Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σκέψου ότι με αυτήν την μαμά μεγάλωσε ο άντρας σου ,μην σκέφτεσαι τόσο αρνητικά γιαυτην .το ξέρω ότι σε ενοχλεί ,προσπάθησε να μην αφήνεις το μωρό εκεί αλλά μην την κρίνεις τόσο αυστηρά .κανένας δεν έπαθε τίποτα από λίγη βρομιά παραπάνω :laugh: δες τον καλό σου .:laugh:

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

tirogaridaki μου να σου ζησει το αγορακι σου, να τα χιλιασει!!! την πρωταπριλια εχει γενεθλια και η μαμα μου!!!! τα ιδια και χειροτερα μπορω να σου πω οτι εχω κι εγω με την πεθερα μου. τρελαινομαι καθε φορα που πηγαινουμε. τι βρωμικο πατωμα, τι μπανιο, τι κουζινα ασε δεν περιγραφεται η κατασταση. γενικα δεν εχει και πολυ σχεση με το νερο.... ποτε ομως δεν της εχω αφησει το μωρο γιατι ευτυχως εχω κοντα την μανουλα μου. και οταν πηγαινω με το μωρο και μολις γυρισουμε σπιτι κατευθειαν μπανιο. σιχαινομαι παρα πολυ αλλα και τι να κανω; εγω παλι ειμαι το ακριβως αντιθετο... λιγο υστερικη με την καθαριοτητα (φταιει η μανουλα). ευτυχως το μικρο μου δεν ειναι γκρινιαρικο και τις κανω τις δουλειες μου. οπως σου ειπε και το mitsakii ο ανθρωπος ο βρωμιαρης δεν αλλαζει.

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια, αηδίασα πρωί πρωί!!!

Έτρωγα και το σαντουιτσάκι μου...

Εγώ έχω 1 θέμα με τα παπούτσια στο σπίτι!

Θεωρώ οτι μπαίνουν πολλά μικρόβια και είναι κρίμα...

Στα πεθερικά μου το έχω πει γιατί θεωρώ οτι είναι δικοί μας άνθρωποι και όπως το λέω στους γονείς μου το λέω και σ' αυτούς (και μάλιστα, σ' αυτούς το είπα πολύ ευγενικα!

Η πεθερά μου το σέβεται, αλλά ο πεθερός...

Άντε, κάτω να μπεις με τα παπούτσια, αλλά πάνω στα υπνοδωμάτια γιατί;

Μια μέρα τον είδα να ανεβαίνει πάνω με τα παπούτσια (χωρίς να υπάρχει λόγος, έτσι από περιέργια) και τον κατέβασα άρων άρων :laugh:

Παρεξηγήθηκε αλλά δε με ένοιαξε!

Πρέπει να σέβονται τους κανόνες που έχουμε στα σπίτια μας!

Τιρογαριδάκι, κατ' αρχάς να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!

Φαντάζομαι κανένας δεν πίστευε οτι γεννούσες:laugh:

Όσο για την πεθερά, δεν μπορείς να της πεις κάτι!

Εφόσον της είπε ο γιος της και δεν το παραδεχότανε...

Μόνο "κακιά" θα καταφέρεις να γίνεις!

Απλώς, απέφυγε το όσο μπορείς!

Δημοσίευση

Καλημερα κι απο μενα!Να τον χαιρεσαι τον μικρουλη σου!!

Εχω ηδη τρομοκρατηθει απο αυτα που ειπαν ολα τα κοριτσια!!!Μεχρι τωρα το μυαλο μου ειχε φτασει στο αν θα βγαζουν τα παπουτσια,'η αν θα πλενουν τα χερια πριν πιασουν το μωρο αλλα για το σπιτι το δικο μου...Τωρα εχω να σκεφτω-πανικοβληθω για το δικο τους σπιτι????:S :S :blink:

Αγχωωωωθηκαααααα!Και συνηθως οι πεθερες ειναι και ξερολες.Αν πω κατι και ακουσω εκεινο το σπαστικο "δεν παθαινει τιποτα" κ "δε θα το βαλουμε σε γυαλα":angry: :angry: :angry: θα τη σκοτωσω!!!

