Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:cheer: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SWEETMAMMY....ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!:laugh:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΗ.....ΛΕΥΚΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ

ΠΙΣΩ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ

ΔΕΥΤΕΡΗ.....ΡΟΖ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ

ΤΡΙΤΗ......ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ

ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΙΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ! Η ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ! ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ!:woohoo:

• Απαντήσεις 137
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

βασικα εμενα δεν μου αρεσει το ροζ (επανω μου )θα προτεινα λοιπον αν και εφοσον δεν υπαρχει προβλημα να καταληξουμε στο σχεδιο δηλαδη πιστευω και εγω οτι το λογοτυπο πρεπει να ειναι μπροστα και πισω το ψευδωνυμο και απο κει και περα το χρωμα ας ειναι επιλογη της καθεμιας .Μπορει σε καποια αν αρεσει το ροζ σε αλλη το γαλαζιο σε αλλη το λαχανι ακομα και εγω πιστευω οτι πρεπει να το φτοιαξει η καθεμια μονη της , μονο να μας εξηγησει η sweetmammy πως εφτοιαξε το λογοτυπο δηλαδη όλη τη διαδικασια επειδη ειχε πολλη φασαρια στο μποουλιγκ μου αναφερε η κπελα οτι ειναι σιδερωτυπο αλλα αυτο απο που το εφτοιαξε , δηλαδη αντεγραψε το λογοτυπο σε Α4 το εβγαλε φωτοτυπια και το πηγε σε μαγαζι που φτοιαχνουν ;

Δημοσίευση

Εμένα μου αρέσει πολύ το ροζ... προτείνω όμως αυτό που είπε και η Βάνια! Ας καταλήξουμε στο πως θα είναι και το χρώμα μπορεί να είναι επιλογή κάθε κοπέλας! Εκτός αν θέλετε να είναι και χρώμα ίδιο όποτε πιστεύω πως το λευκό που είναι ουδέτερο είναι η καλύτερη επιλογή!! Μάλλον το λογότυπο μπροστά και το ψευδώνυμο πίσω είναι καλύτερο!

Δημοσίευση

Τα χαρτια του σιδεροτυπου θα τα αγορασετε απο ενα χαρτοπωλειο... θα εκτυπωσετε το λογοτυπο πανω στο σιδεροτυπο και μετα θα το σιδερωσετε πανω στο μπλουζακι... το ψευδονυμο θα το φτιαξετε στο pc σας, σε οποιο προγραμμα εχει η καθε κοπελα και θα κανετε το ιδιο... τωρα αν προτιματε διαφορα χρωματα μπλουζακια με μπροστα το logo και πισω το ψευδονυμο να ψηφισουμε αυτο σαν 4η επιλογη... θα το διορθωσει η Ruby στην αρχικη της δημοσιευση "επεξεργασια" οποτε μπορει και καποια κοπελα που ψησισε να ααλαξει την ψηφο της...

Το logo θα το ανεβασει καποια στιγμη η Λενα για να μπορεσετε να το κανετε copy... ειναι απλο παντως... αν δεν μπορειτε εσεις σιγουρα μπορει ο αντρας σας η καποιος φιλος σας... φιλακια πολλα...:kiss::kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ προτείνω η καθεμιά να έχει ότι χρώμα μπλουζάκι επιθυμεί. Δεν μας πειράζει καθόλου αυτό. Είτε εφαρμοστό είτε φαρδύ αρκεί να είναι ωραίο πάνω της. Και βέβαια το ψευδώνυμο και το logo να είναι για όλες μας στην ίδια θέση! Όχι άλλες μπροστά το όνομα και άλλες πίσω..Σε λίγο ανεβάζω το logo!

:P;)

Δημοσίευση

Εγώ είμαι υπέρ του λογότυπου μπροστά-ψευδώνυμο πίσω.

Τα χρώματα σίγουρα είναι όμορφα και κάθε μια μας έχει το αγαπημένο της, αλλά αν θέλουμε ομοιομορφία στην ομάδα, τότε το προτιμότερο είναι να τα κάνουμε λευκά τα μπλουζάκια (λευκό μπλουζάκι, μπλε λογότυπο, σκούρο μπλε το ψευδώνυμο πίσω). Το λευκό πάει με όλα και σε όλους!

Τώρα όσον αφορά το κατασκευαστικό κομμάτι, δε νομίζω να'ναι δύσκολο να το φτιάξουμε μόνες μας. Θα μας πει η Μαρίνα τις λεπτομέρειες και σίγουρα θα τα καταφέρουμε!

Βέβαια, από την άλλη, αν δώσουμε παραγγελία κάπου που φτιάχνουν μπλουζάκια (υπάρχουν τέτοια μαγαζιά στην Σόλωνος) μπορεί να μας κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά θα'ναι ομοιόμορφα.

Θα πρότεινα να συγκεντρώσουμε τον αριθμό των κοριτσιών που θέλουν μπλουζάκι και αφού θα'χουμε συνολικό αριθμό, να πάμε σ'αυτά και να ρωτήσουμε τι τιμή μπορεί να μας κάνει. Και βλέποντας και κάνοντας...

