Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ..ΛΙΓΑΚΙ..!!!

Recommended Posts

ο δικός μου γιος σταμάτησε να ξυπνά το βράδυ όταν άρχισε να τρώει και άλλες τροφές κατά τη διάρκεια της ημέρας, δηλαδή μετά τους 6 μήνες. Μέχρι τους 5,5 μήνες τρεφόταν με αποκλειστικό θηλασμό. Η κόρη μου, τώρα είναι 7 μηνών, ακόμη ξυπνάει τα βράδια 1 με 2 φορές, την θηλάζω και της δίνω και ένα γεύμα την ημέρα καροτάκι-πατατούλα.

Πιστεύω ότι εξαρτάται στο παιδί και όχι στην διατροφή του, υπάρχουν και παιδιά που θηλάζουν και δεν ξυπνούν την νύχτα και άλλα που δεν θηλάζουν και ξυπνούν, εξαρτάται το παιδί... αυτά μου λέει η εμπειρία μου σαν μάνα με δύο - τελειώς διαφορετικά - παιδιά!

Τώρα αν υπάρχουν παιδιά που έχουν παραπάνω βάρος από το φυσιολογικό, μήπως τρώνε και πολλά ζαχαρώδη? πολλές κρέμες και τροφές που το μόνο που προσφέρουν είναι άχρηστες θερμίδες??!:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ.Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡ.ΣΩ,ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΝΑ ΚΑΤΣΩ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!:kiss: :kiss:

Anthi mou agapi mou...

Pragmati xathikes...

Wmos ate ti na kaneis???

Vouras kai den ftaneis...

Na sou zisei kai pali to mwraki sou filenada mou...

Kai min fwvasai gia tipota,.,

Ase ton kouklo sou na megalwsei akomi ligo...

Kai tha varethei na ksupnaei o idios...

Ax re anthi mou emena o kwnstantinos mou argisen polla na kimatai sunexwmena ta vradakia tou...

exei 4 mines sxedwn pou stamatisen na ksupnaei...

Anthi mou min xannesai...

Na mas mpeneis esto kai gia ligo...

Ta filia mou agapi mou...

Kai o theoullis mazi sas...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΑ.ΑΠΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΑ ΣΥΧΝΑ..!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ(ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ) ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΓΑΖΩ ΓΑΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ.ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.JOVANNA ΓΕΛΑΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ..!!!ΚΟΡΙΣΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!

Ανθη μου θα εχεις τρελαθει με όλα αυτα που σου γραφουν .Κοριτσια ηρεμηστε και μην προσπαθειτε να βγαλετε λάθος μητερες που δνε θηλαζουν για τους χ λογους η μητερες που θηλαζουν για το καλο το παοδιων τους .Η καθε μια κανει αυτο που νομιζει το καθε παιδι ειναι διαφορετικο και εχει της δικες του ανναγκες .Υπαρχουν παιδια που θηλαζουν και δεν ξυπνανε τη νυχτα ο ανιψιος μου που τον θηλαζε η νυφη μου εως 15 μηνων απο 25 ημερων τον θηλαζε στις 1,00 τη νυχτα και αυτος ξυπναγε στις 7 το πρωι δεν εκλειγε ηταν πολυ ησυχο μωρο δηλαδη τι θα επρεπε να το ξυπναει και να το κανει νευρικο;

Εγω το γιο μου δεν το θηλασα καόλου και του εδωσα κατευθειαν ξενο γαλα λοιπον επεινε στις 12 τη νυχτα το τελευταιο γευμα και ξυπναγε στις 6,30 το πρωι και καθε τρεις ωρες περιπου επεινε γαλα , ποτε δεν τον ξυπνησα μονη μου περιμενα να ξυπνησει μονος του εκρινα απο τον ευατο μου εμενα θα μου αρεσε να με ξυπανανε για να φαω ; αμα πινασω σηκωνομαι μονη μου .Περιμενα ειχαν περασει και 5 ωρες μια φορα αλλα το προηγουμενο γευμα ειχε πιει περισσοτερο γαλα και ηταν χορτασμενο.

Ανθη κοιτα να κοιμασαι οσο μπορεις οπως λεει και η υβονη οι δουλειες ασ περιμενουν και το μωρο θα φτοιαξει το προγραμμα του .

βανια μου τα έχεις μπερδέψει λίγο .δεν βγάλαμε καμία γυναίκα λάθος επειδή δεν θηλάζει δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα εκτός από το ότι το μητρικό γάλα χωνεύεται γρηγορότερα από το άλλο και ξυπνάνε τα περισσότερα παιδία γρηγορότερα .

δεν βγάζουμε λάθος καμία που το παιδί της έχει ένα α ρόλοι μέσα του να ξυπνάει να φάει όποτε θέλει .το αντίθετο λέμε ότι το παιδί πρέπει να τρώει όποτε θέλει γιατί έχει ανάγκη το φαγητό και να μην το ξεγελάνε μέσα στον ύπνο του με πιπίλες .

