Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΕΜΕΝΑ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΟΥ 23/2 ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!

Δημοσίευση

Τι εγινε κοριτσια ολες σε μια μερα θα γεννησουμε :laugh:

Κιντερακι μου να σου ζησει η κορουλα σου :kiss::kiss:

Ζουζουνιτσα ειμαι στο facebook.

Ααα και εμενα ο γιατρος με αφηνε να κανω τα παντα στην εγκυμοσυνη απο βαφες,νυχια κτλ...

Αυτα φιλια :kiss:

Δημοσίευση

πω!πω!τι καταπληκτικος καιρος ειναι αυτος ρε κοριτσια!!!τι τυχερες που ειμαστε στο μηνα μας και δεν κανεις τρελους καυσωνες!!!αχ ευχομαι να παει ετσι μεχρι να γεννησουμε :side: ,να μην υποφερουμε αλλο.δεν εχει σταματησει να βρεχει απο το απογευμα και εχω ανοιξει ολα τα παραθυρα και το ευχαριστιεμαι.απολατστε το!τουλαχιστον οσες μενετε θεσσαλονικη ειστε τυχερες!

Δημοσίευση

Φουλινάκι μου αγαπημένο

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

Ότι επιθυμείς , πολύχρονη κ με υγεία....

Τρελένομαι για γενέθλια..... !!!!!!

Party?!?! Θα κάνεις party

ή μια κ καλή με τον ερχομό του μπεμπέ σας;;;;;

Επιστήμη

καλώς μας ήρθες κ από εδώ!!!

Με το καλό κ το δικό σου μωράκι!!!!!!!!!!

Ως τότε καλή αναμονή κ σε σένα,,,

διανύουμε τις ωραιότερες μέρες

ως την αφίξη των μικρών μας........

Jolika μου

υπομονή με τα ...παράσιτα!

Συμβουλεύσου τον γιατρό

και οπλίσου με ...ΥΠΟΜΟΝΉ!!!!!!!!!

Ζουζουνίτσα;;;;;;;;!;;;;;;;;

Ζουζουνίτσα λέω...... Ποια είναι αυτή η όμορφη

ξανθούλα στο profile σου;;;;;

Την έκοψες από περιοδικό

και μας την μόστραρες;;;;;;;;;;;;;;

Τόμα μου,,, όλες μαζί της Παναγίας

θα γεννήσουμε....... Να μην προλάβουν

να χαρούν γιορτή οι γυναικολόγοι,

χαχαχαχαχα!!!

Μyl, πράγματι ωραίες δροσούλες κάνει

που κ που........ Απολαυστικές!!!!!!

Θέλω οοοοοοσα μωράκια με αξιώσεις ο Θεούλης

να κάνω, να τα γεννάω Αυγουστιάτικα!

Χαίρομαι πολύ που είμαι Αυγουστομαμά!!!!!

Dalia μου

φιλιά γλυκά κ σε εσάς!!!!!!!!!!!!!!!!

Kορίτσια, ξημερώνει 12/8,

όποια έχει σειρούλα ας ετοιμάζεται.....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΟΜΟΡΦΙΕΕΕΕΕΕΣ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΤΕΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΡΕ;;;;ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΤΣΙ;;ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ Κ.....ΦΑΡΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!

ΜΑΜΡΙΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΡΙΖΑ ΩΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΑ 17 ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΚΓΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!!!!ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑΡΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερααα! :)

Ζουζουνιτσα μου σου εστειλα πμ με το mail μου για να με βρεις στο facebook...

μολις επεστρεψα απο το κομμωτηριο εβαψα και εκοψα το μαλλι και νοιωθω τελεια...

αυριο θα παμε στο γιατρο να δουμε και να ακουσουμε το μπεμπε μας... τωρα τελευταια νοιωθω οτι δεν εχει καθολου χωρο οι και κινησεις του ειναι πιο βαριες... εξεχουν ποδαρακια και χερακια απο τα πλευρα μου :cheer:

μαριμαρι μου νομιζω ηρθε η σειρα σου ;) με ενα πονο σου ευχομαι!

φιλακια πολλα σε ΟΛΕΣ :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλησπερα -προσεχως- μανουλιτσες!!!

Πως ειστε σημερα????

Εγω περασα μια πολυυυυυυυυυ ομορφη μερα και τωρα χαλαρωνω στον καναπε!!

Ειδα την μπεμπουλα μου!!!Μεγαλωσαμε και ειμαστε μια χαρα!!

Εχει καλο nst κ doppler και φυσιολογικες τιμες αμνιακου.Ο πλακουντας σε καλη κατασταση!!!!Οποτε-εκτος απροοπτου- ΔΕ γενναμε ακομα!!!

