Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Μωρέ εντάξει με την καθαριότητα...και λίγο μικρόβιο δε βλάπτει..αλλά όχι και κατσαριδοκτόνο ρε σεις!!Με το που θα φυγουμε απο κει κ τον βάλω στο αυτοκίνητο έχει βάλει τα χέρια στο στόμα! Να φάμε και αεροζόλ;;;; Και το θέμα ποιο είναι;; ΜΟυ έλεγε κιόλας ότι είναι άρρωστη με εμετούς-διάροιες κτλ και ενώ την πήρε ο άντρας μου να τη ρωτήσει αν είναι καλά πριν πάμε εκείνη είπε ότι είναι μια χαρά. Εγκυος εγώ , με το μικρό μαζί..να κολλήσουμε να δούμε πως θα τρέχουμε! Ασε που φοβάμαι ότι όλα αυτά την πίάσανε επειδή δε χειρίζεται σωστά το αεροζόλ..αμα ψεκάζει και μένει μέσα στο σπίτι λογικό είναι να έχει εμετους κ αλλα τέτοια!Και θα περιμένω να βγει ζωντανό το παιδί μου απο τέτοια δοκιμασία;;;

Δεν ξέρω τι να κάνω...ο άντρας μου μου λεει πως το καλύτερο είνα να της το πω την επόμενη φορά. Είναι καλύτερο από μισόλογα και άλλα τέτοια...δεν ξέρω..

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΤΗΝ ΤΡΥΠΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ....

ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ?

ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ......

Δημοσίευση

Ελενακι το σκέφτηκα να γλειφω αλλά ρε συ είμαι κ εγώ έγκυος!!!Τέτοιες γαστρονομικές επιθυμίες δεν έχω ακόμη!!!!:) Πάντως σκέφτομαι να της το πω...αλλά φοβάμαι μην παρεξηγήσει! Εχει κ ένα κακό συνήθειο!Μην μπλέξεις στο στόμα της! Σε κακολογεί σε όποιον βρει. Είναι να μην της κάνεις κακό...έμπλεξες!Και σκέφτομαι..αν της πω κάτι και ξινισει;;;Για τσακωμούς είμαστε;;

Δημοσίευση

Εγω τα χωνω στην δικια μου μανα και τσακωνωμαι και ο αντρας μου στην δικη του

Κακα τα ψεματα η πεθερα μου ειναι μια υπεροχη γυναικα αλλα

αν τσακωθεις με την πεθερα θα ειστε παντα σε μια ψυχρη φαση αμα τσακωθεις με την μανα σου τα ξαναβρισκεις

Να της τα χωσει ο αντρουλης σου

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ!!!ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ...:S ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙ:blink: ...ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΜΑΤΙΑ".ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ(ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ).ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΣ ΠΛΑΤΣ(ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΒΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΞΕΙ ΕΣΤΩ..)ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΗΔΕΙΑΣΩ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ(ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΛΥΜΕΝΑ ΠΙΑΤΑ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ/ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ).ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΟΚ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗ ΤΡΕΛΛΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΩΡΟ:blush: :blush: ΟΠΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ:S !ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!

Δημοσίευση

Χα χα!!!:woohoo: Άστα τυρογαριδάκι.Οπως είπαν και τα άλλα κορίτσια από εδώ και πέρα δε θα μπορείς να προστατεύεις το μικρούλη σου από τα μικρόβια.Βέβαια η πεθερά σου αφού ήξερε ότι θα της τον πας θα μπορούσε να είχε καθαρίσει.Έστω τα πάνω πάνω.Αλλά τι να πεις;;;Θα γίνεις κακιά και θα τσακωθείς και με τον άντρα σου μετά.Τα λέω σε σένα να τα ακούσω και εγώ. Ακόμη δεν χρειάστηκε να αφήσω τον μπέμπη μου άλλα το σκέφτομαι πολύ.Είμαι και μανιακή με την καθαριότητα οπότε μου φαίνεται "χαβούζα" το σπίτι της πεθεράς μου.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι την επόμενη φορά να βάλεις τον αντρούλη σου να την πάρει τηλ. και να της πει να έχει έτοιμο το σπίτι(με τρόπο όλα αυτά).Φιλιά και να χαίρεσαι το γιόκα σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...