Πειραματα στα δικα μας τα μωρα θα κανουνε????????????Μην τρελαθουμε.

Εγω τυρογαριδακι μου(Αχ μου ανοιγει την ορεξη το νικ σου!!!) δε θα το πηγαινα το μωρο μου....Τοσα αντισωματα δεν ειναι για καλο....

Προσπαθησε να βρεις αλλη λυση οταν πρεπει να αφησεις το μωρο...Εγω αυτο θα εκανα.Ή πες της εξω απ'τα δοντια αυτο που θελεις να κανει.Αφου σ'ακουω πως δεν εισαι υπερβολικη με την καθαριοτητα,αρα εχεις δικιο!

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια. Εγω έχω πάει τόσες φορές που συνηθισα ακόμη και τη βρωμιά της. Απλώς ποτέ δεν πήγαινα τουαλέτα σε αυτούς ή αν ήταν ιδιαίτερη ανάγκη δεν άγγιζα πολλά πολλα! Αλλά με το μωρό τώρα, που βάζει συνέχεια πράγματα στο στόμα ή πιπιλάει το δάχτυλό του,είμαι πιο προσεκτική. Να της πω κάτι...μου φαντάζει πολύ δύσκολο...αλλά απο την άλλη λεω ...φοβάμαι μην παρεξηγηθεί αυτή αλλά δε φοβάμαι τι μπορει να πάθει ο μικρός;; Εν τω μεταξύ από το Σεπτέμβρη ξεκινάω τη δουλειά μου κ μονο εκείνη δε δουλεύει για να μου τον κρατάει....κ με όλα αυτά μπαίνω σε δίλλημα, βρεφονηπιακό σταθμό ή βρώμικη πεθερά;;;;; Ευτυχως τωρα δεν της τον αφήνω συχνά γιατί μένει κοντά η μητέρα μου που όμως τα πρωινά δουλεύει.

οσο για το άν οι πεθερές είναι ξερόλες(βεβαια καμιά φορά κ οι δικές μας οι μαμάδες ;) )ειναι όντως έτσι!! ¨Οποτε ρχόταν μου το μπουκωνε σοκολάτα(από 6 μηνών) και μια μέρα που μας είχε φέρει σοκολάτα με ξηρούς καρπούς τον πήγαμε στο νοσοκομείο με αλλεργία (ευτυχώς όχι αλλεργικό σοκ) και απο τότε τέρμα η σοκολάτα!!Άλλά επέμενε <<δε θα πάθει τίποτε..δε θα πάθει τιποτε>> να όμως που έπαθε!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Tirogarodaki mou kalimera,,,

Kai na sou zisei to mwraki sou agapi mou...

Se katalavw apolita agapi mou...

Kai egw eimai enantion sta vromika...

Ax posa ma posa antiswmwta tha piasei to mikro sou...Xaxa

Ate en mpirazei...

Alli fora pou tha pas paikse tin kali...

Kai toulaxistw kane ta apo panw ligo me ton flokko...

Gia to kalo tou paidiou sou fusika...

Emana i pethera mou pali den mporei na dei to paramikro sto patoma...

Kai kapote otan erxetai sto spiti mas mou ta kanei kai ta dikia mou...

Sou euxwme kaliteri sunexeia...

Kai kala na perasetai agapi mou sto party...

