Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε, τους φιλους και τον συντροφο μας ομως ναι... πολλες φορες δεν ταιριαζουμε με τα αδερφια μας και βρισκουμε το αλλο μας μισο στον συντροφο μας... ετσι συμμβαινει και στην δικη μου περιπτωση... ειναι αντρας μου, αδερφος μου και φιλος μου... ο πιο καλος φιλος που ειχα ποτε και ο μονος που παντα με συμβουλευε για το καλο μου και επειδη με νοιαζεται πραγματικα... αυτο δεν το εχω βρει ποτε σε κανεναν φιλο η φιλη... ετσι ζουμε και ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι... με το γιο μου θελω να ειμαστε πανω απ'ολα μανα με γιος και μετα φιλοι καλοι, να μ'εμπιστευεται και να συζηταει μαζι μου και οχι να με φοβαται... δεν θελω να του φορτωθω για να με κανει παρεα... αλοιμονο, δεν θα ταιριαζουμε ηλικιακα, ουτε ειμαι απελπισμενη να ζηταω να με κανουν παρεα τα παιδια μου γιατι δεν εχω φιλους... δοξα τω θεω γνωστους εχω πολλους για να βγαινω εξω... πραγματικους φιλους ομως... ακομα δεν ειμαι σιγουρη...:huh:

Δημοσίευση

clay μου μην στεναωριεσαι ετσι γινεται με τις φιλιες και εμενα με προδωσε η κολητη μου και απο τοτε εκανα ενα ξεκαθαρισμα στις φιλιες αποφασισα να εχω φιλες μονο αυτες που ειναι με ολη την σημασια της λεξης δεν με ενδιαφερει να κανω <<φιλες>> μονο για να βγαινω για καφε αν ηθελα ειχα πολλες το αποτελεσμα ειναι να μεινω μονη μου και ουτε εγω εχω αδερφια μεσα απο το μαμυ τολμω να πω οτι εκανα ομως και καινουριες φιλιες η δημητρουλα για μενα πλεον ειναι φιλη μου και το ιδιο και η αρετη παρολο που μενει πρεβεζα, μιλαμε καθημερινα στο μσν με κληση και εχουμε δεθει πολυ και το ιδιο πιστευω οτι θα γινει και με την ρουλα, παντου υπαρχουν ανθρωποι που μας ταιριαζουν με λιγη προσπαθεια καποτε τους βρισκουμε, οι φιλιες στις μερες μας ειναι δυσκολες γιατι οι ανθρωποι περιμενουνε παντα οι αλλοι να τους δινουν αυτα που θελουν δεν δινουν απλοχερα εκεινοι και στραβωνουν και ολας μετα μην στεναχωριεσαι το θεμα ειναι να κανει πραγματικες φιλιες και οχι της πλακας

Δημοσίευση

Παντα ελεγα οτι η φιλια ειναι ενας θησαυρος ανεκτιμητος ειναι όμως και ενα γραμματιο που να δεν πληρωθει εγκαιρα διαμαρτυρετε και οι επιπτωσεις ειναι δραματικες .Τυχεροι αυτοι που ειχαν στη ζωη τους εναν φιλο πραγματιμο να χαρει με τη χαρα και να λυπηθει με τη λυπη σου .

