Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:laugh: χαχαχαχαχαχαχαχ Ρανια δεν μπορεις να φανταστεις τι μου θυμισες!!!:laugh: ετσι ακριβως γινεται οπως στο βιντεο!Σε μας ηταν και πιο τραβηγμενο!!!Ο γυιος μου ειχε ενα πολυ ωραιο αυτοκινητακι που αναβοσβηναν τα φωτα του και αλλαζαν χρωματα και η μπεμπα της διπλανης μου ειχε ενα χρυσοχαρτο απο τσιγαρα κι επαιζε,απο δω τον ειχε,απο κει τον ειχε,τελικα τον καταφερε και εκαναν ανταλλαγη, ο δικος μου ο μπουφος της χαρισε το καινουριο παιχνιδι για να παρει το παλιοχαρτο....,ετσι ειμαστε οι γυναικες...τι να κανουμε!!!!!;)Σε ηλικια 3 χρονων περιπου!

Τωρα του τα λεω καμμια φορα και σκαμε στα γελια...:laugh:

Δημοσίευση

Αυτά έχει η ζωή!!!!!

Εγώ του άντρα μου όταν τον παντρεύτηκα του υποσχέθηκα να του τα φάω όλα – όσα έχει και όσα θα αποκτήσει. Και επειδή με αγαπάει τρελά δε μου χαλάει χατίρι.

Και εγώ λυπάμαι το αγοράκι μου – θα είναι ο πρώτος άντρας μετά από 4 κορίτσια ( και το πρώτο εγγόνι – οι άλλες είναι ξαδέλφια του άντρα μου) στο σόι και προβλέπω να τον εκμεταλλεύονται όλες οι τσούπρες

Δημοσίευση

Apo ta genofaskia mas eimasteeeeee.......ax gioupi k ego gioka perimeno, den sou krivo tin anisixia mou...poia tsaperdona tha mou ton tilixei....axaxaxaxaxaxaxa:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...