Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια καλημερα εγω ειμαι στην δυσκολη φαση της αναμονης.Εκανα την πρωτη μου εξωσωματικη,και η εβρυομεταφορα εγινε την περασμενη Πεμπτη.Εχω επισης κανει 4 αποτυχημενες σπερματεγχυσεις που εννοειται θα ηταν δυσκολο να πετυχει λογω των προβληματων που μας ακολουθουν.Τοποθετηθηκαν δυο εμβρυακια και καταψυξαμε αλλα τρια,το δυσκολοτερο κομματι ειναι η αναμονη και μετραω μερες σαν τους φανταρους.Η χοριακη ειναι να γινει την Τριτη του Πασχα λογω της αργιας της Δευτερας του Πασχα αλλα επειδη δεν αντεχω αλλο θα παω να κανω μια πρωτη εξεταση το Μ.Σαββατο ευχομαι να πανε ολα καλα.Ευχομαι στις κοπελες που προσπαθουν, να εχουν συντομα τα ευχαριστα αποτελεσματα και οσες εχουν παιδακια να τα χαιρονται.Σας ευχομαι Καλη Ανασταση!!!

Δημοσίευση

denise μου σου εύχομαι αυτές τις Άγιες Μέρες του Πάσχα να έγινε το θαυματάκι που τόσο λαχταράς!!!!!!μακάρι κορίτσι μου να πέτυχε η εξωσωματική σου και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα σε λίγες μέρες!!!!!

θα περιμένουμε νεότερα σου...

σου εύχομαι να περάσεις καλό Πάσχα(αν και λίγο δύσκολο με την αγωνία σου,αλλά προσπάθησε να το απολαύσεις) και να έχεις καλή Ανάσταση!!!!

φιλάκια πολλα΄!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ DENISE ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΗΤΑΝ Η ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ.ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΞΕΚΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Σου στέλνω ΟΛΗ τη θετική μου ενέργεια για καλό αποτέλεσμα και είσαι κι εσύ όπως και όλα τα κορίτσια μέσα στις προσευχές μου αυτές τις ημέρες!!!

Ο Θεός μαζίσου , Καλή Ανάσταση !

Δημοσίευση

Denise καλώς ήρθες στο mammyland! :)

Εύχομαι να σου φέρει γούρι, όπως έγινε με πολλές άλλες κοπέλες!

Ρώτα και το γιατρό σου για το αν θα δείξει ή όχι η χοριακή το Μ. Σάββατο - μήπως είναι πολύ νωρίς και απογοητευτείς άδικα;;

Εύχομαι να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα!

Καλή Ανάσταση! :)

Δημοσίευση

αντε μακαρι,ευχομαι ολα να πανε καλα και να μας γραψεις αμεσως μολις μαθεις τα αποτελεσματα(θετικα θα ειναι θα το δεις...αυτην τη στιγμη εχεις δυο μωρουλακια μεσα σου και πιστευω οτι ο Θεουλης θα σε βοηθησει να τα φερεις στον κοσμο. και μην αγχωνεσαι γιατι αγχωνονται και αυτα να το ξερεις...)

Δημοσίευση

DENISΕ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

ΦΑΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ !!!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

Denise,καλη επιτυχια κοπελα μου κ οτι επιθυμεις να σου ερθει γρηγορα κ οσο πιο "ανωδυνα".Ειμαι κ εγω περιπου στην ιδια φαση,δεν περιμενω αποτελεσμα βεβαια γιατι πριν 4 μερες αδιαθετησα μετα απο τη 2η σπερματεγχυση.Αλλα μαλλον απο Ιουνιο θα ξεκινησω κ εγω εξωσωματικη γιατι δεν βλεπω να γινετε κατι ετσι.Πολλα φιλια κ παλι κ συντομα με ενα μωρακι στην αγκαλια σου.

Δημοσίευση

Denise εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να έχεις ένα θετικότατο αποτέλεσμα! Η Ανάσταση του Κυρίου να ευλογήσει την κοιλίτσα σου και να έχεις το αποτέλεσμα που τόσο επιθυμείς! Καλό Πάσχα και μην αγχώνεσαι καλή μου! Όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση

DENISΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ.ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου καλωσηρθες στο μαμμυ!!!Ευχομαι να ναι το γουρι σου κ να σαι εγκυουλα κ να πανε ολα τελεια!!!Να σκεφτεσαι θετικα να λες ειμαι εγκυος!!!!

Περιμενουμε νεα σου...

Σε ποιο κεντρο εκανες την εξωσωματικη?

Φιλια

Κατερινα

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου πηγαν ολα καλα πηρα εχθες την χοριακη 327 και καθως καταλαβαινετε εγινε χαμος μεγαλη συγκινηση αφου και τωρα απιστευτο μου φαινεται.Ευχομαι ολα να πανε καλα και θετικα γεγονοτα σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν.Φιλια

Δημοσίευση

denise καλησπερα κ συνχαρητιρια αγαπη μου απ'οτι καταλαβα εισαι εγκυος, κ χαιρομαι πολυ κ εγω μαζι σου μιας κ ο μπεμπακος που περιμενω ειναι απο διαδικασια εξωσωματικης;) θα χαρω πολυ να τα λεμε...:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...