Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ, ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ, ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΗΣΚΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΩΔΕΥΕΙ ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ, ΕΞΩΔΟΥΣ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΕΝΟΙΩΘΑ ΣΕΞΥ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΨΩΓΗ ΣΑΥΤΑ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΙΑ. ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ. ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ? ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΥΤΟ?

Δημοσίευση

Αααααααα...καλα....αγαπουλα μου....πες μου μια γυναικα που δεν της συμβαινει...κ οποια δεν το παραδεχεται λεει ψεματα...Οι μονες που δεν αντιμετωπιζουν κατι παρομοιο ειναι αυτες που εχουν αλλους δεκα ανθρωπους να τις βοηθανε...ντανταδες,γυναικες για τη λατρα του σπιτιου κ.τ.λπως να μην νοιωθεις εξαντλημενη γλυκεια μου,οχι μονο εσυ,ολες μας,που ολα περνανε απο τα χερια σου;

Πως να μην νοιωθεις μονιμωςκουρασμενη;;μονο το ξενυχτι φτανει.Δεν ξερω εργαζεσαι κιολας;Αν ναι ακομα πιο δυσκολα...Τι να σου πω;;;συμβουλη;;ολες την ψαχνουμε...Ισως σιγα-σιγα αν εδινες κ καποιες αρμοδιοτητες στον αντρα σου,ωστε να ξεκλεβεις λιγο χρονο για σενα;;;Οι γιαγιαδες;;;να αφηνεις τα πισιρικια(ενα εχεις η δυο;;δεν θυμαμαι sorry),κανα δυο ωριτσες,να πας ενα κωμμοτηριο..κατι που να σου φτιαξει τη διαθεση.

Καταρχας ειναι αυτο που λες θεμα διαθεσης κ θα πρεπει μονη σου να την βρεις κ να την φερεις παλι στην επιφανεια.Οι αντρες δυστηχως δεν μπορουν να καταλαβουν...προσπαθουν αλλα δυσκολα θα μπουν στην ψυχολογια μας κ στο σκεπτικο μας.

Ομως ξεκινα,αναβαθμισε τον εαυτο σου,πρωτα ψυχολογικα,παιξε με το μυαλο σου,τιναξε απο πανω σου το ρολο της μαμας...ναι καλα τα παιδια κ τραβαμε κ τοσα για να τα κανουμε αλλα...πανω απ'ολα ειμαστε γυναικες.Πρωτα γυναικες κ μετα μανες...πρωτα θα εισαι εσυ καλα με τον εαυτο σου κ μετα με το παιδι κ τον αντρα σου.

Περασα κ εγω απο αυτο το σταδιο,σε καταλαβαινω.Εγω πηρα ριζικες αποφασεις κ δεν τις μετανοιωσα καθολου.Σταματησα τη δουλεια(κ ειχα μαγαζι δικο μου),τα παρατησα ολα κ εκατσα στο σπιτι μου.

Εγω ειπα δεν μπορω να τα κανω ολα τελεια κ να ειμαι κ ενταξει στις συζηγικες μου υποχρεωσεις.Δεν ειμαι η βιονικη γυναικα!!!!

Εγω αυτο επραξα,δεν ξερω πως μπορει να φανει σε καποιες...αλλα πανω απ'ολα εχει η ψυχικη μου υγεια κ να χαρω τη ζωη μου κ τα νιατα μου που δεν θα τα ξαναβρω...κ οχι να ικανοποιησω τον γυναικειο μου εγωισμο κ τη ματαιοδοξια μου....

Δημοσίευση

ΖΟΥΜΠΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ. ΙΣΩΣ ΔΕΙΝΩ ΟΛΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΟΧΕΣ.

