Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 137
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

συμφωνω με την ελενιτσα. Να ειναι το ιδιο στυλ με το ιδιο λογοτυπο για να μοιαζουμε ομαδα και απο κει και περα το χρωμα ας το διαλεξει η καθεμια. Καλο ειναι να τα φτιαξει ενα ατομο και να πληρωθει με αντικαταβολη για μας που μενουμε εκτος αθηνας.

Δημοσίευση

Δε συμφωνω με την ιδεα "η καθε πολη και αλλο χρωμα"....

(θα δημιουργησουμε "βορειους" και νοτιους" ετσι...:unsure: :laugh: )

Γιατι να μην εχει η καθεμια ο,τι χρωμα θελει και να κατασταλαξουμε στο λογοτυπο (να ειναι π.χ μπλε... που παει και με το λευκο και με το ροζ και με το φουξια και με το γαλαζιο και με το πορτοκαλι και με το πρασινο....και ειναι στην τελικη και ο γενικοτερος βασικος χρωματισμος του site) και το ιδο χρωμα και στα ονοματα μας....και να ληξει το πανηγυρακι??? Μπορουμε να κανουμε και σετ καπελακια....;)

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ ΓΙΑ ΡΟΖ????? ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΘΕΛΕΤΕ??? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΦΙΑΞΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 14 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΑΜΠΕΣ! ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΨΑΞΩ ΜΕΧΡΙ 8 ΕΥΡΩ.....ΟΚ ΑΘΗΝΑΙΕΣ?

Δημοσίευση

scarlet30 έγραψε:

Δε συμφωνω με την ιδεα "η καθε πολη και αλλο χρωμα"....

(θα δημιουργησουμε "βορειους" και νοτιους" ετσι...:unsure: :laugh: )

Γιατι να μην εχει η καθεμια ο,τι χρωμα θελει και να κατασταλαξουμε στο λογοτυπο (να ειναι π.χ μπλε... που παει και με το λευκο και με το ροζ και με το φουξια και με το γαλαζιο και με το πορτοκαλι και με το πρασινο....και ειναι στην τελικη και ο γενικοτερος βασικος χρωματισμος του site) και το ιδο χρωμα και στα ονοματα μας....και να ληξει το πανηγυρακι??? Μπορουμε να κανουμε και σετ καπελακια....;)

συμφωνω με την scarlet...εγω θα προτεινα να το καναμε μπλε με ασπρο λογότυπο,( οπως ακριβως ειναι κ το site -ακομα κ με μικρά γράμματα-) κ απο πίσω το ψευδώνυμο παλι με ασπρα αλλα πιο χοντρά,,,δεν ξέρω..ετσι λεω..:kiss:

Δημοσίευση

mariantaki, το ίδιο λέμε!! Άνω Γλυφάδα μένω! Κοντά στον Άγιο Τρύφωνα αν ξέρεις!! Θα βγούμε και γειτόνισσες!!:laugh: :laugh: Αλλά αν και μεγάλωσα εδώ, τις καθημερινές λείπουμε Εύβοια λόγω δουλειάς συζύγου! Και ερχόμαστε κάθε Παρασκεύη! Και γυρνάμε κάθε Κυριακή! Άσε! Μας έχουν φάει τα δρομολόγια!! :laugh:

Εσύ;; Που μένεις;;;

Δημοσίευση

IRENEKANTE έγραψε:

scarlet30 έγραψε:

συμφωνω με την scarlet...εγω θα προτεινα να το καναμε μπλε με ασπρο λογότυπο,( οπως ακριβως ειναι κ το site -ακομα κ με μικρά γράμματα-) κ απο πίσω το ψευδώνυμο παλι με ασπρα αλλα πιο χοντρά,,,δεν ξέρω..ετσι λεω..:kiss:[/quote:259kno0f]και εγω θα συμφβωνησω με τη scarlet και την irenekante αφοσον και το site εχει και τον ιδιο χρωματισμο .Μια γνωμη ειναι ετσι δεν σημαινει οτι πρεπει να υποχρεωθει καποια .Εγω ας πουμε ροζ και πορτοκαλι ειδικα το δευτερο δεν φοραω οτι αλλο χρωμα θελετε ειμαι μεσα.

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΜΠΛΕ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ.....ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΜΑΚΟ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ! :laugh:

ΟΚ? ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ....Α ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ 16 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΛΟ....

Δημοσίευση

AYTH EINAI H ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΟΚ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝ ΒΡΩ?? ΔΥΟ SMALL KAI ENA MEDIUM? OΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 10....

SWEETMAMMY

IRENEKANTE

SOFIA

RUBELA

Δημοσίευση

Ρουμπελα μου εννοειτε οτι ειμαι και εγω μεσα και επειδη δυστυχως εγω δεν ανηκω στη κατηγορια xsmall kai small (Αντε γαμωτο καποτε ημουν τωρα αν το βαλω θα ανεβει σαν τοπλες )βαλε ενα medioum .Αρα και η βανια medioum

Δημοσίευση

:woohoo: ΙRENEKANTE SMALL

:woohoo: SWEETMAMMY SMALL

:woohoo: SOFIA MEDIUM

:woohoo: RUBELA LARGE

:woohoo: ΒΑΝΙΑ ΜEDIUM

:woohoo: RITADRI32 LARGE

:woohoo: ΣΙΣΙΩ MEDIUM (ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ)

:woohoo: TIROGARIDAKI LARGE

:woohoo: MΠΕΜΠΟΥΛΗΣ Χ-LARGE (SSSS ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ):P

:woohoo: ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜEDIUM

:woohoo: ΤΕΡΕΖ SMALL (ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ) ;)

:woohoo: ΚΑΣΣΗ MEDIUM

:woohoo: TZOANNA SMALL

Δημοσίευση

κ εγώ 8έλω αλλά μένω Ρόδο γίνεται;; Αν μου το στείλετε με τα έξοδα να πληρωθούν από τον παραλήπτη;; Αν ναι τότε θέλω κ εγώ ένα σε large ή extra large μιας κ θέλω να το βάλω κ τώρα που ΄8α έχω το ζουζουνι στην κοιλίτσα μου!

Δημοσίευση

ΣΙΣΙΩ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ....ΧΙ ΧΙ ΧΙ

ΤΙΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΟΣΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΣ ΚΑΝΑ 40 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ...

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...