Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το Σάββατο το μεσημεράκι προς απογευμα, ήρθε η κολλητή μου με τον 5 μηνών γιο της να με πάρει απο το σπίτι μαζι με την 8 μηνων κόρη μου να πάμε μια βολτα. Έιχε πολύ καλό καιρο και αποφασίσαμε να κατέβουμε κέντρο.

Περπατήσαμε με τα παιδακια μας στα καρότσια (που φαίνονταν να το διασκεδάζουν πολύ) τη Διονυσίου Αεροπαγίτου και καταλήξαμε στο Θησείο. Μόλις φτάσαμε στις καφετέριες αποφασίσαμε να καθήσουμε έξω στον πεζοδρομο για ένα καφεδάκι.

Πάμε λοιπόν σε μια καφετέρια που βρήκαμε τραπέζι και με το που καθόμαστε καταλαβαίνω οτι η κολλητή μου είχε "σπαστεί" και εκνευριστεί και συγχιστει με κατι το οποίο, είχα καταλάβει και εγώ, αλλά σιγά μην έδινα και σημασία.

Στο διπλανό τραπέζι κάθονταν 2 κοπέλες και 2 αγόρια (γύρω στα 25, σχεδόν συνομίληκοι με εμάς δηλαδή, οι οποίοι με το που μας είδαν να κατευθυνόμαστε στο διπλανο τραπέζι με τα μωρά, ξενέρωσαν τόσο που σταμάτησαν να μιλάνε και μας κοίταγαν ίσως απαξιωτικά.

Η μία απο τις κοπέλες βέβαια κατ' ομολογία της κολλητής μου, μας κοίταξε σα να έβλεπε σκ..τά.

Φυσικά και η αξιοπρέπεια και η αυτοπεποίθηση μου δε μου επέτρεψαν να χαλαστω και να χαλάσω και το ωραίο μου απόγευμα και τη βόλτα μου με τη μικρή μου που πολύ την ευχαριστήθηκε.

Φυσικά και έκανα ένα πολύ καυστικό σχόλιο, το οποίο δεν είναι της παρούσης και έδωσα στην... κοπελιά να καταλάβει οτι ήταν γι' αυτη.

Μετά από 20 λεπτά έφυγαν και ήρθαν στη θέση τους 3 κοπέλες με 3 παιδάκια.

Το ερώτημα είναι αν έχετε αντιμετωπίσει και εσεις τέτοια αντικοινωνική και ρατσιστική συμπεριφορά επειδη κανατε το λάθος και τολμήσατε να κανετε παιδια και οχι μονο αυτό, αλλα να τα βγαζετε και βόλτες και πώς το αντιμετωπίσατε.

Να σημειώσω οτι όση ώρα καθήσαμε τα παιδάκια μας δεν ενόχλησαν στο παραμικρό αφου κοιμούνταν στα καρότσια τους την περισσότερη ωρα που είμασταν για καφε.

Δημοσίευση

sissiw mou..........oute mou exei tyxei..oute omws exw dwsei simasia an enoxlw kapoion kai fysika oute kai me endiaferei!!!!!!!!!!!!!!!!!!siga na min skeftw an tha paw gia kafe gia na min enoxlisw tis xazogkomenes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ase me re sissiw pou se problimatise kiolas!!!!!!!!!!!edw exeis mia panemorfi tsaxpninoula kai noiazesai gia to ti tha poune xaza paidia!!!!

