Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλη μου alkost αναρωτιεμαι πως θα αισθανοταν η ας πουμε "φιλη" σου αν εχανε το δικο της μωρακι?Δεν θελω να φανω εκδικητικη ή κακια,μακαρι να μην χανοταν καμια εγκυμοσυνη στον κοσμο, αλλα δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις πως νιωθει μια κοπελα μετα απο ατελεσφορη εγκυμοσυνη και τι ηρθε να κανει σε εσενα διαφημιση της εγκυμοσυνης?Και απο ποτε τα παιδια τα κανουμε για τους αντρες μας?Πραγματικα δεν εχω λογια.....Αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι θελουμε ερχεται τη στιγμη που δεν το περιμενουμε.Σου ευχομαι να γεμισεις ολα τα δωματια του υπεροχου μεγαλου σπιτιου σου κ να εισαι πάντα καλα!

• Απαντήσεις 84
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ALKOST ΜΟΥ!ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΖΗΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΚΑΡΕΙ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ!ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ!ΑΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΒΓΑΙΝΑΚΗΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!

Δημοσίευση

ποπο θα καραφλιασω με αυτα που ακουω!!καλε τι ατομα ειναι αυτα?τι κακια!:angry: και εχουν τοσο πολυ κακια, φθονο και ζηλια αλλα και χαζομαρα που δεν μπορουν ουτε να το κρυψουν,να ειναι πιο διακριτικες τουλαχιστο!αλλα τι να πεις οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!:P

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου,

Από τη μια μου έρχεται να βάλω τα κλάματα γιατί καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ πώς ένιωσες εκείνη τη στιγμή που η "φίλη" σου πέταγε τις μαχαιρειές τη μια μετά την άλλη, και από την άλλη με πιάνει απίστευτη ΟΡΓΗ που υπάρχουν τόσο ανεγκέφαλοι και κακοί άνθρωποι!!! Σε νιώθω τόσο πολύ γιατί έχω ακούσει κι εγώ τέτοια σχόλια αλλά αυτά που άκουσες εσύ ξεπερνούν κάθε λογική!!!

Θα διαφωνήσω με τα κορίτσια που υποστηρίζουν πως η "φίλη" σου ήταν τόσο δεικτική απλά και μόνο γιατί "βρίσκεται έξω από τον χορό". Οκ, δεν μπορείς να καταλάβεις το πρόβλημα του άλλου γιατί δεν το έχεις ζήσει, αλλά οφείλεις να το ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ!!!! Δεν έχω αποβάλει ποτέ, αλλά είναι δυνατόν να μην σέβομαι και να μην συμμερίζομαι τον πόνο μιας γυναίκας που έχει περάσει μια τέτοια ταλαιπωρεία σωματική και ψυχολογική??? Πόσο αναίσθητος πρέπει να είσαι για να μην σε αγγίζει κάτι τέτοιο??? Ιδίως όταν είσαι γυναίκα και μάλιστα υποψήφια μάνα??? Δε σου λέω να "πάσχεις", αλλά δεν μπορείς ρε γαμώτο ούτε να "συμπάσχεις"??? Πόσο εγωκεντρικός είνια ένας τέτοιος άνθρωπος???

Συγνώμη που είμαι τόσο απότομη αλλά μου γυρίζει το μάτι όσο το σκέφτομαι!! Και τι δουλειά είχε να κάνει σχόλια για τον άντρα σου ή το σπίτι σου ή την οικονομική σας κατάσταση???? Εγώ πάντως τέτοια θέματα δεν τα αγγίζω ούτε με τις κολλητές μου που γνωριζόμαστε αιώνες και έχουμε περάσει από σαράντα κύματα όλα αυτά τα χρόνια!! Άλλο να συζητήσεις ένα πρόβλημα όταν στο ζητάει ο άλλος, άλλο να συμπαρασταθείς σε μια δυσκολία και άλλο να φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν!

