Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χίλια μακάρι Alice!!! Στο εύχομαι από την καρδιά μου!!!!!!

Όμως κάνε υπομονή να το κάνεις το τεστ όσο πιο αργά μπορείς!!! Εγώ αν είχα ακούσει τον άντρα μου και το είχα κάνει σήμερα, όπως μου είχε πει ήδη από την προηγούμενη Δευτέρα, δεν θα είχα περάσει τόση αγωνία το ΣΚ!!!

;) ;)

  • Απαντήσεις 136
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου!!!!!!!!Τωρα ειδα οτι ξανακανες το τεστ κ βγηκε θετικοτατο!!!!Μην εχεις αγχος βρε...καθολου,μα καθολου!!!!!Να δεις το απογευμα κ μια ωραια χοριακη κ μεγαλη που θα εχεις!!!!!!!

Εγω σου λεω απο τωρα τα συγχαρητηρια!!!!!!!!!Πολλα φιλακια...να ηξερες πραγματικα ποσο χαιρομαι για σενα...κ για ολες τις κοπελες που τα καταφερνουν!!!!!

Βρε τι γουρλιδικο που ειναι αυτο το mammy πια;;;;;;;;:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Αντε φτανει κ η σειρα μας!!!!!!!!

Δημοσίευση

constantinag, Μπράβο κοπέλα μου!! Συγχαρητήρια για τα όμορφα νέα σου! Θα δεις που και η χοριακή το απόγευμα θα δείξει ανεβασμένη! Απόλαυσε το! Είναι το καλύτερο κομμάτι!! Να έχεις μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη! Σε σκέφτομουν το Σ/Κ, και σήμερα μόλις κατάφερα μπήκα στο θέμα σου να δω τα νέα!! Πολύ χάρηκα κορίτσι μου!!! Μπράβοοο και πάλι!!

Alice μου, εύχομαι και πάλι κορίτσι μου να είσαι εγκυούλα και σύντομα να μας το ανακοινώσεις κι επίσημα!! Κάνε λιγάκι υπομονή, και στο τέλος της εβδομάδας κάνε μια χοριακή, είναι πιο αξιόπιστη!

Δημοσίευση

169!!!!

Καλό δεν είναι;;; Ο γιατρός είπε οκ, ότι είναι καλό, να μην σηκώνω βάρη και να μην κάνω (ξέρετε τι) για δύο βδομάδες και μετά θα με δει...

Επίσης μου έδωσαν πεβαρίν για τα υγρά...

Είμαι ενθουσιασμένη και σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!!

Εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούν, να έχουν γρήγορα ένα θετικό αποτέλεσμα!!! Με το που βλέπεις το + ξεχνάς την αναμονή, τα ξεχνάς όλα!!!

Μια συμβουλή μόνο μπορώ να δώσω: όχι άγχος... σε μένα δεν είχαν βρει πρόβλημα, εκτός από κάτι αντρικές ορμόνες αυξημένες... οι οποίες όμως από μόνες τους δεν ήταν λόγος υπογονιμοτητας!!! Νομίζω όλο το κακό το έκανε το άγχος μου!!!

Και πάλι ευχαριστώ!!! ;)

Δημοσίευση

γιουπι!!!!!!!!!!! :):):)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!!!! ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!

δεν το πιστευω,μεσα σε ενα μηνα εχει γινει χαμος,τα εχουν καταφερει πολλες κοπελες!!!! ειναι απιστευτο!!!!!!!!!!! αχ τι καλααααα!!!!!!!

Δημοσίευση

το τικεράκι πως μπαίνει;;; :huh:

mikroulaxristos, είναι γούρικο το 2009, έφερε ότι δεν έφεραν τα προηγούμενα!!!μέχρι το τέλος του καλοκαιριου θα τα έχουν καταφέρει ΟΛΕΣ, θα δεις!!!! άσε που με τον ήλιο, τη θάλασσα και την ανεμελιά που θα διώξουν το άγχος, όλα θα γίνουν!!!!!

Δημοσίευση

κωσταντινακι λες?????????? μακαρι παναγιτσα μου,απο το στομα σου και στου Θεουλη το αφτι!!!!!!!!!! αχ αχ να ειναι ιουλιος μηνας και να ημαστε ολες με κατι ωραιες κοιλιτσες!!!!!!! εστω και μικρες,φρεσκιες φρεσκιες!!!! εστω και να μην φαινονται ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παντως με σπορακι μεσα!!!!!!! ποποοοοοοοο τελεια θα ειναι!!!!!!! μας φανταζεσαι σε μια παραλια με ξαπλωστρες η μια διπλα στην αλλη και να ημαστε ολες εγκυουλες και να καθομαστε και να πινουμνε φυσικο χυμο????? (ο αραπης να μας κανει αερα λειπει χαχαχαιχιχιχιχιχιχαιαχιαιχιαχαιαχιαχ)!!!

τι καλα!!! δεν ξερεις τι χαρα εχω παρει που αλλη μια κοπελα (ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ!!! ετσι για να το εμπαιδωνεις!) θα κανει ΝΙΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!

Δημοσίευση

mikroulaxristos και σε σένα και στις άλλες κοπέλες ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!!

Δεν ξέρω γιατί αλλά το πιστεύω, αυτό το καλοκαίρι θα γίνει χαμός... σχεδόν θα καταργηθεί το θέμα "Προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό" από το μάμμυ, αφού όλες θα μετακομίσουμε λίγο παρακάτω και θα μιλάμε για κοιλιές, καρότσια, λιγούρες, κλωτσιδάκια κλπ!!! ;)

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ?????? ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΗΡΑΜΕ!!!!!!!!! Ε ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΣΤΗΛΗ ''ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ''!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗΓΙΝΑ ΜΑΣ???? ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑ!!! ΛΕΕΕΕΝΑ!!!!!!!!????!!!!! ΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!

