Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 109
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!το εδειξα και στη κουμπαρα μου το τεστ και μου ειπε οτι σιγουρα ειναι θετικο!!!!!!!:woohoo: τωρα μας μενει να το επιβεβαιωσουμε το πρωι!!!!!!!καλη μου επιτυχια λοιπον!!!!!!:)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!εγω ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!καθως πριν απο λιγο εκανα το τεστακι που λεγαμε και βγηκε θετικο!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ειναι λιγο πιο εντονο απο του σαββατου οποτε λεω να αρχιζω να χονευω την ιδεα οτι σε 9 μηνες θα εχουμε και ενα δευτερο παιδακι!!!!!!!:) ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!κοντεψε να σπασει η καρδια μου μεχρι να το κανω!!!!!!οποτε ΕΧΩ ΣΠΟΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου καλα πηρα τηλεφωνο τη γυναικολογο μου και μου ειπε οτι ειμαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την τεταρτη που περιμενα κανονικα να ερθει η περιοδος θα παω να κανω χοριακη να δουμε που βρισκομαστε!!!!!!!!!!:P

Δημοσίευση

Και εμένα αχνή ήταν στην αρχή. Και έκανα ξαναέκανα το τεστ μετα από 3 ημέρες!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα καλά να πάνε και σε 9 μήνες να έχεις το αγγελούδι σου γερό και δυνατό στην αγκαλιά σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...