Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 125
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, μόλις μου ήρθε η παραγγελία από τα jumbo που έκανα προχθές για σελτεδακια,πανάκια για γουλιτσες και πήρα και 2 πετσέτες κάπα. Πολύ καλή ποιότητα. Πήρα και 2 κουδουνιστρες 🥰🥰 Κορίτσια από μέση πως πάτε? Εγώ από χθες έχω πόνο ίσως επειδή το μεσημέρι ξάπλωσα στον κρεβάτι μου και όχι στον καναπέ που έχω συνηθίσει αλλά δεν λέει να με αφησει.  Το βράδυ δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα. 
    • Κορίτσι μου καταρχήν να σου ζήσει το μωράκι σου! Αυτά που σου λένε μην τα ακούς κ μην αγχώνεσαι! Ναι τα μωράκια τους πρώτους 6 μήνες είναι δύσκολα, δηλαδή και εγώ έλεγα τώρα αυτό είναι φυσιολογικό? Να με καταβάλλει η κούραση, η αϋπνία, και να μη χαίρομαι το μωρό μου? Ναι, είναι. Η κόρη μου ήταν πιο εύκολο σχετικά μωρο, ο γιος μου μετα έκλαιγε ασταμάτητα για πολύ καιρό, ήθελε συνέχεια αγκαλιές, να κοιμάται μόνο πάνω μου, ξυπνουσε αμετρητες φορες καθε βραδυ κλπ. Τώρα είναι 15 μηνων και είναι ένα πολύ ήσυχο κ υπακουο μωράκι, τόσο που μου κάνει τεράστια εντύπωση!! Αλλάζουν, θα το δεις. Απλώς το πρώτο διάστημα είναι πολλά πράγματα, να συνηθίσουν το ότι βγήκαν από τη μαμά, να ωριμάσει το πεπτικό τους, κολικοι, δόντια και τόσα άλλα. Υπομονή, δεν είναι δύσκολο μωρο, είναι απλά μικρό μωρό! Όλα θα πάνε καλά!
    • Καλημερα κοριτσια!! Ειστε καλα; @ΜαρίαΔημήτρηςεχεις κανει πολυ καλη επιλογη γιατρου και μπραβο του γιατι γενικα φοριεται πολυ η καισαρικη αποτι ακουω. Μολις εχω κατι νεοτερο για την περιπτωση μου θα σας πω☺️
    • Καλημέρα σε όλες τις μελλοντικές μανούλες, έγκυες ή μη! Είπα να συμμετάσχω στην συζήτηση κ εγω μιας κ βοηθάει αρκετά η ανταλλαγή εμπειριών κ απόψεων! Βρίσκομαι στην 16η εβδομάδα εγκυμοσύνης στο δεύτερο παιδάκι μου με ΠΗΤ 9/9 αν κ λόγω καισαρικής πιθανών να πάω νωρίτερα! Με το καλό τα μωράκια μας, κ σε όσες προσπαθούν σύντομα θα τα καταφέρουν με θετική σκέψη κ πίστη! Θα είμαστε εδώ να τα λέμε! 🥰
    • Ναι Σοφία μου κατά καιρούς αλλάζει κ εμένα η περίοδος κ σε μέρες ποσότητα κλπ. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό κ δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω κ με αυτό απλά λέω μια διαφορετική περίοδος 😉 Ουπς σοοοορι, δεν είδα το ίσως, δεν είχα πιει καφέ ακόμη 😅 Ελπίζω να μην σου έρθει κορίτσι μου 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...