Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εγώ γιατί συγκινήθηκα τόσο πολύ τώρα, ε;;; Να σου πάνε όλα καλά μπεμπούλα μου με τη μπεμπούλα σου και όχι με ένα πόνο, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Μη φοβάσαι τίποτα, όλα καλά θα πάνε και σε λίγες μέρες θα μας περιγράφεις πόσο τέλεια ήταν...

Δημοσίευση

με το καλό εύχομαι να φέρεις στον κόσμο μια γερή μπουμπούκα!!!!και με ένα πόνο που λέμε....θα περιμένουμε με αγωνία την περιγραφή σου μόλις επιστρέψεις και μπορέσεις να μας πείς!!!!και φυσικά είμαστε εδώ μέχρι την παρασκευή που θα μπεις μέσα να μας λές οτι θες για να σου φεύγει το άγχος!!!!super σε λίγες μέρες θα κρατάς αγκαλιά σου το μωρό σου!!!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις ευχές σου! πες μου που γεννας να στειλω το ΡΙΚ απο δω για πληρη αναμετάδωση! φιλούθκια! Α! στειλε κ φωτο να δουμε τη μπεμπα! υπ' οψιν οτι εγω θα γεννησω αγορι (υποψηφιος γαμπρος αν κ νεοτερος)αλλα ο νεο ειναι ωραιος!

Δημοσίευση

Αγαπουλα μου,

εγω τα εμαθα τα νεα σου ιδιωτικα,χιχι.

Να μη φοβασαι τιποτα!Ολα θα πανε τελεια.Εισαι δυνατο κοριτσι και το μπεμπακι σου δε θα σε ταλαιπωρησει καθολου.Αφεσου στα εμπειρα χερια του γιατρου σου και του Ιασω.Θυμασαι ποσα λεγαμε τοσα πρωινα;Θυμασαι εγω ποσο αγχος ειχα και ποσο φοβομουνα την ολη κατασταση στο Ιασω;Και με ξερεις τωρα πια.Μοιαζουμε και ξερεις οτι δε θα ελεγα ευκολα καλα λογια για καποιον.Μην ανησυχεις για τιποτα.Ολα θα πανε τελεια, στο υποσχομαι.Και οπως ειπαμε για το δωματιο;) .Το 608 ειναι το καλυτερο χαχα, ζητα κρεβατι στο παραθυρι,χιχι.

Και αντε τελειωνετε να βγειτε απο εκει μεσα, μικρη μας πριγκηπισσα, για να κανετε καμια βολτα με το δικο μου κοριτσι-πανκακι.Εμεις ειμαστε εδω και περιμενουμε...

Γωγουλα μου, να θυμασαι αυτο που σου ειπα χτες στο τηλεφωνο.Ειμαι εδω για ο,τι χρειαστεις.Σε σκεφτομαι παντα και εστω απο μακρυα σου κραταω το χερακι.

Πολλα φιλια, κοριτσακια μου και σας περιμενουμε...

Δημοσίευση

ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ.

Δημοσίευση

mpempoula16 με το καλό να φέρεις στον κόσμο το κοριτσάκι σου!!!

Είναι φυσιολογικό να έχεις άγχος κοπέλα μου, ειδικά εφόσον ξέρεις ακριβώς τη στιγμή που θα ξεκινήσουν όλα!!!

Είμαι σίγουρη ότι με τη βοήθεια Του Θεού θα πάνε όλα τέλεια για εσένα και το μωράκι σου!!!

Ανυπομονούμε και για την περιγραφή των πρώτων σας στιγμών με τη μπεμπούλα σου!!!

:kiss:

Δημοσίευση

Με το καλο μπεμούλα..ολα να ναι τέλεια,ολα να ναι μοναδικα και γεματη απο χαρα να ζησεις με το καλύτερο τροπο αυτην την μοναδικα απιστετυτα τελεια εμπειρια..γερό και καλοτυχο το κοριτσακι σου να κψει πολλες καρδίες από τα πρωτα της λεπτά!!!

φιλακια και αγκαλιτσες και στις δυό σας

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ, να σου ευχηθω κ γω με την σειρά μου, να πανε ολα καλα, να χεις μια υπέροχη γέννα κ να κρατησεις την μπεμπουλα σου στην αγκαλιά σου..ΘΑ περιμενουμε κ την δική σου εμπειρία γέννας!!!ΦΙλια κ με το καλο!!!!!!!

Δημοσίευση

mpempoula μου, γλυκο μου κοριτσακι, η ωρα η καλη!!!:)

με το καλο να ερθει στο κοσμο η μικρη σου μπεμπουλα!!!:woohoo:

ολα θα πανε καλα, να μη φοβασαι τιποτα!!!;)