Μεγαλωσα με την καλυτερ μου φιλη που μας χωριζε μια πορτα εκεινη εμενε με τη νονα της λογω οικονομικων δυσκολιων των γονιων της την ευθυνη για τις σπουδες της και την ανατροφη της την ειχε η νονα της η οποια ηταν και αδερφη του πατερα της και δεν ειχε αναγκη απο χρήματα .Εγω ημουν 6 και εκεινη 4 μαζι σε όλα ενα κοματι του ευατου μου .Εκεινη ειχε παντα τα καλυτερα και ομορφοτερα ρουχα πηγαινε στα καλυτερα σχολεια ειχε τα περισσοτερα και πιο ακριβα παιχνιδια εγω πολλες φορες φοραγα τα ρουχα της μου τα εδεινε απο μονη της .Μεγαλωσαμε και ερωτευτηκαμε εμενε με πλησιασε στα 13 μου το αγορι που μου αρεσε με εποτερω σκοπο να ζηλεψει εκεινη οταν το εμαθα γκρεμιστηκε ολος ο κοσμος μου ομως δεν εφταιγε εκεινη .Αργοτερα της ελεγα ολες τις αισθηματικες μου επιτυχιες και απογοητευσεις εκινη δεν ειχε αγορι δνε ηθελε καποια στιγμη ερωτευτηκε αρραβωνιαστηκε παντρευτηκε ηταν ο πρωτος της ερωτας ενα παιδι ομορφο αλλα ειχε κατι που παντα με τρομαζε .Τον αντρα μου τον γνωρισα μεσω αυτου νου του αγοριου ηταν μαζι φανταροι και πραγματικα μου αρεσε η ιδεα οτι θα ειχαμε κατι ακομα να μας ενωνε οταν ομως εμαθαν οτι θα αρραβωνιαζομασταν βαλθηκαν να μας χωρισουν εκεινος ελεγε στον αντρα μου οτι εγω δεν ημουν αρκετα ηθικη εφοσον δεν ημουν παρθενα (25 χρονων ημουν )και εκεινη μου ελεγε οτι ο αντρα ςμου δεν ηταν οικονομικα σε καλη κατασταση και επρεπε να επιλεψω καποιον που θα με εκνε να περναω μια ζωη μεσα στη χλιδα οπως εκεινη .Της ειπα οτι τη ζωη μας τη φτοιαχνουμε δουλευοντας και οτι το μοναδικο πραγμα που δεν με ενοιαζε ειναι ο τραπεζικος λογαριασμος που ειχαν οι ανθρωποι διπλα μου και τοτε μου ειπε οτοι αυτο ηταν το ελατωμα μου . μπορει εγω παντα πιστευα και πιστευω στα πλουσια αισθηματα του χαρακτηρα θελω να δινω για τους φιλους μου .Οι δρομοι μας σταματησαν επειδη εκεινη το θελησε μαλλον ο αντρας της αργοτερα εμαθα οτι ετρηε ξυλο δενε ειχε δικη της κριση εγω οταν γεννησε και τα δυο παιδια της την πηρα τηλ .και της ευχηθηκα οταν εμαθα οτι ειχε αποβαλλει πριν μεινει εγκυος ξανα ετρεξα εκεινη ηταν απουσα οταν αρρωστησα εμαθε οτι ειχα καρκινο και δεν ηρθε εμαθε οτι γεννησα και δεν με πηρε τηλ συναντηθηκαμε καποιες φορες τυχαια στα πατριακ μας συναντησε το γιο μου πρωτη φορα οταν ηταν 3 ετων και τον πηρε αγκαλια και ειπε :ποιος να μου το λεγε οτι το παιδι της καλυτερης μου φιλης θα το εβλεπα ετσι και ειχε δακρυσει δνε ξερω ανα υατα τα δακρυα ηταν απο ενοχη αλλα δεν θελω να μαθω μου αρεσει να εχω θετικη εικονα για τη φιλια γιατι εχω διατηρησει σχεσεις φιλιας απο το γυμνασιο μπορει να μην συναντιομαστε συχα αλλα στα δυσκολα θα ειμαστε κοντα .

Τωρα που εχω μετακομισαει οι φιλεςμου όλες ειναι μακρια αραια και που μιλαμε στο τηλ. εχω κανει ομως τη διατριβη μου μετα την απωλεια της παιδικης μου φιλιας για μενα αυτη ηταν η μεγακυτερη απωλεια της ζωης μου ως σημερα .

Δημοσίευση

egw koritsakia mou, de kserw an eimai i eksairesi, alla sigoura eimai poly tyxeri kai poly eulogimeni s' auto to thema!:)

exw arketes files, ek twn opoiwn oi 3 einai oi kollites mou kai mporw me bebaiotita na tis onomasw "adelfes" mou! eimaste files apo mwra, ap to nipiagwgeio. kai mexri stigmis i filia mas exei perasei arketes exetaseis, gia na mporw simera me bebaiotita na sas pw pws YPARXEI gynaikia filia. tosa xronia, exoume zisei polla mazi... kai poli xaroumena kai poli dyskola...

stis dyskolies eimastan panta konta i mia stin alli...

alla kai stis xares -giati xerete ti lene:to na ponas me ton pono tou allou einai anthrwpino, to na xairesai me ti xara tou einai aggeliko!-;)

imoun i prwti pou pantreftike ap ti parea kai tipota den allaxe anamesa mas. apla to neo mas spiti, egine to steki tis pareas.;) otan meta apo ligo kairo irthe i egkymosini ki epeita to mwro mas, oi files mou itan PANTA ekei... me apistefti katanoisi, me megalo sebasmo stis ekastote anagkes mou (egkymosinis, loxeias, epeita me to mwro...) panta EDW me tin diakritiki stirixi tous...

fysika eimai ki egw panta EDW gia ekeines, giati tis agapw san adelfes mou...

mou kanei entypwsi pantws bre paidia, i tosi symfwnia stin antitheti ap ti diki mou apopsi...:( isws pragmatika na eimai i eksairesi, isws pragmatika eimai POLY tyxeri... i alitheia einai pws niwthw tyxeri kai euxaristw to Theo gi auto... kai fysika ton parakalw na mi me diapsefsei pote, giati tipota den einai dedomeno...:dry:

de kserw... apla pistevw oti i filies opws OLES oi anthrwpines sxeseis, einai dyskoles.... thelei tyxh (na brethoun sto dromo sou oi katalliloi anthrwpoi) kai fysika -episis opws OLES oi anthrwpines sxeseis!- theloun POLY agwna....