Δημοσίευση

Μηπως βρε κοριτσακι μου το προβλημα δεν ειναι τελικα δικο σου αλλα σου το εχει δημηιουργησει ο αντρας σου? Τι θα πει δεν σε συγχωρει επειδη δεν δουλευεις??? Το να νιωθεις ετσι ειναι απολυτα φυσιολογικο οπως λεει και η ζουμπη αλλα ειναι πραγματικα δικες σου σκεψεις αυτες ή νομιζεις οτι ετσι σκεφτεται για σενα ο αντρας σου? Γιατι τοτε αλλαζει το πραγμα...:huh:

Δημοσίευση

Βρε κούκλα μου, επειδή δε δουλεύεις δε δικαιολογείται να κουράζεσαι? Έλα Παναγιά μου... τί άλλο θα ακούσουμε πρωϊνιάτικα!!! Κι εγώ δε δουλεύω... τί σημαίνει αυτό? Εντάξει, εμείς δεν έχουμε ακόμη παιδάκι, αλλά μόνο το παιδί σε κουράζει δλδ, δεν κατάλαβα!!! Βρες χρόνο για τον εαυτό σου! Την δύναμη και την όρεξη την παίρνουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό! Φίλες δεν έχεις καθόλου? Τις δουλειές του σπιτιού μπορείς να τις κάνεις με ρέγουλα, π.χ., 2 φορές την εβδομάδα σκούπισμα-σφουγγάρισμα-ξεσκόνισμα, 2-3 φορές την εβδομάδα S/M (κι αυτό είναι κάτι που μπορεί κάλλιστα να βοηθήσει κι ο σύζυγος νομίζω...) κι όσον αφορά στα παιδιά... δεν έχεις κάποιον δικό σου, συγγενή ή γνωστό, να τα αφήνεις πού και πού, για 1-2 ωρίτσες, να πηγαίνεις καμιά βολτίτσα? Όχι απαραίτητα σε μαγαζιά για ψώνια... πάρε το τρένο και κάνε τη διαδρομή Πειραιάς-Κηφισιά (έτσι για βόλτα απλώς...) Αθήνα μένεις αλήθεια?

Και μην δείχνεις στον άντρα σου... ότι είσαι κουρασμένη! Εάν κι εφόσον γνωρίζεις την ώρα επιστροφής του, να είσαι περιποιημένη (όχι τίποτε ιδιαίτερο... ένα απλό κραγιονάκι και καλοχτενισμένο μαλλάκι!) και να του δείχνεις πως σου έλειψε... εάν βέβαια όλα αυτά τα θέλεις από την ψυχούλα σου!!!

Επιπλέον, θα μπορούσες να του ζητήσεις να μιλήσετε, οι 2 σας, σε πολύ ήρεμους τόνους (ο διάλογος "θρέφει" πάρα πολύ τη σχέση κι είναι σπουδαίο "γιατρικό"! Στο λέω εγώ, που κάποιες φορές μου "βγάζεις την ψυχή" για να μιλήσω, αλλά όταν κατάλαβα τη σπουδαιότητα του διαλόγου, το έκανα ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ!!!

Καλή σου τύχη σε ό,τι προσπαθείς να κάνεις γλυκειά μου!