θα περιμενουμε τα νεα σας με αγωνια κοριτσι μου!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΠαρασκευαιδουΤι ωραια νεα και τα δικα σου Ζαιρα μας🩷🩷🩷🩷🩷🩷 Με το καλο εύχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ❤️ 🧿 🧿 🙏 
    • Εσένα έψαχνα , γιατί είχαμε μιλήσει ξανά για τον συγκεκριμένο γιατρό. Κι εμένα μου είχε βγάλει κάτι πολύ θετικό. Θα ξανακάνω ραντεβού ναι, είχα νιώσει εμπιστοσύνη, δε θυμόμουν σε ποιο κέντρο ήταν γιατί τον είχα συναντήσει στο ιατρείο του, έχει και στη Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη ιατρείο. Εγώ μένω πια κοντά στην Κατερίνη και με βόλευε πολύ, θα το σκεφτώ λιγάκι και μαλλον θα επικοινωνήσω με το ιατρείο του ξανά με νέα πια δεδομένα. Σοφακι, με το καλό να ξεκινήσεις!🩵  
    • @annie! μου σε ευχαριστώ τόσο πολυ για την απάντηση. Ξέρω τι ψάχνω από τον σύντροφο μου και όσο περνάνε οι μέρες τόσο πέφτω και στεναχωριέμαι που πίστευα ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν αυτός που διάλεξα για να γίνει ο άντρας μου.. γιατί τα είχε όλα οσα μας έμαθαν να ψάχνουμε, ήταν όμορφος, είχε παρέες, είχε λεφτά, είχε σπίτι αυτοκίνητο, δεν ήταν τεμπέλης. Έτσι το έβλεπα, είναι μια χαρά για μένα! Αλλά όσο με πονάει, όσο και να με κάνει να υποφέρω ξέρω ότι δεν ήταν. Γιατί ποτέ δεν ήταν εκεί, ουσιαστικά, αλλά περνούσαμε υπέροχα κάνοντας διακοπές, βόλτες κλπ. Μόλις αρχίσαμε να σοβαρευόμαστε ξεκίνησαν πολλά ζητήματα, ζητήματα με τους γονείς , ζητήματα με τη δουλειά μου, ζητήματα γενικά ακόμα και με τις κουρτίνες που ήθελα να αλλάξω στο σπίτι. Μου έκανε σε ολα έλεγχο. Με κατηγορούσε που δεν κάναμε παιδί, που δεν είχα ελέγξει νωρίτερα το θέμα των πολυκυστικών, που όλοι έχουν ένα μωράκι «εμείς πότε;». Όταν του είπα να ελέγξουμε τον ανδρικό παράγοντα είχε γίνει χαμός. Του πήρε 2 μήνες και πάλι πηγαμε σε άλλη πόλη μόνο και μόνο για να μη μας δει κανενας να πάμε σε τέτοιο κέντρο (!) Με έκανε να νιώθω ότι είμαι λίγη, ότι δε μπορώ να προσφέρω όσα αυτός στη σχέση μας, ότι η δουλειά μου είναι άχρηστη και με κρατάει μακριά από το σπίτι, ότι πρέπει να κάνω υπομονή γιατί η δικιά τους οικογένεια είναι κάτι σημαντικότερο. Μια φορά μου είχε πει οτι είμαι τόσο κοινωνική που θα μπορούσα να βρω μια οποιαδήποτε δουλειά εδώ, γιατί να κάνω αυτό που σπούδασα; Όλα αυτά όμως δε τα έβλεπα, ένιωθα ότι έτσι τα λέει, δε τα εννοεί.Τέλος πάντων… τα γραφω και τα ξαναγράφω… απλά να τα βγάζω από μέσα μου…    @Zenia z ειλικρινά προσπαθώ κοπέλα μου, κι ευχαριστώ πολύ πολύ για την υποστήριξη σου. Από το πρωί σήμερα διαβάζω για την κατάψυξη, θα την κάνω ειλικρινά. Φοβάμαι με τον εαυτό μου, είμαι αγχώδης, εμπιστεύομαι εύκολα, δε θέλω να βιαστώ με καποιον και να βρεθώ μόνη μου με ενα μωράκι στη συνέχεια. Γι αυτό και θέλω να καταφύγω στην κατάψυξη… Με το τσιγάρο, θα τα καταφέρω αργότερα, τώρα το ζητάω είχα τόσο καιρό που το είχα σταματήσει λόγω της προσπάθειας για μωράκι… Τώρα ας περάσω καλά!  
    • Ευχαριστώ πολύ τίνα μου γλυκιά  Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι η καρδιά είναι σημαντικό  Μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου αλλά τα σαλοσπιρ φέρνουν σίγουρα καφε.  Ευχαριστώ πολύ φιλενάδα μου  Ευχαριστώ πολύ μανταρίνι μου.. ξέρεις ότι σε έχω βάλει στο μάτι έτσι...  Όχι πες μου 4 εβδ;;; Θα είμαι 10+1 😬🤗 τεσπά όσο δεν έχω κάτι ιδιαίτερο δεν θέλω να σκέφτομαι κάπως αλλιώς. Θα πάω σε κάνα νοσοκομείο 
    • Αχ μελιτινι με το καλό.. για τον πρώτο υπέρηχο σε 4 μερουλες θα πας;;; Λογικά μόνο σάκο η σάκους θα δεις αλλά δεν μας πειράζει. Πάμε χεράκι κλχερακι βήμα βήμα να το ζήσουμε;;; @Sia A είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή η χοριακη . 82 είχα 3 μέρες απ' την ακατανομαστη και μια χαρά πήγε. Εσύ είσαι πολύ πριν και όμως 100αρη. 🥰😘 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...