τώρα που σου τα έκανα μια σούμα μήπως κατάλαβες ?με έθιξε πολύ αυτή σου η θέση ότι προσπαθούμε κάποιες να βγάλουμε λάθος κάποιες άλλες και γύρισες το θέμα πάλι στον θηλασμό .δεν με ενδιαφέρει ποια θήλασε και ποια όχι και δεν κάνω την καλή μαμά .η κολλητή μου που γέννησε 2 εβδομάδες πριν από μένα δεν θήλασε λόγο έλλειψης ενημερώσεις από το νοσοκομείο και τις μαίες και γιαυτην την έλλειψη ενημερώσεις παραθέτω διάφορα εδώ μέσα .μακάρι να ήμουνα κοντά της να έκανα πέρα όλους τους άσχετους και να θήλαζε που τόσο ήθελε αλλά ζούμε σε αλί πόλη και δεν με ενημέρωσε καθόλου .

αν είδες μια αντιπαράθεση δεν ήταν τσακωμός και τίποτα από ότι σκέφτηκες κάποιες κοπέλες είπανε τι κάνουν στα μωρά για να κοιμούνται σερί το βράδυ εμείς παραθέσαμε τι λέει η σηνχρονη παιδιατρική και αυτό τέρμα ,η κάθε μια ας κάνει ότι θέλει .απλά πρέπει να λέμε εδώ μέσα και τις επιστημονικές απόψεις .μακάρι η Ιφιγένεια που την βρίσκει καλή μέθοδο να της πετύχει ,γιατί αυτό θεωροί σωστό ,μακάρι να το καταφέρει και αυτήν οπός ο κύκλος της .δεν λέμε τίποτε για να τσακωθούμε απλά παραθέτουμε απόψεις .μήπως πρέπει να συμφωνούμε όλες μαζί για να μην ενοχλούμε?

και στο ξανάλεω δεν μιλήσαμε για το τι κάνει από μόνο του ένα παιδί που όντως είναι το καθένα διαφορετικό αλλά για τις παρεμβολές των μαμάδων .σε παρακαλώ ξαναδεστώ το θέμα αν έχεις αμφιβολίες .

ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ ΒΡΕ ΑΝΘΗ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ,ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΓΩ ΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ:P ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ 80 ΜΕ 100 ΜΛ ΓΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΟΥΣΕ,ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΚΟΝΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ:unsure: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΠΝΟ,ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΚΑΤΟΥΛΑ,ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ,ΛΙΓΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ,ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΗΣΥΧΗ,ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ,ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ:laugh: ,ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ,ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΘΑ ΞΕΝΟΙΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ:woohoo:

ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ..ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ...ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΧΥΡΕΣΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΥΤΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.ΞΑΝΛΕΩ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ 30ΓΡ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ 100 ΜΕ 120ΓΡ ΣΤΗ ΚΑΘΙΣΙΑ?ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ?ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ?ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΟΣΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 30 ΓΡ.ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ 9Ο ΞΕΝΟ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ 7ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ6..ΜΑΚΑΡΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΟ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ 8 ΣΤΙΣ 10 ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΒΕΤΑΙ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΥΠΝΟ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΙΣΕΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΛΙΩΣ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΡΕΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ..ΕΔΩ ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑ ΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΑΜΜΥΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ...

kalispera egw mallon eimai apo tis tyxeres mamades ftou ftou prwta mhn thn matiasw;P h mikrh mou einai 3 mhnwn kai edw kai enan mhna synexomena mou koimate apo ths 12-1 to brady kai mou ksipnaei to prwi 10. den mou koimate omws thn hmera koimate mia wra to poli h kanena misawro kai ksipnaei. pantws ap otan 40isa kai meta mou elege o giatros mou na ftiaksoume siga siga to wrario na mou koimate ta bradia, thimame pou mou eipe xaraxtiristika kane kai ligo ton kinezo an ksipnisei to brady dwse pipila den pathenei tipota kai na mhn faei.. h mikrh to eftiakse monh ths to wrario ths eytyxos. twra kathe paidaki einai poli diaforetiko omws kai paizei symantiko rolo oi kolikoi tous.. tha perasei kai ayto ipomonh ligo se katalabainw einai dyskolo.. isws bohthaei ayto den kserw thn exw olh thn hmera sto saloni me fws thleorash kai to brady sto dwmatio ths me ena fotaki mikro kai ysixia lene pws etsi ta mwrakia katalabainoun pws einai brady apo thn ysixia kai to fws. den kserw an bohthisa kai egw nea mama eimai kai psaxnomai akoma..

ax an8oulaki mou akoma de kataferame na milhsoume,,8a se parw kapoia stigmh :)

se katalavainw apoluta..;p8a strwsei opou nanai o mpempoulakos :)

emeis apo otan saranthsame exoume ftia3ei programmataki(de 3erw kata poso 8a krathsei fysika ayto)mexri twra ola kala pantws!!8ulazw apokleistika k h mpempa koimatai olo to vrady edw k 2 mhnes xwris na 3ypnhsei.sthn arxh thn 3ypnousa gia na faei k de h8ele griniaze polu k meta den to 3ana ekana..fysika mou eipe h paidiatros oti den einai swsto na xalame tou mwrou ton ypno an de 3ypnaei mono tou gia na faei..einai san na 3ypname enan an8rwpo k na tou vazoume mia mprizola na th faei me to zori..genikotera einai polu drasthria olh mera..thn exw sta gymnasthria k paizei k voltoules me to karotsaki isws na voh8aei k ayto:dry:

filos`ifigen έγραψε:

ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΧΥΡΕΣΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΥΤΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

Τωρα μιλάς σοβαρά ? Απο τη νυφη σου τα καταλαβες ολα αυτα ?

