Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

mpougatsoula24 έγραψε:

ασχετο βρε κοριτσια αλλα εγω γιατι δ μπορω να δω τα βιντεακια σας??δ μου βγαζει καν το πλαισιο του βιντεο γιατι????? :(:blush:

Καλησπερα και καλο μηνα!!

Πηγαινε στο παρακατω...

http://www.youtube.com/watch?v=AI16MYhb ... r_embedded

Σε λιγο θα το ανανεωσω και θα φαινεται στη σελιδα 11...φιλακια!!

• Απαντήσεις 138
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ... τί απίστευτα φατσουλινάκια που είναι όλα τους!!!! Να τα χαίρεστε τα ζουμπουλάκια σας, όλες οι μανουλίτσες... με κάνατε και πλάνταξα στο κλάμα! Μακάρι να βρεθώ κι εγώ με νινάκι κάποια στιγμή...

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Sweetmammy κι εγω αστα να πανε!!Αφου καθε φορα που το ανανεωνω με περνουν τα κλαμματα κι οντρας μου μου ανησυχει και λεει πως εχω γινει πολυ ευαισθητη μετα τη γεννα !!Ευτυχως δεν ειμαι η μονη που συγκινουμαι!!Φιλια!

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ!!!ΣΥΓΚΥΝΗΘΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

Δημοσίευση

Τελειο το βιντεακι!!!Μπραβο ρε κοριτσια ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ τα μπουμπουκακια σας!!!Να ναι και να στε παντα καλα!!!Αντε να μεγαλωσει κι αλλο το βιντεακι!!Και στα δικα μας χα χ α χα χα!!!!Ειναι οτι καλυτερο μπορει να συμβει στην ζωη μιας γυναικας...η ευλογια του ερχομου του παιδιου δεν περιγραφεται...Φιλακια!!!

Δημοσίευση

Πανέμορφο το βίντεο!!!:laugh: Κορίτσια και εγώ συγκινήθηκα:) Είναι όλα τόσο αθώα,τόσο μικρά και τόσο γλυκούλια!:P

Άντε να γεννήθουμε και εμείς να μπει και η φατσούλα μας στο βιντεάκι:kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...