Λυπάμαι πολύ που πέρασες αυτή τη δοκιμασία και μάλιστα από έναν άνθρωπο που θεωρείς φίλο, αλλά για μένα τα λόγια αυθτής της γυναίκας μόνο ζήλεια και κακία αποδεικνύουν!! Δε θα σου έλεγα να ξεκόψεις,της αφήνω ένα benefit of doubt στο να την έχω παρεξηγήσει άδικα, αλλά καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική και επιφυλακτική απέναντι της. Για μένα φίλος είναι αυτός που χαιρετια με τη χαρά μου και λυπάται με τη λύπη μου, όπως αισθάνομαι κι εγώ για εκέινον. Το να χρησιμοποιεί κάποιος τα δεδομένα της ζωής μου για να πληγώσει μου αποδεικνύει πως δεν είναι πραγματικός φίλος.

Και πάλι συγνώμη αν είμαι απόλυτη αλλά δεν δέχομαι να πληγώνονται κατά τέτοιον τρόπο οι άνθρωποι και μάλιστα με αφορμή γεγονότα στα οποία δεν έχουν κανένα έλεγχο οι ίδιοι.

Από εμένα έχεις μια ζεστή αγκαλίτσα κοριτσάκι μου και προσπάθησε για το καλό σου να κλείνεις τα αφτάκια σου σε κάτι τέτοιους "φίλους", αυτό έμαθα να κάνω εγώ για να προστατέψω τον εαυτό μου και τον αντρούλη μου.

Σε φιλώ!!:kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα κοπέλα μου, καλά έκανες και δεν την έβρισες αν και της άξιζε, σκέφτηκες πάνω από όλα το μωρό της. Μπράβο σου, πραγματικά εγώ δεν ξέρω αν θα κρατιόμουν. Όσο για σένα απ΄ότι κατάλαβα είχες δυο απαβολές? Δεν είναι και ότι καλύτερο όμως δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους...υπομονή.:)

Όσο για την φίλη σου απομακρυνέ την όσο πιο γρήγορα μπορείς. Η αλήθεια είναι ότι όταν απολάμβάνεις μια εγκυμοσύνη όλα τα βλέπεις υπεροπτικά. Είναι τόσο θαυμάσιο αυτό που συμβαίνει που νιώθεις ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος παρά μόνο εσύ. Στην περίπτωση της φίλης σου όμως βγήκε και πολύ κακία. :angry:

Ξέχασε τους όλους, να είσαι καλά με τον αντρούλη σου και να μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο!!!

Να έχεις μια όμορφη μέρα.:lol:

Δημοσίευση

ax koritsaki mou kalo....

an kapoios anthrwpos den katalabainei apo monos tou orismena pragmata, ti na peis? safws k einai lathos afti i filh sou.

exeis esy ton pono sou, k afti leei ta dika ths...

mh stenaxwiesai, kala ekanes k ths allakses thema. saftes tis periptwseis den exei nohma na asholeisai.

Pshla to kefali, ola tha mas erthoun kapoia stigmh, ola tha ginoun!

mh stenaxwriesai glykoula mou!

emeis eimaste edw, oles mazi na sthrizoume h mia thn allh o,ti xreiasteis emeis edw!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου μολις τωρα μπηκα απο προχθες γιατι ετρεχα σαν τον βεγγο για διαφορες υποχρεωσεις..

κοριτσακια μου πραγματικα μονο εσεις με καταλαβαινετε..αν δεν ειχα και εσας δεν ξερω πως θα το περνουσα ολο αυτο,πραγματικα..

