K ths apandhse:Egw th douleia exw?to mwro einai mia xara an to valeis sto sthithos tha thylasei amesws.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ! ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΛΙΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ.ΒΕΒΕΑΙΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ. ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ..... ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ Κ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΤΛ. ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΑ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ...ΝΕΟΙ ΓΕΡΟΙ Κ ΝΕΟΓΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.... ΑΣΤΑ... ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΙΣΧΥΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΩΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΤΛ ΘΕΛΟΝΤΑΣ Κ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΞΕΝΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΠΗΓΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΕΜΕΙΝΑ ΟΜΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΧΑΛΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhspera se oles!

kai polles euxes gia tis mellouses mamades

gennhsa sto iasw 3 ianouariou kai eixan hdh ginei perikopes sto proswpiko. prin apo enan mhna gennhse kai mia allh filh

egw den parathrhsa auta pou lete. ta mwra ta fernane kathe 4 wres kai den htan pote taismeno to diko mou to mwro toulaxiston. sto episkepthrio sugkekrimena vgainei anakoinwsh kai apomakrunontai oi suggeneis gia na feroun ta mwrakia kai na ta thilasete

epishs na sas pw oti to iasw exei kanei megalh proodo sta themata prwothisis tou mhtrikou thilasmou giati prospathei na parei mia sugkekrimenh pistopoihsh oti prowthi ton thilasmo. ( den kserw kiolas an ton exei hdh parei)

fusika idiws tis prwtes fores na epimeinete kai eseis oti thelete mhtriko thilasmo apokleistika kai na to grapsoune kai sto kartelaki tou mwrou. dustuxws kapoies ekei mesa einai zwa , alla prepei na pw oti einai h exairesh. oi perissoteres kopeles einai para polu kales kai voithane para polu me to thilasmo, toso pou an kapoies mamades den epithumoun na thilasoun tis kanoun na aistantoun asxhma

gia oti allo theleis steile pm kai tha sou apanthsw

pantws den exw akousei apo kanenan oti fernoun ta mwra mono sto epispthrio. den uparxei periptwsh! ta mwra ta fernoun 5 - 6 fores thn hmera standard

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Se euxaristw sweety k sy na xairesai to diko sou!

Poso phge h dikh sou genna me thn amoivh tou giatrou?

Koita egw de prokeitai na paw prokateilhmenh gt exw enan thaumasio giatro pou tha me proseksei para poly oxi mono ston toketo alla k se olh th diamonh mou ekei.Endaksei sygoura tha me anhsyxhsoun kapoia pragmata alla ti na kanoume de ginete alliws.

Malista epeidh den diathetoume para polla lefta gia th genna mias k allazoume olo to spiti kai xreiazetai na parw ta dipla,epeidh perimenw didyma tha me voithisei poly.

Vevaia se monoklino de ginetai na paw me tpt!Ase pou de thelw na eimai k teleiws monh.Apla tha exw thn anesh tou diklinou me ti timh tou eksaklinou :P

Pandws gia na paw na gennhsw se dhmosio mono an exw meson h kapoio filo h syggenh ekei mesa.Dyskolo poly dyskolo to kovw.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια,

καλημερα.

