Γειά σας κορίτσια!!
Καταλαβαίνω και γω πόση ανάγκη έχουμε να βγούμε, ευτυχώς και μεις εχθές τα καταφέραμε και η μικρούλα ήταν ησυχουλα , μετά πήγαμε και ένα σούπερ μάρκετ έκατσε η πεθερά μου στο αμάξι με το μωρό αλλά δεν πρόλαβα να κάνω όλα τα ψώνια, πεινασαμε και βγήκα για να τη θηλσσω , με το δίκιο της όμως είχαν περάσει 3 ώρες 🫣
@Elenaki12 πολυχρονη παντα με υγεία στην Ελενη μας, σε 2 χρονια θα γιορταζει και το μικρο κουνουπι μου❤️
Είμαι 6+2 και ευτυχώς σε 3 ώρες έχω γιατρό….δεν μπορώ να ξαπλώσω δυστυχώς γιατί είμαι μόνη μου με την μικρή! Γίνεται βρε κορίτσια να έχεις φουλ συμπτώματα και κάτι να μην πάει καλά; Το έχω απορία γενικά…
εγώ σε όλο το 1ο τρίμηνο έτσι..άλλες μέρες πιο έντονα άλλες όχι τόσο. Τώρα στο πέρασμα προς 2ο ακόμα συγκεκριμένα πράγματα δεν αντέχω. Ειδικά το νεροχύτη της κουζίνας μου, το ψυγείο επίσης κάποιες μέρες μυρίζει έντονα. Άρωμα δεν βάζω για κανένα λόγο! Και μαλακτικό στα ρούχα βάζω το planet που είναι ήπιο. Βασικά σκέψου μπαίνω μέσα στο σπίτι και μου βρωμάειιιι, ενώ ο σύζυξ λέει του μυρίζει βανίλια (είχα βάλει σε κάτι αυγόφετες 😄) Και το παθαίνω μόνο με το δικό μου σπίτι, στης μαμάς ή πεθεράς που πήγα πρόσφατα τίποτα. Οριακά μετακομίζω 😅