Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πολυ ωραια εμαθα περασατε κοριτσαρες μου, ρουμπελα μπραβο για τα μπλουζακια πολυ ωραια βγηκανε, αντε στην επομενη συναντηση ελπιζω να καταφερω να γνωρισω την ειρηνη και την νταλια που δεν τις εχω δει, καλα νταλια στο εχω πει και στο facebook με αυτο το φορεμα και τις μποτες εισαι πολυ hot mamma ;) οσο για την σισσιω και εγω συμφωνω με την νταλια οποτε την βλεπω την φτυνω μη την ματιασω κοριτσακι εχεις θεικο προσωπο,οσο για τον σταυρονικολα περιττο να πω το εχω ερωτευτει αυτο το παιδι ειναι τοσο καλο, να τον χαιρεσαι βανια μου, για την ρουλα και την δημητρα δεν θα μιλησω εχω βαρεθει να τις τρωω στην μαπα καθε μερα και να ακουω τη φωνη τους χαχαχα, φιλια πολλα!!!

• Απαντήσεις 166
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Aννούλα όντως πολύ μικρός ειναι ο κόσμος...χαρηκα κ εγω που σε ΞΑΝΑειδα κ ευχομαι καλη λευτερια με το καλό να κρατησεις την κορούλα σου...αντε να σε δουμε στο επομενο καφεδάκι...φιλιά πολλα κ χαιρετίσματα στην ΕΤΑΙΡΙΑ...!!!!:P

Δημοσίευση

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!! ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΠΩς ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ!!! :) :) ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ !!!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΤΗΝ _ΑΝΝΑ_ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΤΗΝ DALIA ΜΑΣ(ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ) . ΤΗΝ ΦΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ WICTH(ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ) ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ.ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ (ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΠΗΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ!!!:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: ΗΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!:P :P :P :P :P

Δημοσίευση

Mariandaki,εννοείτε πως θα τα πουμε από κοντά και πολύ σύντομα!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... είναι το μοναδικό ρούχο που μου κάνει πλέον μαζί με κάτι άλλες φόρμες!! Πρέπει να πάω για ανανέωση.. Άστα!!

_Anna_ , πολύ χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο! Εύχομαι την επόμενη φορά να μιλήσουμε περισσότερο!!

Όλη η παρέα του mammyland... είναι SUPER!!!

Δημοσίευση

κοριτσαρες μου ησασταν ολες ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! περασα καταπληκτικα!!!! ενοιωθα σαν να επινα καφεδακι με γυναικες που ηξερα για χρονια....!!!! ησαστε ολες τελεια ατομακια,τρελοκομειαααα!!!! ντορα μου και εσυ εισαι πολυ γλυκια :)

δεν εχω δει ακομα τι γραψατε στις προηγουμενες σελιδες,ευχαριστω προκαταβολικα παντως!!!! θειουλα εισαι η πιο καλη θειουλα του κοσμου(και γκομεναρα :) ) !!!!! ελενακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! εισαι τοοοοοοοοοοοοσο γλυκια οσο και η κοιλιτσα σου!!!!!!!! ολες ειστε ολα τα λεφτα,δεν γινεται να συναντιομαστε καθε μερα>??????????????????θελω τοσο πολυ ναμιλησω περισσοτερο με ολες!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!! πολυ χαλια βγηκα στη φωτο!!!!μα καθολου φωτογενια πια?????(παλιογονιδιο....)!! απαπαπα!!!!!!!! ET ο εξωγηινος!!!! εεεεεεεεε........οσες δεν με ειδατε,δεν ειμαι ετσι στην πραγματικοτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο που ειδατε στη φωτο ειναι με μασκα μπροστα!!!!!!!χαχχχχχαιχιιχχιχιχιχιχιχι

