Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λέγομαι Φαίη:laugh:

Αν αντέξω λέω να γεννήσω 15 Αυγούστου(ΠΗΤ) χαχα

Αλλά απ οτι ξέρω τα δίδυμα συνήθως έρχονται στον κόσμο νωρίτερα απο την πιθανή ημερομηνία τοκετού;) Θα δείξει!:silly:

Δημοσίευση

glace έγραψε:

Λέγομαι Φαίη:laugh:

Αν αντέξω λέω να γεννήσω 15 Αυγούστου(ΠΗΤ) χαχα

Αλλά απ οτι ξέρω τα δίδυμα συνήθως έρχονται στον κόσμο νωρίτερα απο την πιθανή ημερομηνία τοκετού;) Θα δείξει!:silly:

Φαίη μου καλώς ήρθες κι από μένα!! Με το καλό να υποδεχτείς τα διδυμάκια σου!! Εγώ είμαι η Έλενα ή dallia για να μην μπερδευόμαστε με την διδυμομανούλα μας την Ελενίτσα... :laugh: και το καψουράκι μου το περιμένω στις 6 Αυγούστου!! Μέχρι στιγμής δεν μου την άλλαξε ο γιατρός την ημερομηνία.. αλλά πιθανόν και να μην αλλάξει γιατί εμένα η κοιλίτσα μου έχει έναν μπομπιράκο... Με το καλό λοιπόν να μας έρθουν! Εδώ να ξέρεις.. Τα μωράκια μας είναι τα πιο όμορφα!! Είμαστε όλες πολύ κουκουβάγιες!! Που γεννάς εσύ;; Κι απ'ότι είδα κι από το τικεράκι σου έχεις κι άλλο ένα παιδάκι! Να σου ζήσει!!

Δημοσίευση

Άντε να δούμε Έλενα γιατί με έχουνε ταράξει στις κλωτσιες οι μπουμπούκες!:laugh:

Ντάλια με το καλό ο μπεμπάκος σου!Ναι έχω ένα ακόμη κοριτσάκι,σχεδόν ενός έτους.Θα γεννήσω στο Ιασώ.Εσύ;

Δημοσίευση

Ελενα μου θα προηγείσαι λόγω διδύμων χαχα!Εκτός και αν είναι στον δωμάτιο καμιά...τριδυμομανούλα!Καλο βραδυ γλυκιά μου!Φιλάκια στην κοιλίτσα:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Elena333f έγραψε:

Mhpws ksereis an sto Iasw sto 4klino exei mia toualeta?Kserw oti sto 6klino exei 2 kai to dwmatio xwrizetai ana tria atoma.

An to 4klino exei mono mia toualeta me vlepw tlk gia 6klino.

xXAXAXAXXA.

elena ειχα ρωτησει τις κοπελες εδω γιατο τετρακλινο και μου ειπαν οτι χωριζεται με παραβαν και ειναι σαν δικλινο με δυο τουαλετες, τωρα αν εχει αλλαξει κατι δεν ξερω, γιαυτο το λογο και εγω ειπα να παω σε τετρακλινο

Δημοσίευση

glace έγραψε:

Άντε να δούμε Έλενα γιατί με έχουνε ταράξει στις κλωτσιες οι μπουμπούκες!:laugh:

Ντάλια με το καλό ο μπεμπάκος σου!Ναι έχω ένα ακόμη κοριτσάκι,σχεδόν ενός έτους.Θα γεννήσω στο Ιασώ.Εσύ;

Κι εγώ Ιασώ!! Καλή φάση!! Μπορεί και να συναντηθούμε!! Με το καλό και πάλι!!

Δημοσίευση

εγω ειμαι υπερ στο πρωτο παιδι να τα παρεις ολα καινουργια τωρα αν σου φερουν ρουχακια μονο να ειναι σε πολυ μα παρα πολυ κατασταση.δεν μου αρεσει για το πρωτο παιδι να παιρνω μεταχειρισμενα πραγματα που δεν ειναι και σε καλη κατασταση.αν τα οικονομικα δεν ειναι καλα παρε οικονομικα αλλα θα ειναι καινουργια νταλια

Δημοσίευση

dallia μην το γελάς καθόλου!Θα κάνουμε βόλτες μαζί στους διαδρόμους χιχι:laugh:

Μαριάντα,ναι φρέσκο μελος στην περέα σας.Σας βρήκα εντελώς τυχαία και έκανα αμέσως εγγραφή!:P

Με το καλό το μωράκι σου!Να χαίρεσαι και το άλλο σου παιδάκι:kiss:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

Elena333f έγραψε:

elena ειχα ρωτησει τις κοπελες εδω γιατο τετρακλινο και μου ειπαν οτι χωριζεται με παραβαν και ειναι σαν δικλινο με δυο τουαλετες, τωρα αν εχει αλλαξει κατι δεν ξερω, γιαυτο το λογο και εγω ειπα να παω σε τετρακλινο[/quote:1z5rtpb5]

Marianda mou an einai kai twra etsi teleia!Tha rwthsw kai to giatro mou gia sygoura :):woohoo:

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες!!!!!

