Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μελλουσες μαμαδες!!..κ οχι μονο!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΞ ΟΔΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!ΜΑΚΙΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΑς ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑς ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑς ΦΙΛΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα .... Εμείς τώρα ήρθαμε.. είχαμε πάει στην μαμά μου για φαγητό!! Ήμασταν οικογενειακά σήμερα! Ήταν κι ο αδερφός μου,με την νύφη μου και με τις μικρές!! Καλά ήταν!!

Όσον αφορά για την πληρωμή.. κι εγώ προπληρωμένη της Κύπρου έχω και κάνω όλες τις συναλλαγές με αυτήν! Είναι πολύ καλύτερη από τις άλλες με την συνδρομή για να μην γίνει καμιά υποκλοπή και σου τραβάνε λεφτά και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις! Βάζεις κάθε φορά όσα θέλεις κι εχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Και υποκλοπή να σου κάνουν αν δεν την έχεις γεμίσει.. δεν σου παίρνουν τίποτα!!

Αναστασία μου... Καλή μου φαίνεται κι εμένα η καμπύλη σου! Με άλλες τιμές βέβαια απ'ότι είδα γιατί σ'εμένα όριο έδωσαν το 110! Αλλά δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα! Να μιλήσεις με την γιατρό σου! Εμένα με είχαν τρελάνει, ακόμα κι η μαία του γιατρού μου λέει το είπες στον γιατρό;; :ohmy: Και ο γιατρός μου είπε ότι όλα ήταν πολύ καλά και δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας!!

Κοριτσάκια μου... 65.8 με έδειξε σήμερα η ζυγαριά!!! Μάλλον τσιμοήσαμε 2 κιλάκια επιπλέον!! Άρα είμαστε 14 περίπου πάνω!! Θα ξαναζυγιστώ σε καμιά βδομάδα τώρα και θα δείξει!!

Φιλάκια σε όλες τις ζουζουνομαμάδες!!!!

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΜΑΣ!!(elena333f)

Κορίτσια μου.. Σήμερα έστειλα μήνυμα στην Ελενίτσα μας την διδυμομανούλα μας!! Βρίσκεται από την Πέμπτη στο Ιασώ με φοβερές συσπάσεις γιατί τα χάπια δεν έκανα απολύτως τίποτα! Της βάζουν φάρμακο με ορό για να καθυστερήσει η γέννα! Αν μέχρι την Τρίτη ή Τετάρτη που θα μας έρθει δεν έχουν σταματήσει, θα γεννήσει και τα μωράκια θα μπουν θερμοκοιτίδα! Ο γιατρός δεν είναι και πολύ αισίοδοξος αλλά το παλεύουν όσο μπορούνε μέχρι να εξαντλήσουνε κάθε περιθώριο! Αν ησυχάσει η μήτρα από τις συσπάσεις, θα πάει σπίτι και θα γεννήσει με το που μπει στον μήνα της, σε 4 εβδομάδες περίπου! Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι την έχουν σαν βασίλισσα όπως μου είπε εκεί! Οι κοπέλες είναι φοβερές και της συμπεριφέρονται πάρα πολύ καλά!! Στο ενδεχόμενο που γεννηθούν τα μωράκια δεν υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος κι ο γιατρός της είπε ότι θα είναι μια χαρά! Απλά σαν πρώορα θα χρειαστούν θερμοκοιτίδα! Όσο για ένα μικροβιάκι που είχε και την ταλαιπωρούσε και θα μπορούσε να βλάψει τους υμένες... ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΕ!!! Το καλό είναι ότι εφόσον έχει συσπάσεις, δεν κάνει διαστολή, δεν έχουν σπάσει νερά και δεν έχει κι αίμα!! Οι μαίες απορούν... Έτσι μου λέει... στο μήνυμα!! Αν τυχόν γεννήσει... θα με ειδοποιήσει!! Τις έστειλα τα φιλιά μας και την καλή μας επιτυχία να της πάνε όλα καλά!! Κι ότι χρειαστεί ... να μου πει!!

