Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γρομπαλάκι στο λαιμό του μωρού!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!

Θέλω τα φώτα σας μητέρες γιατί θα σκάσω!

Εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα στο λαιμό του μωρού μου ( είναι 1 μήνα περίπου) ένα γρομπαλάκι σα φουντούκι. Δεν τον πονάει από ότι κατάλαβα και στην αρχή δε με ανησύχησε πολύ. Βλέπω όμως πως δεν υποχωρεί και σκέφτομαι μήπως κακώς το παραμέλησα. Παίρνω την παιδίατρο και δεν τη βρίσκω από το πρωί!

Ο πεθερός μου λέει πως είναι "γαργαλίδα" και ότι το έχουν πολλά μωρά. Εγώ όμως δε βρήκα πουθενά τέτοια πληροφορία και δεν ξέρω τι να κάνω!

Ξέρει καμία σας να μου πει;

Χριστός Ανέστη!

vJW8p3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και Χρόνια πολλά.Χριστός Ανέστη σε όλους.

Κάτι παρόμοιο είχε και ο ανηψιός μου από τη γέννηση του όμως.Μέσα στο νοσοκομείο ακόμη που βρίσκονταν το είδε ο παιδίατρος και του κάνανε υπέρηχο.Τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό.Μία κύστη τους είπαν που απλά χρειάζεται παρακολούθηση μην τυχόν και αλλάξει σχήμα ή μεγαλώσει.Ούτε και αυτόν τον πονάει.Τώρα είναι 3 χρονών και δοξα Τω Θεώ όλα είναι καλά δεν άλλαξε κάτι.Απλά τον παρακολουθεί ένας παιδοχειρούργος για να της βλέπει την πορεία του.Ελπίζω και η δική σας η περίπτωση να είναι κάτι περαστικό και να βοήθησα:)

Καλησπερα Καλιοπω κι απο εμενα και χρονια πολλα!!!Εμενα ο μεσαιος μου γιος εμφανισε οταν ηταν 1.5 ετων ενα γρομπαλακι που γινεται αισθητο οταν το ψηλαφω κατω απο το μαγουλακι του εκει που τελειωνει ο λαιμος στο μεγεθος στραγαλιου περιπου που κινειται αν το σπρωξεις ,..Η γιατρος μου μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα και πως θα φυγει οταν μεγαλωσει αλλα και να μη χαθει δεν χρειαζεται να το κανουμε τιποτα γιατι ειναι εντελως ακινδυνο...Ευχομαι να βοηθησα..Φιλια να σου ζησει ο μπεμπης!!

Καλλιοπω μου,Αληθως ο Κυριος!!!!Χρονια πολλα!!!!!

Μην ανησυχεις,πολλα μωρα εχουν τετοια γρομπαλακια στο λαιμο που δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο!Συνηθως εξαφανιζονται και ξαναεμφανιζονται κατα καιρους μονα τους,δειξτο και στον παιδιατρο οταν θα πας ομως δεν ειναι τιποτα και τα 3 μου ανιψακια ειχαν τετοια στον λαιμο τους κι ο γιατρος μας ειχε καθησυχασει οταν τα ειχε δει.

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και συγγνώμη αν καθυστέρησα να σας απαντήσω.

Σχεδόν μόλις έβαλα την ανάρτηση με πήρε η παιδίατρος στο τηλέφωνο και με καθησύχασε. Όπως λέτε κι εσείς συνηθίζεται και δεν είναι καθόλου ανησυχητικό.

christin888 σκέφτηκα κι εγώ να το κοιτάξω λίγο παραπέρα παρόλα αυτά και την επόμενη εβδομάδα που θα πάω στη γιατρό θα το συζητήσω.

Και πάλι σας ευχαριστώ!

Χριστός Ανέστη!

