Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια εχει ξαναπαει μεθυσμενος αυτος στο νοσοκομειο και του ειχαν κοψει τις εφημεριες αντι να του παρουν τα διπλωματα. τον ψαχνουν ακομη....εχει εξαφανιστει. το κεφαλι ειχε βγει και αυτος την πηγε για καισαρικη. ειναι να τρελενεσαι. πριν απο λιγο το εμαθα και το νοσοκομειο να φανταστειτε ειναι 5 λεπτα μακρια μου

Δημοσίευση

Κορίτσια μόλις το έμαθα!!!! Το μωράκι που ξεγέννησε ο ηλίθιος, ο άχρηστος, ο ανεγκέφαλος, το ΤΕΡΑΣ, ο γυναικολόγος ο μεθυσμένος... κινδυνεύει να μείνει εγκεφαλικά παράλυτο πριν καν γίνει 3 ετών!!!! Του κόβει αυτή η μάνα τα α.... του ή όχι? Τον αληταρά, που έχει ξαναβρεθεί μεθυσμένος κι ούτε καν σε διαθεσιμότητα δεν τον είχανε βάλει!!! Αν είναι δυνατόν!!!! Εμφανίστηκε στο Νοσοκομείο να ζητήσει άδεια το καθήκι και κοντέψανε να τον λιντσάρουνε, γιατροί κι ασθενείς και ξανα-εξαφανίστηκε... ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ!!!!!!!!!! Έλεος Παναγιά μου... να βοηθήσει αυτήν την ψυχουλίτσα!!!!

Δημοσίευση

Αυτο που με τρομαζει πιο πολυ απο ολα τα ΧΑΛΙΑ αυτης

της χωρας ειναι οτι το ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ δηλ την

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ το εχουμε στην ιδια κατηγορια

με τις ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Καηκε η μια;;;;; Ελα μωρε, εχει και άλλες!!!!!!!!!!

Πραγματικα δεν ξερω τι να πω. Ο Θεος να φυλαει!!!!!!!

Κριμα χιλιες φορες για το μωρακι αλλα και για την κοπελα

απο τη Μυτιλήνη και το δικό της μωράκι γιατι και

αυτο αδικα χαθηκε χωρις καν να γεννηθει!!!!!!

Θα ηθελα να τον κρεμασουν αναποδα το γιατρο

αλλα οπως πολυ καλα ξερετε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

xmaria έγραψε:

κοριτσια εχει ξαναπαει μεθυσμενος αυτος στο νοσοκομειο και του ειχαν κοψει τις εφημεριες αντι να του παρουν τα διπλωματα. τον ψαχνουν ακομη....εχει εξαφανιστει. το κεφαλι ειχε βγει και αυτος την πηγε για καισαρικη. ειναι να τρελενεσαι. πριν απο λιγο το εμαθα και το νοσοκομειο να φανταστειτε ειναι 5 λεπτα μακρια μου

Ασχετο με το θεμα!Απ την Κορινθο εισαι?Η καταγωγη μου ειναι απο κει!κατεβαινω πολυ συχνα!Αμα ειναι να τα πουμε απο κοντα!(Δεν χανω ευκαιρια για συναντηση ποτε:blink: )

Δημοσίευση

Να τιμωρηθεί με παραδειγματικό τρόπο αυτός ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ που θέλει να λέγεται και γιατρός. Ο ΑΛΗΤΗΣ!!

Τι φταίει αυτή η ψυχούλα? Αν αυτός είναι ανίκανος.

Αυτοί οι γονείς που περίμενα το μωράκι τους με χαρά και ανυπομονησία να τους δώσει τέτοια θλίψη και στεναχώρια.

Δεν ξερώ τι να πω? Είναι τραγικό ..δεν ξερώ τι να πω σε αυτή την Μανούλα μονό να κάνει κουράγιο και εύχομαι να πάνε όλα καλά να γίνει καλά το μωράκι τους. Ο θεός να τους βοηθήσει και να τους δώσει δύναμη.

Δημοσίευση

Το ειδα και εγω και φρικαρα .Η κοπελα μόνο 17 ετων μια νεα μητερα με ονειρα , 9 μηνες κουβαλαγε αυτοτο μωρο στη κοιλια της και ηρθε τωρα ενας επιτηδιος ανευθυνος να της στερησει το ονειρο .Για μενα αυτος ο ανθρωπος δε διαφερει καθόλου απο εναν στεγνο εγκληματια .Οπως αναφερθηκε και απο κάποιες άλλες κοπέλες η κοπελια εισηχθη στο νοσοκομειο να γεννησει με φυσιολογικο τοκετο .Ο κυριος ομως την ανοιξε για καισαρικη δεν εβλεπε κεφαλι και την παρατησε . μολις το ειδε η αναισθησιολογος κάλεσε τους ΄λλους γυναικολογους να σωσουν τη ζωη της μητερας και του μωρου .Δυστυχως όπως δειχνουν τα πραγματα το μωρο μπορει να παθει εγκεφαλικη παραλυσξ και η μητερα βρισκετε σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση.

