Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαρίνα μου επαναφέρω το θέμα γιατι έχω και εγώ πρόβλημα ... την μικρή μου θα την βαφτίσουμε τον Απρίλιο ... αλλά θέλω από τώρα να δω πόσα περίπου θα χρειαστώ για το τραπέζι και επειδή μου άρεσε ο χώρος που έκανες εσύ το τραπέζι σου ... μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις σε πμ λεπτομέριες ... όχι τίποτε άλλο αλλά για να δω αν με πέρνει :P

ευχαριστώ πάρα πολύ

Κορίτσια αν έχει κάποια να προτείνει κάποιον χώρο ... Πειραία - Κορυδαλλό - Χαιδάρι - Νίκαια άντε μέχρι Φάληρο ... είμαι όλη αυτιά

Δημοσίευση

πολυ καλα θα κανεις!και μας μας ειχαν πρηξει!καταληγαμε 200 ατομα,αλλα εγινε οπως θελαμε,με τους φιλους μας και τους συγγενεις που αγαπαμε και εχουμε σχεση!Μονο αυτοι ηρθαν στο τραπεζι,στη βαφτιση ηταν καλεσμενοι ολοι οι ...200 αλλα μονο εκει. Ειχαμε γκρινιες αλλα τις ξεπερασαν :P

Καντε το οπως εσεις νιωθετε! Τι ανακατευονται ολοι ρε παιδι μου?τι πραγμα ειναι πια αυτο?

Δημοσίευση

σοι -συγγενεις τι χαλια ειναι αυτα ;σε θυμοθνται μονο οταν εχεις καποιο τετοιο γεγονος κατα τα άλλα σε εχουν γραμμενο.Οταν παντρευτηκα εγω δεν γουσταρα κανεναν απο το σοι ουτετ ο δικο μου ουτε του νατρα μου ελεγα να ειμασταν μονο οι γονεις τα αδερφια οι κουμπαροι και οι φιλοι μας ολοι οι άλλοι μονο στην εκκλησια αλλα και εκει να μην παταγαν καλυτερα θα ηταν !Σιγα θα σωθουμε με τα βαζ και τα κηροπηγια .Τελος παντων αρχισαν οι γονεις το δεν ειναι σωστο και αυτο και εκεινο αλλα το χερι στην τσεπη δεν το εβαζαν ετσι και εγω ειπα με τον αντρα μου :τραπεζι μετα το γαμο δενεχει θα φυγουμε κατευθειαν μετα το γαμο για το ταξιδι του μελιτος.Ετσι καιε γεινε εμειςφυγαμε και ξερετε τι εγεινε ; ο πατερας μου ειχε κανει στο σπιτι του τσιμπουσι για το βρωμοσογο του και η πεθεραμου στο δικο της για τους δικους της πιναλες .Οταν γυριζαμε εμεις θα καναμε ενα μεγαλο παρτυ για τους κολλητους αλλα μας προλαβε ο σεισμος του 99 και δνε ειχαμε σπιτι ...που ηταν οι μπαρπμαδες και απο τα υο σόγια να βοηθησουν ; αφαντοι μονο οι φιλοι μας ετρεξαν να μας βοηθησουν

Αργοτερα στη βαφτιση του Σταυρονικολα εγω την εκανα στη επιδαυρο και εκει ο πατερας μου δνενηρθε και καλ ηταν αρρωστος ; απλα δεν γουσταρε και εγω δεν εκανα τιποτα πηρα το νονο μαζι εμ ταπαιδια του και τη μανα του και τη κολλητη μου και πηγαμεκαι φαγαμε οι άλλοι ηρθαν ακι οι τα αδερφια μου πηγαν ναυπλιο ηξεραν οτι οικονομικα δνε μπορουσα και το συγγενολοι εκατσε στη πεθερα μου να χλεμπωνιασει .Γενικοτερα όλα αυτο το θεωρω πολυ καπως σοννυ καικαλα να κανεις τραπεζι ; μυστηριο ειναι ρε γαμωτο βαφτιζεις πρπεει να κανει και τραπεζι ; Το γλυκο στην εκκλησια για αυτο το δινεις τι δηλαδη αλλαο θελουν ; βρε απο εκει που ειμαι παντρεμενη 10χ ρονιακαι απο τα σογια δενε χει ερθει κανενανς στο σπιτι μας γιατι νατοθς καλεσω ; με το πρωτο μου ξαδερφο ειμασταν κολληταρια και το παιιδ μου δνε ξερει πως ειναι το ειδε πρωτη φορα οπταννηταν 4 ετων !Εγω θελω να εχω διπλα μου ατομα που να με αγαπανε και οχι μονο για τη μασα

Δημοσίευση

Καλα εκανες Βανια μου... εμεις τελικα το καναμε το τραπεζι σε ολους και ησυχασαμε... αλλα ειχαμε μονο 60 καλεσμενους... και πολλοι ητανε... εμεις λιγοτερους θα καλουσαμε αν δεν ηταν και οι γονεις στη μεση... τελος παντων... ετσι ειναι οπως τα ειπες...!!!

Δημοσίευση

Αχ το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ... :(

Η μητέρα μου θέλει να κάνουμε τραπέζι με όλους τους καλεσμένους,με ζωντανή μουσική,με...με...με!!!

Εμείς πάλι θέλουμε τους πολύ καλούς φίλους και τους στενούς συγγενείς...Να το χαρούμε!

Τελικά το ανέλαβε εκείνη-σαν το δώρο της στην εγγονή της-και κάλεσε όλους τους καλεσμένους παρά τις αντιρρήσεις μου! :angry:

Δεκάδες καυγάδες επ'αυτού!!! :angry:

Τελικά υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί και η βάφτιση αν ο γιατρός δεν μου επιτρέψει να σηκωθώ. :angry: Και θα ηρεμησουνε όλοι!!! :angry:

Δημοσίευση

Α, Νέλυ, τελικά το ανέλαβε η μάνα σου ε; Χε χε, όχι που θα της γλίτωνε!!!!!!!

Καλά, εμένα πήγε η μάνα μου και καλούσε για το γάμο μου, όχι τους δικούς της φίλους που δεν ήξερα εγώ, αλλά μέχρι και τις φιλενάδες μου!!!!!!!!!!!! Ήρθα εγώ στην Κύπρο και είχε καλέσει όλο τον κόσμο.

Κι όταν τους είπα ότι εγώ ήθελα κλειστό γάμο, να καλέσω τους φίλους μου και τους συγγενείς, γύρισαν και μου είπαν "άμα καλούσες μόνο τους φίλους σου δε θα ερχόταν κανείς στο γάμο".

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...