Filia,,,

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

καλημέρα κορίτσια. Εγω έχω πάει τόσες φορές που συνηθισα ακόμη και τη βρωμιά της. Απλώς ποτέ δεν πήγαινα τουαλέτα σε αυτούς ή αν ήταν ιδιαίτερη ανάγκη δεν άγγιζα πολλά πολλα! Αλλά με το μωρό τώρα, που βάζει συνέχεια πράγματα στο στόμα ή πιπιλάει το δάχτυλό του,είμαι πιο προσεκτική. Να της πω κάτι...μου φαντάζει πολύ δύσκολο...αλλά απο την άλλη λεω ...φοβάμαι μην παρεξηγηθεί αυτή αλλά δε φοβάμαι τι μπορει να πάθει ο μικρός;; Εν τω μεταξύ από το Σεπτέμβρη ξεκινάω τη δουλειά μου κ μονο εκείνη δε δουλεύει για να μου τον κρατάει....κ με όλα αυτά μπαίνω σε δίλλημα, βρεφονηπιακό σταθμό ή βρώμικη πεθερά;;;;; Ευτυχως τωρα δεν της τον αφήνω συχνά γιατί μένει κοντά η μητέρα μου που όμως τα πρωινά δουλεύει.

οσο για το άν οι πεθερές είναι ξερόλες(βεβαια καμιά φορά κ οι δικές μας οι μαμάδες ;) )ειναι όντως έτσι!! ¨Οποτε ρχόταν μου το μπουκωνε σοκολάτα(από 6 μηνών) και μια μέρα που μας είχε φέρει σοκολάτα με ξηρούς καρπούς τον πήγαμε στο νοσοκομείο με αλλεργία (ευτυχώς όχι αλλεργικό σοκ) και απο τότε τέρμα η σοκολάτα!!Άλλά επέμενε <<δε θα πάθει τίποτε..δε θα πάθει τιποτε>> να όμως που έπαθε!!!!!!!!!!!!!

αχ ρε φανουλα:laugh: μαλλον επερεπε να ονομασεις το ποστ 'οσα βλεπει η νυφη':P

κ εγω ρε συ τα σιχαινομαι αυτα οκ ειπαμε να παρει αντισωματα αλλα οχι κ ετσι:ohmy:

Δημοσίευση

Φανη να σου ζησει το κουκλι σου! εγω μαλλον στη θεση σου θα αφηνα το μικρο οσο λιγοτερη ωρα γινεται στην πεθερα!

η δικη μου δεν ειναι και πολυ καθαρη αλλα τα βασικα βασικα τα κανει.... δεν ξερω τι θα γινει οταν θα μπουσουλισει η Μαρια-Ιωαννα γιατι ακομα δεν κανουμε τιποτα.... τι θα βλεπω στα χερακια της οταν και αν θα της την πηγαινουμε γιατι για την ωρα η πεθερα ολο με ρωταει ποσο ακομα θα θηλαζω και ποτε θα σταματησω για να μπορει να της αφηνουμε την μικρη!.....:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

αχ αυτες οι πεθερες!!!!!! καποια στιγμη και εμεις στην θεση τους θα ειμαστε:laugh: :laugh: tirogaridaki μου να σου ζησει πολυχρονος να τον δεις οπως ποθεις συμφωνω με ολες δηλ.ουτε στην φορμολη θα τα βαλουμε(ξεχασαμε που παιζαμε εμεις? εγω ολη μερα στα χωματα και στις αλανες) αλλα ουτε και σε ενα τοσο βρωμικο περιβαλον σε νιωθω γιατι και η πεθερα μου στο ιδιο στυλ ειναι και...χειροτερα...η προσωποποιηση της ανευθυνοτητας και το σπιτι αστα δραμα θα το σκευτω να τον αφησω να μπουσουλισει εκει χαλια ασκουπιστα τα επιπλα μεσα στην σκονη(σιγουρα θελει αυτες που καθαριζουν στον σκαι)και φυσικα δεν εργαζεται ολη μερα ασχολειται με τον κηπο και το τσατ(κουτσομπολιο) εγω τον αφησα μια μερα που ειχα μαστορους στο σπιτι.τον ειχαμε βαλει στο κρεβατι και παιζαμε..καποια στιγμη με χρειαστηκαν οι μαστοροι απανω (μενω απο πανω της ) και ανεβηκα να τους βοηθησω και ξερετε τι εκανε!!!!!!