Δημοσίευση

μπορειται να πατε και το λογοτυπο σε μαγαζια που τυπωνουν μπλουζες εγω αυτο θα κανω αν φτιαξω μπλουζα, ετσι ειχα κανει και με την φωτο του γιου μου την πηγα στο μαγαζι την εβαλε στο κομπιουτερ του αυτος και εφτιαξε την μπλουζα, τωρα οποια κοπελα δεν εχει καποιο τετοιο μαφαζι κοντα της καλο ειναι να κανει τον τροπο που λεει η sweetmammy

Δημοσίευση

Συμφωνώ με τη Βάνια ως προς τη κατασκευή.

Πως ζητάμε το σιδερότυπο, σκανάρουμε-εκτυπώνουμε κάτι?

Θα ήθελα να πω πως αν ήταν να φτιάξει η κάθεμια το μπλουζάκι της στο σπίτι, ποιος ο λόγος να γίνει και "θέμα". Το φτιάχναμε και τελείωσε χωρις ν ανοίξουμε τοπικ. Συν ότι στη κά8εμια μας 8α βγει διαφορετικό.

Το 8έμα είναι να έχουμε όλες ένα σχέδιο-κόψιμο t-shirt, με αποτέλεσμα να μοιάζουμε ομάδα.

Μπορούμε να επιλέξουμε κάποια χρώματα, 4 για παράδειγμα, εκ των οποίων θα ναι το κλασσικό μαύρο-άσπρο και τα άλλα δύο σε κάποια χρωματάκια καλοκαιρινά. Αναφέρω για παράδειγμα το φουξ και το λαχανί. Θα μπορούσε να υπάρχει και σε ένα ουδέτερο χρώμα ας πούμε το γκρι.

Θα έλεγα αν επιλεγθεί να δημιουργηθούν στην Αθήνα τα μπλουζάκια να σταλούν ταχυδρομικά στη κάθεμια μας, και να πληρωθούν με αντικαταβολή.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑ ΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΥΣΗ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ,ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ).

Δημοσίευση

Ειμαι υπερ της πολυχρωμιας.. με λογοτυπο μπροστα και nickname πισω..

Μακο με ελαστικοτητα t-shirt

Την λαιμοκοψη την σκεφτηκατε??? (θα ειναι "V", θα ειναι -δεν ξερω τις υπολοιπες "ορολογιες"?:P , πως θα ειναι?)

Δημοσίευση

και εγω συμφωνω με το λογοτυπο να ειναι μπροστα και το ονομα πισω αυτο ειναι και το πιο ουσιωδες να φαινεται το MAMMY μπροστα τωρα οσον αφορα τα χρωματα μου αρεσουν τα φωτεινα! ομως σε αυτο το θεμα τα χρωματα η το τι στυλ θα ειναι τα μπλουζακια υπαρχουν πολλες αποψεις και δεν ξερω κατα ποσο θα καταληξουμε σε κατι συγκεκριμενο η θα παρει καθε μια το χρωμα της αρεσκειας της η αν θελουμε να ειναι ιδιο χρωμα για ολες μας να διαλεξουμε κατι ουδετερο τωρα αν μπορει η καθε μια να το φτιαξει μονη της καλως αν δωσουμε παραγγελια σε μαγαζι και μας κανει εκπωση και αυτο νομιζω γινεται εγω δεν εχω προβλημα να το φτιαξω μονη μου εμενα μου αρεσει το λαχανι και το ροζ γενικα ζωντανα χρωματα

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΛΥΞΑΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΥΛ! ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΙΣΩ....Η ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ ΛΕΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΤΑΜΠΑ!!!

ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΖΙΟ,ΡΟΖ Η ΛΕΥΚΟ??? ΑΝΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΜΜΜΜΜ.....:woohoo:

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ....ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ....ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ? ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ....

Δημοσίευση

Ααχχ και το φούξια μ'αρέσει!! Μπορώ να πάρω 2???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αλλά αν θέλετε και ομοιχρωμία είμαι μέσα σ'ότι αποφασίσετε!! Δεν έχω πρόβλημα!! Έχω και εγώ ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου, στην Αργυρούπολη που φτιάχνει έτσι μπλουζάκια με λογότυπα! Αν θέλετε ρωτάω τιμή και βλέπουμε τι μας συμφέρει!

Δημοσίευση

ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ 15 ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΥΡΙΟ....ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΝΙCKNAME...ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ

Δημοσίευση

Λοιπον κοριτσια αν ειναι και ρωτησετε θελω και εγω δεν με ενοχλει να το παρω απο κσποιο καταστημα εγω σε κάποιο καταστημα θα απευθυνόμουν εχει κάποιο εδω στο Μενιδι αν μπορεσω να ρωτησω .Μιλαμε για μπλουζακια λευκα ροζ γαλαζιο φουξια το λογοτυπο μπροστα και το ψευδωνυμο πισω .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...