Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.... χτες στο τσατ κάποια κοπέλα (δυστυχώς δεν θυμαμε ποια..) ρώτησε για τα μπλουζάκια mamyland...

Επειδή το βρίσκω καταπληκτική ιδέα ανοίγω αυτό το θέμα ώστε να μαζευτούμε όσες ενδιαφερόμαστε- να δούμε πόσες μαζευόμαστε- και να το οργανώσουμε....

Λοιπόν η λίστα ξεκινάει..... (όπως στο ποτε περιμένεις περίοδο...)

1. xristina33

Δημοσίευση

xristina33 έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια.... χτες στο τσατ κάποια κοπέλα (δυστυχώς δεν θυμαμε ποια..) ρώτησε για τα μπλουζάκια mamyland...

Επειδή το βρίσκω καταπληκτική ιδέα ανοίγω αυτό το θέμα ώστε να μαζευτούμε όσες ενδιαφερόμαστε- να δούμε πόσες μαζευόμαστε- και να το οργανώσουμε....

1. xristina33

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είχαμε μιλήσει για μπλουζάκια και στις συναντήσεις μας!Έτσι λοιπόν πήρα την πρωτοβουλία να ενημερώσω την admin(Λενα) και να την ρωτήσω σχετικά με το θέμα του σήματος. Η απάντηση ήταν θετική και την ευχαριστούμε γι αυτό!H sweetmmammy έχει κάποιον γνωστό και προσφέρθηκε να βοηθήσει, οπότε θα αναλάβει εκείνη να μας δώσει πληροφορίες. Σήμερα που είναι η συνάντηση θα το συζητήσουμε και θα σας ενημερώσουμε!Σας φιλώ!

Δημοσίευση

xristina33 έγραψε:

1. xristina33

Κ ΓΩ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ....

2...katerina...

Φιλια!!

Δημοσίευση

ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΟΛΑ ΟΚ.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ!

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η SWEETMAMMY ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΤΗΣ! ΟΥΑΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Λοιπον κοριτσια θα παρω να ρωτησω καποια πραγματα για να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες, τωρα που τα συζητησαμε και με τα κοριτσια, και θα ανοιξω συντομα νεο θεμα για συμμετοχες... ενα κακο μονο εχει η ιστορια... ειπαμε εμεις απο Αθηνα να φτιαξουμε για εμας γιατι θα ειναι λιγο δυσκολη η αποστολη τους και δεν συμφερει κιολας τα κοριτσια που μενουν π.χ. Θεσσαλονικη να πληρωσουν και μεταφορικα... καλυτερα να οργανωθειτε μεταξυ σας για να σας ερθει και πιο φθηνα... αν εχετε να μου προτεινετε κατι πολυ ευχαριστως να το συζητησουμε... πολλα φιλακια και εις αναμονην...:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Λοιπον κοριτσια θα παρω να ρωτησω καποια πραγματα για να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες, τωρα που τα συζητησαμε και με τα κοριτσια, και θα ανοιξω συντομα νεο θεμα για συμμετοχες... ενα κακο μονο εχει η ιστορια... ειπαμε εμεις απο Αθηνα να φτιαξουμε για εμας γιατι θα ειναι λιγο δυσκολη η αποστολη τους και δεν συμφερει κιολας τα κοριτσια που μενουν π.χ. Θεσσαλονικη να πληρωσουν και μεταφορικα... καλυτερα να οργανωθειτε μεταξυ σας για να σας ερθει και πιο φθηνα... αν εχετε να μου προτεινετε κατι πολυ ευχαριστως να το συζητησουμε... πολλα φιλακια και εις αναμονην...:kiss: :kiss: :kiss:[/quote λοιπον εννοειτε οπως σου ειπα και απο κοντα οτι ενδιαφερομαι και εγω θελω οποσδηποτε .Μαθε λπτομερεις και τα λεμε .
Δημοσίευση

Λοιπον... κοριτσια... επειδη βλεπω οτι ολες θελετε μπλουζακι, κι'επειδη ειναι κριμα να φτιαξουμε εμεις εδω στην Αθηνα μονο για μας, και επειδη σιγουρα θα μπλεχτουμε με τα νουμερα, τα χρωματα (γιατι καποια κοριτσια θελανε χρωματιστα μπλουζακια), την ποιοτητα και με την αποστολη τους σκεφτηκα και εναν αλλο τροπο πιο οικονομικο και πιο σιγουρο... εγω εφτιαξα ειδη ενα μπλουζακι με σιδεροτυπο και το φορεσα και στην συναντηση της Κυριακης (θα το δειτε στο θεμα: 4η συναντηση στην Αθηνα). Αγορασα ενα μπλουζακι της αρεσκειας μου, αγορασα και το σιδεροτυπο απο ενα χαρτοπωλειο, εκτυπωσα το logo στο σιδερωτυπο και μετα το σιδερωσα πανω στο μπλουζακι και... ετοιμο... αν θελετε να το κανουμε ετσι για την εξυπηρετηση ολων μπορουμε να ανεβασουμε στο site το logo, ωστε η καθε κοπελα να μπορει να το εκτυπωσει... οποιες δεν εχουν εκτυπωτη μπορουν απλα να το αντιγραψουν σε ανα cd και να το δωσουν εξω για εκτυπωση... ειναι πολυ απλο και δεν θα χρειαζεται να περιμενετε και πολυ... Σκεφτητε το και πειτε μου...

Δημητρα αν εχεις καμια φωτογραφια που να φαινεται καλα το μπλουζακι μου στη συναντηση βαλ'τη σε παρακαλω να τη δουν και τα κοριτσια... σ'ευχαριστω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...