Δημοσίευση

Το οτι δεν δουλευεις ειναι ενα συν για σενα...εχειςπερισσοτερο ελευθερο χρονο...ψαξε να τον βρεις...Να σου πω κ κατι;;;δεν τρεχει κ τιποτα αμα δεν σφουγγαρισεις κ μια μερα!!!!δεν τρεχει κ τιποτα αν δεν ειναι ολα στην εντελεια!!!ημαρτον δηλαδη.Εισαι κυρια του σπιτιου σου κ του εαυτου σου κ κανεις δεν μπορει να σου πει πως κ που θα κανεις το οτιδηποτε.Χαλαρωσε...βρες χρονο για σενα...ξεκινα να περιποιησε τον εαυτο σου,μην αφηνεσαι...Σηκω το πρωι,κανε το ωραιο σου μπανακι,βαλε τις κρεμουλες σου,βαψε τα νυχακια σου κ αν δεν προλαβαινεις να μαγειρεψειςκανε κ μια μερα τηγανιτα αυγα...και τι εγινε δηλαδη;;;;;Οσον αφορα το βραδυ,μην καθεσαι ατημελητη,εστω κ προχειρα να εισαι ντυμενη προσπαθησε αυτο που φορας να εχει κατι σεξι...μια μινι φουστα ας πομε....και οταν ερθει η ωρα να ξαπλωσεις με τον αντρουλη σου,μην χαλαρωνεις!!!!Παρε κανενα λαδακι πες του να σου κανει λιγο μασαζ,καν'του μετα εσυ,κ σιγα-σιγα να δεις πωςθα ξεκολησεις.Τρωγωνταςερχετε η ορεξη!!!Μην αφηνεσαι...ενεργοποιησου,μην περιμενεις απ'τον αντρα σου,εσυ παρε τα ηνια!!!Δοκιμασε το κ δεν θα χασεις,αυτο που εχει την μεγαλυτερη σημασια ειναι να μεινεις ερωτευμυνη με τον αντρα σου κ αυτος μαζι σου...σκεψοτυ τι ηταν αυτο που σε τραβηξε κοντα του;;;τι ηταν αυτο που τραβηξε εκεινον σε σενα;;;;Γυναικα εισαι...δεν γενναμε μονο μωρα..γενναμε κ ιδεες...!!!!!!

Δημοσίευση

an kai eimai h teleutea edw mesa gia na sou dosw shmboules mias kai o gios mou einai akoma 2 mhnwn ,mias kai den skotonome na ferw is peras to spiti kai tis douleies .

eimai h teleutea pou tha mporouse na sou pei gia erwtikh oreksh mias kai akoma tipota meta thn genna giati niothw polu abola kai oti ponaw polu ekei .eytixos den me piezei .

mporw na sou dosw omos kati na skeuteis mipos kai boithisei opos boithise paliotera kai mena giati oles pername apo mia fash logo diaforwn paragontwn .des kamia erwtikh tainia ,mhn to pareis asxima ,ayksanei to endiaferwn gia to "athlima" h to ksipnaei .

telos o antras sou pragmatika pisteuei oti epidi eisai spiti mporeis kai ksekourazese kapoies stigmes .etsi skeutonte .to mono pou mporeis na kaneis giayto einai na tou peis to programma sou to kathimerino .

kai bre kopela mou den tha ginei kai tipota an den baleis sidero shmera h afiseis to mpalkoni !!tha mou peis me mikra paidia prepei na einai ola kathara kai to katalabenw alla mia mera paragilete apeksw ,etsi gia na breis ligo xrono na peripoihtheis ton eayto sou kai ton antra sou to brady .

Δημοσίευση

Και να σου πω κ κατι που ξεχασα;;;;οταν πεφτετε για υπνο,μη φορατε τιποτα!!!καθιερωσε το κ θα δεις...δεν το λεω εγω...οι ψυχολογοι το λενε.Τα ζυγαρια που ειναι παντρεμενα κ χρονια μαζι,ειναι πολυ καλο να το καθιερωνουν αυτο...οχι πυτζαμες στο κρεββατι...:) :) :) :)

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου τι τίτλος είναι αυτός;

Ο Χριστός κι η μάνα του πρωινιάτικα.

Άκου να σου πω μερικά πράγματα,κι αν θέλεις,μπορείς να με ακούσεις.

Αρχικά,να σου πω ότι είμαι 24 ετών,και άεργη.Όχι άΝεργη,άεργη.Κατ'επιλογή.Ο άντρας μου δε θέλει να δουλεύω.Το λοιπόν.Μετακόμισα μαζί του αμέσως μετά τον αρραβώνα μας,δηλαδή το Νοέμβρη.Από κει που ήμουν όλο βόλτα και Άγιος ο Θεός,βρίσκομαι ξαφνικά σε μια άλλη πόλη,50 χιλιόμετρα μακρυά από μάνα,πατέρα,αδέρφια και φίλους,κλεισμένη μέσα στο σπίτι.

