Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια τι κάνετε;  Έχει καμία άλλη ήπιες κράμπες / τραβήγματα; Με πιάνουν μέσα στη μέρα για λίγο και με αφήνουν. Η γιατρός μου είχε πει είναι νορμάλ μεγαλώνει η μήτρα αλλά με αγχωνουν λίγο.  @Tinoula πως είσαι σήμερα; 
    • Καλησπέρα και να σου ζήσει το μωράκι σου! Μια ιδέα αν δεν την έχεις σκεφτεί: έχεις δοκιμάσει ψευδοθηλές? Η μόνη βλακεία είναι ότι θέλουν αποστείρωση αλλά ούτε πληγώνεται το στήθος και ίσως να το προτιμήσει το μπεμπάκι. Κι αν όχι πάλι μια χαρά θα μεγαλώσει το παιδάκι σου και θα είναι γερό και δυνατό.
    • Δεν το έχω πάθει κορίτσι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Και εγώ φοβάμαι για αποκόλληση γτ συνέχεια κρατάω τον μικρό δεν ξεκουράζομαι. Τι συμπτώματα είχες και το κατάλαβες; 
    • Καλημέρα κορίτσια, εμείς δυστυχώς μάλλον χάνουμε τον θηλασμό,δεν θελεινκαθολου το στήθος. Την ενοχλει η ρωγα μου από ότι καταλαβαίνω. Βγαζω με θηλαστρο αλλά δεν βγάζω πολύ. Δηλαδή σε 3 αντλήσεις έβγαλα συνολο 150 ml. Έχω συεναχωρηθει αλλά δεν μπορώ πραγματικά άλλο να την παιδεύω. Εν τω μεταξύ είναι τόσο λαίμαργη και μου κάνει γουλιτσες, είτε με ξένο είτε με μητρικό.  Μου έκανε παράπονα και ο μεγάλος που είμαι συνέχεια με το στήθος έξω,παρόλο που του εξηγησα δεν του αρέσει σαν εικόνα,είναι και 9 χρονων και καταλαβαίνει πλέον. @
    • @Maria98 και μας συγκαηκε το κωλαρακι μας και ειπε η μαια και η παιδιατρος να ριχνω λιγο μητρικο γαλατακι επανω. Ε πιεζω και γω λιγο βυζακι βγαζω και το βαζω. Εναλλακτικα αμυγδαλελαιο, το στεγνωνεις καλα και παστωνεις με κρεμουλα αφηνοντας κρουστα. Αλλα το σημαντικοτερο ειναι να το εχεις στεγνωσει καλα αλλιως δεν κανει δουλεια η κρεμα. Ετσι ξαφνικα εγινε γαμωτο αλλα κι αυτος ολο κακακια και τσισακια κανει ρε παιδακι μου τον βαζω και στο στηθος και παιρνει εντολη ο εγκεφαλος και τα κανει αμεσως 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...