Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μελλουσες μαμαδες!!..κ οχι μονο!

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑ μεσημεριατικα.......Ακαταλληλα πραγματα συζητατε???? ντροπη παλιοκοριτσα!!

marimaraki μου εισαι τοσο γλυκια..γελασα απιστευτα με τα προβατακια ..σουπιτσα και στη σουβλα!!μαλλον θα αρχισω να τα ονειρευομαι κ γω!!:laugh: :kiss: :kiss:

ελενα μου..χμμμ τι εχω να πω για σενα...αμα βαζεις τις βαζελινες σου..με τροπο..come to mama baby :huh: ,μουγκριζεις κιολας οπως λεει κι η αναστασια μπελουτσι μας...μαλλον κι ο ..παραλυτος θα περπατουσε για να ρθει κοντα σου καλη μου!!!

Φουλινακι πως τα βλεπεις τα ονειρα βρε? εχεις τηλεκοντρολ κ βαζεις οποιο ναναι??

Αναστασακι μου τι να πω για σενα ..την πρωτη διδαξασα του εγκυου καμα σουτρα!!!!

βρε τι παθατε παλι σημερα!!!!τι θα σας κανω μου λετε? βλεπω κ του χρονου να σαστε στην ..ιδια κατασταση...με κοιλιες!!!υπερωριες θα τους βαλετε να κανουν ..αχορταγες!!!!:laugh:

τωρα να πω κ κατι σοβαρο που μερικες ισως δεν το γνωριζετε..Ελευθερα στο τελος..απαγορευεται..εκτος αν επιθυμειτε εναρξη τοκετου ετσι?το σπερμα εχει τη μαγικη ουσια(προγλαστανδινη)..να προκαλει τοκετο τον τελευταιο μηνα!αυτο βεβαια ΑΝ εχει ωριμασει ο τραχηλος !!!

αχχχ σεξοβομβες μου εσεις!!!!:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Re koritsia xtes evlepa mia tainia (O Palaisths me ton Mikey Rourke,na to deite einai poly kalo)

kai eixe mia skhnh me "agrio" "axalhnoto" sex na to pw tespa.

Kai lew:Axxx thelw k egw.

O andras mou:Ti thes kai sy?

Egw:Agrio sex :P

O andras mou:Ase mas re Elena pou thes kai agrio sex me th mpala aggalia!!

k gelage to gaidouri.. :P

Katalaves dld..... to gyrisame twra

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: αχχχχ βρε ελενα!!!!

μαλλον τα διπλα μωρα φερνουν κ διπλες ...ορεξεις!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αρα....να μη δω το εργο!!!!

οχι βρε μαρακι μου..καταρχην δεν ειναι ωριμος ο τραχηλος!Ειναι κλειστος ακομη σε μας!Μιλαμε για τον ενατο μηνα κ οταν ειναι ωριμος ο τραχηλος!

αν δεν γεννατε..περπατημα κ λιγο σεξ!!με την προυποθεση ο αντρουλης ναναι..:laugh: :laugh: πεντακαθαρος!!!

εμ βεβαια μαρακι μου..ελευθερα το κανουμε και φοβηθηκαμε ετσι πουλακι μου?

μη φοβασαι!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!B)

:laugh: Με τις ευχες μας!!!

happy mom έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: αχχχχ βρε ελενα!!!!

μαλλον τα διπλα μωρα φερνουν κ διπλες ...ορεξεις!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αρα....να μη δω το εργο!!!!

:blush: :woohoo: :silly:

oxi...oxi na to deis to ergo!Ax ti mas kanei kai autos o Mikey.

Kai sta 60 tou kouklos einai kai ena swma agalma.

:side:

marimari molis efaga mia makaronada :D Egw oneireuomai magwtakia!!! Kopse mou to fai mono dwsmou pagwtaki!!!

Emeis exoume 2 mhnakia akoma kale.Ston 9o ginete auto.