Δημοσίευση

Αίσχος! Εγώ, Σισσιώ μου, μωράκι δεν έχω ακόμα αλλά σίγουρα μπορώ να πω οτι είναι απαράδεκτος ο τρόπος που σας αντιμετώπισαν. Και το Θησείο και το μοναστηράκι είναι περιοχές όπου μπορεί να πιει τον καφέ του ήρεμα ο καθένας, πόσο μάλλον μια μαμα με το παιδάκι της στο καρότσι. Καλά έκανες και πέταξες το σχόλιο όπως πολύ έκανες που δεν ασχολήθηκες και παραπάνω. Σε όποιον αρέσει, και σε όποιον δεν αρέσει, το φραπουτσίνο του και σ'άλλη παραλία :laugh:

Δημοσίευση

jovanna, Όχι καθόλου δε με ενδιαφέρει, αλλά έτσι είμαι εγω. Δε χαλάω τη ζαχαριενια μου για κανέναν και τίποτα. Και φυσικά δε βάζω τίποτε στον κόσμο πάνω απο το μικρό μου. Η φίλη μου όμως στεναχωρήθηκε και αυτό με στεναχωρει. Δε μου αρέσει να βλέπω αγαπημένα μου προσωπα στεναχωρημένα...

Δημοσίευση

Σισιω το εχω ζησει συχνα αυτο που λες απο την αλλη πλευρα

Καλοκαιρι επειδη πηγαινουμε συχνα για καμπινγκ(ελευθερο)υπαρχουν σχεδον παντα ατομα κατασκηνωτες μας που φεροντουσαν ακριβως ετσι ,οταν εμφανιζοντουσαν κατασκηνωτες ή λουομενοι με μικρα παιδια

Εμεις παλι και πολλοι αλλοι (οι περισσοτεροι) χαιρομασταν με το παιχνιδι και γενικα την παρουσια των παιδιων

Νομιζω πως υπακουουν σ ενα τυπο lifestyle που υπαγορευει οτι "αν γινεις μανα "τελειωσες"

Το εχω παρατηρησει παρα πολυ σε κοπελες και πολυ λιγοτερο σε νεους αντρες

Δημοσίευση

Sissio mou

sumfono me tin jovana.

ego den eho paidaki akoma alla tha sou po ti sunvainei edo stin olandia.

Ta paidakia vriskontai pantou kai oloi to theoroun entelos fysiologiko.Ta vgazoun exo apo imeron kai ta pairnoun mazi tous opou ki an pane.

Meta ti genna oi maies sou erhontai spiti kai se parotrynoun na bgaineis exo kai na min kleinesai mesa etsi oste na apofygeis tin katathlipsi kai ton apokleismo pou anafereis.

Se pliroforo oti ta kalokairia pou ginontai festival sta parka ginetai hamos apo paidakia!Milao gia Reggae ,techno kai diafores sunavlies.

Min dineis simasia esy tora kalokairiazei bgaine tis voltes sou kai

enjoy!

Δημοσίευση

Franita έγραψε:

Εγω ειχα νιωσει περιεργα στην Αθηνα οταν ημουν τον φεβρουαριο και εβγαινα συνεχεια βολτα (με την μεγαλη κοιλια που εχω φυσικα) για καφε, ψωνια, πηγαινα και σε μπαρακια (νωρις ομως οταν δεν ειχε καπνο) και με κοιτουσαν σαν αξιοθεατο..συνεχεια με ενα πολυ περιεργο βλεμμα και κυριως γυναικες..μαλιστα εβγαινα συνεχεια με ενα φιλο μου απο τον Καναδα και το ειχε προσεξει κια αυτος...ολο με ρωτουσε γιατι με κοιτανε ετσι..πολυ συχνα το βλεμμα ειχε περιεργεια και κακια μπορω να πω..αφου απορω ακομα...δεν εχω εξηγηση..φανταζομαι οι περισσοτερες εγκυες στην αθηνα κλεινονται μεσα μην τις ματιασουν κι οσες βγαινουν ειναι αξιοπεριεργο...εχω και μια γειτονισα στην αθηνα η οποια οσο ηταν εγκυος δεν εβγαινε ποτε (κι οταν εβγαινε εκρυβε την κοιλια της) και απο οταν εχει γεννησει (αφου κρατησε ευλαβικα τα 40) δεν βγαινει ΚΑΘΟΛΟΥ με το μωρο..και το λυπαμαι το καημενο..ουτε μια βολτα δεν το πανε (ειναι 6 μηνων τωρα) αλλα ουτε και δεχονται επισκεψεις μη τυχον τους ματιασουν το μωρο (ναι σοβαρα ετσι κανει..)..εγω το θεωρω κακοποιηση του παιδιου αυτο το πραγμα...