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!! πολυ χαλια βγηκα στη φωτο!!!!μα καθολου φωτογενια πια?????(παλιογονιδιο....)!! απαπαπα!!!!!!!! ET ο εξωγηινος!!!! εεεεεεεεε........οσες δεν με ειδατε,δεν ειμαι ετσι στην πραγματικοτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο που ειδατε στη φωτο ειναι με μασκα μπροστα!!!!!!!χαχχχχχαιχιιχχιχιχιχιχιχι

Καλε κοριτσαρος εισαι!μια χαρά είναι η φωτογραφία!:P

Δημοσίευση

Αθηνομαμμυλαντοκόριτσα

Μπρρρρρρρρρρραβο σας!!!:cheer: :cheer:

Είστε καταπληκτικές και πολυ ζηλεύω που δε σας γνώρισα.:dry:

Για να μην είμαι όμως και αχάριστη, είχα κι εγώ τη δική μου prive συνάντηση...;) όλα κι όλα!!!!

Θεσσαλονικιές ήρθε η ωρα της επαναληψης!!!:silly:

Αντεεεεεεεεεεεεεεε να κανονίσουμε κι εμείς!B)

Δημοσίευση

αχουυυυυυυυυυ με τον πονο μου παιζει η δημητρουλααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρουλαααααααααααααααα !!!!!!! γιατι κοπελα μουυυυυυυυυυ?????? γιατι μου τα κανεις αυταααααααα?????? με ειδα και αποτομα και σκιαχτηκα νυχτιατικοοοοο!!!!

αχ παναγιτσα μουυυυυ!!!! χ....α πανω μουυυυ!!!!!

Thanks για την αφιερωση!!!! θα την θυμαμαι παντααα!!!!!και θα τρομαζωωωω!!!χχχαχαχαιχιχιχιχιιχιχαιχαιαιχχαιχιαχαιαι

Δημοσίευση

καλε ξερετε με τι τρελαθηκα???? οποιον ανθρωπο γνωριζω για πρωτη φορα ,επειδη η κοιλια μου ειναι πεταχτουλα και στρογγυλη,νομιζει οτι ειμαι εγκυος!!!!! εχει τυχει σε μετρο να σηκωθουν για να κατσω!!!!!!!!! δηλαδη με χτυπανε εκει που ποναω!!!! χιχιχιχιχ και εχθες μολις ηρθα μου ειπαν το ιδιο πραγμα 2-3 κοπελες....δεν θυμαμαι ονοματα με τιποτα....(εχω προβλημα μνημης ,σοβαρα ,ξεχναω ευκολα,εχω και χαρτι απο γιατρο αν δεν με πιστευετε!!!!). αααα κατι πρεπει να κανω(ισως διαιτα!!!!)!!!!!!

οταν ειπα στο χρηστο οτι μου το ειπαν και εχτες καποια κοριτσια στη συναντηση....ακομα γελαει!!!!!

Δημοσίευση

καλε ναι!!! ειμαι σιγουρη πια!!! ενα περιεργο πραγμα,μετα απο αυτο που εγινε το πασχα, λες και μου εκαναν ενεση ανεσθησιας!!! αγχος μηδεν!!!! ειμαι στον κοσμο μου τελειως!!! και ετσι οπως εχω χαλαρωσει ειμαι σιγουρη οτι δεν θα αργησει!!!

αλλα μιλαμε ειναι απιστευτο αυτο το συναισθημα,να σου χαιδευουν την κοιλια και να μην εχει μεσα παιδι!!!!να εχει μονο τους γυρους που τσακισα πριν λιγο!!! ιχχιχιχι!!! ποπο....δεν θα κοιμηθω εγω σημερα!!! βαραω αυπνιες!!! ξερεις τι επαθα πριν??για κανα 2ωρο ειχα ταχυκαρδια(σε σημειο που ο χρηστος ηταν ετοιμος να με παει σε νοσοκομειο) και ενοιωθα οτι δεν επαιρνα αρκετο αερα! τι ηταν αυτο??? ανοιξα το παραθυρο και καθομαι τον καναπε ακριβως διπλα για να περνω αερα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...