Τι γλυκά πατούσια μωρεεε...
Κορίτσια μου κι εμείς περάσαμε πολύ δύσκολα και με πολύ άγχος πριν από τον ερχομό του μωρού μας..σαν τώρα θυμάμαι όταν είχαμε πάει για χοριακή ήμουν σίγουρη ότι θα έβγαινε αρνητική..είχαμε καθίσει σε ένα παγκάκι καθώς περιμέναμε, βουβοί και οι δύο κι εγώ έκλαιγα από μέσα μου.. όταν ήρθε το μέιλ με τα αποτελέσματα αγκαλιαστήκαμε και βάλαμε και οι δύο τα κλάματα..δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα.. μακάρι όλες οι γυναίκες και γενικά τα ζευγάρια,που το θέλουν, να το ζήσουν.. ακόμη και στον χειρότερο εχθρό μου, που δεν έχω θέλω να πιστεύω, που λέει ο λόγος δηλαδή, το εύχομαι!
Αχ βρε κορίτσια τι ωραίες οι ιστορίες σας. Συγκινήθηκα!
Κ εγώ είχα μια αποβολή πριν από την πρώτη μου κόρη όμως,δηλαδή αρκετά χρόνια πριν. Αλλά πιστεύω πως οποία έχει περάσει μια τέτοια εμπειρία πάντα έχει άγχος. Εγώ είχα μέχρι κ την μέρα που γέννησα.
Την παραμονή των Χριστουγέννων έμαθα πως είμαι έγκυος. Τα Χριστούγεννα το είπα στον άντρα μου κ την πρωτοχρονιά στις οικογένειες μας! Σαν δωρο😍
Τώρα όμως όλα είναι καλά κ γιορτάζουμε τα πρώτα Χριστούγεννα των ζουζουνιων μας.
@Christi.D.περαστικα σας! Ελπίζω να περάσει γρήγορα κ ανώδυνα!
Καλησπέρα κορίτσια και από μένα! Τι μου θυμίσατε τώρα! Τέτοιο καιρό πέρυσι ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα, στόλιζα το δέντρο και έκλαιγα γιατί ήθελα μωράκι…είχα χάσει και εγώ ένα πριν από τη μπεμπα και φέτος στόλισα νωρίς νωρίς για να το χαρούμε με το μωρό! Τελικα Όντως δεν ήξερα ότι ήμασταν τόσες που περάσαμε αυτήν την δυσάρεστη εμπειρία …δόξα τω Θεό έχουμε τα μπεμπάκια μας φέτος