Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγώ χωράω στην παρέα σας;

vassiliki

Recommended Posts

Καλημέρα! Είμαι η Vassiliki, τώρα είδα ότι υπάρχει χώρος για να συστηθώ, αν και δημοσίευσα 2 posts χτές αφού εγγράφηκα!

Είμαι 37 ετών, δεν έχω ακόμη παιδιά, αρχίσαμε πρόσφατα τις προσπάθειες με τον άντρα μου και... περιμένουμε! Βέβαια στο παρελθόν είχα μια αποβολή στην 6η εβδομάδα, η οποία με αποθάρρυνε τόσο πολύ που έχουν περάσει 3 χρόνια και τώρα το πήρα απόφαση να ξαναπροσπαθήσω! Θέλω να κάνω ένα μωράκι αν και με προβληματίζουν πολλά, ανασφάλειες κυρίως, και πραγματικά ζηλεύω τις γυναίκες που το επιθυμούν με όλη τους την ψυχή και κάνουν τα πάντα γι' αυτό.

Για πρώτο μήνυμα σας ζάλισα πολύ! Ελπίζω να βρώ κι εγώ φίλες σ'αυτό το site και αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι θα χαρώ να το κάνω! Καλή Ανάσταση σε όλες σας,εύχομαι υγεία και κάθε ευτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασιλικη καλως ηρθες στην παρεα!

Το κακο ειναι οτι λογω των ημερων τα συνδεδεμενα μελη ειναι ελαχιστα..για να απολαυσεις ενα συνηθισμενο καλωσορισμα!

Ειμαι στα 33 με λενε Λινα εχω χασει κι εγω ενα μωρακι πριν 2 χρονια και σε λιγους μηνες θα ξαναρχισω τις προσπαθειες

Καταλαβαινω τα αγχη σου..οπως και πολλες αλλες κοπελες που εχουν περασει αυτην την απαισια εμπειρια 2 και 3 φορες..

Θα τα λεμε ..

Καλημέρα Βασιλική!! Είμαι η Μαρία 28 ετων και έχω 2 κοριτσάκια, την Ιωάννα 16 μηνών και μια νέα μπουμπού μόλις 27 ημερών!:laugh:

Σου εύχομαι γρήγορα με ένα μωράκι;) Θα χαρώ να τα λέμε!

vassiliki καλώς όρισες στην παρεούλα μας!

Και φυσικά θα βρεις αρκετές e-φίλες στο mammyland!!

Είμαι η Αντωνία και έχω 2 κοριτσάκια! Το ένα μου κοριτσάκι είναι 12 ετών και το άλλο 9 1 1/2 μηνών (!).

Δεν είσαι η μόνη που έχεις ανασφάλειες!

Ελπίζω να τα λέμε!

Φιλιά....

Kalos irthes kai Kali Anastasi!

Lupamai gia tin apovoli sou omos prohora mprosta kai sou efhomai oti kalutero!Oi anasfaleies pote den voithisan kanenan.

Ego eho dyo egymosunes sto istoriko mou i mia elixe ston 5o mina i alli apovoli stin 5i evdomada eimai 33 alla gia kapoio logo eimai sigouri oti tin katallili stigmi tha erthei kai to diko mou paidaki.

Kalimera!

Βασιλική καλημέρα ! έχεις και το όνομα της κορης μου..! ( αγέννητης ακόμα αλλά ειμαι χαζομαμά εγώ) καλώς ήρθες στην παρέα μας!! ειμαι η Μαργαρίτα, 32 χρονών και σε λίγες μέρες περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι ! Να μας ρωτάς οτι θέλεις και να ξέρεις οτι εδώ βοηθάμε και υποστηρίζουμε η μια την άλλη! κάτι μου λέει οτι θα ακούσουμε ευχάριστα και απο σένα σύντομα !

μην σε αποθαρρύνει καθόλου η προηγούμενη αποβολή, οι περισσότερες έχουν και απο μια, και εγώ επίσης πέρυσι το σεπτέμβρη αλλά με ένα καλό γιατρό επιμονή υπομονή και κυρίως χαλαρότητα και αισιοδοξία, όλα γίνονται !!

καλο πάσχα εύχομαι σε όλες και φιλιά πολλά !

ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Είστε πολύ καλές που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε αν και έχετε υποχρεώσεις από ότι βλέπω! Θα τα λέμε συχνά!