Happy mom gt auto me to thlekontrol to apokleieis?Ksereis poses fores koimomoun ,me ksypnhsan kai meta lew paw na ksanakoimithw kai synexizw to oneiro mou?kai to synexizw apo ekei pou to afhsa!Apeires fore! :)

:laugh:

ερε πολυ καλές ημαστε.Η καλυτερη παρέα νομίζω...πολύ γελιο.μαριμαρι οτντως η happymom εχει δικιο μια φίλη μου γεννησε ετσι.Λιγο πριν μπει στο μηνα της κιόλας της ηρθε και αυτης και φουντωσε και ο δικός της και τσούπ!!!!!!!!!σπασανε τα νερά...θελει λιγο προσοχη από τον 8ο κυρίως μηνα και μετα εκτός αν θελουμε και δεν βγαινει..............μπας και βοηθησει τοτε οερημος ο συζυγος..;)

Αρε ελενα και μας αναψες τα αιματα και μας κανεις και λιμοκτονουμε...οι γυναικες του γραφειου που εχω φαει σημερα οτι ηπηρχε σε ακτινα βολης και τωρα γουργουριζει το στομαχακι μου,λεμε τωρα,και δεν ξερω και τι θα φαω γιατι δε μαγειρεψα από χθές!!!Μαλλον για μακαροναδα με βλεπωωω...σλουρπ!!!

οσο για τα ονειρα...αμε και παουζ και στοπ και φοργουρντ μια χαρα λειτουργει η συσκευή:blink:

:laugh: Αν και έχω καιρό να δω τέτοιο "όνειρο", μάλλον συνήθισα την νέα μου κατάσταση!! Κορίτσια, ας ενωθούμε... λίγος καιρός έμεινε πια!! Μετά κι αν μας αφήνουν τα ζουζουνάκια μας τα μικρά... θα ασχοληθούμε λιγάκι και με τα ζουζουνάκια μας τα μεγάλα!! :laugh: Που θα πάει.. Θα το ξαναθυμηθούμε το άθλημα!!

xaxxaxaxaxxa wste den eimai h monadikh,ti wraia pou einai.Re gmt mono rec den exei h dikh mou h syskeuh axxaxaxaxaxa

Kalh oreksh loipon Foulinaki!kai ypomonh,xaras to kouragio sou pandws pou douleueis.Egw dyo writses kathomai sth karekla tou grafeiou kai pianetai h plath mou.

Kai epeidh psilokourastika paw na kanw ligo nani :)

Ta leme koukles.

Happy Mom

me ekanes k ntrapika twra....

Eytyxws pou den "vlepomaste"

me kameres..... Kokkinisa!

Pantws egw perpataw arketa,

sxeson kathimerina ((...asxeto,

apla to eipa gia na allaksw thema!))

Foulinaki

k egw den mageirepsa.... gaidouritses eimaste?!?

Den peirazei.......!

Aurio mageirema, simera delivery!

Elena

pagwtatzou mou ESY!!!!!!!!!!!!!!!!

Kali oreksi...

Μμμμ Έλενα!! Μακαρονάδα ε;; Ωραία!! Εγώ είχα φτιάξει βρε κορίτσια φασόλια από εχθές.. Καλά ήταν, δεν λέω!! Αλλά μια μακαρονάδα απο το "La Pasteria" με σάλτσα μελιτζάνας δεν με χάλαγε καθόλου τώρα!!!:laugh:

Με σβουρίζει κι ο μικρός.. :silly: Αυτό δεν είναι παιδί βρε κορίτσια! Κωλοτούμπας είναι!! Χαχαχα!!! Άντε να σκεφτείς και σεξ μετά!! Η κοιλιά μου κάνει όπως ένα πληντύριο που πλένει!! Χαχαχα!! :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: καλε μην ντρεπεσαι!!!! μοιασε κ λιγο στην αναστασια μας!!:laugh:

:laugh: φυσιολογικα πραγματα ειναι αυτα!!!

εγω δεν κοκκινισα...........κατουρηθηκα στα γελια με το μηνυμα σου!!! ααα ρε αλεξ τι χανεις!!!!:laugh:

:laugh: τι λετε μωρε εγκυες εδω?:laugh: εχω σκασει στα γελια,ξεσαλωσατε ε!!!!!

:laugh: χαχαχαχαχαχαχαχ Να κανετε σεξ κοριτσια,ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!!με την γνωμη του γιατρου βεβαια,αλλα αν η εγκυμοσυνη ειναι καλη και το εοιθυμειτε και οι δυο,ελευθερα τσουπρες!!!!!Με προσοχη βεβαιως -βεβαιως:laugh: χαχαχαχαχαχ

και με τις ευχες μου!!!;) :laugh: :P

Ξεσαλώσαμε δεν θα πει τίποτα!! :laugh: Έχουμε ξεφύγει..λέμεεεεε!!