Παθαίνω κατάθλιψη τον πρώτο μήνα και παίρνω 30 ΚΙΛΑ.ΤΟ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ;30 Κ.Ι.Λ.Α ,ούτε ένα,ούτε δύο.30!

Κάποια στιγμή,ένα πρωί,δε θα το ξεχάσω,σηκώνομαι απο το κρεβάτι και αρχίζω να κάνω τις δουλειές του σπιτιού.Κάπου ανάμεσα σε σίδερο και φαγητό,ανακαλύπτω ότι δεν έχω τσιγάρα.

Σηκώνομαι (για πρώτη φορά σε 3 ΜΗΝΕΣ) να βγω να πάω να πάρω.Μπαίνω στο δωμάτιο να ντυθώ και ανακαλύτω με ΤΡΟΜΟ ΟΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.

Έφαγα φρίκη.

Από κείνη τη στιγμή κι έπειτα,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

Τι εννοώ;Κάθε πρωί,και αφού ο άντρας μου θα φύγει για δουλειά,θα πάρω τους δρόμους.Κυριολεκτικά.

Περπατάω 1 ώρα κάθε μέρα.Γυρνάω σπίτι μου,και κάνω τις δουλίτσες μου με τη φορμίτσα και το φανελάκι.

Ο άντρας μου γυρνάει από τη δουλειά κατά τις 5.Στις 4 έχω φροντίσει να είναι ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ,και αφιερώνω άλλη μια ώρα στον εαυτό μου.

Τι εννοώ;Θα κάνω ντουζ,θα φτιάξω τα μαλλιά μου,θα βαφτώ και θα ντυθώ όμορφα.Μέχρι και άρωμα θα βάλω.Κάνω ένα καφεδάκι,πασαλείβομαι με τις κρέμες μου και περιμένω.

Αποτέλεσμα;Ο άντρας μου μού λέει κάθε μέρα πόσο όμορφη με βρίσκει...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ.

Ναι,κι εγώ κουράζομαι με το σπίτι,ΝΑΙ,υπάρχουν στιγμές που βαριέμαι μέχρι και για κατούρημα να πάω,αλλά έχω ορκιστεί στον εαυτό μου να μη παραλείψω ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ.Ακόμη κι αν βαριέμαι του θανατά να τα κάνω όλα αυτά.

Αποτέλεσμα;Ένας ευτυχισμένος άντρας και μια ακόμη πιο ευτυχισμένη Δήμητρα.

Μπορεί να γράφω και μαλακίες τόση ώρα και συ να σκέφτεσαι "μωρ'τι μου λέει τούτη;" ,αλλά αν θες κοριτσάκι μου,άκουσέ με και κάνε ότι κάνω.

Όταν θα δεις τον άντρα σου να αλλάζει στάση,θα με θυμηθείς.

ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Φιλάκια και συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος!

Δημοσίευση

Δημητρούλα μου... τί να πώ? Εκπληκτικό το πρόγραμμα σου και οι συμβουλές σου! Μπράβο σου! Θα συμφωνήσω και με τη φίλη μας τη Ζούμπι, δοκίμασε αυτό με το μασάζ κοριτσάκι μου! Η χαλάρωση κάνει θαύματα....

Δημοσίευση

Kantinou mou kalimera sou agapi mou...

Den aisthanesai gunaika les???

Pellares na min les,,,

Kai pote ma pote sou na min vazeis ton eauto sou etsi xamila...

GYNAIKA eisai agapi mou akou posa pragmata kaneis,,,

Gia na kratiseis to spitaki sou...

Itan na sou egrafa kai egw liga pragmatakia...