Quinta000 παραδέχομαι ότι μια αποβολή στην 6η εβδ. δεν είναι και τραγική, ούτε απόξεση δεν χρειάστηκε να κάνω, σωματικά την έβγαλα καθαρή, μου έκοψε όμως τα φτερά. Ήρθα αντιμέτωπη με την ατυχία, όχι ότι είμαι και το τυχερότερο άτομο στον κόσμο!Όταν σου λένε η εγκυμοσύνη είναι ένα θαύμα, και είναι απ'οσα έχω διαβάσει, μια αποβολή είναι σαν να σε αποκλείουν από αυτό που για άλλους είναι δεδομένο, σκέφτεσαι "εγώ μάλλον δεν είμαι για θαύματα".Πάντως αποφάσισα να ξαναπροσπαθήσω και ελπίζω όλα να πάνε καλά γιατί τα περιθώρια στενεύουν.

Δεν θέλω να αποθαρρύνω καμμία, η απαισιοδοξία αφορά μόνο τον εαυτό μου, να το ξέρετε, κι αυτό λόγω καταστάσεων που έχω βιώσει και με έχουν κάνει απαισιόδοξη και λόγω χαρακτήρα! Γι' αυτό έγινα μέλος μήπως μπορέσετε και μου μεταδώσετε λίγη από τη αισιοδοξία που βλέπω να έχετε όλες.Είστε γεννημένες μανούλες και σας ζηλεύω, με τη θετική έννια γι'αυτό!! Νιώθω ήδη πολύ άνετα μαζί σας!!

καλως ηρθες η παρεα μας ειναι μεγαλη και φιλοξενη θα χαρω πολυ να τα λεμε η ευχες μου να ακουσω συντομα νεα σου για ενα μωρακι ειμαι η αναστασια 33 χρωνων και εχω ενα μπεμπη 9 μηνων

Vassiliki mou se katalavaino pos noiotheis.

I gnomi mou omos os pros tin apaisiodoxia einai pos den ehei na kanei me ti mas ehei sumvei einai nomizo apla stasi zois kai tropos skepsis.

Ego tha sou po pos oloi ehoume dikaioma sto thavma pou les eite ston ena tomea eite ston allo.

Prosopika pistevo pos oles oi gynaikes einai gennimenes manes.Ki ego den mporo na po pos otan evlepa paidakia pathaina parakrousi agapis mou fainontousan glukoulia kai that's all alla sigoura thelo dika mou paidia den nomizo oti simainei kati.

Sto site tha diavaseis polles istories koritsion.....

Ego sou efhomai na eisai kala sti zoi sou me ola ta ypoloipa kai suntoma na mas anakoinoseis tin egymosuni sou ...

βασιλικη μου καλωσηρθες στο mammyland .Eιμαι η Ολια καινουριο σχετικα μελος .Ειμαι 35 .Πριν απο ενα χρονο εχασα απο μια σπανια μεταβολικη νοσο την τετραχρονη κορουλα μου και τωρα εδω και καποιους μηνες εχω ξεκινησει προσπαθειες για μωρακι ...Ευχομαι γρηγορα να αποχτησεις ενα υγιες μωρακι.................................

Όταν διαβάζω τέτοια καταλαβαίνω πόσο υπερβολική ... για να μην πω αχάριστη είμαι! Εύχομαι ότι καλύτερο για σένα, σου αξίζει να αποκτήσεις ένα παιδάκι που θα γεμίσει τη ζωή σου ξανά και θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Καταλαβαίνω την απώλεια γιατί η ατυχία για την ποία μίλησα νωρίτερα ήταν ο θάνατος του αδελφού μου σε ηλικία 24 ετών κάτι που μετά από 11 χρόνια αν και η ζωή συνεχίζεται έχει αφήσει την οικογένειά μου μ'ένα τεράστιο κενό και την μητέρα μου ράκος, να μην μορεί να συνέλθει. Τώρα πως συνδέεται μία ατυχής εγκυμοσύνη με τον θάνατο του αδελφού μου; Πιστεύω πως απο' κει ξεκινάει η ατυχία στη ζωή μου, απρ'ολο που εγώ προχώρησα αυτό το γεγονός κατέστρεψε όλη τη χαρά που θα'πρεπε να νιώθουμε και την αισιοδοξία για ότι πρόκειται να έρθει!

Oliax73 ξεπερασέ το και πήγαινε παρακάτω. Θα χαρώ πολύ να μάθω ότι τα κατάφερες!

Βασιλικη μου δεν προκειται ποτε να ξεχασεις τον αδερφο σου οπως και εγω την κορη μου .Δεν υπαρχει μερα που να μηντη σκεφτομαι Απλα πιστευω οτι ενα μωρο θα μας δωσει λιγο χαρα και θα μας βοηθησει να προχωρησουμε ... Ελπιζω γρηγορα να ερθει ενα μωρακι στη ζωη σου ....για να νιωσεις χαρα και ευτυχια..

Ναι κι εγώ το πιστεύω αυτό! Πρέπει να προχωρήσουμε ! Καλή επιτυχία και στις δυό μας και σε όλες όσες προσπαθούν να κάνουν μωράκια!