Αλλά που θα πάει... Ευελπιστώ μέχρι να γεννήσω να κάνω και σεξ!! Χαχαχα!! :laugh: :laugh: :laugh:

Να μαι και εγω κοριτσια!!!!! Το θυμα του ΟΤΕ. (τι να κανω ειμαι πατροπαραδοτη) ... αυτη δεν ειναι συνδεση, ειναι λεωφορειο. Οποτε θελει ερχεται, οποτε θελει φευγει....

Στο θεμα μας ομως ... ΤΟ ΣΕΞ....χμ.χμ.χμ. Εμεις γελαμε με τον αντρα μου γιατι ο γιατρος μας ειπε να κανουμε οσο θελουμε αλλα παντα με προφυλακτικο για να μην υπαρχουν συσπασεις. Εμεις λοιπον τοσα χρονια δεν χρησιμοποιουσαμε προφυλακτικο και τωρα παμε στο σουπερ μαρκετ και αγοραζουμε και μας πιανουν τα γελια (λες και ειμαστε νεο ζευγαρακι).

dallia μου ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ περναει ο καιρος θα γ.......σει και ο φτωχος ()σ.σ. η εγκυος)

Κοριτσακια καλησπερα!!!Γελαω με την κουβεντα και την τροπη που επιμενει να παιρνει!!!!!!!

Συνεχιστε να φτασω κι εγω το κεφι σας γιατι με εχει πιασει μια βλακεια...Μαλλον απ'τις ορμονες... :(

Ασε Αννουλα μου!Σ'ευχαριστω για την συμπαρασταση αλλα ειναι εντελως αδικαιολογητο το "παραπονο" που με επιασε...Δεν υπαρχει λογος!Ετσι ξαφνικα...τρεχουν δακρυα και που κ που και γελια ταυτοχρονα...

Ανωμαλες ορμονες!Και το θεμα ειναι πως με ανακουφιζουν τα δακρυα...

Το παθατε αυτο καθολου βρε κοριτσια???Μια χαρα ημουν.... Τι στο καλο ειναι αυτο τωρα?

Το εχω παθει και εγω αλλα περναει ευκολα. Δες Ραδιο Αρβυλα να γελασεις λιγο.

η

Φαε κατι γλυκο να ξυνπησει το ζουζουνι σου να μιλησετε λιγο να σου περασει

Χαχαχα!! Θα γυρίσει ο τροχός λες Αννούλα ε;;; .... που θα πάει!!!

Αναστασάκι μου γλυκό, το έχω πάθει πολλές φορές! Εκεί που κάθομαι στα καλά καθούμενα βάζω τα κλάμματα! Χωρίς λόγο! Στα καλά καθούμενα! Ορμόνες! Τι να πω;;; Έλα να πούμε το κατιτις μας εδώ να ξεχαστείς κοπέλα μου! Όλο και κάτι κουφό θα υπωθεί!!:laugh:

Κοριτσακια μη με μαλωσετε αλλα αν σας πω τι τρωω τωρα..........??????

Βανιλια υποβρυχιο. Με επιασε λυσσα ξαφνικα και ευτυχως ειχα ενα ξεχασμενο βαζακι και εβαλα παγωμενο νερακι και απολαμβανω. Ε σε λιγο θα ξυπνησει και η ζουζουνα στην κοιλιτσα να παιξουμε χι χι χι

dallia έγραψε:

Χαχαχα!! Θα γυρίσει ο τροχός λες Αννούλα ε;;; .... που θα πάει!!!

!:laugh:

Καλε εννοειται οτι θα γυρισει ο τροχος... Τι εμεινε νομιζεις, λιγο το καλοκαιρακι με τις ζεστες και τις βολτουλες θα περασει ο καιρος.

Ασε που μετα οι αντρες μας θα ειναι αυτοι που θα παρακαλανε για σεξακι γιατι εμεις θα εχουμε τα νινακια να φροντιζουμε και δεν θα υπαρχει και πολυς χρονος για τρελες

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...