Μετάβαση σε περιεχόμενο

καλως σας βρηκα!

thalia7

Recommended Posts

Αποφασισα τελικα μετα απο ενα χρονο μπαινοβγαινοντας στο Mammyland να γινω μελος του κ γω!Τωρα βεβαια θα μου ειναι πιο δυσκολο να μπαινω καθως πριν 1 μηνα κ μια εβδομαδα,εφερα στον κοσμο το κοριτσακι μου!:laugh: (Ακομη δεν μπορω να το πιστεψω!!):ohmy:Η συντροφια κ η ενημερωση που πηρα απο τον πρωτο μηνα της εγκυμοσυνης μου περισυ τον Μαιο,ηταν καταλυτικη.Με το καλο οσες περιμενουνε τα μωρακια τους κ ευχαριστα νεα σε οσες προσπαθουνε. Καλως σας βρηκα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Thalia!! Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!! Να το δειτε με τον σύζυγό σου να μεγαλώνει γεμάτο υγεία και να είναι ευτυχισμένο!!!!! Καλώς ήρθες!!!!!!!!!

Thalia, να σε καλωσορισω κ γω μετην σειρα μου στην ομορφη παρεα του μαμυ...Να χαιρεσαι την κορουλα σου κ πιστευω να τα λεμε!!!!Φιλακια....

ευχαριστω για το καλωσορισμα κοριτσια!!! Μερικες απο σας σας ξερω,παντα μεσα απο το Mammyland.:P thouli μου το ξερω για τον παιδαρο σου,να σου ζησει!εχουμε λιγες ημερες διαφορα,ελεγα αντε αμα γεννησει η thouli μετα ειναι η σειρα μου!να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις! Σας παρακολουθουσα ανελλιπως κοριτσια,οτι επιθυμειτε σας ευχομαι πραγματικα! σε σας κ στα μωρακια σας!

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ THALIA!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ!!!

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!

Καλώς ήρ8ες κι από εμένα,

και να χαίρεσαι το μωράκι σου

φιλάκια πολλά, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχεις με την οικογένειά σου.

Γεια σου thalia!

Καλως ηρθες στο μαμμυ!!!

Ειμαι η Νατασα και εχω μια μπουμπου 2 μηνων!!!!

Να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!

Θα τα λεμε συχνα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...