Εγω γεννησα στο Ιασω στις 30 Μαρτιου και μπορω να σας ενημερωσω οτι δεν ισχυει τιποτα απο τους "νεους κανονισμους".Εγω εκανα καισαρικη στις 8.30 το πρωι και αφου συνηλθα λιγο και αφησαν και το μωρακι στο θαλαμο παρακολουθησης μου το εφεραν στη 1 για θηλασμο.Ζητησα αποκλειστικο θηλασμο και μου το εφερναν οποτε πεινουσε.Επισης δεν ειχε καμια περικοπη προσωπικου.Οποτε χτυπαγες κουδουνακι ερχονταν οι νοσοκομες η οι μαιες και σε βοηθουσαν με ο,τι χριεαζοσουν.Ξενο γαλα δινουν μεσα στα παιδια αναγκαστικα γιατι τις πρωτες μερες με την ταλαιπωρια του τοκετου κ εμεις δε μπορουμε να θηλασουμε καλα αλλα κ τα μωρακια δεν καλοτρωνε.Κατα τα αλλα αμα δεις οτι δε χορταινει με το δικο σου γαλα μπορεις κ εσυ να ζητησεις μπουκαλακι κ να το ταισεις εσυ.Εμενα μου ειπαν αν θελω να εχω το μωρο μαζι μου, αλλα ημουν αρκετα ταλαιπωρημενη απο το χειρουργειο και προτιμησα να μου το φερνουν εκεινες.Οσο προκατειλημενη κ αν ημουν σας λεω οτι δε θα αλλαζα το Ιασω με κανενα.Με φροντισαν παρα πολυ και δεν εχω κανενα παραπονο.Οσο για την τιμη, σε δικλινο με καισαρικη πληρωσα 4500 ευρω και παροτι εμεινα μια νυχτα παραπανω (μπηκα μια νυχτα νωριτερα για να κανω εξετασεις) δε μου τη χρεωσαν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλημερα!!

εγω νομίζω ότι η διαμονή με όλες τις διαδικασιες στο μαιευτηριο εξαρταται και από τη δική μας συμπεριφορά .. ένας άνθρωπος λογικός ποτέ δε χάνει.. τωρα αν καποιος παραεχει παραλογες απαιτησεις όντως θα αντιμετωπισει πρόβλημα!!

επίσης πιστευω ότι παίζει ρόλο και ο γιατρός..θεωρω ότι οι ευθυνες του δε σταματούν στον τοκετό αλλά το σωστό θα είναι να προσέξει τη μητερα σε όλη τη διαμονή της στο μαιευτηριο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια και εγώ στο ΙΑΣΩ γέννησα και μάλιστα στις 25/4 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Είχα ζητήσει αποκληστικό θηλασμό ... οπότε όταν η μικρή πεινούσε μου την έφερναν βέβαια θα πρέπει να τονίσω ότι ήμουν σε μονόκλινο και είχα την μικρή σχεδόν συνέχεια μαζί μου. Όσο για το θέμα της βοήθειας .... ένα θα σας πω ... είχα τόσο πολύ γάλα που το στήθος μου ήταν φουσκωμένο σαν μπαλόνι και δεν μπορούσε με τίποτα η μικρή να το πιάσει ... συγκεκριμένα ένα βράδυ είχα την μαία δίπλα μου από της 12 εώς της 3 !!! τελικά βέβαια καταλήξαμε στο θήλαστρο αλλά δεν με νοιάζει καθόλου αφόυ η μικρή πείνει το δικό μου γάλα.

Να ξέρεις πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και μην ξεχνάς ότι σκας αρκετά λεφτά για να μην σε φροντίσουν όπως και όσο θέλεις.

Αν έχεις κάποια απορία στείλε μου PM

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι με καθησυχάσατε πολύ γιατι με αυτά που μου είχαν πει είχα πανικοβληθεί!!!

Περιμένω και εγώ με αγωνία το μπεμπάκο μου! Εχω αρχίσει και μετράω αντίστροφα για τις μέρες που μου απομένουν στη δουλειά! Αντε να κάτσω σπιτάκι μου γιατί έχω κουραστεί πολύ με τα πήγαινε έλα και όλα τα υπόλοιπα φυσικά που προκύπτουν εδώ στο χώρο εργασίας μου!