αχ dallia μου δωσε χαιρετισματα στην ελενα τωρα το διαβασα δεν το ηξερα μακαρι ολα καλα να πανε, καλα τα μωρακια καλα θα ειναι και να γεννηθουν θερμοκοιτιδα απλα θα χρειαστουν αλλα οσο παιρνει και αλλες μερες θα ειναι καλυτερα για να παρουν και αλλο βαρος και αυτα, μακαρι να μπορεσει να μπει στο μηνα της τουλαχιστον, πολλα φιλια να της στειλεις αμα μιλησετε και να ειναι οσο πιο ψυχραιμη γινεται:kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΑΜΑΔΕΣ....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!!ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ.... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

καταρχην να ευχηθω στην ελενα μας!!!να πανε ολα τελεια!!! με το καλο να ερθουν τα μωρακια καταγερα κ δυνατα!!!

Dallia μου καλα που ηξερες να μας πεις ...κατι φανταστηκαμε...

μια φιλη μου γεννησε προχθες στη θεσσαλονικη διδυμα κοριτσακια 2 κιλα κ κατι στην 34 εβδομαδα..Μπηκαν στη θερμοκοιτιδα..Το ενα ειναι μια χαρα το αλλο ειχε λιγο αυξημενο αιματοκριτη..Ολα καλα απλα .τρομαζουν τους γονεις τους τα ανυπομονα!!!

αρχισε το αγχος καθως πλησιαζουμε κοριτσακια ή μου φαινεται??

εγω παντως ειμαι καπως.........δεν μου κουνιεται πολυ τις τελευταιες 3 μερες...κ με εχει σκασει............:( Καμια σχεση με τις δυνατες κλωτσιες,κ τα τιναγματα...Ολο κοιμαται...αυτος κοιμαται κι εγω εχω εφιαλτες απο το αγχος..............

αναστασακι μου συ τι εχεις γλυκια μου?? μιλα στη μεγαλη συμπεθερουλα σου...πες μουυυ

Αρχισε το αγχος δε λες τιποτα!!!!Εγω νομιζα πως θα μπω στον 7ο και θα ηρεμισω!!!!Αντιθετως!!!Εχω παθει αμοκ!!!!

Καταρχην οταν λες δεν κουνιεται πολυ εννοεις πως δε σε σαπιζει ολη μερα στις κλωτσιες?????

Να σου/σας πω τα δικα μου... Παρασκευη το επαιξα κατα φαντασιαν ασθενης(νομιζα πως χανω αμνιακο!!!Μαρι μη γελας!)

Αγχωθηκα πολυ χωρις λογο...Ειχα συσπασεις παρολο το πρεπαρ!Το ιδιο κ Σαββατο.Δεν μετρησα..Απλα εβαλα τα μαυρα!χαχαχχαχαχα

Κυριακη κ σημερα ειμαι πολυ καλυτερα ειχα 2-3 ελαφριες ισα που τις καταλαβα και οταν αλλαζω θεση σταματαει το σφιξιμο!

Μολις πηρα τη γιατρο να την ενημερωσω!Μου ειπε να παω αυριο για καρδιοτοκογραφο γαι να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο και να δουμε τι και αν συμβαινει κατι.....

Πηρα κ τη μαια-θεια και την ενημερωσα πως θα παω αυριο!Μου ειπε πως τζαμπα αγχωνομαι κ πως δεν ειναι τπτ αλλα να παω για να μου φυγει το αγχος!Αυταααααα!

ΥΓ Εριξες κ εσυ μαυρη πετρα και στενοχωρεθηκα! :(

Βρε μη μου στεναχωριεσαι...Εγω αν δεν ειμαι καλα δεν θελω να γραφω..Σε εμενα συμβαινουν πολλα ,ο αντρουλης λειπει,ο γιος μεγαλωνει κ γραφει (σκατ@ γραφει αλλα τελος παντων),δεν ξερω ακομη που θα γεννησω,εχω ..μαλ@κια στο κεφαλι...οποτε μη σας κολλησω!!!