Ωραια τα λες Franita!!!!!

Ενοειται οτι ειναι μια μορφη κακοποιησης αυτο που κανει η γειτονισσα

Δημοσίευση

Σισσιώ μου μη σκας . Εκεί που είσαι ήμουνα και εκεί που είμαι θα έρθεις. Κάποια στιγμή θα κάνουν και αυτοί παιδιά που θα πάει. Εγώ ποτέ δεν στραβοκοιτουσα μαμάδες και μπαμπάδες με παιδία στις καφετέριες. Αντίθετα έλεγα μπράβο τους που δεν ξεχνάνε ότι έχουν ζωή πέρα από πάμπερς και φρουτόκρεμες.

Θυμάμαι πάντως χαρακτηριστικά ότι έπαιρνα πάντα το βαφτιστήρι μου με την κουμπάρα μου και πηγαίναμε για ψώνια και μετά για καφέ μας κοιτούσαν λιγάκι περίεργα – ειδικά όταν ήταν πολύ μικρό – αλλά δεν μας ένοιαζε

Και εννοείτε ότι το καλοκαιράκι που θα γεννηθεί το μικρούλη μου θα τον παίρνω μαζί με τον μπαμπά του ή με την κολλητή μου και θα βγαίνω βόλτα και θα κάθομαι και σε όποιο μαγαζί στην παραλία θέλω για να απολαύσω το καφεδάκι μου ή το παγωτάκι μου. Ελευθερία έχουμε. Σε όποιον δεν αρέσει το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία!!! Σιγά μην κλειδωθώ σπίτι και κλείσω και το μωράκι μου.

Δημοσίευση

Μη σκας καλή μου για κάποιους ξυνούς και κομπλεξικούς ανθρώπους! Εσύ να είσαι καλά και να βγάζεις βολτίτσες τη μπεμπούλα σου! Σε όποιον δεν αρέσουμε... ξύδι γλυκειά μου... μπόλικο ξυδάκι να σε χαρώ!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου μάλλον δε με καταλάβατε. Σίγα μην κατσω να σκάσω!! Αν έσκαγα θα έδινα αξία στον κάθε ρατσιστή ανεγκέφαλο.

Αναρωτιέμαι όμως αν έγινε τώρα έτσι η κοινωνία μας ώστε να μη χωράνε παιδιά.

Προφανώς το λάιφσταιλ θελει τις γυναίκες για πάντα ελεύθερες και διαθέσιμες.

Και συνειδητοποιώ πως οι περισσότερες κοπέλες γύρω στα 25 δέχονται να καλουπώνονται και να μην αποδέχονται την διαφορετική επιλογή.

Προς Θεού δε λέω οτι το νόημα της ζωής είναι ο γάμος και τα παιδια. Κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς δογματικο.

Απλά προβληματίζομαι με το πώς αντιμετωπίζεται κοινωνικά η διαφορετική επιλογή και τα δικαιώματα, κάθε κοινωνικού συνόλου.

Γι' αυτό ρώτησα αν έχετε παρόμοια εμπειρία και πως το αντιμετωπίσατε.

Δεν περασε πότε απο το μυαλο μου να κλειστώ μέσα γιατί έχω παιδί. Το βγάζω βόλτα και το καμαρώνω!! :);)

Δημοσίευση

Δεν ξέρω για το κέντρο Σισσιώ, αλλά στην Αγία Παρασκευή και στην Κηφισιά που πάμε για καφεδάκι με τη μπέμπα μας,βλέπω πολλά μωρά για την ακριβεια γίνεται χαμός!Λίγο καλό καιρό να κάνει και βλέπεις τα καροτσάκια σαν τα σαλιγκάρια έξω.Δεν καταλαβα,δε θα βγαίνουμε κιόλας.Αλλά βλέπεις υπάρχουν και οι κομπλεξικοί,τι να κάνουμε.

