Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 166
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

Εγώ που δεν πήρα μπλουζάκι μπορώ να έρθω?

Χαχαχαχα...!!!:laugh: :woohoo: :silly: Δημητρα εσενα θα σε αφησουμε απ'εξω... χιχιχι!!

Ειρηνη εχεις δικιο... δεν το σκεφτηκα... οκ, θα συναντηθουμε στον ηλεκτρικο... θα μιλησουμε και στο τηλεφωνο...!

Δημοσίευση

Rubela μου,

Έχω σκάσει γιατί δεν θα μπορέσω να έρθω τη Κυριακή ! θα είμαστε εκτός Αθηνών! Είναι δυνατόν να μου το στείλεις με το ταχυδρομεία και να σου βάλω τα λεφτά σε λογαριασμό??

αν ναι .. στείλε μου π.μ.

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ..

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια .Ρουμπελακι μου να εισαι καλα για τα μπλουζακια.Χτες δεν ειχα ιντερνετ κάποιο προβλημα ειχε η γραμμη και τωρα ειδα το μυνημα .Δεν ξερω αν μπορεσω να ερθω τη Κυριακη περιμενω κοσμο θα κανω το τραπεζι στα αδερφια μου επειδη το Πασχα δεν του εκανα κατι το εχουμε συνηθειο την Κυριακη του Πασχα να ψηνει ο ενας τη Δευτετρα του Πασχα ο αλλος και Ο τριτος τη Κυριακη του Θωμα και όλοι μαζι παλι μαζευομαστε την Πρωτομαγια .Σπαστικα γιατι θελω πολυ να ερθω αν δεν μπορεσω Ρουμπελακι κρατησε το και τα συναντηθουμε καποια στιγμη .

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ......ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Τί ωραία πράγματα που κάνετε !!! Πάλι θα τη χάσω τη συνάντηση. Θα λείπω εκτός Αθηνών μέχρι την Τρίτη και δεν θα μπορέσω να έρθω. Θέλω πολύ να σας γνωρίσω και ήταν ευκαιρία την Κυριακή γιατί απ' ότι είδα θα μαζευτείτε πολλές. Πάντως λυπάμαι ειλικρινά που δεν θα είμαι.... (η αλήθεια είναι πως έχω κάτι νεύρα....) :angry:

Δημοσίευση

KPAP ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΙΑΞΩ ΕΝΑ SMALL ΑΝ ΒΡΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΠΡΟ.....ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ?

SOFOY ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΙΣΟΥΛΑ ΜΑΣ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...