εσυ τωρα ...χανεις εκτος απο το φουιτ στο κεφαλι κ αμνιακο υγρο ε???

ρε τρελλη!!!!

Οχι δεν με σαπιζει δυστυχως..τα κουνηματα του κι οι κλωτσιες του δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με πριν 4 μερες...πανε οι κλωτσιες..κ τα δυνατα χτυπηματα που με ξυπνουσαν κ τη νυχτα!!Χθες πηγα κ γω το βραδυ 10 η ωρα για καρδιοτοκογραφημα...οι σφυγμοι ηταν 125-150 κ τα χτυπηματακια φυσιολογικα..Ενιωσα κ δυο συσπασεις αλλα το μηχανημα δεν τις κατεγραψε γιατι κατα τα λεγομενα της μαιας ηταν πολυ μικρες...εμενα δεν μου φανηκαν μικρες..αρα ειμαι χαζη!!!Ευτυχως που η κολλητη μου ειναι προισταμενη μαια...μου πε οτι καθε εβδοαμδα μετα την 30η θα μου κανει ενα τετοιο για να ησυχαζω!!!!και θα ξαναπαω αυτη την εβδομαδα να το δω στο γιατρο...γιατι αλλιως θα θελω εγω γιατρο....τρελογιατρο μαλιστα!!!!

:laugh: καρδιοτοκογραφημα εγω??? και εσυ το ιδιοοοο!!!ΖΗΛΙΑΡΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ

Αστα να πανε δλδ και οι δυο!χααχαχχαχαχαχαχαχααααα

Τις συσπασεις που τις αντιλαμβανεσαι???Γενικως σαν πετρωματα σε διαφορα σημεια ή χαμηλα????Εγω παντα χαμηλα γιαυτο κλανω μεντες(με το συμπαθειο!)!!!!!

Λες να ειναι κ οι δικες μου μικρες και φυσιολογικες????Μακαρι!

Ολα ηταν οκ με τον μπεμπη σωστα>???Να σου πω την αληθεια....Στη φαση που ειμαι θα σου πω....Ναι γιατι να μην πας στο γιατρο???Να εχουμε την χαζοκεφαλα μας ησυχη!!!!Η δικια μου συνηθως με αγχωνει περισσοτερο με τον τροπο που μιλαει κ σκεφτεται φωναχτα αλλα σημερα με ηρεμισε!!!

Και εγω θελω καθε βδομαδα καρδιοτοκογραφοοο!!!!Ααααααααα παρακρουουουουσηηηηηηηη!χαχαχαχαχαχαχα

Αχ βρε θαυματακια μας πηρατε το μυαλο!!!

Εμενα η κοιλια μου στραβωνει κ γινεται σαν τη φατσα του κουασιμοδου!!αλλα οχι κατω κατω...πανω δεξια συνηθως...αλλα αφου δεν την επιασε το μηχανημα..........

ναι ηταν ολα οκ με το μπεμπη..αλλα με το μυαλο μου οχι........ειπα ειναι πιο μικρος,δεν κουνιεται ..επομενως κατι γινεται!!!

βρε θα παω κ θα παραπαωωωωωω!!! κ μετα στο νοσοκομειο στην κολλητη μου καθε βδομαδα αν δεν κουνιεται!!!

μα το σκασμενο..την προηγουμενη εβδομαδα χορευε κ χτυπιοταν σαν νατανε στη μυκονο ..νυχτα μερα...κ τωρα...κοιμαται επι 3 ολοκληρες μερες...χτυπαει αραια κ που κι αυτο σαν ξεπουπουλιασμενο κοτοπουλακι!

αντε να γεννηθουν γερααααααα!!! κ καλη μας φωτιση μερα που ειναι σημερα!!!μαλλον την χρειαζομαστε ειδικα εμεις συμπεθερουλα!