Καλημέρα Βασιλικούλα μου κι από μένα!

Καλώς όρισες στην παρέα γλυκειά μου!Περνάμε υπέροχα εδώ,να δεις που δε θα θες να ξεκολλήσεις!

Εγώ είμαι η Δήμητρα,μια έρμη wannabe μανούλα.Είμαι 24 και με τον άντρα μου "παλεύουμε" για νινί 9 μήνες.

Είχα και γω μια αποβολή τον περασμένο μήνα,αλλά συνεχίζω ακάθεκτη τις προσπάθειες!Που θα μου πάει;Αυτό το ρημαδοπούλι (ο πελαργός ντε) ,θα μου κάνει και μένα την τιμή.Ελπίζω βέβαια αυτό το μήνα!

Καλώς ήρθες και πάλι καλή μου!

VASSILIKI ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ..ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ...ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ...ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ...:kiss: :kiss:

Καλως ήρθες στην παρεα μας!!

ειμαι η δημητρα και εχω μια κορουλα..:silly:

ευχομαι γρηγορα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!:kiss: :kiss:

Βασιλικούλα καλή σου ημέρα, με αγάπη να περάσεις τις Άγιες ημέρες του Πάσχα! Καλώς ήρθες εδώ. Ένα θα σου πώ: Δεν υπάρχει καλύτερο φόρουμ ! Μαθαίνεις τα πάντα, ρωτάς, λές τις ανησυχίες σου, βρίσκεις ανταπόκριση και θα συγκινηθείς από όσα σου απαντούν εδώ τα κορίτσια. Όσο ήμουν έγκυος έμπαινα μόνο εδώ. Έπαιρνα κουράγιο για όλα και ρώταγα τα πάντα. Επίσης θα σου πώ ότι έχω δύο δίδυμα κοριτσάκια 2,5 μηνών τώρα. Προσπαθούσαμε με τον άντρα μου πολύ καιρό. Τίποτα. Είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις που απαιτούνταν, τίποτα. Έλεγα : σιγά μήν κάνω παιδί εγώ. Το αποτέλεσμα : τα δύο κο:lol: ριτσάκια μας.... χωρίς εξωσωματική. Το μόνο που έπαιρνα ήταν ένα τέστ ωορηξίας (blue clear) για τρείς μόνο μήνες. Βοήθησε πολύ. Θα δείς ότι όλα θα πάνε καλά, μόνο να έχεις πείσμα και να μην απογοητεύεσαι ποτέ για ένα τέτοιο θέμα. Τα φιλιά μου ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!

Ήδη με έχετε ανεβάσει πολύ με την ανταπόκρισή σας. Μακάρι να ήταν εφικτό να τα λέγαμε και από κοντά!! Με τόση καλοσύνη θα γίνω κι εγώ πιο αισιόδοξη! Πρέπει να αποσυνδεθώ όμως, θα ξαναεπικοινωνήσω σύντομα, έχω πολλές απορίες! Φιλιά!

Βασιλική μου, καλως ήρθες στην παρέα μας . Κι έγω καινούρια είμαι . Είμαι η Ελένη 35 χρονών και περιμένω με λαχτάρα το πρώτο μου παιδάκι, είμαι στην 29η εβδομάδα και είναι αγόρι. Είχα κι εγώ 2 αποτυχημένες εγκυμοσύνες με αποβολή στην 7η και 10η εβδομάδα . Είχα απογοητευτεί πάρα πολύ και για αρκετούς μήνες πίστευα ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τιποτα . Το ψάξαμε βρήκαμε ότι είχα πρόβλημα και τώρα το αντιμετωπίζουμε και είμαι πάλι αισιόδοξη. 1,5 χρόνο μετά τη 2η αποβολή συλλάβαμε τον μπέμπη μας και ανυπομονούμε να τον κρατήσουμε αγκαλιά. Να θυμάσε (αυτό έδινε ελπίδα σ'εμένα) το γεγονός ότι έχεις συλλάβει στο παρελθόν πάρα την αποβολή, σημαίνει ότι μπορείς να συλλάβεις ξανά . Μην χάνεις την ελπίδα και με αισιοδοξία και χαλαρότητα όλα μπορούν να συμβούν . Smile :) :) :)

Καλώς ήρθες Βασιλική! Για όλους υπάρχει χώρος εδώ! Είμαστε μια πολύ ευχάριστη παρέα! Εγώ είμαι η Έλενα, 27 χρόνων, έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι!Είμαι στην 24η εβδομάδα και είναι αντράκι!! Είναι φοβερά εδώ, όλα τα κορίτσια! Και πάλι καλως όρισες και εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις ότι έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου που μεγαλώνει!! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Βασιλική γεια σου! Καλώς ήρθες στο mammyland! :)

