Κοριτσι μου αρχικα συγχαρητηρια!! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική οποτε προσπαθησε να μη συγκρινεις τα καφε που προεκυψαν σημερα με αυτα απο την προηγούμενη φορα! Καθε φορα ειναι διαφορετικη! Καλους διπλασιασμους!! ❤️
Αμήν!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Θα πάω την άλλη Δευτέρα πρώτα ο Θεός! Βασικά θα πάρω τηλ αύριο τη γυναικολόγο μου να κλείσω ραντεβού.. αν έχει Δευτέρα, αλλιώς όποια άλλη μέρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Τι ωραία τα νέα σου μωρέ.. τι καλά που είδατε καρδούλα και το σποράκι προχωράει δυναμικά.!!! Εύχομαι στον επόμενο υπέρηχο να τα δείτε και να τα ακούσε όλα..!! 🥰🥰🥰🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@Παρασκευαιδου πωπωωω 10+1 ιιιιιι!!!! Εγώ τώρα ούτε σε ποια βδομάδα είμαι δεν ξέρω! Υπομονή μια βδομοδουλα να ακούσουμε καρδιά και να με πει πόσο είμαι.
Τα ωαρια οπως και τα εμβρυα εν δυναμει μπορεις να τα εχεις κατεψυγμενα για μια ζωη! Ιδανικα οντως λενε να εχεις πανω απο 20 γιατι τα μη γονιμοποιημενα ωαρια εχουν αλλη δυναμικη! Η ηλικια σου ειναι ιδανικη για να κανεις αυτο το βημα! Μπορεις να κανει ραντεβου με 2-3 γιατρους και να καταληξεις σε αυτον που θα ταιριαξει σε εσενα! Απ ολες τις συζητησεις που παρακολουθω απο τα κοριτσια τοσο καιρο πραγματικα εχω σχηματισει καλη εικονα για πολλους γιατρους απο Θεσσαλονικη.. και εχουμε στην ομαδα πολλα κοριτσια απο Θεσσαλονίκη που εχουν κανει εξωσωματικη και μπορουν να σε βοηθησουν με τους γιατρους! Αλλωστε η καταψυξη ωαριων ειναι εως ενα σημειο το ιδιο με την εξωσωματικη! ❤️
Recommended Posts