Wmos tha sumfwnisw me tin Dimitra mas...{{{Maniamounias}}}

Sou exei pei ta kalitera...

Kantinou mou agapi mou sou euxwme mia kaliteri sunexeia...

Ta filia mou agapi mou...

Kai o theoullis mazi sou...

Δημοσίευση

ax koritsia!

diavasa to thema kai ta osa egrapse h kantinou kai pragmatika skeftomai oti einai san na ta egrapsa egw! ax kai na fantasteite oti to mwraki mou einai mono 3 mhnwn! prospathw na eimai aisiodoxh alla einai emfanes oti exw metamorfwthei se allo anthrwpo! pros to paron o antras mou me sthrizei polu kai prospathei na me peisei na mhn anhsuxw gia pragmata opws ta parapanisia kila ktl ktl alla den mporw na pw oti me exei peisei... kapoies fores thelw na gurisw to suntomotero sthn douleia mou, mono kai mono gia na ntunomai to prwi kai na favomai ligaki... vevaia, h alitheia einai oti otan vazw thn mikrh sto vuzi gia na faei, oles oi kakes skepseis xanontai kai aisthanomai terastia agaph kai eutuxia

den xerw, akoma eimai mperdemenh... o rolos ths gunaikas exei E X A F A N I S T E I . iparxei mono o rolos ths manas, kai mou leipei polu h gunaika...

Δημοσίευση

koritia sas diavasa oles me poly prosoxi.Apo oles sas exv zisei ena kommataki.To aggeloudi mou einai 11 mhnvn kai theoro pos tous teletaious 2 mhnes ksanavrika ti ginaika mesa alla kai ekso mou.

Eimai idiotiki ypallilos alla kathisa 10 mhnes me to epipleon 6mino apo ton oaed.

Gia na min ta polylogo, tous protous mines nomiza pos den tha prolavo pote ksana na vapso ta nyxia mou h na asxolitho genika mazi mou.

Me epiase mania me tis doulies ( trelara teleios ) htan kai ximonas , den vgainame poly , opote me pire apo kato.Oute erotiki diathesi ipirxe physika.

Otan katalava pos eixa ginei , 1 mina prin epistrepso sti douleia, kathe proi ta paratousa ola , epairna to mikro kai pigainame volta, girnousa kai ekana kapoies doulies , kathe mera kati allo oste na iparxei programma kai kapos siniltha.

Ego pantos me to pou girisa sti douleia eimai allos anthropos.

Katarxin h epafi me allous anthropous me ananeonei kai epistrefo spiti iremotati kai mes thn xara gia na paralavo to paidaki mou.

Girnao spiti mageirevo , kano ta vasika , ntino to paidi , freskaromai , kai pame volta.Exo ksexasei tis doulies , den pathainei tipota to spiti ama den kseskoniseis mia mera!

To katalava arga alla epeidi oi stigmes me ta paidakia mas pernane toso grigora kai den thelei poli gia na apomakrinthoume erotika apo tous antres mas , elpizo na ta katafero kai na sinexiso to idio programma .Eimai prota ego kalitera kai meta fainetai se oli tin oikogeneia!

Δημοσίευση

αφησε για λιγο τις δουλειες και περιποιησου τον εαυτο σου,παρε καινουρια εσωρουχα 'η ενα ωραιο νυχτικακι,στειλ'του και ενα μηνυμα οτι θελεις να τον περιποιηθεις και τι θα ηθελες να σου κανει αυτος,παντως δεν αντιμετωπιζει καλα το θεμα,ακομα κι οι αγκαλιες και τα φιλια ειναι σημαντικα και φερνουν κοντα το ζευγαρι

Δημοσίευση

CLAY ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. ΑΓΓΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ. ΤΟ ΣΑΓΑΠΩ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ. ΤΡΙΦΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΓΓΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΓΓΑΛΙΑΣΕΙ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΓΓΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΙΩΣΕ ΤΡΙΦΕΡΑ.