Με τις καλύτερες ευχές σε όλες σας!

dev208pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

new_mummy kalimera kai apo mena kai egw sto iasw gennisa alla den nomizw na isxuei auto pou les,emena mou tin fernan kathe 5 wres alla auto nomizw to les esu.Emena vasika me rwtisoun an thelw na mou to feroun kai elega nai tha mou tin fernete se kathe geuma kai etsi ginotan.Twra ti na sou pw pantos egw den nomizw na einai etsi..filia apo mena:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου καταρχάς συγχαρητήρια! Πλέον και υπερηχογραφικά επιβέβαιωσες την εγκυμοσύνη σου κι όλα δείχνουν ό,τι έπρεπε να δείξουν με βάση την εβδ κύησης. Αυτό για τη μέτρηση μη σε απασχολεί, ούτως ή άλλως το βίωσες και με προηγούμενη εγκυμοσύνη όπως λες κι όλα πήγαν καλά! Κι εμένα μου το μετρήσαν 6 μέρες μικρότερο απ' την μέτρηση με βάση την ΤΕΡ, αλλά μεγαλώνει σταθερά με αυτό το ρυθμό μέχρι στιγμής. Επίσης, να έχεις κατά νου ότι η μέτρηση με βάση την ΤΕΡ λαμβάνει υπόψη έναν ιδανικό κύκλο 28 ημερών και με ωορρηξία 14η μέρα, που είναι το φουλ ιδανικό σενάριο. Μπορεί να είχες καθυστερημένη σύλληψη - επίσης, σ αυτή τη φάση το έμβρυο είναι τοσοδούλικο οπότε είναι δύσκολο να μετρηθεί με ακρίβεια.  Όσο για την τομή, δεν έχω γνώση να σου απαντήσω, αλλά καλώς πιστεύω σκέφτεσαι να μιλήσεις με κάποιον γιατρό ίσως πιο εξειδικευμένο σε εγκυμοσύνη μετά από καισαρική που ίσως σε κατατοπίσει καλυτερα 😊 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! ❤️ μ' έπιασε και μια μικρότερη κρίση σήμερα στο σούπερ πάλι, αλλά αυτή τη φορά έπραξα αμέσως και έκανα αυτό με τις αναπνοές, ευτυχώς όλα καλά 😊 Αύριο έχω βιντεοκλήση με τη γιατρό μου (εν τω μεταξύ αυτή το π΄ροτεινε, δε ξέρω γιατί 😅, μάλλον για να τσεκάρει πως πάω με τη λοίμωξη) και θα της το αναφέρω ως γεγονός. Εγώ τώρα έχω κλείσει ένα ακόμα υπέρηχο την άλλη βδομάδα 18 του μηνός που θα έχω μπει με το καλό στην 11η εβδ και μετά από 2 εβδ έχω την αυχενική. Εύχομαι να φτάσουμε αισίως σ' αυτό το στάδιο όλες μας 🙏 κι εμένα δε σας κρύβω μ επιασαν κάτι ανασφάλειες πάλι, κυρίως γιατί φοβήθηκα μην η κρίση πανικού το Σάββατο έκανε κακό στο μωράκι, αλλά πρέπει να εμπιστευτώ το σώμα μου και το μωρό μου 💖 
    • Πραγματικά δε με πτοεί τίποτα. Ας είναι καλά η μπουμπού... εγώ αντέχω!!! 2,5 μήνες είναι... θα περάσουν! 🙂
    • Ωχ βρε κορίτσι μου υπομονή δεν είχα θέμα με Γοπ εγω πριν λιγες μερες με έπιασε το στομάχι μου βράδυ έκανα πολύ εμετό δεν ξέρω τι είχα πάθει ευτυχώς την επομενη ήμουν καλά  Φτάνουμε σιγά αίγα στο τέρμα και θα ηρεμήσουμε 😊  
    • Εγω κορίτσια με παιδιατρο είχα ρωτήσει εδώ κάτι μαμάδες που πηγαίνουν και την πήρα τηλ όταν γέννησα και πήγα  σπιτι μετά το μαιευτήριο  κλείσαμε ραντεβού και πήγα στο ιατρείο της (δεν ήρθε σπίτι ) να την εξέταση αλλά εδώ στο χωριό είναι και πιο απλά τα πργαματα τώρα εκεί μπορεί να θέλεις να ρωτήσεις αν μπορεί να σε αναλάβει 🤷‍♀️ εγω έτσι και αλλιώς δεν είχα και πολλές επιλογές με παιδιατρο.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...