Τα κιλα της δε σας τα λεω γτ δυσκολευτηκε η γιατρος να παρει μετρηση και μου την εβγαλε τεραστια!!!Και μια οταν γεννηθει μαλλον θα ειναι εκλπηξη!!! :P

Πραγματικα ο καιρος τελειος για εμας τις γεμιστουλες!!

Τομα μεγεια το μαλλι!!!!

Εβινακι πηγα στο Γαληνο (παλι!).Σε τι δωμ σκεφτεσαι να γεννησεις?

Εγω μονοκλινο αλλα...εχει κ μεγεθη!Εχω δει μονο το μικρο και ειναι μεν πολυυυυ ωραιο αλλα τρυπουλα!!Εχεις δει μηπως κ τα αλλα???

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΕΟ!!!!!

Ειδα το Εφακι μας!!!Ειναι μια σουπερ ευτυχισμενη και χαρουμενη,πολυλογου μανουλιτσα(για 2η φορα!!)

(Φτου-φτου) Δεν ποναει καθολου,περπαταει,ολα τα κανει!!!!

Τον μπεμπη δεν επιτρεποταν να τον δω βεβαια,αλλα τον ειδα σε βιντεο να παιδευεται με το λοξυγκακι του και...ελιωσα!!!!!Εχει κατι τελειες χειλουμπες και ενα μικρουλι κεφαλακι!!!!Σκετη γλυκα ο γαμπρος μου!!!

Αχ να'ναι παντα καλα το πουλακι μου!!!!

Αντε κ στα δικα μας κοριτσια!!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ!!!ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ!!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ!!!!ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!!!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΡΟΝΙΑΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Ε;;;; ΑΧ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!ΜΑΚΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΜΟΥ ΤΗΝΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟ 2930 ΟΤΙ ΔΗΛ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 30 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ!ΑΠΛΑ ΥΟΛΟΓΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3200 ΚΝΜΕ 3350!!!ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!

Δημοσίευση

Ναι Εβινακι μου...Πλεον δεν τα μετραμε κ πολυ καλα τα μωρουλια!Βεβαια θα κανω μια επαναληπτικη το ζαχαρο μου μπας κ ανεβασα ξαφνικα( :huh: ) και γιαυτο παχυνε η μπεμπα!Αλλα νομιζω πως απλα εγινε λαθος στη μετρηση..Η σαυτην η στην προηγουμενη!

Για το δωματιο...Ειδα κ 2κλινο και ειναι πολυ ωραιο αλλα ειπα να την εχω συνεχεια μαζι μου για να τη θηλαζω οποτε θελει κ οχι οποτε μου τη φερουν...!

Τωρα ηταν ολα τα δωματια φουλ!!!Μονο ενα μικρο μονο αδειο!!!!!

Τις λεω, καλε αν γεννησουμε σημερα 2-3 που θα μας βαλετε???Ειχα κ εσας στο μυαλο μου βλεπεις!!!! :P

Καπου θα σας βολεψουμε, μου ειπαν!χαχαχαχαχα

Οποτε κρατησου!!!

Αν κ νομιζω εχει κ στον 5ο ετσι????Εγω στον 6ο πηγα μονο~!

Δημοσίευση

Αααα καλα!!!Τοτε γραψε λαθος!!Εγω νομιζα πως στον εκτο εχει τα 1 κ 2κλινα κ κατω με περισσοτερα κρεβατια!

Οποτε...δεν ξερω τι γινοταν στον 5ο!!

Παντως οι αιθ τοκετου ολες αδεις στον 6ο!!!!Οποτε...μια χαρα δωματια ειναι κ εκει!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΑΣ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΛΕΥΡΟ ΘΕΛΩ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ!!!ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ !!!!!

Δημοσίευση

Υπομονη βρε κοριτσι μου!κ εγω νιωθω ετσι αλλα νομιζω πως οσο πιο πολυ μεινει μεσα τοσο πιο καλα θα ειναι οταν βγει!Σημερα μου λεει η γιατρος

"πως νιωθεις,θελεις να γεννησεις?"

της λεω οχι ακομα.

Μου λεει "αααα φοβασαι εεε??Ολες με το που μπουν στο μηνα τους θελουν να βγει το μωρο"

"Δεν καταλαβα,της λεω, οσο πιο αργα τοσο καλυτερα δε θα αναπτυχθει?Καλυτερα δε θα μεγαλωνει μεσα μου τις επομενες 1-2-3 βδομαδες?"

Συμφωνησε βεβαια!!!

Μη βιαζομαστε Εβινακι!Ασε να βγουν αργα και γερα!!!Και κολικους λιγοτερους θα εχουν κ τα πνευμονακια φουλ ανεπτυγμενα κλπ κλπ!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...