Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα  κορίτσι μου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι αγχωτικό όταν δεν βγαίνουν όλα απόλυτα ξεκάθαρα… Ευτυχώς που η υπόλοιπη εικόνα ήταν καλή 🙏 Κάνεις πολύ σωστά που τα βάζετε όλα στο τραπέζι και περιμένετε τις αιματολογικές. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να σας φύγει το άγχος σύντομα! Είμαστε εδώ και σε στηρίζουμε ❤️
    • Θα πάω ξανά στις 14 Ιουλίου κορίτσι μου για υπέρηχο, οπότε ίσως τότε το δούμε πιο καθαρά! Εσύ ξέρεις το φύλο ή ακόμα;
    • Το πάρτυ ήταν υπέροχο! Μπορεί να θεωρείται βρε κορίτσια αμερικανια, αλλά έχει πάρα πολύ συγκινητικές στιγμές! Ειδικά για εμένα που έχω χάσει τον μπαμπά μου και θα κάνουμε δύο αγόρια, να ακουστεί το όνομα του, το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Ποδοσφαιρική ομάδα θα μαζέψω! Ευτυχώς έχω τις δύο ανηψιες και φέρνουμε ισορροπία στην οικογένεια με τα δυο μου αγοράκια τώρα ❤️❤️
    • Να μην στεναχωριέστε μέχρι να έχετε και τα αιματολογικά! Πολλές φορές ίσως δείξει η αυχενική κάτι πάνω από τα όρια και σε συνδυασμό με τα αιματολογικά να είναι όλα καλά! Την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσα με μια κοπέλα, γνωστή μου, που τυγχάνει να είμαστε μαζί σχεδόν στον ίδιο μήνα και μου είπε ότι επειδή στην αυχενική σε συνδυασμό με τις αιματολογικές είδαν κάτι λίγο πάνω από το όριο, έκανε ΝΙΡΤ και όλα καλά! Περιμένει ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Θετικές σκέψεις μόνο! ❤️
    • @Katerinioo εμεις έχουμε τ πιο μικρά μωρακια. Και μεις εχουμε αλλες 20 μερες περιπου για να γίνει 2 μηνών φαντασου. Σου βγηκε ζορικος ο μπέμπης. Ελπίζω να ηρεμησει τ μωρο μεγαλώνοντας, να ηρεμησετε όλοι. Οποιοδήποτε συναισθημα ειναι φυσιολογικό. Δύσκολο αν πονας κιολας. Υπομονη θα δίνουμε η μία στην άλλη κ ια έρθουν κ καλύτερες μέρες. @ΜαρίαΔημήτρηςφανταζομαι λαχτάρα που πήρατε! Ευτυχως ειστε ολοι καλα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...