για οσες δεν ξερουν την ιστορια μου εγω πριν ενα χρονο ειχα παλινδρομη κυηση σε δυδιμα.ημουν 10 εβδομαδων οταν εκανα αποξεση και απο τοτε δεν μπορω να το ξεπερασω..δυστυχως προσπαθουμε ολον αυτο τον καιρο ματαια,αλλα το εχω πει μονο στη μητερα μου γιατι οπως αποδειχτηκε ο κοσμος ειναι κακος και δεν ηθελα αλλα σχολια.και τι δεν ακουσα οταν απεβαλα:οτι κατι εχω και δεν μπορεσα να κρατησω την εγκυμοσυνη,οτι δεν ημουν ποτε εγκυος,αλλα το επαιζα για να παντρευτω(ναι,ναι δεν υπερβαλω καθολου...και να φανταστειτε ημουν μολις 20 χρονων,τι ζορι μπορει να ειχα για να παντρευτω),ακομη και οτι εκανα εκτρωση ακουσα γιατι ηταν δυδιμα και δε θα τα εβγαζα περα με 2 μωρα....γιαυτο δεν ειχα πει ουτε στη φιλη μου οτι προσπαθω γιατι δεν με αφηνε ο αντρας μου γιατι απο καιρο την ειχε παρει χαμπαρι οτι ζηλευει και εγω τον ελεγα υπερβολικο..ειχα τυψεις βεβαια γιατι ολα τα αλλα της τα ελεγα και μου φαινοταν καπως κακο οτι της το κρυβω αλλα να που οντως καλα εκανα και δεν της το ειπα

γιατι τελικα ηρθε η ωρα που ακουσα και απο τη φιλη μου σχολια...τι να πεις..τελος παντων σας ευχαριστω ακομη μια φορα για την πολυτιμη συμπαρασταση,να ειστε παντα καλα

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια...δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι!!ΠΟυ σου βγάζουν το μάτι επειδή είχες μια ατυχία!!!!Αν είναι δυνατόν!!Να κρίνεται δηλαδή μια γυναικα απο το αν μπορεί να αποκτήσει με ευκολία ή όχι παιδια!!!! Μηπως να τις εξορίσουμε κιόλας σε καμιά ΣΠιναλόγκα;;; Ελεος!!!

Δική σας είναι η ζωή κορίτσια , με τις επιτυχίες της αλλά και τις αποτυχίες της και τα όλα της!!!ΕΤσι είναι η ζωή κ δε χρειάζεται να λογοδοτήσετε σε κανέναν!!!ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Αφού κ εσείς οι ίδιες το ξέρετε πως μονο ως <<μ....ιες>> μπορούν να χαρακτηριστούν αυτά τα λόγια, γιατί να σας παίρνει από κάτω κ να αναρωτιέστε;;;Μακάριοι οι πτωχοι τω πνεύματι...με αυτούς θα ασχολούμαστε τώρα;;; ΠΟυ ζουν ακόμη με τα μυαλά του μεσαίωνα;;;;Εγώ θα τις κοιτούσα κ θα τις λυπόμουν!!Πόσο μάλλον να με ενοχλήσουν τα λόγια τους!!!

Κ στο κάτω κάτω ρε παιδιά..δεν θα ευτυχήσουμε μόνο αν αποκτήσουμε δικά μας ολόδικά μας παιδιά...ευτυχισμένες θα νιώσουμε ακόμη κ αν η φύση δε μας δώσει την ευκαιρια μιας εγ΄κυμοσύνης.Όταν ένα άγνωστο παιδάκι, μας κοιτάξει μες στα μάτια με την ελπίδα της αγάπης και της στοργής και μας φωνάξει με λαχτάρα <<μαμά>>!!

Δημοσίευση

Να σου πω κάτι alkost μου; Αφού και ο άντρας σου λέει ότι αυτή ζηλεύει προσπάθησε να την βγάλεις από την ζωή σου. Για να το λεέι αυτός κάτι παραπάνω θα ξέρει. Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που μας αγαπάνε, αυτούς που μας ζηλεύουν καλύτερα να μένουν μακριά μας.

