Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ

• Απαντήσεις 109
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσακι μου σε ευχαριστω πολυ........το ξερω στο ιδιο κεντρο θα παω και την ιδια ωρα!!!!!!!μακαρι να ειναι ολα καλα....και εγω εκει την περιμενω 120....ελπιζω να ειναι τοσο και παραπανω..........εσενα η δευτερη ποσο ηταν;;;;;;;

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσαρες!!!

Πολυ χαιρομαι για εσας!

Προσοχη ομως μην πηδατε απο την χαρα σας δεν κανει!!!!

(σκεφτητε το φασολακι!)

με το καλο να σας ερθουν ολα,και πολυ προσοχη και ξαπλα τωρα στην αρχη!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πώς είστε κορίτσια; Πώς είστε με τα κρυώματα σας; Τα παιδάκια σας; Εγώ ρε γαμωτο δε νιώθω όσο "άσχημα" ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να το εκλογικεύω και να μη ζητάω συνέχεια να το βλέπω για να επιβεβαιώνω ότι όλα πηγαίνουν καλά, σκέφτομαι πως αν δεν πηγαίνει καλά δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να επέμβω, να διορθώσω... Είμαι και control freak και δε μου κάνει καλό η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση, πρέπει να εμπιστεύομαι λιγάκι... Σαν προετοιμασία για αργότερα που με δύο παιδιά θα είναι όλο και λιγότερα αυτά που θα μπορώ να ελέγχω 😂
    • Κορίτσια όσον αφορά τις γκρίνιες εμένα έχουν σταματήσει της μικρής,  δε ξέρω αν βοηθάνε και οι σταγόνες που παίρνει με την κοιλίτσα της και γιαυτό,  επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει μια φορά και μετά ξανά γύρω στις 6 και μετά βλέπουμε κάποιες φορές κοιμάται κάποιες είναι πρωινός τύπος χαχα 
    • Γειά σας κορίτσια μου τώρα καταφέρνω να σας γράψω, προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά ξανά εδώ σπίτι, σήμερα κάνω δουλειές πλυντήρια στεγνωτηρια το ένα το άλλο    Η μπεμπούλα είναι καλά, βγήκαμε εχθές και ήρθαμε σπίτι μας με τις οδηγίες να παρακολουθώ προληπτικα μην ανεβάσει πυρετό ξανά και να καθαρίζουμε την μυτούλα με ορο  Όπως φαίνεται κολλησε την ιωσουλα από τον μπαμπά της γιατί όλες οι εξετάσεις καλλιέργειες κλπ είναι μια χαρά ευτυχώς Συνολικά κάναμε 4 φορές μπιμπι στο ποπο μας αντιβίωση και δεν χρειαζόταν να πάρουμε και στο σπίτι 
    • Δε με λες καθόλου αδύνατη.   Είμαι 1,70 και 75 κιλά 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...