Ιφιγένεια , ενημερώσου , διαβασε μελετησε η γνωση απο τη στιγμη που χρησιμοποιεις το νετ ειναι στα ποδια σου !

Εγω καταλαβαινω , δεν εχεις ασχοληθει αυτα σου λενε αυτα λες αλλα ειναι συγνωμη ...για γέλια !!!

Ανθή κουράγιο. Που θα πάει, θα φτιάξει. Προσπάθησε να κοιμάσαι όποτε σου δίνεται η ευκαιρία. Ξέρω, έτσι χάνεις τη μέρα σου και νιώθεις ότι δεν κάνεις τίποτα. Αλλά είσαι ακόμα στην αρχή.

Τα ίδια πέρασα και εγώ. Ύπνος μηδέν. Όταν κοιμόταν πλέον η μικρή ήταν ώρα να σηκωθώ και να ετοιμάσω τη μεγάλη για τον παιδικό. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω πολλά νεύρα από την κούραση και να μου πηγαίνουν όλα από το κακό στο χειρότερο.

Τώρα, 3 μήνες μετά, δεν μπορώ να πω ότι απολαμβάνω τον ύπνο μου, αλλά 6-7 ώρες μέσα στη μέρα τις κοιμάμαι. Το παιδί έχει βρει τους ρυθμούς του και κάπως τα βολεύουμε.

Όσο για τον νυχτερινό ύπνο, ποτέ κανείς εμένα δεν με συμβούλεψε να κόψω γεύμα για να μην ξυπνάει. Αυτό που κάνω όμως είναι μόλις αρχίσει να πιπιλάει τα χέρια της να την περνάω στο στήθος πριν προλάβει να ξυπνήσει καλά. Έτσι ξανακοιμάται και εγώ μένω ξύπνια κοντα μισή ώρα. Εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι κοιμάται πολύ αργά.... 1, 2, 3...

Η ερώτησή μου όμως είναι: Εσείς αν ξυπνήσετε τη νύχτα και διψάτε, δεν θα πάτε να πιείτε νερό; Με αυτή τη λογική αν το παιδί πεινάει ή διψάει, γιατί να περιμένει μέχρι το πρωί;

ΑΧ..ΑΝΟΙΞΑ ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ..!!ΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΕΝΟΥΛΑ Ο,ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΝΩΜΕΣ,ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ!

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ!!ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ.ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 5 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ..ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ;;ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΑ ΗΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΤΑΡΑΖΟΥΝ..!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΥΧΤΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

anthh mou esena se katalabenei apo thn mirodia kai ksipnaei gia na se exei .na pipilisei ligo sthn agalia sou na esthanthei hremos oti eisai ekei kai se exei.se agapaei polu toso pou thelei na se niothei na ton frontizeis na se geyete na ginete ena me sena .an kimithei tha se xasei .katalabes einai apo agaph an kai mas taleporoune etsi ,etsi mas thn dixnoun .

anthi mou k go mia apo ta idia..

esena poso pige?

emena einai 46 imeron k thilazo k ksipnaei kathe 2 ores..k tora teleytia mpikame se ayto to programma

ase drama...

5 ores ipnou pote???????poteeeeeeeee..

ax k go to perimeno pos k pos...

ipomoni opos lene k ta koritsia,,,,:unsure: :unsure:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΣ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΞΥΠΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!

THOULI Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΥΠΟΜΟΝΗ!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡ ΑΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ!!

an8oula mou geia sou koritsaki mou..

xairomai pou ola einai polu kala me to mpempaki sou :)

ayto pou 8a h8ela na sou pw(emena dld ayto me symvoulepsan oi paidiatroi tou nosokomeiou,alla k o dikos mou paidiatros)

einai na 3ypnaw to mwro ka8e 3-4 wres gia na to taizw mexri na saranthsw peripou ayto ekana gt to mwro prepei na TRWEI!!!

kalytera na symvouleyteis k esy ton diko sou paisiatro na doume ti 8a sou pei gia to 5wro pou koimatai o mpemphs sou.

pantws emena h dikia mou kleinei 10wra k parapanw an thn afhsw..alla egw thn 3ypnaw gt fovamai na menei toses wres nystikh k me to idio pampers:unsure: an k ofeilw na omologhsw oti POTE de mou sygapse k

olo to vrady exw parathrhsei pou koimatai den exei sxedon ka8olou tsisa to prwi pou 8a 3ypnhsei:dry:

ΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 11:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 09:00 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΕ 3-4 ΩΡΕΣ ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ!!!!ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 1/2ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΤΗΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΥΝΗΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ!!ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...