.png

• 1 year later...
:( κορίτσια καλησπέρα.. εδώ και 2 ώρες περίπου κι εγώ ανακάλυψα ένα γρομπαλάκι χαμηλά και αριστερά στο λαιμάκι του παιδιού μου. Είναι σε μέγεθος αμύγδαλου και οταν το ψηλαφώ κινείται. Δεν δείχνει να τον ενοχλεί αλλά είναι ορατό όταν γέρνει το κεφαλάκι του τελείως στο πλάι. Φυσικά όπως σε όλες μας τέτοιες στιγμές, το μυαλό μου δε σταματά να πηγαίνει στο κακό. Πήρα την παιδίατρο και μας περιμένει αύριο στο ΜΗΤΕΡΑ για να το δούμε. Αλλά μέχρι αύριο θα σκάσω!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:( Δεν θα το αντέξω να έχει κάτι το αγοράκι μου...

mamatobe καλησπερα μην ανησυχεις μπορει να μην ειναι κατι σοβαρο,κατι τετοιο ειχα βρει και εγω στον δευτερο γιο μου και ηταν απλα ενας αδενας πρησμενος και η παιδιατρος μου ειπε οτι θα φυγει σιγα σιγα οπως και εγινε,μην παει ο νους σου στο κακο σκεψου θετικα και μακαρι να μην ειναι τιποτα ;)

mamatobe τι εγινε με το μικρουλη σου;;; :dry::dry: Eυχομαι ολα να ειναι καλα!!! Κι εγω πριν 4 μηνες ανακαλυψα πως ηταν πρησμενος ενας αδενας στο λαιμο της μικρης μου (τελικα ο γιατρος μας ειπε πως δεν ηταν μονο ενας και μονο στο λαιμο) επαθα τραλαλα.....τις εκανα ενα σκασμο εξετασεις και τελικα ειχε μολυνθει απο εναν υιο (μεγαλοκυτταροιο) Ενα μηνα μετα ξανακαναμε εξετασεις και ο υιος ειχε κανει μονος του αντισωματα! Δεν ειναι τοσο εντονο τωρα το πρηξιμο, αλλα δεν εφυγε κιολας!!! Ο γιατρος μου λεει πως η μικρη μου ειναι μια χαρα, αλλα εγω ακομα αγχωνομαι....παρολο που κι εγω ειμαι ατομο που με το παραμικρο πρηζονται οι αδενες μου....

Και ο γιος μου εχει ενα μικρο γρομπαλακι στο λαιμο κατω απο τα μαγουλα. Το ανακαλυψα οταν ηταν περιπου 1 μηνου. Η γιατρος το βλεπει σε καθε μας επισκεψη και λεει οτι δεν ειναι τιποτα. MamaToBe μην ανησυχεις δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο. Ηταν κρυωμενος τωρα τελευταια?

στο παρελθον ειχε βγαλει καιο Σταυροε μου ενα γρομπαλακι και ειχα τρομαξει ειχαμε παει στη παιδιατρο ηταν απλα ο αενας ο οποιος οταν το μωρο παιρναει καποια ιωση μπορειαν ει πιο εμφανης και συνηθως φαινετε στα πολυ αδυνατα παιδια θελουν παρακολουθηση οαν κοκκινισουν η δεχνου να τα ενοχλει αυτα μου ειχ επι η παιδιατρος

Κοριτσούδια μου γεια σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας!!! πήγαμε στο ΜΗΤΕΡΑ και όντως η γιατρός βρήκε 2-3 στο λαιμό και 1 στη μασχαλίτσα αλλά μου είπε οτι είναι εντελώς ανευ σημασίας και οτι βγήκαν μάλλον λόγω μιας εκτενούς δερματίτιδας που έκανε λογω του ιδρώτα.. άνοιξε και το δερματάκι πίσω από το αυτάκι μας, μας τσίμπησε και ενα κουνούπι στο πρόσωπο και πρηστήκαμε λίγο, και όλα αυτά μάλλον συντέλεσαν στο να πετάξει αυτά τα γρομπαλάκια.. Φιλάκια πολλά σε όλες σας και υγεία στα μωράκια σας!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...