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Απλά προβληματίζομαι με το πώς αντιμετωπίζεται κοινωνικά η διαφορετική επιλογή και τα δικαιώματα, κάθε κοινωνικού συνόλου.

Γι' αυτό ρώτησα αν έχετε παρόμοια εμπειρία και πως το αντιμετωπίσατε.

Δεν περασε πότε απο το μυαλο μου να κλειστώ μέσα γιατί έχω παιδί. Το βγάζω βόλτα και το καμαρώνω!! :);)

Δημοσίευση

Mia gnosti mou pou einai pantremeni me afrikano mavro diladi opos ki ego ,pige sto gynaikologo tou ika otan itan egyos kai anti na tis pei ta tis egymosinis tis eipe:Elpizo xereis oti to paidi sou tha bgei mavro; :blink:

Και τί?!?!? δεν το ήξερε η γνωστή σου?!? Φαντάζομαι σοκ που θα έπαθε όταν της το πε ο γιατρός...!! :):):):)

Δημοσίευση

terez μου και το κέντρο είναι γεμάτο παιδάκια. Ειδικά ο πεζόδρομος της Διον. Αεροπαγίτου είναι από τους πιο όμορφους. Φαντάζομαι οτι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν είναι "προτερημα" του κέντρου.

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω δε ζω στην Ελλαδα αλλα και σε εμας εδω τα ιδια σ..τα ειναι. Εχω μπει στο πεμπτο μηνα και η κοιλια μου ειναι πλεον ορατη!:)

Την Παρασκευη ειχα παει σε ενα πολυκαταστημα για ψωνια μονη μου. Εκει που περπατουσα δυο "κοπελιτσες" αρχισαν να με σχολιαζουν και να γελανε με την κοιλιτσα μου:( .

Τις κοιταξα καπως αγρια και αυτες γυρισαν προς την αντιθετη κατευθυνση και γελαγαν ακομα πιο πολυ...

Δεν καταλαβα που βρηκαν το αστειο και γιατι το θεωρουν παραξενο.

Εγω παντως το χαιρομαι ειναι καμαρι να εχεις κοιλιτσα και παιδακι!!:)

Δημοσίευση

Αχου Σισσιώ μου και λοιπές κοριτσάρες μου, σοβαρά μιλάτε???

Τι να πω? Όχι μόνο δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοια συμπεριφορά αλλά αντιθέτως... Όσο ήμουν έγκυος κι έβγαζα την κοιλιά μου βόλτα, ιδίως μετά τον 5ο που ήταν απόλυτα ορατή και στρογγυλή στρογγυλή, οι περαστικοί με κοιτούσαν, χαμογελούσαν, στα καταστήματα και στα καφέ πάντα με ρωτούσαν πόσο είμαι, αν ξέρω τι παιδάκι έχω, πότε και που γεννάω...

Τώρε δε... τι να πω... Όποτε έχουμε πάει για καφέ με το Μαράκι, αυτοί που κάθονται στα γύρω τραπέζια δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο. Προχθές, το Σάββατο πήγα για καφέ στον πεζόδρομο της Κατερίνης με την κολλητή μου και το Μαράκι, πριν καλά καλά το καταλάβουμε γίναμε μία παρέα με τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μας. 2 αγόρια και μία κοπέλα, φοιτητές. Πληροφορικής και Θεολογίας.

