Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!!!

Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλες μας! Καλή λευτεριά στις γκαστρούλες, καλή "σύλληψη" σε όσες προσπαθούν και να χαίρονται τα παιδάκια τους όλες οι μανούλες του κόσμου!!!

Δημοσίευση

Αληθως ο Κυριος!Χρονια πολλα καλες μου φιλες!!!!!

Ευχομαι Υγεια Αγαπη και ευλογια σε ολο τον κοσμο!!!!!Να στε παντα καλα με τις οικογενειες σας!!!Με το καλο να ρθουν στον κοσμο τα νινακια....και ευχομαι ολοψυχα νεα σπορακια να μας πλημμυρισουν χαρα!Ευχομαι σε ολες σας κααααααααααααααααααθε ευτυχια στην ζωη σας!!!!!:)

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Εύχομαι σε όλες σας Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλα με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Να χαίρεστε τα μωράκια σας όσες τα "απολαμβάνετε", όσες περιμένετε τον "ερχομό" τους με το καλό και με ένα πόνο και όσες ΄προσπαθείτε υπομονή και αισιοσοξία..

Δημοσίευση

Αληθώς ο Κύριος.

Χρόνια Πολλά και καλά. Εύχομαι αυτή η Ανάσταση να φέρει υγεία και αγάπη.

Να είστε όλες καλά με τα μωρά σας μικρά και μεγάλα, εύχομαι ότι καλύτερο και στις υπόλοιπες που περιμένουν τη δική τους σειρά με τα μωράκια τους να έρθουν στον κόσμο και τέλος για όσες προσπαθούν αυτή η Ανάσταση να δώσει το πράσινο φως για μια νέα εγκυμόσυνη .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...