Μετάβαση σε περιεχόμενο

μολις αδιαθετησα...... :(

Recommended Posts

χριστός ανέστη!!

μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου.....θα έρθει το πολυπόθητο μωράκι.....

να σκέφετσαι θετικά και να έχεις καλή διάθεση και όλα θα πανε καλά !!!!

και που ξέρεις ίσως τον επόμενο μήνα μας ανακοινώσειςτα ευχάριστα!!!!

φιλάκια πολλά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια Πολλά κοριτσάκια μου,

Φρου Φρου μου, λυπαμαι πολύ για την έκβαση της εξωσωματική σου, όμως να έχετε δύναμη και υπομονή με τον αντρούλη σου και την επόμενη φορά θα τα καταφέρετε, θα δεις! Χρειάζεσαι λίγο χρόνο τώρα να το συνειδητοποιήσεις αλλά κάνε κουράγιο, μόνο με κουράγιο θα καταφέρουμε όλες εμείς όπως φαίνεται!!

Το ίδιο ισχύει και για εσένα Μικρούλα μου!! Άστη να περάσει η ριμάδα... Πού θα πάει? Δεν θα περνάει κάθε μήνα το δικό της!! Θα τα καταφέρουμε και θα την ξορκίσουμε για τα καλά την άτιμη, για 9 ολόκληρους μήνες!!

Καλή δύναμη !!

Χρονια πολλά και Χριστός Ανέστη! Λυπήθηκα που έμαθα αυτά τα νέα...ΑΛΛΆ!!! δεν θα σκάσεις κιόλας!!! Δεν είναι αυτόν το μήνα;Ουτε τον επόμενο; Θα είναι τον μεθεπόμενο και μάλιστα τοτε που θα είσαι σίγουρη ότι αποκλείεται να είσαι έγκυος!!!Πραγματικά έτσι γίνεται!!Εγώ να φανταστείς τώρα ήμουν έτοιμη λέει να ξεκινήσω κ αντισυλληπτικά αυτόν το μήνα!Το άκουγε το μωρό από την κοιλιά μου και γελούσε λέγοντας <<Που να ξερεσ καημένη μάνα τι σε περιμένει!!!!!Δεν κάνεις ένα τεστάκι καλού κακού να με δεις;;;>> Και ναι βγες από το μαμμυλαντ!Κάνε κ'άτι άλλο!!Δε θες να κανεις παιδί !!!Ετσι πες στον εαυτό σου!(ψέματα βέβαια!!!) και θα δεις ότι όσο πιο πολύ το φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάει!!!Φιλάκια πολλά!!

Ελα να μην σκάμε!!!!!!!!!

Μπορεί η "φτου κακκα στο στόμα μου" να κέρδισε την μάχη αλλά ΟΧΙ τον πόλεμο

ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ...ΟΠΛΑ ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!

Α ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΤΟ ΞΕΡΩ.ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΕΩ "ΓΑΜΩΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ."ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ Η ΑΤΙΜΗ.ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΜΑΡΩΤΗ ΚΑΜΑΡΩΤΗ..ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΟΜΩΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΣ ΤΗ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!ΑΝΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ

• 5 months later...

Είμαι νέα στο φόρουμ.. Πριν καμια ώρα κι εγώ αδιαθέτησα.. Ήταν ο 9ος μήνας προσπαθειας. Είναι όλα καλά στις εξετάσεις μου. Είχα μείνει έγκυος αλλά παλλινδρόμησε ... Θα πάρω το gluckophase. Ξέρετε αν έχει αποτελέσματα στη σύλληψη; Εύχομαι σε όλες μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα όπως επιθυμούμε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...