Φιλιά

• 1 month later...
Δημοσίευση

Καλη μου alkost η φιλη σου επρεπε να ηταν η τελευταια που θα ελεγε τετοια πραγματα αλλα ειναι ολοφανερο οτι σε ζηλευει και βρηκε ευκαιρια με το φτωχο μυαλο της να σε χτυπησει εκει που πονας,πιστεψε με ολες εχουμε ακουσει απο τα συγγενικο περιβαλλον την ερωτηση "εσεις ετοιμαζετε τιποτα ?παιδακι? αντε τι περιμενετε ?" κ καλα απο ενδιαφερον ,και εκεινη τη στιγμη σου ερχεται να τους πεις "εγω σας ρωταω για τον οικογ.προγραμματισμο σας εσεις γιατι με πρηζετε ?" αλλα τους πετας ενα ξερο "δεν βιαζομαστε "κ κοβεις τη συζητηση.ε! ελεος το περνουν το μηνυμα . Αυτο ομως αποδεικνυει οτι η φιλη σου δεν ειναι ευχαριστημενη απο την ζωη της και.Οποτε σκεψου οτι εχεις εναν ανθρωπο (τον συζυγο) διπλα σου που σε λατρευει και θελει κ αυτος να σε προστατεψει απο τετοιου ειδους "φιλες " (χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να τους βλεπεις ολους καχυποπτα ),αφου στο ειχε πει κ ο ιδιος οτι σας ζηλευει που σιγουρα την ξερει πιο καλα απο εμας .Κλεισε τα αυτια σου σε τετοιες κακιες χαλαρωσε και απολαυστε ο ενας τον αλλο και το νεο μωρουλινι θα εμφανιστει σιγουρα καποια απροοπτη στιγμη.ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΤΟ ΑΓΧΩΝΕΙς Κ ΑΥΤΟ :blush: ):kiss: :kiss:

Δημοσίευση

koritsaki m ta idia pernao k go!akrivos omos!eimai 2 xronia pantremeni k exoume kanei mexri tora 3 spermategxeiseis apotiximenes!xtes adiathetisa k ta espasa ola mes to spiti..den antexo allo.ta nevra m exoune ginei tsatalia!exo tous siggeneis tou antra m p oloi fetos gennisane ektos apo emas!na me rotane..ti egine?eseis pedia den tha kanete?ti na po!apla to rixno sto oti eimaste mikroi akoma..k merikoi p kseroun to provlima erxontai k m lene ipomoni k malakies..i oikgeneia m einai makria.den exo kanena konta m diko m na po ton pono m opos thelo..na ksespaso na fonakso na ourliakso..KANENA!!to tilefono den einai arketo..ki omos tora p vrika esas edo mesa p kserete ti pernao niotho kalitera..min se pernei apo kato..k min afeineis kanena na mpenei sta oikogeneiaka s!den afora tin fili (fidi) pote tha kaneis esi pedi!pes tis de goustaro re file akoma!thelo na ziso me ton antra m akoma pragmata..me ena pedi mporei na min exo to xrono na ta ziso!k sto finale eimai mikri akoma!(afta akrivos p leo k go!ki as kles apo mesa s).k thelo na s sistiso ena vivlio na diavaseis na ksekardisteis!tha se voithisei poli!einai tis Katerinas Mananedaki to "ti travame ki emeis oi manes."iperoxo..diavase to k tha me thimitheis!

Δημοσίευση

Πόσο σας καταλαβαίνω ρε κορίτσια...κι εγώ τα ίδια νιώθω! Το περίμενα δηλαδή, από τη νύφη μου που είναι 5 χρόνια παντρεμένοι και επειδή είχανε 2 ατυχίες που δεν έδωσαν λογαριασμό κιόλας στο τί έγινε, τους πρήζουν όλοι! Εμένα με πρήζανε στο πότε θα παντρευτώ και τί περιμένω να γεράσω και τέτοια και τώρα έχουν αρχίσει στο πότε θα κάνουμε παιδί! Καταρχήν είμαστε ένα χρόνο παντρεμένοι, να μην κάτσουμε και λίγο οι 2 μας; και μετά αν καμιά "φίλη" ή "θεία" μου πολυκολλάει της λέω: "μπορεί και να μην μπορώ να κάνω παιδιά, θα ρωτάς συνέχεια; μήπως να σου πώ και κάθε πότε το κάνουμε;;;"

ΑΜΑΝ! ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ!!!

Δημοσίευση

Δυστυχώς τώρα διάβασα το post.

Ένα θα σου πω Alkost κρίμα γιατι τέτοια φίλη δεν την έχεις καθόλου μα καθόλου ανάγκη.