Εννοείται πως χωράς στην παρέα μας! Η παρέα μας είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλιά και χωράει μέσα όλες όσες θέλουν να μπουν! :)

Και να σου πω πως εκτός από αρκετή τρέλα :P έχουμε και ενέσεις αισιοδοξίας! :P

Ναι αμέ, κάτι ενέσεις ΝΑ με το συμπάθιο! :P

Γι'αυτό να μη φοβάσαι τίποτα!! Είσαι στο σωστό μέρος! ;):)

Λυπάμαι πολύ για τον αδελφό σου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις αγαπημένα σου πρόσωπα - το κενό δεν αναπληρώνεται. Όμως κορίτσι μου, ο αδελφός σου θα'ναι πάντα μαζί σου, στις σκέψεις σου και μέσα στην καρδιά σου. Και το σίγουρο είναι ότι θα θέλει να σε βλέπει καλά κι ευτυχισμένη. Πάρε δύναμη από αυτό και "ανέβα", προχώρα παρακάτω και φρόντισε να ζήσεις μια ζωή ευτυχισμένη, σαν να ήταν κι εκείνος εδώ. Γιατί είμαι σίγουρη πως αυτό θα ήθελε κι εκείνος.

Καμιά φορά, το πως μας έρχονται τα πράγματα στη ζωή μας είναι ανάλογο του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Δηλαδή: είμαστε αισιόδοξοι; Αντιμετωπίζουμε τη ζωή με πείσμα και θετική σκέψη; Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, η ζωή θα μας δώσει αυτά που επιθυμούμε. Είμαστε απαισιόδοξοι; Φοβόμαστε ότι όλα θα μας πάνε στραβά; Τότε είναι σαν να μποϋκοτάρουμε τον ίδιο μας τον εαυτό με αρνητική ενέργεια και πολύ πιθανόν, όντως να μας πάνε στραβά..

Να σου πω κι εγώ μερικά πράγματα για μένα: Είμαι η Ρούλα, 35 χρονών και ζω στην Αθήνα. Έχω κι εγώ ιστορικό μιας αποβολής και μιας παλίνδρομης στην 6η προς 7η εβδομάδα. Μετά από αρκετές εξετάσεις εντοπίστηκε μια πιθανή αιτία (ένα αυτοάνοσο νόσημα) και σε επόμενη εγκυμοσύνη θα ακολουθήσω αγωγή για να το αντιμετωπίσουμε. Ακόμα δεν έχουμε ξαναρχίσει "συστηματικά" προσπάθειες (μεσολάβησαν άλλα προβλήματα, επαγγελματικής φύσεως, που μας καθυστερούν.. :( ), αλλά ελπίζω στο άμεσο μέλλον τα πράγματα βρουν το δρόμο τους κι ένα μωράκι να βρει το δρόμο του προς την αγκαλιά μου.

Αυτό που θα σε ρωτήσω είναι αν έκανες εξετάσεις μετά την αποβολή. Μπορεί να'ταν τυχαίο βέβαια, αλλά το ενδεχόμενο κάποιου προβλήματος (πχ θρομβοφιλία, αυτοάνοσα κλπ) το'χεις διερευνήσει; Μετά από τις δικές μου εμπειρίες, αυτό είναι που συστήνω σε κάθε κοπέλα που μου λέει πως είχε μια αποβολή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρεις μια δεύτερη. Αν δεν το έχεις κάνει, καλό είναι να κάνεις μια κουβέντα με το γιατρό σου και να σε καθοδηγήσει. Εννοείται πως ό,τι θες με (μας) ρωτάς!

Και κάτι ακόμα: που μένεις;; Στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη (προς το παρόν, θα ακολουθήσουν ελπίζω κι άλλες πόλεις σιγά σιγά) γίνονται συναντήσεις. Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή είχαμε συνάντηση και στις δύο πόλεις! Περνάμε πάρα πολύ καλά με τα κορίτσια και σιγά σιγά η παρέα μεγαλώνει και δένει όλο και πιο πολύ. Εννοείται πως είσαι ευπρόσδεκτη! Οπότε, έχε το νου σου για τις ανακοινώσεις των επόμενων συναντήσεων! ;)

Βασιλικούλα μου, καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα κι εύχομαι ο Θεός να στα φέρει όπως επιθυμείς. Φιλάκια πολλά! :)

Υ.Γ. Κορίτσια.. συγχωρέστε τη θεία crazy για την πολυλογία της… :P:)

βασιλικη σου ευχομαι απο εδω και περα να σου πανε ολα καλα....σου στελνω την θετικη μου ενεργεια...

ειμαι η αρετη 30 χρονων και εχω ενα αγορακι 2 χρονων....

καλη ανασταση και καλο πασχα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...