Οι γιατροι του συγκεκεριμενου νοσοκομειου ειχαν κανει ενστασεις οτι ο συγκεκριμενος γυναικολογος-φονιας πηγαινε παντα μεθυσμενος ειχε κοψει το αυτι ενος άλλου μωρου και ειχες αφησει ετοιμογεννη απ εξω ενω αυτος επινε .Καποιος άλλος γιατρος πριν 15 μερες ειχε αει στον εισαγγελεα και του ειχε πει για το ατοο και ο εισαγελεας του ειπε οτι δεν ειχαν αποδειξεις .Η δε εφημεριδα της κορινθου την ημερα που βγηκε στον αυτια ο αντρας και ο πεθερος της κοπελας και ελεγαν την ιστορια εγραψε οτι όλα αυτα ειναι κακογουστα σχολια των ανθρωπων και ψευτικες κατηγοριες , ευτυχως όμως ατομα με μεγαλη θεση ειπαν οτι θα σταματησει να εχει αυτον τον καποιον πουτον προστατευει.

Η δε απαντηση του 28 χρονου που βιασε τη γιαγια και τη σκοτωσε οταν το ρωτησαν ποια ηταν τα κινητρα του απαντησε :ηθελα να κανω ερωτα !

σΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ , ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙΤΑ ΠΑΙΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΑΝΙ ΑΣΦΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΙς ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ

Δημοσίευση

Eshos! Prepi padou na iparhi mia kinitopiisi!

Den ehoun ton theo tou poli meeftires.

Eno o diethinis organismons igias fonazi: ohi pano apo 10% kesarikes, ehi ftasi to mitera, iaso ke lito to 80% !!

I perisoteri thanati ginekon ston eona mas ine apo kesarikes, pote apo fisiologiko.

Dropi, edo theli na bi isageleas eki mesa na di tous fakelous. Ti ginete?? Pane i prokliti ke i kesarikes sinefo....Me ti dikeologia o proklitos? Etsi....! Eftases tin 39,,,eftases tin 40?? grigora genna!!

horis na iparhi iatrikos logos...mipos??! Den iparhoun epemvasis mipos.

Ego prosopika tha kano katagelia ston iatriko silogo, yia afta pou mou sinevisan itan anatrihiastika. Ime sigouri otan tha psaksoun ton fekelo tou meeftira mou that doune oti kani proklitous ke kesarikes soridon! ekfovizodas tous pelates tou.Alla ke ta meeftiria afta to theloun..........to epitrepoun....Den lene, stop, giati tin pas horis logo yia proklito? Grafoun mia malakia ston iatriko fakelo ke mesa.

Ke afto tha simvouleva polles ginekes, ean psaksoun tha doune polla.

Δημοσίευση

Ke minisi prepi na tou gini ke na to kinigisoun to thema poli,

ke to onoma tou na vgi ston aera ean ehi giatrio- na min xanapatisi psihi,,,ke i idia i kinonia prepi na ton litsari!

Eshos! Den iparhi dikeologia, ean aftos o anthropos mini atimoritos kindinevi oli i Korinthos! ke ta giro horia.

Dropi! alla den ehoun besa poli yiatri,,,,ke oso i kinonia den adidra sinehizoun na epitithode.

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια δεν το είδα το θέμα αλλά το διάβασα τώρα από σας. Φαντάζομαι ότι σε κανένα κανάλι δεν είπαν το όνομα του αλήτη για να μπορούν να φυλάγονται οι υπόλοιπες γυναίκες.

Τέτοιοι άνθρωποι θα πρέπει να τους βγάζουν φωτογραφία με το όνομα από κάτω και να τους επικυρήξουν όπως στο φαρ ουεστ.