Μες τη ζήλεια και χωρίς το παραμικρό ίχνος ευαισθησίας έστω για τις φίλες της.

Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί της και μην απαντας σε τέτοια πικρά σχόλια.Προχώρα και μην την υπολογίζεις

Δημοσίευση

τελικα αυτο το θεμα μου φαινεται αγγιξε πολλες κοπελες γιατι τετοιοι ανθρωποι δυστυχως υπαρχουν παντου γυρω μας και ολες εχουμε τουλαχιστον απο μια παρομοια εμπειρια...σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον...

και παρακαλω στειλτε μου θετικη ενεργεια γιατι εχω καθυστερηση 7 μερες και στις 18:30 θα παρω το αποτελεσμα της χωριακης και ειμαι μεσα στο αγχος!!!!!!!!!!!!!

φιλακια.....

Δημοσίευση

ΠΟΠΟ,Mε ανατρίχιασες, να δεις που μετα από όλα αυτά , θα είσαι εγκυοοοοος!

Σου εύχομαι απο καρδιάς καλά αποτελέσματα και να ζήσεις σύντομα το μεγαλείο της εγκυμοσύνης και του ερχομού ενός παιδιού στον κόσμο....

Δημοσίευση

Λες να εχουμε νινακι :laugh: μακαρι :silly: .Ελπιζω το απογευμα που θα φυγεις απο το σπιτι να γυρισεις διπλη μετα :lol: .οι ολοψυχες ευχες μας μαζι σου ;):kiss: περιμενουμε νεα οτι κι αν ειναι αυτο :kiss:

Δημοσίευση

λετεεεεεε?

μακαρι...ολη μερα παρακαλαω το Θεουλη,μακαρι να εκανε το θαυμα του και σε μενα!!!σας ευχαριστω πολυ ρε κοριτσια..να ειστε καλα και να χαιρεστε τα μωρακια σας και οσες δεν εχουν συντομα να αποκτησουν....

Δημοσίευση

Κορίτσι μου, εστιάσου στο σημερινό σου αποτέλεσμα το οποίο εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! Αχ, έχω κι εγώ χοριακή αύριο και το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο..Μακάρι να είμαστε όλες τυχερές αυτό το μήνα..Αλλά ξέρεις κάτι? Οχι για να κλείσουν τα...στόματα γενικά αλλά γιατί μας αξίζει αυτή η ευτυχία! Να μας ενημερώσεις κούκλα μου μόλις μάθεις τα νέα!

Δημοσίευση

κοπελα μου σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυος!!!!εσυ αυριο ε??φανταζομαι πως νιωθεις..ελπιζω το αποτελεσμα να αξιζει τον κοπο και χαλαλι και η αγωνια και το αγχος και ολα...φιλακια..

Δημοσίευση

alkost έγραψε:

Κοριτσακια μου γλυκα και πολυαγαπημενα για σας..

ειμαι μπερδεμενη,πικραμενη αλλα παραλληλα τυχερη που σας εχω

σημερα ηρθε μια φιλη μου στο σπιτι για καφε.ειναι εγκυος στον 5ο μηνα και πιασαμε συζητηση για το σπιτι που ετοιμαζουν,τη διακοσμηση,το παιδικο δωματιο,τη γεννα κλπ.

εγω,μες την καλη χαρα γιατι τρελαινομαι για τετοιες συζητησεις και οσο της ελεγα τις ιδεες μου παραλληλα ονειρευομουν ποτε θα ερθει η στιγμη να διαλεγω κι εγω πραγματα για το παιδικο δωματιο,και κοιτουσα και την κοιλιτσα της που τη χαιδευε και σκεφτομουν πως θα γινει και η δικη μου κοιλιτσα καποια στιγμη..και ξαφνικα..επεσε η ερωτηση βομβα.και οχι μονο.ακολουθησαν κι αλλα:'καλα,εσεις ποτε θα κανετε ενα μωρο?εδω εκανα εγω που ειμαι και μικροτερη απο σενα και εχω και οικονομικα προβληματα,οχι σαν εσας που ουτε ενοικιο,ουτε τιποτα.και νοικιασαμε και μια τρυπα.εσεις εχετε ολοκαινουρια σπιταρονα δικη σας,εισαι πολυ τυχερη.και ο κωστας (ο αντρας μου)ειναι πολυ καλο παιδι,δεν ειναι νευρικος και αποτομος σαν τον δικο μου.αμα ειχα τετοιον αντρα και αγαπουσε και τοσο πολυ τα παιδια,10 παιδια θα του εκανα.και ειναι και κουκλος..δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενεις.σε παντρευτηκε για να κανει και παιδια ο ανθρωπος..τρια αδεια δωματια εχεις ποτε θα τα γεμισεις?"