Φαιη καλως ηρθες στην παρεα μας!Να χαιρεσαι την κορουλα σου και με το καλο τα διδυμακια!!!! :)

Οι συνηθεις υποπτοι τι κανουν σημερα??????Οι μισες ΣΙΓΟΥΡΑ κοιμοσαστε!!!Καποιες δουλευουν...Καποιες μαλλον διαβαζουν...Στανταρ ΟΛΕΣ τρωμε σαν γουρουνες κατα τη διαρκεια της μερας!!!!!!

Σημερα θα το ριξω εξω!Θα παω βολτα στη Σαλονικα...Αρκετα "ξεκουραστηκα"!Οι συσπασεις εχουν μερες να φανουν οποτε... ;)

Ηθελα να ρωτησω την Μαριμαρι αν γνωριζει ποιοι εκθετες επιπλων θα ειναι στην εκθεση???Αραγε μας διαβαζει?Εψαξα λιγακι στη λιστα αλλα δεν εβγαλα ακρη...

Αξιοσημειωτο γεγονος της χθεσινης μερας... Η τσαχπινα-επιτελους-κλωτσησε το χερι του μπαμπα!!!!!! :)

Αργουμε αλλα τα καταφερνουμε! ;)

Φιλακια πολλα σε ολες σας!Να εχετε μια ηρεμη και ομορφη μερα!

Δημοσίευση

Γεια σας κοπελες μου! :)

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε να μου απαντησετε. Λοιπον εχω ΠΗΤ 03-09-09. Επειδη συντομα θα αρχισω αγορες για το μωρο μου τι ρουχαλακια να παρω?? Εννοω βαμβακερα ή βελουτε πιο χοντρα. Σιγουρα θα παρω εσωρουχακια βαμβακερα με κοντο μανικι και κουμπωμα απο κατω για να κρατανε την πανα. Για εξωρουχακια θα παρω βαμβακερα που ειναι πιο δροσερα λογικα, σωστα?? Να παρω και βελουτε ή ειναι πολυ ζεστη ακομα εκεινο τον καιρο? Νομιζω οτι τα βελουτε θα τα θελει το Νοεμβριο και οχι τελος Αυγουστου, Σεπτεμβρη και Οκτωβρη. Τι λετε?

Επισης αν ξερετε τα σεντονακια για την καλαθα και την κουνια υπαρχουν χειμερινα και καλοκαιρινα? Αν ναι τι να παρω ρε κοριτσια εχω πελαγωσει με την εποχη που θα γεννησω. :dry:

Δημοσίευση

Anastacia καλώς σας βρήκα!Με το καλό το νινάκι σου:kiss:

Τόμα θα σου πρότεινα για αρχή να επιλέξεις αμάνικα φορμάκια για το μικρούλι σου.Τον αύγουστο θα κάνει αρκετή ζεστη και στα νεογέννητα δεν πρέπει να φοράμε πολλά και ζεστά ρούχα.Να φανταστείς εγώ γέννησα 20 Ιουνίου και η παιδίατρος μας είπε να την έχουμε μόνο με την πάνα της!:woohoo: Σεντονάκια πάρε πιο λεπτά για το καλοκαίρι.Όσο για τα βελουτέ φορμάκια δεν νομίζω οτι είναι η κατάλληλη εποχή το καλοκαίρι και ιδιαίτερα για νεογέννητο μωράκι;)

Δημοσίευση

Καλημέρα!! & εγώ τέλος Αυγούστου θα γεννήσω & πιστεύω ότι τα πιο ζεστά θα τα χρειαστούμε από Οκτώβρη & μετά. Αναλόγως τον καιρό...

Στην αρχή που θα κάνει & ζέστες θα είναι κυρίως με τα φορμάκια & μόνο όταν είναι να πάμε κάπου ένα λεπτό ρουχαλάκι από πάνω..

Πάντως μην πάρεις πάρα πολλά 0 μηνών γιατί με την ταχύτητα που μεγαλώνουν θα τους κάνουν καλύτερα τα 0-3 μηνών..

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω κοριτσια και εγω αυτο σκεφτηκα οτι τελικα δε θα παρω καθολου χοντρα ρουχαλακια. Θα παρω αρκετα κοντομανικα εσωρουχακια και 6-7 εξωρουχακια ελαφρυα βαμβακερα για τη βολτα το βραδυ.

Επισης ειπα οτι δε θα παρω τιποτα σε 0 αλλα θα τα παρω για αρχη 0-3. Νομιζω τα 3-6 θα ειναι αρκετα μεγαλα.

Ακομη επειδη στο σπιτι εχουμε κλιματισμο και δεν θα αντεχετε η ζεστη, το βραδυ θα πρεπει να φοραω στο μωρο λεπτο μακρυμανικο εξωρουχακι. Σωστα?

Επισης για τις ποσοτητες θα παρω καμοια 10 εσωρουχακια κοντομανικα και 6-7 εξωρουχακια μακρυμανικα βαμβακερα. Θα παρω καλτσουλες, 1-2 ζακετουλες και 1-2 καπελακια. Καλα ειναι?

Sorry για το πριξημο! :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...