αφησε το παιδι στο κρεβατι και ειρθε πανω να δει τι κανουμε!!!!!!!

εγω μεσα στην συγχηση των εργασιων δεν το καταλαβα και ξαφνικα το συνηδητοποιω!!!! που ειναι το παιδι της λεω..κατω μου απαντα με απαθεια στο κρεβατι .και αν πεσει? της απαντω...και εσενα σου επεσε μου λεει(γυρναει συνεχεια και μια μερα μου επεσε στο δευτερολεπτο απο το δωματιο στην κουζινα πηγα αργει να γινει το κακο? οχι!!) τρεχω κατω παιρνω το μωρο και εγινε χαμος ευτυχως που εχω και την μαμα μου δεν την θεοποιω αλλα σε συγκρηση με την πεθερα μου καμια σχεση παντως πιστευω πως οι ξενοι (παπουδες,γιαγιαδες,θεις κτλ )εχουν μεγαλυτερη ευθηνη απεναντι στα παιδια απο τους γονεις τους

Δημοσίευση

Καλά Μπεμπούλη, τραγικό αυτό που έκανε η πεθερά σου!

Απορώ πώς κρατήθηκες και δεν την έβρισες!

Δηλαδή, επειδή σου έπεσε μία φορά πρέπει να πέσει και σ' αυτήν για να πατσίσετε;

Τρομερή ανευθυνότητα!!!

Βρε κορίτσια...

Ή οι όλες οι πεθερές είναι βρωμιάρες, ή όλες οι νύφες είμαστε υστερικές με την καθαριότητα :laugh:

Δημοσίευση

Τυρογαρηδακι μου τι κανει;εισαι καλα;να σας ζηση ο μπεμπουλης σας!!:) Εμεις οπως θυμασε αυριο εχουμε τα γεννεθλια μας!!Αλλα δεν θα κανουμε πολλα πραγματα γιατι εχουμε τον πεθερο μου στο Ιπποκρατιο με εφραγμα εδω και μια εβδομαδα!!Ασε δραμα η κατασταση..δοξαση ο Θεος που ολα πανε μια χαρα!!Λοιπον με το θεμα της πεθερα σου επειδη και εγω αηδιαζω δεν θα της το ξανα αφηνα το μωρο αφου λες οτι ειναι δραμα η κατασταση!!Εχω μπει και εγω λογου δουλειας μου σε τετοια σπιτια και ειναι χαλια η κατασταση,ουτε νερο δεν μπορεις να πεις!!Αλλα εαν κατι δεν σου αρεσει να της το πεις!!Εμενα η πεθερα μου ειναι μοδιστρα και οσο να'νε δεν ασχολιτε και πολυ με το σπιτι,δεν ειναι βρομικη ομως,ειναι μαζεμενο το σπιτι της..Οταν παμε ομως στο χωριο το κανει λαμπογυαλο το σπιτι.Καθετε στα γονατα και με την μουρη κατω βγαζει της καρφιτσες μια μια για να μην παθει κατι η μικρη!!Στην αρχη της το λεγαμε!!Δεν μας παρεξηγουσε ομως αλλα ουτε και εμεις γιατι ηταν τετοια η δουλεια της που πρεπει να παρεμεληση κατι.Αλλα την βοηθαω και εγω αρκετα σε οτι βλεπω που πρεπει να γινουν!!Μηπος θα επρεπε να την βοηθησης και εσυ καπου;λεω εγω;δεν ξερω την σχεση σας!!