("μηπως θες να κανεις εσυ παιδια στον αντρα μου και να ζησετε μαζι στη σπιταρονα και δεν το εχω καταλαβει τοσο καιρο?")δεν το ειπα βεβαια

εγω απαντησα καπως ετσι:"ε,να δε θελω να ξαναμπω σ αυτη τη διαδικασια της εγκυμοσυνης απο τωρα..χρειαζομαι λιγο χρονο ακομα να συνελθω"

και λεει:"ποια διαδικασια φοβασαι?γιατι την περασες και ποτε τη διαδικασια για να ξερεις πως ειναι?αφου τα εχασες τα μωρα σχεδον αμεσως.πιστεψε με,ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει ειδικα οταν αρχιζεις να φουσκωνεις νιωθεις τελεια"

εγω ενιωσα σαν να μου καρφωθηκε ενα μαχαιρι στο λαιμο.ξερετε,αυτον τον πονο στο λαιμο που δε σ αφηνει να καταπιεις..τι να της πω τωρα της βλαμενης σκεφτηκα.ειναι δυνατον να μιλας ετσι σε καποια που εχασε 2 μωρακια?δε θα της πω τιποτα.αμα τη συγχισω μπορει και να παθει κατι το μωρακι της και δε θα το ηθελα με τιποτα αυτο..

"περασα ενα σταδιο" ειπα "και μου φτανει.ασε που θελω να ζησω και τον ερωτα μου λιγο ακομα..δε με πηραν τα χρονια.."

καπως ετσι κακην κακως εκλεισα την κουβεντα..

ρε κοριτσια πειτε μου μεσα απο την καρδια σας.σας φανηκαν φυσιολογικα αυτα που ειπε?ειναι η ιδεα μου δηλ οτι τα ειπε με κακια και καποια δοση ζηλειας?

πειτε μου σας παρακαλω γιατι ειλικρινα προσπαθω παντα να βλεπω καλοπροαιρετα οσα μου λενε αλλα αυτο δεν μπορω να το δω ετσι..δεν μπορω καθολου.ειμαι πολυ πικραμενη με τον τροπο της

πειτε μου ειναι μηπως επειδη ειμαι ευαισθητη μ αυτο το θεμα και τα παιρνω ολα στραβα?

δε θελω να ξαναερθει και να με ταραξει..και το σιχαιομαι αυτο το συναισθημα..δε θελω να διωχνω φιλες απο κοντα μου ετσι αψηφιστα..αν δεν εχω δικιο πειτε μου,συγνωμη κιολας,εχετε κι εσεις τα δικα σας αλλα νιωθω μια μαυριλα μεσα μου απο εκεινη την ωρα και δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω

kopelitsa mou glukia ....an k meta apo toso kairo pou perase pou ex4is grapsei to thread...tora to eida....ena tha sou po...afti i kopela den einai fili sou ....mia oxia dimoutsouni einai pou stazei dilitirio....k se zilevei....

Δημοσίευση

εχω μεινει με ανοιχτο το στομα...

μα τι ηλιθια....σορρυ κιολασ αλλα εγο δε θα κρατουσα το στομα μοθ κλειστο...

θα της τα εωνα..

αν ειναι δυνατον....

λες κ εσυ αποφασιζεισ ποτε θα κανεισ μωρο...

ευχομαι να ερθει συντομα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...