Και μη χειρότερα να λέμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αρχικά να πω την αλήθεια η μητρότητα είναι μια αρκετά απαιτητική «κατάσταση»  από την άποψη ότι είσαι η μαμά και το βάρος πέφτει στην μαμά και το μπαμπά φυσικά.    όμως είναι περισσότερο στη μαμά. Γιατί η μαμά θα είναι στο σπίτι όσο ο μπαμπάς θα είναι δουλειά.    εγώ έχω 3 παιδιά.    άπειρες φορές έχω νιώσει μόνη κ ίσως και καθημερινά από την άποψη ότι κ μένα οι συγγενείς μου μένουν κοντά αλλά έχουν κ εκείνοι τη ζωη τους δεν μπορούν καθημερινές να μου κάνουν παρέα να πω μια κουβέντα να πιω ένα καφέ (έχουν το πρόγραμμα τους, έχουν τις δουλειές τους κτλ κτλ)  η κόρη μου έγινε 6 κ της λέω κάθε μέρα πόσο τυχερή νιώθω που υπάρχει κ μπορώ να πω μια κουβέντα με κάποιον που με καταλαβαίνει.  Ο ένας ο γιος μου είναι 3.5 κ δν μπορεί να κάνει κάποια ουσιαστική συζήτηση κ το άλλο παιδάκι μου είναι 6 μηνών δεν μιλάει καν 😁 Καμία φίλη μου δεν είναι μητέρα (είμαι 30) κ κανένα συγγενικό μου πρόσωπο που είναι κοντά. Plus μένω στο εξωτερικό κ φαντάζεσαι πόσο πιο δύσκολο είναι.    εμένα τα παιδιά μου είναι η παρέα μου κ πραγματικά είναι όλη μου η μέρα. Προσωπικά μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ και 6 χρόνια άρα 6 χρόνια είμαι στο σπίτι. Σαφώς υπάρχουν στιγμές μοναξιάς από την άποψη ότι θέλεις έναν ενήλικα να συναναστρεφείς να πιεις ένα καφέ κάτι.    αλλά είναι στιγμές.    αν δεν ήταν η κόρη μου τόσο μεγάλη ίσως να μιλούσα στα ντουβάρια που λέει ο λόγος 🤣   το άλλο που κάνω κ μας βοηθάει όλους είναι να τα βγάζω έξω όλη την ημέρα (3ωρες τουλάχιστον) άρα παίρνουμε αέρα βλέπουμε κόσμο.    μετά από κάθε γέννα μου αντιμετώπιζα έτσι ψυχολογικά προβλήματα. Με το που πήγαινε να νυχτώσει έκλαιγα, στεναχωριόμουν, ένιωθα μόνη μου πολύ έντονα.    ευτυχώς μετά τις 50 μέρες καλυτέρεψα.    Δεν βοηθάει που κ ο άντρας μου γυρνάει 11-12 το βράδυ. Αλλά οκ είναι όλα μια συνήθεια εν τέλη.    τώρα είμαι πολύ καλύτερα που έχουν στρώσει οι ορμόνες. Δεν θα σκεφτώ δλδ τέτοια αρνητικά συναισθήματα συχνά.    (οι φίλες μου όλες μένουν στην Ελλάδα άρα μόνο τηλεφωνικά ή με βιντεοκλήσεις μπορώ να τους μιλήσω κάτι είναι κ αυτό όμως από το τίποτα 🙏🏼🩷).    τον πρώτο καιρό να έχεις παρέα συνέχεια ( την πρώτη εβδομάδα η μαμά μου κοιμόταν σπίτι μας για να με βοηθάει γιατί όπως είπα έχω 3 παιδιά άρα ήταν πολύ εξουθενωτικό μέχρι να μαζέψω δυνάμεις από τη γέννα)    Και θα πω αυτό που πάντα λέω κ στον εαυτό μου! Αν σου δίνουν τη βοήθεια τους να την παίρνεις κ να μην ντρέπεσαι. (Είμαι ένας άνθρωπος που ούτε στην μαμά μου δεν θα πω να έρθει να με βοηθήσει ή πχ στις αδερφές μου. Μόνο αν οι ίδιοι θελήσουν από μόνοι τους να έρθουν τότε θα έρθουν. Κ αυτό θεωρώ ότι είναι μειονέκτημά μου κ είναι κ εγωισμός γιατί εν τέλη θαρρώ απλά ότι δεν ξέρω να ζητάω βοήθεια ή ότι έχω εγωισμό και δεν ζητάω βοήθεια. Από την άλλη έχω την τιμή να λέω ότι τα κατάφερα μόνη μου με 3 παιδιά κάθε μέρα όλη μέρα. Τα αγαπάω τόσο πολύ μου αρέσουν τόσο πολύ τα παιδιά που ξεχνάω πολύ εύκολα αυτή τη μοναξιά)    μακρυγορησα με το καλό εύχομαι 🩷
    • Εγώ γενικά δεν είχα σταθερό κύκλο και πριν μείνω έγκυος αλλά μετά την γέννα θήλαζα μου ήρθε στους 5 μήνες η περίοδος  κάποιες φορές που ερχόταν καλά και άλλες είχα καθυστέρηση αρκετές μέρες  έχει να κάνει και με το θηλασμό σε άλλες κοπέλες στρώνει αμέσως άλλες πάλι θέλει ένα διάστημα να επανέλθει  υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης;
    • Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!  Ο γιατρός μέχρι στιγμής είναι αισιόδοξος γιατί αναπτύσσονται σωστά ,δεν μου έχει θέσει κάποιον αυστηρό περιορισμό,δεν είχα κάποια αιμορραγία μέχρι στιγμής. Απλά ούτως ή άλλως τα δίδυμα γεννιούνται πρόωρα ,και σκέφτομαι ότι τα δικά μου θα γεννηθούν ακόμα πιο πρόωρα λόγω της ανωμαλίας και κάνω άσχημες σκέψεις ότι θα έχουν μια ζωή θέματα υγείας κτλ. Προσπαθώ να διαχειριστω και το σοκ της δίδυμης κυησης και το σοκ του θέματος της μήτρας με ότι αυτά συνεπάγονται... Να αναφέρω ότι είναι σε δύο διαφορετικούς σάκους άρα δύο πλακούντες. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά λέω τι θα είμαι η εξαίρεση στον κανόνα εγώ;🥲 Χαίρομαι που τα κατάφερες και πήγαν όλα καλά ! 
    • Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, εμείς κάνουμε οτι καλύτερο, από εκει και περα υπάρχουν πολλοι παράγοντες!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...