Δημοσίευση

Κ εγω ξέρω τι σημαίνει ο φλόκκκκκος!!!:))))) Απο που είσαι κ μιλάς έτσι κορίτσι μου;;;; :))) Γιατι ετσι μιλάμε κ στη Ρόδο!!

καλά εσένα ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ η πεθερά σου έιναι χαζή (συγγνώμη κιόλας!!!!)αλλά είναι δυνατόν να σου λέει κάτι τέτοιοοο??? Βέβαια κ πάλι δύσκολα θα της την έλεγα...θέλω να διατηρώ τις σχέσεις σε καλά επίπεδα...δυστύχως!!!

Πάντως σιγά μην πάω να τη βοηθήσω κιόλας στο καθάρισμα!!!Εχει την κόρη της μέσα στο σπίτι κ την εγγονή της και αν δεν την βοηθάει η κόρη της , θα την βοηθήσω εγω;;; Εγώ κόβω τα νυχάκια της ανηψιάς μου που όποτε τηβλέπω είναι μέσα στη μαυρίλα!! Να κάτσω να της κάνω κ καθαριότητα;;;

Πέμπη και Μανούλα να χαίρεστε κ εσείς τα κοριτσάκια σας που σε λίγο κλείνουν κ αυτά χρόνο!!Πωπω...πότε πέρασε ενας χρόνος βρε παιδιά που λέγαμε τις πιθανές ημερομηνίες τοκετού μας....για αν μην πω τις ιστοριες της γέννας μας....

• 1 month later...
Δημοσίευση

Επαναφέρομαι το θέμα γιατι εχθες μου έτυχε κάτι...να τραβάω τα μαλλια μου!! Κάθε Σάββατο λοιπόν πάμε στην πεθερά μου(ή Κυριακή ανάλογα). Κάτσαμε εγώ και ο άντρας μου να φάμε, ενώ εκείνη θα τάιζε το μικρό(έχει πιστει ότι εγώ και η μητέρα μου του κάνουμε δίαιτα του παιδιου, καθότι εκείνη ζυγίζει 140 κιλά ).Α φου φαγαμε κ έκατσα στον καναπε..βλέπω στο τραπέζι...ένα ΤΕΖΑ!!!ΌΣΗ ώρα τρώγαμε είχαμ για παρέα στο τραπέζι..κατσαριδοκτόνο!!Δεν το είχα δει καθώς είχε κ άλλα πράγματα στο τραπέζι..!! ΤΗ ρωτάω λοιπόν με τρόπο..<<Εχετε κατσαρίδες;;>> Εκείνη μου απάντησε ότι το έχουν για τα κουνούπια!Σκεφτηκα λιγο κ της λέω..<<Δε φοβάστε μην πέσουν πάνω στα τρόφιμα και στους πάγκους;>> Και μου έιπε ότι ψεκάζει το πάτωμα! Εμεινα κάγκελο...τόση ώρα το παιδί μου μπουσουλούσε στα πλακάκια της και εκείνη τα είχε ψεκάσει;;;; Το θέμα των ασφουγγάριστων πατωμάτων το έχω ξεπεράσει πλέον γιατι δεν υπάρχει ελπίδα να καταλάβει κάποια πράγματα...αυτό όμως είναι χειρότερο!!!Δε θέλω να ξαναπάει το παιδί μου σπίτι της!!Κα-θο-λου!!!

Δημοσίευση

ΧΜΜΜΜΜ Δυσκολα....μιας και ειμαι πολυ παραξενη με την καθαριοτητα!Θα προτεινα να μην πηγαινει αν δεν ειστε μαζι...θα το σκεφτομουν...ενταξει βεβαια θα μου πεις ο αντρας σου με ποιον μεγαλωσε αλλα ενταξει οσο να ναι μεγαλωνοντας την καθαριοτητα την βλεπουν με αλλο ματι χα χα χα χα :P...τι να πω,αφου δεν σου αρεσουν καποια πραγματα τι να σου πω,μην τον αφηνεις.Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...εγω τα εχω σκεφτει αυτα και ετσι θα εκανα!Φιλακια πολλα!