Σημ. Δεν πάμε ακομα σε παιδότοπους, το Μαράκι είναι μικρό, πάμε σε κανονικά καφέ που συχνάζουν ως επί το πλείστον νέοι, μόνο που καθόμαστε έξω και κατά προτίμηση δίπλα σε μανιτάρι. Και αν δεν έχει διαθέσιμο τραπέζι, έχει τύχει το γκαρσόν να αλλάξει τραπέζι σε μια παρέα για να βάλει εμάς δίπλα στο μανιτάρ που είχε ζεστούλα για τη μικρή. Όχι μόνο δε φέρανε αντίρρηση, λέγανε και ξαναλέγανε.. "εννοείται, αλλάζουμε τραπέζι, αμέσως, τώρα τώρα, μισό λεπτό" και αγχώθηκαν κιόλας!! :laugh: Και τον έναν τον καημένο τον είχαμε στριμώξει για να χωρέσει το καρότσι. :S

Φανταστείτε όταν θα είμαι έγκυος στο δεύτερο, και με το Μαράκι από το χέρι! :woohoo:

Σισσιώ θέλω να πιστεύω ότι ανήκουν στη μειοψηφία των νέων αυτοί που σας αντιμετώπισαν έτσι.

Φιλάκια...:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσια να σας πω τη γνωμη μου?Δε νομιζω πως το κανουν συνειδητα αυτο(στραβομουτσουνιασματα,σχολια,βλεμματα σε εξωγηινο-εγκυο)!

Το εβλεπα κ το βλεπω στον αντρα μου κ σε φιλους με πολυ μεγαλα ή χωρις παιδια.Νομιζουν πως τα παιδια "κολλανε"μονο σε παιδικες χαρες:blink: Ακομα και σε παιδοτοπο που επινα καφε,ειχαν την απαιτηση να κλεισουν τις πορτες ωστε να μειωθει ο "θορυβος" απο μεσα(τον χωρο των παιδιων)!!!

Εγω ακουω φωνες "Μαμμμμμαααααα πειειεινασααααααα" ή "Κατουριεεεεεεμαι μανουουουουουουλα" και σκαω στα γελια!Εκεινοι κοιτανε με γουρλωτα ματια και λενε "αν ειναι δυνατον,τι φωναζει ετσι αυτο"????Οταν ομως φτανουν στο σημειο που θελουν παιδια ολα αυτα τα αποζητανε!Μην τους δινουμε σημασια λοιπον...Θα δουνε αυτοι και αυτες σε λιγα χρονια που θα παρακαλανε για μια κοιλιτσα ή ενα καροτσι γεματο και ισως καποιοι αλλοι θα τους κοιτανε στραβα!

Δημοσίευση

σιγα μην κατσουμε να σκασουμε δηλαδη εμεις που εχουμε παιδια δεν πρεπει να βγαινουμε εξω? που βρισκομαστε? ηθελα να ηξερα αυτα τα παιδια αραγε ξερουν απο που βγηκαν? η αυτα δεν υπηρξαν ποτε παιδια?

αγνοηστε αυτα τα περιστατικα και βουρ εξω για καροτσο-βολτες εγω περιμενω πως και πως να ανοιξει ο καιρος για εξορμησεις!!!!!

εγω οταν ημουν εγκυος επειδη η κοιλια μου δεν φαινοταν ακομη καλα εδειχνα σαν τοφαλος και στο δρομο μια παρεα με αποκαλεσε χοντρη ειρωνικα χωρις να ξερουν χωρις να ντρεπονται ελπιζω το δικο μου το παιδι να μην αποκτησει τετοια συμπεριφορα

Δημοσίευση

Κοριτσακια....εμενα μου εχει συμβει ακριβως το αντιθετο!!!!

Οταν βλεπω μωρακια....και δη...ζωηρουλικα...τρελαινομαι!!!:woohoo:

Οταν βλεπω εγκυους...χαμογελαω σχεδον συγκινημενη....

Κι ομως μου εχει τυχει....εγκυος να με στραβοκοιταξει επειδη της χαμογελασα και να νιωσω τρελη αμηχανια....(οχι μια μονο φορα..:blink: )

και γονεις που....τολμησα να ανοιξω συζητηση με τα παιδακια τους σε καφετερια (που ηρθαν τα παιδακια τους στο τραπεζι μας):blink: :blink:

Υπαρχουν λοιπον ανθρωποι...στραβοξυλοι!!!