(xilia syggnwmi gia ta greeklish, de mporw na kanw alliws:blush: )

Δημοσίευση

mitsakii έγραψε:

egw koritsakia mou, de kserw an eimai i eksairesi, alla sigoura eimai poly tyxeri kai poly eulogimeni s' auto to thema!:)

exw arketes files, ek twn opoiwn oi 3 einai oi kollites mou kai mporw me bebaiotita na tis onomasw "adelfes" mou! eimaste files apo mwra, ap to nipiagwgeio. kai mexri stigmis i filia mas exei perasei arketes exetaseis, gia na mporw simera me bebaiotita na sas pw pws YPARXEI gynaikia filia. tosa xronia, exoume zisei polla mazi... kai poli xaroumena kai poli dyskola...

stis dyskolies eimastan panta konta i mia stin alli...

alla kai stis xares -giati xerete ti lene:to na ponas me ton pono tou allou einai anthrwpino, to na xairesai me ti xara tou einai aggeliko!-;)

imoun i prwti pou pantreftike ap ti parea kai tipota den allaxe anamesa mas. apla to neo mas spiti, egine to steki tis pareas.;) otan meta apo ligo kairo irthe i egkymosini ki epeita to mwro mas, oi files mou itan PANTA ekei... me apistefti katanoisi, me megalo sebasmo stis ekastote anagkes mou (egkymosinis, loxeias, epeita me to mwro...) panta EDW me tin diakritiki stirixi tous...

fysika eimai ki egw panta EDW gia ekeines, giati tis agapw san adelfes mou...

mou kanei entypwsi pantws bre paidia, i tosi symfwnia stin antitheti ap ti diki mou apopsi...:( isws pragmatika na eimai i eksairesi, isws pragmatika eimai POLY tyxeri... i alitheia einai pws niwthw tyxeri kai euxaristw to Theo gi auto... kai fysika ton parakalw na mi me diapsefsei pote, giati tipota den einai dedomeno...:dry:

de kserw... apla pistevw oti i filies opws OLES oi anthrwpines sxeseis, einai dyskoles.... thelei tyxh (na brethoun sto dromo sou oi katalliloi anthrwpoi) kai fysika -episis opws OLES oi anthrwpines sxeseis!- theloun POLY agwna....

(xilia syggnwmi gia ta greeklish, de mporw na kanw alliws:blush: )

αυτο σηαμινει φιλια να δινεια και ναπαιρνεια ταυτοχρονα καιεγω πιστευω οτι υπαρχει φιλια και χαιρεσε που εισια τυχερη και το εχεις αυτο
Δημοσίευση

μεγαλο θεμα η φιλια κοριτσια καθε μερα δινει εξετασεις!!!!! εγω με τις παιδικες μου φιλες χαθηκα εκαναν οικογενειες και εξαφανιστικαν και να φανταστητε μεναμε στην ιδια πολη!!!!μονο με την μια μιλαμε που και που στο τηλεφωνο.εγω εχω 2 καλες φιλες που ημασταν συναδερφοι η μια απο την πρωτη μου δουλεια (ειμαστε φιλες 12 χρονια) και η αλλη απο την τωρινη μου δουλεια (με αυτην μετραμε 5 χρονια φιλιας) ειναι αληθηνες ειλικρινεις και εντιμες εχουν ποιοτητα σαν ανθρωποι και ειναι κοντα μου και στα καλα αλλα και στα ασχημα με την πρωτη τσακωνομαστε συχνα αλλα οπως λεει και οαντρας μου ειναι το αλατοπιπερο μας μεσα σε λιγα λεπτα αγκαλιαζομαστε παλι γιατι την αγαπω πολυ:laugh: :laugh: εγινε και κουμπαρα μου και θα μου βαπτισει και τον μπεμπη με την δευτερη το ιδιο νιωθω μονο που δεν τσακονωμαστε γιατι ταιριαζουν πιο πολυ οι αποψεις μας

εκτος ομως απο αυτες τις 2 εχω και ολες εσας που με αγκαλιασατε οταν προτωμπηκα στο site του mammy βρηκα μια ζεστη παρεα μια ζεστη ΑΓΚΑΛΙΑ ολες ειστε υπεροχες στηρηζετε η μια την αλλη σαν πραγματικες αδερφες ετσι θα πω το εξης..απεκτησα τοσες φιλες που πλεον δεν μπορω να τις μετρησω χιχι φιλια σε ολες

Δημοσίευση

Clay mou agapi mou kalimera sou...

Duskola vriskeis files simera imeron agapi mou...

Wmos ate ti na kanoume???

Pantos oti thes opote thes emeis edw tha eimaste...

Sto pleuro sas pantote me poli agapi,,,kai upostiriksei...

Eimaste files apo makria...

Wmos pali den pirazei...

Sou euxwme ta kalitera kouklitsa mou...

Kai o theoullis mazi sou...

Filia polla...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...