Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια αυτό ήταν, έφτασε και η δική μου σειρά. Αύριο μπαίνω Ιασώ για καισαρική. Ο μπέμπης με το ζόρι κρατιέται τις τελευταίες μέρες, είναι πολύ χαμηλά, έτοιμος να βγει. Έχω λίγο άγχος είναι η αλήθεια. Κάντε καμιά προσευχούλα και για μας. Η συνέχεια…όταν γυρίσουμε με το καλό. Ότι επιθυμείτε εύχομαι σε όλες σας.

as1cEWmFg2B0020MjcyYmR8MDAwODk5NmR8QmViaSBzZSBwZXJpbWVub3ltZSBzZQ.gif

Δημοσίευση

Γλυκειά μου Lazycat όλα θα πάνε καλά , θυμάμαι κι εγώ τη προηγούμενη μέρα που θα έκανα καισαρική είχα τρομερό άγχος , αλλά κάθε φορά σκεφτόμουν πως σε λίγες ώρες θα σφίξω το μωράκι μου στην αγκαλιά μου και ηρεμούσα. Με το καλό να γεννήσεις και να μας πεις για την εμπειρία σου.:kiss:

Δημοσίευση

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ! 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΝΕΣΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΓΑ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας και γενικά για την συμπαράσταση και τις απαντήσεις στις απορίες μου τόσους μήνες τώρα. Σαν όνειρο μου φαίνεται, καλά, καλά δεν το πιστεύω ακόμα.

Θα σας ενημερώσω για όλα μόλις μπορέσω, ή ίσως να μπει και ο άντρας μου για να σας πει τα νέα. eleni83 η γιατρός μου λέγεται Μάχη Τράκα. Πηγενω σε αυτήν τα τελευταία 17 χρόνια και ευτυχώς την εμπιστεύομαι πολύ. Πολλά φιλιά σε όλες σας και σας ευχαριστώ και πάλι. Πάω να ξαπλώσω τώρα αν και για ύπνο...δεν το βλέπω.

Δημοσίευση

ευχομαι η ωρα η καλη αγαπη μου!!!!!Ολα θα πανε καλα,να μην ανησυχεις,ενα σωρο γυναικες γεννανε με καισαρικη καθε μερα,δεν θα καταλαβεις τιποτα και θα εχεις αγκαλιτσα το μωρακι σου αυριο!!!!:woohoo: Με το καλο,με την αγαπη μας και τις ευχες μας!!!Περιμενουμε τα νεα σου και φωτο του μπεμπουλη!!!!Φιλακια πολλα!:kiss:

Δημοσίευση

ολα καλ θα πανε και εγω με καισαρικη γεννησα στο ιασω πριν 5 χρονια ειναι όλα πολυ καλα μην ξεχασεις να παρεις νυχτικια η πιτζαμα δεν βοηθαει λογω καθετηρα .Αντε με το καλο και ενημερωσε μας

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.... ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.... Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ! ΣΕ ΦΙΛΩ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...