Δημοσίευση

Geia sou tirogaridaki!

K mono pou to eipes twra mou gurisan t'antera!

Egw pethera den exw alla o petheros mou einai asta!

Douleuei se oikodomi k to spiti einai mesa sti skoni k to tsimento!!

Eutuxws den tha xreiastei na tou to afisw!

Twra mi sou analusw to thema tis kouniadas mou k frikareis stin kurioleksia omws ti kanei me to mwro tis!!

Egw me ti mama mou to exw suzitisei to thema otan me to kalo tha mou to krataei(menei apo panw)k parolo pou den exw provlima me tin katahriotita tis mou eipe oti tha to krataei edw sto spiti mou sta dika mou limeria!

Δημοσίευση

ΩΧ,,,,,,,ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ, Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ Μ, ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ WETEX ΚΟΤΥΖΙΝΑ, ΝΕΡΟΧΥΤΗ, ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!!

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑ ....

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙΓΕΛΑΜΕ!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ, ΑΛΛΙΩς...:P

Δημοσίευση

Μωρέ εντάξει με την καθαριότητα...και λίγο μικρόβιο δε βλάπτει..αλλά όχι και κατσαριδοκτόνο ρε σεις!!Με το που θα φυγουμε απο κει κ τον βάλω στο αυτοκίνητο έχει βάλει τα χέρια στο στόμα! Να φάμε και αεροζόλ;;;; Και το θέμα ποιο είναι;; ΜΟυ έλεγε κιόλας ότι είναι άρρωστη με εμετούς-διάροιες κτλ και ενώ την πήρε ο άντρας μου να τη ρωτήσει αν είναι καλά πριν πάμε εκείνη είπε ότι είναι μια χαρά. Εγκυος εγώ , με το μικρό μαζί..να κολλήσουμε να δούμε πως θα τρέχουμε! Ασε που φοβάμαι ότι όλα αυτά την πίάσανε επειδή δε χειρίζεται σωστά το αεροζόλ..αμα ψεκάζει και μένει μέσα στο σπίτι λογικό είναι να έχει εμετους κ αλλα τέτοια!Και θα περιμένω να βγει ζωντανό το παιδί μου απο τέτοια δοκιμασία;;;

Δεν ξέρω τι να κάνω...ο άντρας μου μου λεει πως το καλύτερο είνα να της το πω την επόμενη φορά. Είναι καλύτερο από μισόλογα και άλλα τέτοια...δεν ξέρω..

Δημοσίευση

tirogaridaki μου εφριξα,κατσαριδοκτονο με μωρο χρονιαρικο:blink: α πα πα,να βαλεις τον αντρα σου επειγοντως να της μιλησει,η εσυ,πες αυτα που δεν θελεις να κανει ,πες οτι σου τα ειπε ο παιδιατρος αν νομιζεις θα σε παρεξηγησει,κι αν εξακολουθει,οπου φυγει-φυγει....μακριαααα....;)

Δημοσίευση

Ti les twra Fanoula mou?? Sovara mila?? Ekane tetoio

pragma h gynaika kai skeftese an tha tis miliseis?

Fysika kai tha ths to peis thn epomenh fora,sta isia kiolas!

Toulaxiston an xerei oti tha pate na mhn psekasei ekeinh thn

mera..Alla tha mou peis kai pali pws tha eisai sigourh esy

giayto..Na skyveis na glyfeis ta patwmata den leei!!! :laugh:

Kai ayto me thn arrwstia ths pali pou to pas!! Ma kala den

skeftete oti eisai egyos kai oti an kolliseis esy kai o

Dimitrakis tha trexete??

Ax! ti na pw allo den kserw..Merikes gynaikes einai entelws

axarakthristes me ayta pou kanoun kai lene... Filakia polla!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...