Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι κι εγώ την έχω αυτή, έχω επίσης και ένα σπρει που σύστησε η παιδίατρος ,προσπαθώ να την αφήνω και να αεριζεται κάπως,  δε ξέρω δε θέλω να χειροτερεψει 🙄
    • Μαρακι μου μη στεναχωριεσαι και γω μια απο τα ιδια ειμαι κατι σταγονες του δινω και πινει αλλα οτι πινουν προς οφελος τους ειναι. Συνεχισε την αντληση για να γυμναζεις το στηθος και να διατηρησεις αυτη την παραγωγη. Και η ιδεα με τις ψευδοθηλες ειναι καλη που ειπε η @MinaSam δοκιμασε και αυτο πριν σταματησεις τις βρισκεις στα φαρμακεια. Ειναι κι αυτο με το γιο σου δεν ειναι πια τοσο μικρος εχει πληρη αντιληψη προσπαθησε να το συζητησετε και να απομονωνεσαι σε ενα δικο σ χωρο ωστε να συγκεντρωνεσαι και να μην τον εχεις θεατη. Και γω ετσι κυκλοφορω εδω μεσα με μια μπλουζα και την πεταω οποτε να ναι αλλα με στρεσαρει καπως μη νομιζεις. Γουλιες και μενα κανει συχνα κι ετσι τον ρευω συνεχεια και τον κραταω πολυ ωρα αγκαλια μετα το φαι. 
    • Κορίτσια τι κάνετε;  Έχει καμία άλλη ήπιες κράμπες / τραβήγματα; Με πιάνουν μέσα στη μέρα για λίγο και με αφήνουν. Η γιατρός μου είχε πει είναι νορμάλ μεγαλώνει η μήτρα αλλά με αγχωνουν λίγο.  @Τινούλα πως είσαι σήμερα; 
    • Καλησπέρα και να σου ζήσει το μωράκι σου! Μια ιδέα αν δεν την έχεις σκεφτεί: έχεις δοκιμάσει ψευδοθηλές? Η μόνη βλακεία είναι ότι θέλουν αποστείρωση αλλά ούτε πληγώνεται το στήθος και ίσως να το προτιμήσει το μπεμπάκι. Κι αν όχι πάλι μια χαρά θα μεγαλώσει το παιδάκι σου και θα είναι γερό και δυνατό.
    • Δεν το έχω πάθει κορίτσι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Και εγώ φοβάμαι για αποκόλληση γτ συνέχεια κρατάω τον μικρό δεν ξεκουράζομαι. Τι συμπτώματα είχες και το κατάλαβες; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...