Κοριτσάκια μου.. μην στενοχωριέστε!!! Εμένα μου κάνει κάτι νουμεράκια ο μπέμπης..!! Τεντώνει τις ποδάρες, τουρλώνει τον πωπό του.. και βλέπεις μια κοιλιά εξωγηίνη!!! Αύριο θα πάω για γενικές πάλι.. σουρωτήρι κατάντησα! Σαν πρεζάκι νιώθω τόσα τρηπίματα!! :laugh:

Μ'έχει πιάσει και μια φοβία... όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει.. Από την μια με την τόση ζέστη θέλω να γεννήσω να ησυχάσω λιγάκι, κι από την άλλη λέω καλά κάθετε εκεί μέσα.. που να γεννάμε τώραααα...:P

Κορίτσια μου θα μεταβιβάσω τις ευχούλες σας στην ΕΛενίτσα μας... κι αν έχω κάποιο νέο θα σας ενημερώσω άμεσα!!

Εφάκι μάλλον από το ξενύχτι και το χορό ... αναπληρώνει τον χαμένο του ύπνο!! :laugh:

Καλά θα κάνεις να πας και στον γιατρό και στην φίλη σου! Προκειμένου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..

Ελενιτσα μου θα γεννησεις κανονικα? εχεις κανονισει ημερομηνια?

βρε να σε ρωτησω ...λεω οταν ..νιωσω καλα να παραγγειλω το καροτσι..

ειμαι μεταξυ σε http://www.pingpong-online.de/osc/ και σε http://www.olivers-baby-care.co.uk/

τι να κανω??? ριξε φως...........παντως ειναι φθηνα ..καμια σχεση απο τα μαγαζια!!

ευχαριστω βρε ελενιτσα!!

Ε να αυτο με φοβιζει...Το οτι ειναι χαμηλα οι συσπασεις γμτ...Τεσπα το αυριο ειναι κοντα!

Ναι την χρειαζομαι και την φωτιση(απ'οπου κι αν ερχεται!) και λιγακι ψυχραιμια!Αν και απ'οτι καταλαβαινω σε καμια μας δεν περισσευει κοριτσακια!!!Ολες ελλειμα εχουμε!!!!!!!!

Νταλλια αντε με το καλο το τρυπηματακι!!!Κι εγω εκανα μαζι με τη γλυκοζη!Ολα καλα!

Και τωρα που ειπα γλυκοζη.....Τι εννοουσες πως το οριο ηταν το 110?????σε ολα τα τσιμπιματα?????Εμενα ελεγε στο 1ο οριο 100,στο 5ο 140 και στα υπολοιπα(ενδιαμεσα) 200.... :unsure::unsure: Μη μου λες τετοια!!!!κατσε να φαω λιγο παγωτο μεχρι να δει η γιατρος τα αποτελεσματα!!!χχαχαχαχχαα

αναστασουλα μου ρωτησες να πρεπει να πας με πρεπαρ ή χωρις?

εγω ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι θα σου πει οτι πανε ολα καλα..οτι εισαι λιγο τρελη κ γιαυτο να ξεκουραζεσαι οταν πρεπει!!

ευτυχως που ηρθε η ελενιτσα...αναστασια μου...δυο τρελες μαζι..ειναι επικινδυνος συνδυασμός!!!!!:)

Οχι δε ρωτησα.... Και πηγε 10...Ντρεπομαι να παρω τηλ τωρα...Εσυ τι λες????

Δε θα μου ελεγαν τπτ???Και οι δυο το ξερουν... :unsure:

Ευτυχως ειναι κ η Νταλλια εδω γιατι δεν παμε καλα οι συμπεθερες!!!!:P

κοιτα αφου αυτη στο εδωσε επομενως ξερει οτι θα το παρεις κανονικα...

Για να δουμε σου κανει τιποτα το χαπι?