Δημοσίευση

Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται!

Αυτό που πολλές γυναίκες κάνουν λάθος είναι η πυραμίδα των ρόλων!

Θεωρώ οτι πάνω απ' όλα είναι ο εαυτός μας!!!

Όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου είσαι και με όλους τους άλλους!

Όταν έχεις αυτοπεπύθηση με τον εαυτό μπορείς να είσαι και καλή μητέρα και καλή σύζυγος!!!

Άσε 1 ποτήρι άπλυτο και πάνε να σου φτιάξουν τα νύχια ή τα μαλλιά!

Όταν ξυπνάς το πρωί και πλένεις το πρόσωπο σου, βάλε λίγη μάσκαρα και ρουζ!

Δεν κρατάει πάνω από 5 λεπτά!

Αγόρασε 2-3 καινούρια ρουχάκια για μέσα στο σπίτι!

Αν δεν κάνεις εσύ η ίδια κάτι να νιώσεις πιο όμορφη, δε θα το κάνει κανένας για σένα!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

CLAY ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. ΑΓΓΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ. ΤΟ ΣΑΓΑΠΩ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ. ΤΡΙΦΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΓΓΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΓΓΑΛΙΑΣΕΙ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΓΓΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΙΩΣΕ ΤΡΙΦΕΡΑ.

εχω να γράψω πάαααρα πολύ καιρό, αλλά με παρακίνησε το πόστ σου. Αν τότε είναι έτσι τα πράγματα, τότε σίγουρα θα πρέπει να βρείς χρόνο για τον εαυτό σου κ να ψάξεις πολύ μέσα σου για το τι θέλεις, γιατί το πρόβλημα μάλλον είναι βαθύτερο κ μάλλον μεταξύ σας. Αυτό πρέπει να ψάξεις πολύ καλύτερα, αφού πρώτα ή και παράλληλα, βρείς τι φταίει μέσα σου κ τι μεταξύ σας (γιατί πολλές φορές το ένα εξαρτάται από το άλλο). Πολύ φοβάμαι ότι κάτι χωλαίνει μεταξύ σας....Δες το !

Δημοσίευση

Κοίταξε γλυκιά μου οι γυναίκες - οι βιονικές μαμάδες που έχουν σπίτι στην εντέλεια παιδιά και σύζυγο χορτάτα και περιποιημένα και είναι σαν να έχουν γυρίσει από τριήμερο σε SPA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Μπούσουλας δεν υπάρχει. Απλά προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για ξεκούραση. Αν δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι, εκμεταλλεύσου τον χρόνο που λείπουν.

Αν δεν μπορείς οικονομικά τα κομμωτήρια και τα σχετικά, κάντα έστω μία φορά το μήνα – αν σκεφτείς τι λεφτά δίνουμε σε όλα τα άλλα είναι μικρό το κόστος. Ή προσπάθησε να τα κάνεις μόνη σου – αρκεί να είναι καθαρά περιποιημένα – δεν χρειάζονται περίτεχνα χτενίσματα και εξεζητημένο μανικιούρ

Όπως λέει και PIPITSAZOUZOUNA αραίωσε λίγο την συχνότητα για τις δουλειές του σπιτιού και φρόντισε απλά τον εαυτό σου, καθαρά ρούχα, λίγο αρωματάκι λίγο μακιγιάζ- ένα χαμόγελο. Στο κάτω κάτω δεν θα πάθουν τίποτα ούτε τα παιδάκια σου ούτε ο καλός σου αν φαν το ίδιο φαί για δύο ημέρες και οι κάλτσες τους δεν είναι συδερομένες. Απλά ξεκουράσου, στείλε τον μπαμπά με τα παιδία βόλτα ή στο γήπεδο.