Οποτε μη δινετει σημασια...και συνεχιστε να κανετε αυτο που εσεις θεωρειται σωστο....αυτο που η συνειδηση σας το θεωρει...παναλαφρο!!!;)

Δημοσίευση

εγώ είχα εκνευριστεί αφάνταστα με μια μέλλουσα μαμά, 8α ήταν γύρω στους 6 μήνών έγκυος.(πρέπει να ταν τέτοια εποχή ένα χρόνο πριν-Άνοιξη μετά το Πάσχα).

είχαμε βγει για καφέ με τον άντρα μου και κα8ήσαμε σ ένα τραπεζάκι που είχε 4 καρεκλίτσες και περιμέναμε και τη παρέα μας.

Σε μια στιγμή μπαίνει η εν λόγω μέλλουσα μαμά με τρις 3 φίλες της και ψάχναν να βρουν που θα καθήσουν.

δεν υπήρχαν άλλα τραπεζάκια παρά μόνο σταντ με σκαμπώ.

Επέλεξαν να καθήσουν στο διπλανό μας σταντ με το ζόρι και κάθε τόσο έλεγε, δεν έχει τραπέζει, και το μάτι της έπεφτε πάνω σε μας και νιώθαμε ότι μας κοιτούσε και έλεγε με το ύφος της, καθόσαστε εσείς και αφήνετε εμένα την έγκυο στο σταντ.

Ανέβηκε και στο σκαμπώ η κυρία και με τη κοιλιά ΝΑ, φορούσε ένα 8εόστενο χαμηλοκάβαλο τζιν, τακούνι, έβαλε και το ένα πόδι πάνω στο άλλο και χαζογελούσε και κά8ε τόσο μας έριχνε κι από ενα βλέμα .... σαν να επαναλάμβανε το "αναγκάστικα να καθήσω εδώ γιατί εσείς δε σηκώνεστε"...

Παρήγγειλε το freddo της άναψε το τσιγάρο της και συνέχιζε τα βλέμματα και τη κουβέντα της ... εκνευρίστηκα τόσο πολύ, όσο και ο άντρας μου.

είναι ένα περιστατικό αντίθετο απ το αρχικό με τα παιδιά στη καφετέρια.

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας,δεν εχω παιδια αν και τα λατρευω,ειμαι 22,και εννοειται οτι δεν δικαιολογω μια τετοια συμπεριφορα ουτε ενοχλουμαι απο τα παιδακια,αλλα οι γονεις πρεπει να μαθουν και καποιους τροπους στα παιδια μετα απο καποια ηλικια

Δημοσίευση

Όλα αυτά που αναφέρετε συμβαίνουν και ίσως ο καθένας να τα βλέπει απο τη δική του οπτική γωνία. Τί να πω... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Μπάι δε γουέϊ, Σκάρλετ!!!!?!?!?!?!?!??? Τί καρμα είναι αυτό ρε κοπελιά?!?!

Εμένα με βλέπω να έρχομαι στην επόμενη ζωή μου στη γη σαν σκουλήκι!! :):):):)

Δημοσίευση

Σισσιω εγραψε:

Εμένα με βλέπω να έρχομαι στην επόμενη ζωή μου στη γη σαν σκουλήκι!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Θα σε ανεβασω αυριο...να μην κλαις....

μετα τη Γιωτα ομως...(bourique) γιατι μολις τωρα τσιμπησε καρμακι στο τσατ.... ειδες τι χανεις αν δε μπαινεις??:P :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Πραγματικά η κοινωνία μας πάει από το κακό στο χειρότερο.

Εγώ έχω ένα κοριτσάκι ιδιαίτερο και μας έχουν κοιτάξει αρκετές φορές στο δρόμο ή σε κάποιο μαγαζί που έχουμε πάει. Αν δεν είναι αυτός κοινωνικός αποκλεισμός τότε ποιος είναι ?

Αλλά έτσι είναι ο κόσμος ασχολείται με τους δίπλα για να ξεχνάει τα δικά του χάλια.

:( :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...