να της πεις οτι το πηρες την ταδε ωρα...

αχχχ καλη επιτυχια!!!θα πας το πρωι?

Θα παω πρωι πρωι ναι..Γιατι μετα πρεπει να με γυρισει πισω ο αντρουλης και να παει στη δουλεια...

Αλλα κανονικα παιρνω στις 7 το χαπι.... Και 8 θα παω για την εξεταση???Μηπως να μην το παρω το πρωινο???Μηπως ξεχασε η γιατρος???Εσενα σου εχουν πει κατι γιαυτο???

Τα σαιτ που εβαλες ειναι γενικα ετσι???Ποιο καροτσακι τελικα???

εγω παιρνω κανονικα τα πρεπαρ μερα νυχτα απο τον 4ο κ μετα...δεν τα κοβω με τιποτε!

γμτο δεν ξερω τι να σου πω..να πας να σε δει με το χαπι ή οχι....Κανονικα αν παρεις το χαπι κ πας...δεν θα δει συσπασεις...

μηπως να πας χωρις αυτο κ να τη ρωτησεις μολις πας? μια ωρα δεν νομιζω να εχει τοσο μεγαλη σημασια...........αχχ δεν ξερω δυστυχως τι να σου πω...απ την αλλη πρεπει να σε δει με χαπι για να δει αν σε πιανουν...:S:side:

εχω ενστικτο οτι η μπουμπου μας θα τα κανει ολα τελεια ..κ το λυχναρακι της δεν θα δονειται!!!!θα δειςςςς!!!

κ μετα θα με κερασεις γιατι θα ανεβω στα μερη μας..μετα τις 17...

το καροτσι ειναι το quinny που ηθελα παντα το τριροδο..κ το καθισματακι το maxi cosi..Τα σαιτ αυτα ειναι οκ τα εχουν ελεγχθει απο αλλες μαμαδες πριν απο μενα....και πολυ φθηνα..Το καροτσι σκετο κανει εδω 580 κ εκει 400!!!!!

αλλα γμτο δεν εχω ορεξη ακομη..ειμαι πολυ συγκρατημενη....:dry:

Με εβαλες σε διλημμα τωρα...Ασε που το πρωι δε με πιανουν ετσι κι αλλιως....Δεν ξερω τι να κανω τωρα...μαλλον θα το παρω κανονικα αφου δε μου αναφεραν κατι...Κ αν νομιζουν πως δεν επρεπε ξαναπαω το απογευμα για την εξεταση! ;) Θα δω το πρωι...

Το καροτσακι σου τωρα το θυμηθηκα!!!Να μην το παραγγειλεις ακομα αφου δεν εχεις διαθεση.Και να μην μου στενοχωριεσαι που εισαι καπως...Αυτα γινονται οταν ειμαστε καλα ψυχολογικα..Οχι με το ζορι!Σε λιγο καιρο θα στρωσουμε και θα τα κανουμε ολα!Καλα συμπεθερουλα μου??? ;)

Αληθεια θα ερθεις μεσα στον Ιουνιο????Αντα να ειμαστε καλα και να αγκαλιαστουν οι κοιλιτσες μας!!!!!Να σμιξουν επιτελους οι μελλονυφοι! :P χεχεχεχεεχχχ

αχχχ λες να ρθω μπας κ μου αρχισει παλι τα κουνηματα? θα φορατε κι εσεις βραχιολακια στα ποδια??? τι μπουμπουκα ε?

αντε καλη μου ηρεμησε κ κοιμησου....Θα μπω το πρωι για να μου πεις τι εγινε!!!θα παω τον γιο μου για μαθηματικα :S κ κατα τις 10.15 με το καλο θ μπω για να ακουσω τα καλα σας νεα!!!

φιλια πολλα κ παλι καλη επιτυχια!!!

μαριμαρακι φιλακιααααα κ σε σενα!!!!

καληνυχτα κ ονειρα γλυκα γεματα μπεμπα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...