αχ....πολυ θετικη ενεργεια νοιωθω!!!ειναι που πηγα χτες στη συναντηση???>...ειναι που ειδα την κοιλιτσα της ελενας και την χαιδεψα και ερωτευτηκα τον γιο της πριν τον δω???????? ειναι που εκανα εναν ερωτα ολα τα λεφτα χτες ολο θετικη ενεργεια και αγαπη???? παντως κωσταντινακι εχεις δικιο!!!! ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ,ΠΑΝΩ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ζουζούνα μου (mikroulaxristos) κι ο γιος μου σ'ερωτεύτηκε!! :):) Και η μαμά του!!! Χαίρομαι που σ'ακούω έτσι!! Όσο για την συνάντηση και εγώ πέρασα super και χάρηκα που σε είδα κι από κοντά επιτέλους!!

Constantinag, αν θες σαν το δικό μου τικεράκι, πάτα επάνω και βάλε την πιθανή ημερομηνία τοκετού την οποία μπορείς να υπολογίσεις από την αρχική σελίδα του mammyland βάζοντας την τελευταία ημερομηνία περιόδου! Μετά αφού φτιάξεις το τικεράκι, θα κάνεις πάνω σ'αυτό δεξί κλικ, αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας, θα πας στο προφίλ σου, επεξεργασία και εκεί που λέει υπογραφή, θα γράψεις [ i m g ] επικόλληση αυτό που αντέγραψες [ / i m g ] ( χωρίς κενά)!!Κι έτοιμο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @Zeldaκλαιω με τα υφάσματα αληθεια🤣🤣🤣🤣🤣🤣  Πωω το φαντάζομαι αυτο το μου οντως θα σε κανει να λιώνεις...εμενα μονο οταν ψαχνει κατι φωναζει εξαλλη μαμα κ αυτο οχι παντα🤣🤣🤣 Αχ ωραία να εχουμε όμορφα νέα κ οι 2 την Δευτέρα 😍 Κ εγω μην νομίζεις ακομη 2 3 πραγματα δεν τα εχω βαλει βαλίτσα ακομη..αλλα καλού κακού τα εχω γράψει ώστε εαν χρειαστει να τρέξουμε να μπορει κ ο αντρας μου να τα βάλει μεσα😅
    • Γεια σας κ από μένα! Έχω κ εγώ υπέρηχο την Δευτέρα και το πρώτο nst, θα είμαι 36+2. Αυτή τη βδομάδα επλυνα σιδερωσα και είμαι σχεδόν έτοιμη! Βαλίτσα δε φτιάχνω ακόμα, τελευταία στιγμή με βλέπω. Κατάφερα να βάλω τα πλυμένα υφάσματα πίσω στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ειλικρινά ήμουν στο τσακ να τα παρατήσω και να αγοράσω καινούριο! Δίπλωμα μηχανικού ήθελε αυτό το πράγμα! Ο μικρός μου τα ίδια και μένα σκαρφαλωμένος πάνω μου και έχει αρχίσει να με αποκαλεί "μαμά μου" αντί για σκέτο μαμά και μου έχει πάρει το μυαλό. Θα ζοριστούν κορίτσια. Κ αυτά κ εμείς αλλά είναι για καλό, θα περάσει. Με το καλό όλες; Φτάσαμε στο τέλος, σε λίγο θα τα έχουμε αγκαλιά. Να είναι υγιή και χαρούμενα από την πρώτη τους στιγμή 🙏🏻
    • Καλησπέρα κορίτσια...πήγα γιατρό,όλα καλα..είδαμε κ το φύλο.. είναι αγοράκι.. εμένα με το που μπήκα 15 η εβδομάδα πετάχτηκε απότομα... όλα καλά γενικά μόνο π με ενοχλεί ακόμα το στομάχι μου...πήρα σε 16 μέρος ένα κιλό.. σίγουρα μπορώ κ καλύτερα...
    • Καλημέρα!!  @Elk τι ωραία που θα φτιάξετε γλυκά σήμερα, καλή δύναμη με τη συγκράτηση στα γλυκά, πράγμα δύσκολο πιστεύω. Η δική μου κοιλίτσα έχει πεταχτεί λίγο, όταν φοράω κάτι στενό φαίνεται να ξεπετάγεται κάτι. Όποτε θυμάμαι βάζω ένα λαδακι στη κοιλιά, αλλά πρέπει να αρχίσω πιο εντατικά να το χρησιμοποιώ. Εσύ χρησιμοποιεις; @Tinasardin8689 νομίζω η δεύτερη εγκυμοσύνη φαίνεται νωρίτερα σε σύγκριση με τη πρώτη. Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα ; Θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό. 
    • Καλημέρα κορίτσια καλά και εγώ εδώ τα ίδια σπίτι με τα κορίτσια αυτό το διάστημα.. σήμερα θα κάνουμε τα γλυκά μας μελομακάρονα κουραμπιέδες .. θα κάνω μια προσπάθεια να μην φάω πολλά 😂 Εμένα η κοιλιά μου πετάχτηκε για τα καλά πλέον ειμαι και στον 5ο μήνα ! βάζετε καμιά κρέμα στην κοιλιά για ραγάδες κορίτσια ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...