Το ότι δεν δουλεύεις είναι χειρότερο με την έννοια ότι δεν βγαίνεις να βλέπεις καινούριους ανθρώπους , να αλλάζεις παραστάσεις – η κούραση σου είναι και ψυχολογική, κανένας άντρας δεν μπορεί να καταλάβει ότι το σπίτι και τα παιδία εξαντλούν μία γυναίκα περισσότερο από 4ωρο meeting για τον προϋπολογισμό.

Και να συζητάτε με τον καλό σου- δεν φταις μόνο εσύ.

Δημοσίευση

ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗΜΕΡΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΩΜΜΩΤΗΡΙΑ ΚΛΠ.ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ,ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ,ΦΤΙΑΞΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ ΚΟΤΣΙΔΙ,ΒΑΛΕ ΚΡΕΜΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΕΞΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ...ΜΙΑ ΔΥΟ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ,ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ...ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΩΜΕΝΗΣ.......

ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΑΝ ΣΕ ΔΕΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ "ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ"ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Η ΛΙΓΗ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ...........!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο μενα!!!

Να εισαι σιγουρη οτι δεν υπαρχει γυναικα που να εχει γεννησει και να μην εχει νιωσει αυτο το συναισθημα.Καλως η κακως οταν ερθει στη ζωη μας ενα μωρο του αφιερωνομαστε ολοκληρωτικα με αποτελεσμα να παραμελουμε λιγο τον εαυτο μας αλλα και τον αντρα μας.

Εως ενα σημειο ο αντρας ειναι υποχρεωμενος να δειξει κατανοηση και υπομονη αλλα απο ενα σημειο και μετα πρεπει και εμεις να επανελθουμε στον παλιο μας εαυτο.

Εγω θα σου λεγα να παρεις το μωρο σου και να βγεις απο το σπιτι.Να σηκωνεσαι τα πρωινα να φτιαχνεσαι και να βγαινεις.Μην κλεινεσαι στο σπιτι.

Εγω περιμενα πως και πως να ανοιξει ο καιρος και να περνω την μπεμπα να πηγαινουμε βολτες.

Βγαινοντας βλεπεις κοσμο,παιρνεις τον αερα σου και αλλαζει η διαθεση σου.

Μην δωσεις ποτε το δικαιωμα στον αντρα σου να σου πει την κουβεντα που λενε πολλοι"Εγω αλλη παντρευτηκα",γιατι οπως σου ειπα απο ενα σημειο και μετα πρεπει να ξαναγινουμε οι γυναικες που ξερανε και αγαπησανε.

Δημοσίευση

Horis na thelo na diafoniso me kanena post i na to paixo exupni aisthanomai tin anagi na po dyo logia.

Afta ta ehei o gamos kai i sumviosi.

Eidika i gynaika pernaei suhna apo loukia opos peritta kila mitrotita

kuklothumismos katathlipsi.

Otan mas pantreftikane nomizo edosan orko opos ki emeis.

Stis hares kai stis lupes sta duskola kai sta efkola panta mazi.

Oute mporoume na eimaste panta kouklares oute mes tin kali hara.

O antras mou me gnorise 50 kila koritsaki mes tin kali hara kai perasa faseis pou eiha ftasei 70 olo grinia kai moutra kai ekeinos mou elege :Gia mena eisai panemorfi kamia den se ftanei :blush: :blush: :blush:Se faseis pou ohi apla den enoiotha gunaika enoiotha kakashimi kai hontri kai ahristi kai kai ....

Den eho paidia akomi alla katalavaino tis manoules ta eho zisei me tis files mou.

Ola xekinane apo tin dikia mas psuhologia omos epeidi einai oi suntrofoi mas den mporoume na hairomaste mones mas kapou ki aftoi prepei na mas anevazoun.

Genika o antras mporei na kanei kai tin pio paramelimeni gynaika na noiosei kouklara opos kai i gynaika mporei na ton kanei na noiosei o souper.(an kai aftoi einai psonares apo monoi tous)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...