Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σημερα το πρωι στην εκπομπη του παπαδακη ειχε το εξης θεμα στο νοσοκομειο της κορινθου ενας γυναικολογος ξεκινησε να κανει καισσαρικη σε μια γυναικα ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ!!!!!

την αφησε ανοιχτη και εφαχνε μεσα της να βρει το κεφαλακι του μωρου αν ειναι δυνατον...με αποτελεσμα να κινδυνευσει η μανα και το μωρο αφου απο το μεθυσι του δεν καταλαβε οτι το μωρο ηταν ναρκωμενο και το αφηνε ετσι......ευτυχως που καποιοι αρμοδιοι κινητοποιηθηκαν και πηρε εκταση το θεμα

μα γιατι δεν τους παιρνουν τα διπλωματα??????

post-7176-13873934658722_thumb.gif

Δημοσίευση

Αχ ναι βρε κοπέλα μου κι εγώ το διάβασα χθες στα "ΝΕΑ"! Αν είναι δυνατόν! Καλά... ήθελα να ΄ξερα, οι συνεργάτες του, οι υπόλοιποι γιατροί δεν τον είδανε σε τί κατάσταση ήτανε? Εδώ, λέει, της μύριζε η αναπνοή του της ετοιμόγεννης αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη βάση. Και καλά... εκείνη πονούσε κι είχε αλλού το μυαλό της η γυναίκα! Οι άλλοι γιατροί τί κολοκύθια κάνανε? Μα να γεννάει φυσιολογικά και να την έχει πετσοκόψει για καισαρική? Ήμαρτον Χριστέ μου... μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο μόλις διάβασα τέτοιου είδους είδηση... πάλι καλά που σωθήκανε και η μωρομανούλα και το μπεμπάκι της, το οποίο όμως, αν θυμάμαι καλά, είπανε πως έχει αναπνευστικά προβλήματα, εξαιτίας του κ.... γιατρού! Που να του κόψουνε τα χέρια... του αλήτη!!!!

Δημοσίευση

Τρομερό!!!!!

Που ζόυμε???? σε τριτοκοσμική χώρα ή 40 χρόνια πριν?

Ρε ξήλωμα που θέλουν μερικοί.... για να βάλλουν μυαλό και οι υπόλοιποι...

αλλά η πολύ ελευθερία μερικές φορές καταντάει ασυδοσία.. και καλά όταν δεν κινδυνευουν ανθρωπινες ζωές όταν όμως κινδυνεύουν???

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ Ε!! Η ΑΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΜΠΑΡΙ????? ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ??? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ!!!!!

Δημοσίευση

Θα πρέπει να του πάρουν το δίπλωμα και να μην ξανασκήσει

το επάγγελμα αυτό!

Στην ιατρική δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες!!!

Ένα λάθος αρκεί, ένα μόνο λάθος!

Θα πρέπει να κοινοποιηθεί και το ονομά του!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ, ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ! ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΑΛΛΑ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ; ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!

Δημοσίευση

ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΑΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΑΛΘΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ......

ΤΗ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ....ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΒΓΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΑΡΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ....ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ...

ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ,ΤΟ ΤΕΡΑΣ,ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ,ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ 5ακις ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ....(ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ...)

ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ....

ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ....ΦΤΟΥ.............

Δημοσίευση

ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΧΘΕΣ?ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ,ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ,ΕΝΑΣ 28 ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΣΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ 83 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ...

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ....

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

ΟΥΤΕ ΣΙΚΑΓΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ....ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΑ ΧΩΡΑ....

ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΕΙ....

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....

ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ.....

Δημοσίευση

Ναι ναι όπως τα λέει η boymama είναι.Εψαχνε να βρει κεφάλι το ζώον και πού να το βρει αφού είχε κατέβει γιατί γεννούσε φυσιολογικά η 17χρονη κοπέλα.Και το μωράκι δεν είχε τις αισθήσεις του λόγω της νάρκωσης από την καισαρική. Χτες λέγανε ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, σημερα διαβάζω ότι ενδέχεται να του αφησει σωματικές βλάβες, αυτός ο καραγκιόζης σηκώθηκε κι έφυγε και τους άφησε σύξυλους στη μέση της εγχείρησης να βγάλουν άλλοι γιατροί το φίδι από την τρύπα και σαν να μην έφταναν αυτά διάβαζα ότι αυτός ο κίνδυνος θάνατος έχει και στο παρελθόν κόψει το αυτί ενός μωρού!Και συνεχίζει αυτός να θεωρείται και να ενεργεί ως γιατρός!Τι να πω!Πραγματικά μένω αφωνη!

Δημοσίευση

το άκουσα το περιστατικό αλλά δεν άκουσα ότι ενώ η γυναίκα ήταν για φυσιολογικό τοκετό αυτός την άνοιξε!

Καλά τα άλλα τα ρεμάλια δεν τον πήραν χαμπάρι απ τη συμπεριφορά του?

πω πω !!

τρέμω όταν κάνω τέτοιες σκέψεις, πως 8α είναι η κατάσταση του γιατρού εκείνη τη στιγμή.

Στο εκτελεστικό απόσπασμα το καθήκι!!

τι πάει να πει δε μπορούν να τον βρουν!!!!

ελεος!

Δημοσίευση

Μα καλά ρε παιδιά σε τοκετό, μόνος του ήταν ο γιατρός. Εδώ στο Ιπποκράτειο που έχει καταντήσει αχούρι έχουν τουλάχιστον μία μαία μαζί με το γιατρό. Δεν το είδε κανένας. Όλοι μαζί στον εισαγγελέα ως ηθικοί αυτουργοί. Το καημένο το μωράκι, να ξεκινάς τόσο βάρβαρα την ζωούλα σου. ψυχούλα μου τι φταίει !!

Δημοσίευση

Ντροπή και αίσχος!! ΕΛΕΟΣ, τι άλλο θα κάνουνε πια?? Ξήλωμα στν κερατά! Μα είναι δυνατόν να παίζεις με την ζωή μιας κοπέλας κι ενός βρέφους??

Δημητρούλα29, το είδα και τα'παιξα! Κρίμα στην κοπέλα! Πώπω μου σηκώθηκε η τρίχα1 Ήθελα να'ξερα, πως τους δίνουν τα διπλώματα και κυρίως πως μπορούν και δίνουν τον ιερό όρκο του Ιπποκράτη ενώ δεν το κρατάνε??

Εμένα ξέρετε τι μου είχε πει ένας γιατρός? Δεν με ήξερε και μου είχε δώσει αντιβίωση για λοίμωξη του αναπνευστικού πέρυσι και μετά γνωριστήκαμε για επαγγελματικούς λόγους και μου είπε ότι αν με ήξερε τότε δεν θα μου έδινε αντιβίωση!Πως μ'ένα depon και ένα σιρόπι απλό για τον βήχα θα ήταν οκ! Κρίνετε και πείτε μου...

Δημοσίευση

εγω το ειδα προχθες το πρωι στον αυτια

ειχε ζωντανη συνδεση με τον συζυγο της κοπελας οπου ελεγε οτι εχει κανει μηνυση και θα κινηθει δικαστικως και αυτος ο αθλιος ο αυτιας ελεγε στον συζηγο οτι δεν ειναι μεσα στην ιατρικη και οτι δεν ειναι σιγουρο οτι εκανε λαθος και μηπως να απεσυρε τις μηνυσεις....

επερνε με λιγα λογια το μερος του γιατρου(ο θεος να τον κανει)

Αν ηταν καμια συγγενης του αυτα θα ελεγε το γαιδουρι ???????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...